Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 182
  1. משתמש מנוסה
    תקשיב הנה דוגמה לטעות למשל הקלף הקסם שכפול Multiply
    ככה זה מופיע במשחק: Tribute 1 face-up "Kuriboh". Special Summon as many "Kuriboh Token" (Fiend-Type/DARK/Level 1/ATK 300/DEF 200) as possible in Defense Position. These Tokens cannot be Tributed for a Tribute Summon.

וככה זה אמור להיות Select 1 monster you control with 500 or less ATK (if it is face-down, flip it face-up) and activate 1 of the following effects:
    Tribute the selected monster. Special Summon any number of "Multiply Token(s)" to your side of the field with the same Type, Attribute, Level, ATK, and DEF as the Tributed monster.
    ● The selected monster cannot be destroyed by battle. As long as it is face-up on the field, all Battle Damage to you involving it or a direct attack becomes 0. If this effect is activate when a monster is targeted for an attack or effect, you can switch the target to the selected monster.

ואיפה אני יכול להוריד את המשחק בגירסה האירופאית

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    בסדר אז היפנים עשו טעות ביג דיל.
    תבקש ב"בקשת משחקים"

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי יוני צפה בהודעה
    ככה זה מופיע במשחק: Tribute 1 face-up "Kuriboh". Special Summon as many "Kuriboh Token" (Fiend-Type/DARK/Level 1/ATK 300/DEF 200) as possible in Defense Position. These Tokens cannot be Tributed for a Tribute Summon.

וככה זה אמור להיות Select 1 monster you control with 500 or less ATK (if it is face-down, flip it face-up) and activate 1 of the following effects:
    Tribute the selected monster. Special Summon any number of "Multiply Token(s)" to your side of the field with the same Type, Attribute, Level, ATK, and DEF as the Tributed monster.
    ● The selected monster cannot be destroyed by battle. As long as it is face-up on the field, all Battle Damage to you involving it or a direct attack becomes 0. If this effect is activate when a monster is targeted for an attack or effect, you can switch the target to the selected monster.

מה אתה בוכה?! הגירסה האירופית בכלל לא יצאה...

די לבכות טעות בכתיבה ביג דיל! אם תגיב עוד תגובה כזאת תקבל אזהרה על ספאם כי זה לא רציני על מה שאתה מתלונן
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי יוני צפה בהודעה

זאת לא טעות בכלל גם אחי רואים שאתה לא מבין במשחק ואני בשבילך שתתחיל ללמוד עוד לפני שאתה מתחיל לשחק לפעמים כשיש קלפים במשחק האמיתי ובמשחקי DS או PSP כמו טאג פורס או WC2011 במקרה הזה אז משנים אפקטים של כמה קלפים, קיבלת את התשובה שלך? תפסיק להתבכיין על שטויות

5. משתמש מנוסה
    מישהו יכול להציע לי דק טוב ל-Cyber Dragon?

6. משתמש מנוסה
    שלום רציתי לדעת איך אני עושה את האירוע הזה של mina אז איך אני עושה אותו? ואת כל האירועים של כל השחקנים האחרים? והblackbird שיש במשחק זה הדיסק דו קרב של crow או האופנוע שלו?

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    מישהו יכול להציע לי דק טוב ל-Cyber Dragon?
    דק שמבוססת על צ'ימצ'ר פורטרס דרגון וסייבר אנד דרגון מתאימה לך?

XD אני לא מאמין שהתחלתי לשחק בדק של X SABER

8. משתמש מנוסה
    אלה קלפים מצוינים
    ובאמת Xs זו חתיכת חפיסה מוזרה,אבל די נחמדה

9. משתמש מנוסה
    הורדתי את המשחק, בינתיים יצא לי לשחק רק במוד של הקרבות נגד מפלצות
    ויש לי בעיה שהמפלצת תמיד חושבת שעה לפני שהיא עושה מהלך, כאילו כול פעם איזה חצי דקה עד שהיא עושה מהלך
    יש דרך לתקן את זה?

10. משתמש מנוסה
    זה קורה מלא פעמים באיזה אימולטור אתה משתמש?

11. משתמש מנוסה
    גם אצלי זה ככה אין יותר מדי לעשות אתה בטח משתמש בdesnume אבל זה לא תמיד רק אם אתה דוחק אותה נגיד וזה קורה פעם ב...
    ד"א עוד מעט אני אעלה וידיאו שלי משחק ליוטיוב ויפרסם כאן אשמח אם עוד יעשו את זה וככה נדרג דואלים אחד של השני =]

12. משתמש מנוסה
    נחמד הרעיון שלך עם הסרטונים,היה לי קרב שבתור הראשון של ההתקפה שלי הורדתי אותו ל-2000

13. משתמש מנוסה
    היה לי קרב שבתור הראשון של ההתקפה שלי ניצחתי Xd קוראים לזה Otk-one Turn Kill(להרוג בתור אחד)

14. משתמש מנוסה
    באיזו חפיסה עשית את זה?

15. משתמש מנוסה
    ה Evil Hero Dark Gaia ששלחתי לך

עריכה:הנה דואל שלי שניצחתי בתור השני שלי(4 תורות בסה"כ) מצטער על האיכות הנוראית...
    http://www.youtube.com/watch?v=LoDsDE6lzns
    נערך לאחרונה על ידי Baruna, 04-12-2011 בשעה 12:16 AM

עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •