Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    אני רוצה לדעת איזה דור הכי טוב בהתחלתיים לדעתכם?

שלושתם ביחד ולא כל אחד לחוד ותדרגו אותם מ1-5

1.דור 4- פשוט אהבתי את כולם , כולם טובים, בעלי 2 סוגים לא הרבה חולשות, סוג עשב ששווה משהו
    2.דור 3- גם הם די טובים אני שונא את העובדה שהדור הזה התחיל את הטריפל אש/לחימה , סוואמפרט מגניב, קומסקין ,שיחקתי איתו עשרות פעמים בrse וספטייל מהיר
    3.דור 1-א. כי הוא נוסטלגי כזה ב. צ'אריזרד די מגניב (רבע דרקון כהתחלתי) בלאסטויס לא משהו וגם בדור הזה ההתחלתי עשב די שווה משהו
    4.דור 2- מבחינתי צ'יקוריטה לא שווה הרבה בכלל אין לו משהו מעניין ששונה מכל התחלתי עשב אחר
    טיפלוז'ין די מציל את ההתחלתיים פה בגלל Eruption וההתקפה המיוחדת, פליגרט' גם די סביר אבל יש לו סוג אחד וחבל עדיף סוואמפרט
    5. דור 5- לאף אחד פה אין מהלכים נורמליים אש/לחימה פעם שלישית ברציפות , אין אף אחד שטוב בסוג התקפה אחד וגם מהיר והם גם מכוערים אז זהו

הערה:חובה להכניס פירוט
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

1) דור Iv. גם סופסוף הוסיפו סוג נוסף לכל ההתחלתיים ולא רק לאחד, וגם אמפוליאון סופר יפה.

2) דור Ii. התחלתיים יפים ומבחינת המשחק רק מגניום קצת אכזב אותי מעבר למראה שלו.

3) דור I. גם דור נוסטלגי וגם וורטרטל היפה נמצא בו. מה שמזכה אותו מבחינתי בנק' בונוס.

4) דור Iii. לא מת על ההתחלתיים בו, אוהב רק את בלייזיקן. עם זאת, חלקם שימושיים למשחק.

5) דור V. אני די נרתע מהדור הזה, ועד שלא יצא המשחק אנלא רוצה לנסות אותו. ממה שראיתי הם סופר מכוערים (חוץ משני המפותחים הראשונים של פוקימון המים), וזה מדד די קובע מבחינתי.

3. אבאי אני יכול לשנות את זה
    דור ראשון - הפוקימונים הכי סבבה מכולם באמת שזה הדור היחידי שהתלבטתי איזה פוקימון לקחת
    דור רביעי -דור חמוד היו פוקימונים טובים
    דור שלישי כי זה הדור הכי נורמלי מבין ה3 שנשארו
    דור 2 - דור מגעיל לא התחברתי לאף פוקימון
    דור 5 אין על מה לדבר אני לא משחק במשחק רק בגלל הפוקימונים המגעילים

4. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    אני רוצה לציין משהו בדיון הזה:
    חובה להכניס פירוט.
    תגובות ללא פירוט נחשבו לספאם ולכן נמחקו.

