אני לא יודע...
וזה גם לא חשוב
יאללה תישאלו אותי מה שבא לכם
אני לא יודע...
וזה גם לא חשוב
יאללה תישאלו אותי מה שבא לכם
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
בן כמה אתה? שכחתי שוב Q:
למה בחרת בכינוי Bug דווקא?
דני-אני בן 14
מנהל האתר שאני לא יודע איך קוראים לו-לא יודע :P באג זה נחמד
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
קוראים לו יותם.
בכול מקרה
האם אתה תצרוב לי את המשחק "Oblivion"?
עריכה:
אגב איתי, עם אתה רוצה אני יכול לברר לך מי המציא את השיר הזה [פעם ידעתי, שחכתי] אני בחוג פסנתר ואני ידע מי המציא בקרוב [?]
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
האם אתה ויובל מכירים במציאות?
ואם כן למה לא סיפרת?!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אבל חשבתי שיובל בן 11 :/
איזה ז'אנר ספרים אתה אוהב?
איזה ז'אנר משחקי תפקידים אתה אוהב?
איזה ז'אנר סרטים אתה אוהב?
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
חתיכת מפגרתOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 14 2008, 02:18 PM
אבל חשבתי שיובל בן 11 :/
איזה ז'אנר ספרים אתה אוהב?
איזה ז'אנר משחקי תפקידים אתה אוהב?
איזה ז'אנר סרטים אתה אוהב?
איך זה הגיוני שאני בן 11 עם אני בכיתה ח'? לול כול מפגר יכול לעשות חישוב כזה
[ואל תגידי לי שלא ידעת כי אפילו דיברנו על זה]
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
רותם -_-Originally posted by Luca Turilli@Sep 14 2008, 01:52 PM
קוראים לו יותם.
בכול מקרה
האם אתה תצרוב לי את המשחק "Oblivion"?
עריכה:
אגב איתי, עם אתה רוצה אני יכול לברר לך מי המציא את השיר הזה [פעם ידעתי, שחכתי] אני בחוג פסנתר ואני ידע מי המציא בקרוב [?]
ייובל-לא אין לי את ההתקנה
יוסי-כן אנחנו מכירים מגיל 4 בערך...
יהילה-איזה ז'אנר ספרים אתה אוהב?מדע ביוני עתידני
איזה ז'אנר משחקי תפקידים אתה אוהב?כמו שלך :P
איזה ז'אנר סרטים אתה אוהב?מדע ביוני,קומדיה...
שונא:אימה
יובל שוב-אבל למה עם מפגרת?
מה עם פנטזיה??
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אין הרבה פנטזיה שאני אוהב....
אולי שר הטבעות,וסיפורי נרניה(יש לי את כל הספרים :P )
כתבתי שלא איכפת לי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)