למישהו יש מושג איך אני משיג HM4 - הזזת אבנים - בפלטינום?
הזקנות בראש המגדל האבוד לא נתנו לי כלום :S
למישהו יש מושג איך אני משיג HM4 - הזזת אבנים - בפלטינום?
הזקנות בראש המגדל האבוד לא נתנו לי כלום :S
גם אני מצטרף לשאלה הזאת בפוקמון פנינה ויהלום הזקנות הביאו אבל בפלטניום העבירו את זה למקום אחר מי שיודע שיענה בקשה ואני שונא יפנית
מה הקטע של להצטרף לשאלה?!?!Originally posted by eden12@Sep 13 2008, 12:01 PM
גם אני מצטרף לשאלה הזאת בפוקמון פנינה ויהלום הזקנות הביאו אבל בפלטניום העבירו את זה למקום אחר מי שיודע שיענה בקשה ואני שונא יפנית
כאילו במה זה יעזור?!?
תחכה עד שיענו לי, ואז תדע.
זה סתם ספאם........
בכל מקרה מישהו יודע?
אף אחד לא עונה לך לשאלה כנראה שאף אחד לא יודע גם ואני יכול להבין המשחק הזה מחורבן ביפנית שיצא באנגלית כבר
יש אנשים שאני מכיר שהגיעו לליגה.........Originally posted by eden12@Sep 13 2008, 02:04 PM
אף אחד לא עונה לך לשאלה כנראה שאף אחד לא יודע גם ואני יכול להבין המשחק הזה מחורבן ביפנית שיצא באנגלית כבר
אז זה בטח אפשר.........
תפסיק להספים כאן כבר <_<
מה הקשר לעשות ספאם אני לא עושה שום דבר בסך הכל מנסה לעזור לך ואם אתה לא רוצה לקבל אזהרה על שמור על הפה שלך
עדן,אם אתה לא יודע את התשובה לשאלה,אל תגיב,זה ספאם ואל תסתום לכולם את הפה שלהם.
אני מציע שתרגע ותחשוב שנית על מה שאתה אומר לאחרים במקום להסתכל על איך אתה מתנהג קודם.
לא יודע את התשובה,אל תגיב.
אל תתערב אף אחד פה לא שאל את דעתךOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 13 2008, 04:31 PM
עדן,אם אתה לא יודע את התשובה לשאלה,אל תגיב,זה ספאם ואל תסתום לכולם את הפה שלהם.
אני מציע שתרגע ותחשוב שנית על מה שאתה אומר לאחרים במקום להסתכל על איך אתה מתנהג קודם.
לא יודע את התשובה,אל תגיב.
אני כן אתערב כי זה התפקיד שלי והוא לשמור על סדר,על החוקים ושהכול כאן יהיה טוב.
אל תפנה אליי ככה!
זה שזה התפקיד שלך זה בסדר אבל אתה לא אלוהים ואני יפנה אליך אייך שאני רוצה תאמין לי יהיה הכי טוב לכולנו שלא תענה לי בחוצפה רק ככה יהיה פה שקט כמו שאתה אומר שיהיה
כמו שאתה מתנהג אליי,ככה אני אתנהג אליך..
צודק אני לא אלוהים אבל אתה לא צריך לפנות ככה אליי,אני רק רוצה שאתה לא תספים.
אם אין לך תשובה,אל תגיב וזהו,אתה מעדיף להתחכם איתי,אלך איתך ראש בראש ותאמין לי זה לא יסתיים טוב אז אל תנסה אותי.
תנמיך את הטון שלך.
חביבי את האיומים הזולים שלך תמכור למישהו אחר אתה לא מפחיד אותי אתה רוצה ראש בראש אני לא ירד לרמה כמוך אתה סתם בן אדם נפוח עבריין מקלדת שחש את עצמו יותר מידי אם מישהו פה צריך לפחד זה אתה לא אני פעם הבאה תשקול מילים ואל תגיד לי להתחכם איתך כי אתה כלום בשביליOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 13 2008, 05:24 PM
כמו שאתה מתנהג אליי,ככה אני אתנהג אליך..
צודק אני לא אלוהים אבל אתה לא צריך לפנות ככה אליי,אני רק רוצה שאתה לא תספים.
אם אין לך תשובה,אל תגיב וזהו,אתה מעדיף להתחכם איתי,אלך איתך ראש בראש ותאמין לי זה לא יסתיים טוב אז אל תנסה אותי.
תנמיך את הטון שלך.
טוב,אני רואה שאתה לא לומד,אני מבקש ממך יותר לא להגיב לנושאים שאתה לא יודע את התשובה לשאלה שפותח הנשא פתח.
הנושא נגמר כאן,נמשיך את השיחה בה"פ,אם אתה רוצה שזה יגמר בטוב או ברע,לי לא משנה.
תגיב כאן שוב והודעתך תמחק.
תודה לכולם, על השיחות העמוקות מהלב שניהלתם, אבל כבר מצאתי את התשובה ממזמן......
לנעול.......
אגב - מי שרוצה לדעת - זה באיירון איילנד. שטים לשם, מדברים עם האיש שחוסם את הכניסה למערה והוא מביא לך את הHM.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)