אחרי תיקו ביתי 2-2 נגד עכו ותבוסה 4-0 בקריית שמונה, מכבי ת"א הפסידו גם השבוע 3-0 בבית לנתניה.
איך זה שקבוצה עם שחקנים מצוינים ומאמן שכבר הוכיח את עצמו מושפלת ככה וכנראה כבר מאבדת את הסיכוי לאליפות?
מה דעתכם בעניין?
אחרי תיקו ביתי 2-2 נגד עכו ותבוסה 4-0 בקריית שמונה, מכבי ת"א הפסידו גם השבוע 3-0 בבית לנתניה.
איך זה שקבוצה עם שחקנים מצוינים ומאמן שכבר הוכיח את עצמו מושפלת ככה וכנראה כבר מאבדת את הסיכוי לאליפות?
מה דעתכם בעניין?
איתי, מנהל פורום ספורט
לינקייה:
ספוילר
גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
חחחחח בדיוק
וזה למה נראה לי הם רצו להביא את אדגר דיווידס.. גם אם הוא היה בא אליהם,בטח הוא כל כך זקן שהוא לא סוחב משחק אחד.. ושלא נשכח שהיו לו טונה כרטיסים אדומים ביובנטוס.. כמעט אחד בכל משחק שלו.
מבחינתי כל עוד הם לא יוצלחים וימשיכו להפסיד לנו בדרבי לא אכפת לי מה עובר עליהם,אחרי הכל כשנמני היה מאמן הוא היה השחקן ה12 שלנו בדרבי מולם :P
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
שוב אני יצט את מה שרשמתי :
בואו אני יגיד לכם למה מכבי נראית ככה , אבי נמני האהבל הזה במקום להביא שחקנים טובים , הביא שחקנים ישראלים מעפאנים שאת ימי התהילה שלהם כבר עברו מזמן ... וכולם חתמו ל-2~3 שנים ... אז עכשיו אי אפשר להביא שחקנים חדשים נדפקנו ...
אלברמן יושב בספסל .
קולואטי משחק כמו סבתא שלי .
הרכש הטוב היחידי שהוא הביא זה ברק יצחקי וגם הוא נפצע , וגם כשהוא יחזור זה לא יהיה לתפקוד מלא .
הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד
לא קורה הרבה...
השחקנים מקבלים ים כסף ובגלל זה הם חושבים שהם יוצאים לנופש ולא למשחק. כמו אצל הפועל באר שבע קבוצה עם תקציב של 22 מיליון עלולה להיות בפליאוף תחתון....אותו דבר מכבי קבוצה עם תקציב של מעל 100 מיליון במקום לקחת אליפות בהליכה מפסידה לקבוצות כמו עכו ונתניה ואפילו לא מתקרבת לרמה של אליפות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)