אני יגיב על הדיון הזה.
    ההתחלתיים לפי Top5 אצלי:
    5.הדור החמישי. הם נראים טוב במראה החיצוני שלהם, אבל לפי המובסט שלהם, לא התלהבתי בכלל. אני לא ממש מתייחס לחלש או לא, אבל לציין, הם חלשים יחסית לאחרים.
    אני לא יודע, הם לא מוצלחים כמו האחרים והם גם מושפעים מהסטטים שלהם (במשחקים):לדוגמא, אמבואר, יש לו התקפה והתקפה מיוחדת מרשימה, אבל ההגנה שלו חלשה וכאן הם חיוניים מאוד, במיוחד
    לסוג שלו.
    4.הדור הראשון. אין לי שום דבר נגדו, כלומר, ההתחלתיים נראים מעולים, הם בנויים מצויין ולמרות שאני נשאר עם המשפט "לא לקחת פוקימונים מסוגי יסוד תהורים" במשחקים, אבל למרות הכל, הם שווים
    מאוד. מבליסטוייס הכי פחות התלהבתי, אבל בעזרת היכולות שלו, הוא עדיין קשוח. הדור הראשון הוא מקום 4, זה דור שאני אוהב, אבל פחות מאחרים. צ'אריזרד, אין מילים. פוקימון האש של הדור הראשון.
    3. דור שלישי. אני חושב שהוא טוב מאוד. סוואמפרט, פוקימון מעולה, פקומון שאפילו שהסוג שלו אפקטיבי מאוד נגד עשב, הוא פוקימון ששווה לקחת אותו. הוא נראה נהדר ומובנה מעולה. בלייזיקן וסקפטייל לא התלהבתי במיוחד. בלזייקן מעולה בשל הסוגים שלו, בתור שילוב, זה מעולה, אבל אני לא מרגיש אותו במשחקים. אולי בגלל המובסט שלו, לא מתאים לו. בגלל המהירות, הוא היה צריך להיות מהיר יותר ממה שהוא וזה הורס אותו.
    2.הדור הריביעי. הסוגים המעולים שיש להתחלתיים גורם לך לרצות לקחת את כולם. אמפוליאון, עם השילוב המעניין שלו, מצליח להפתיע אותנו עם מובסט בינוני-מיוחד, שיחודי לסוג שלו. אפילו שהוא לא ההגנה וההתקפה שלו מעולים ואם נוסיף לו זריזות, הוא יהיה כמעט בלתי ניתן לעצירה. אינפרנייפ, שוב, סוג לחימה ואש, אבל אני התלהבתי נורא והוא הטופ מבין השלושה. הוא מהיר, חזק מצליח עם הסיבולת שלו. טורטרה, הוא אחד פוקימוני העשב החזקים ביותר שאני מכיר, אם לא הטוב ביותר. ההגנה שלו מיוחדת, ההתקפה שלו חייתית, המראה החיצוני שלו מאיים (בניגוד לאמפוליאון שנראה כמו דוקאס...) הוא פוקימון ששווה לקחת.
    1.הדור השני. אין כמו הדור השני. פרליגאטור, טייפלאוז'ן ומאגניום שעושים הופעה נהדרת בתור התחלתיים. המבנה של מאגניום מתאים יותר לבת, אבל הוא עוצמתי מאוד, פראליגטור, אני אפילו לא אפרט עד כמה שהוא טוב. טייפלאוז'ן, למרות שהוא סוג תהור, אני ממליץ עליו בחום. הוא אחד מפוקימוני האש הכי טובים שאני מכיר. אירוני שאני מחזיק את המשפט ואני מחשיב את ההתחלתיים של הדור הזה להכי טובים.

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי נדודי שינה צפה בהודעה
    1) דור Iv. גם סופסוף הוסיפו סוג נוסף לכל ההתחלתיים ולא רק לאחד, וגם אמפוליאון סופר יפה.

2) דור Ii. התחלתיים יפים ומבחינת המשחק רק מגניום קצת אכזב אותי מעבר למראה שלו.

3) דור I. גם דור נוסטלגי וגם וורטרטל היפה נמצא בו. מה שמזכה אותו מבחינתי בנק' בונוס.

4) דור Iii. לא מת על ההתחלתיים בו, אוהב רק את בלייזיקן. עם זאת, חלקם שימושיים למשחק.

5) דור V. אני די נרתע מהדור הזה, ועד שלא יצא המשחק אנלא רוצה לנסות אותו. ממה שראיתי הם סופר מכוערים (חוץ משני המפותחים הראשונים של פוקימון המים), וזה מדד די קובע מבחינתי.
    BW יצא באנגלית לפני שבועיים...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור רביעי- אהבתי מאוד, חמודים ומגניבים וחזקים.
    דור שלישי- אני אף פעם לא יודע את מי לבחור מרוב שאני אוהב אותם... ><
    דור שני- מת על טוטודייל וצ'יקוריטה, וסינדקוויל דיי חזק. וזה בכלל הדור האהוב עליי אז למה לא
    דור ראשון- כי אין כמו צ'ארמנדר סקווירטל ובלבאזור
    דור חמישי- פיכס טפו גועל נפש, סתם מסחרי הדור הזה... הדבר היחיד שאני אוהב בו זה חלק מהפוקימונים (בלחץ) והגראפיקה של המשחקים

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •