Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    יש לי כמה שאלות בקשר לעולם החלום-
    1) איך אני משיג בו את הפוקמונים עם היכולות המיוחדות שאפשר להשיג רק מעולם החלום?
    2) אם אני מפתח פוקמון עם היכולת החדשה של עולם החלום, לדוגמא פוליוואג עם היכולת שמורידה גשם, היכולת החדשה תישאר גם אצל הפוקמון המפותח או שהיא תשתנה ותחזור להיות 1 מהיכולות הרגילות של הפוקימון?
    3) יש הגבלה לכמה פוקמונים עם יכולות חדשות אני יכול להשיג פר יום?

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    1)אתה צריך להתיידד איתו בעולם החלום ואז לא זוכר איך לתפוס אותו ויש לו את היכולת
    2)כן
    3)לא בטוח אבל נדמה לי יש הגבלה לכמה צעדים אתה יכול לעשות באזור שיש בו את הפוקימונים

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokefan צפה בהודעה
    1)אתה צריך להתיידד איתו בעולם החלום ואז לא זוכר איך לתפוס אותו ויש לו את היכולת
    2)כן
    3)לא בטוח אבל נדמה לי יש הגבלה לכמה צעדים אתה יכול לעשות באזור שיש בו את הפוקימונים
    איך אני שולח אותו לעולם החלום? איך אני מגיע לשם בעצמי כדי להתיידד איתו? איך אני מחזיר אותו אחר כך?

השאלה השניה הייתה שאלה של נשאר עם היכולת החדשה/ היכולת הישנה תחזור בעת הפיתוח, לא ממש שאלה של כן או לא O:

4. bbuuuii
    אני הייתי אז אני מדבר מנסיון
    1. אתה צריך לחפש, זה דיי קשה.
    2. זה אני לא יודע... אני יכול לבדוק...
    3. כל יום אתה יכול להשיג אחד...
    אתה הולך ביער ויש לך 10 צעדים ואתה יכול למצוא כמה פוקימונים. אתה צריך להשיג אותם דרך משחקון ואז בסוף ה10 צעדים אתה מגיע לעץ כזה ואתה צריך לתת ברי לאחד הפוקימונים והוא זה שתיקח... על השאר בורחים... אם נגיד אתה הולך 8 צעדים ולא מצאת פוקימונים או לא מצאת טובים אתה יכול לחזור לבית (אתה תבין) ואז להתחיל מחדש.... אבל אם תעשה את זה 5 פעמים או אפילו קצת פחות כבר לא יהיו שם פוקימונים בכלל... ברגע שאתה מסיים 10 צעדים ולוקח פוקימון (לא חייב לקחת) אתה לא יכול להיכנס לשם למשך יום...

עריכה: כמובן אחרי שאתה נותן לפוקימון ברי אתה צריך להחזיר את הפוקימון ששלחת לשם ואז הפוקימון שהבאת הולך להיי לינק.. אתה צריך ללכת ליער שם ולתפוס אותו והוא יהיה ברמה 10

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    אני הייתי אז אני מדבר מנסיון
    1. אתה צריך לחפש, זה דיי קשה.
    2. זה אני לא יודע... אני יכול לבדוק...
    3. כל יום אתה יכול להשיג אחד...
    אתה הולך ביער ויש לך 10 צעדים ואתה יכול למצוא כמה פוקימונים. אתה צריך להשיג אותם דרך משחקון ואז בסוף ה10 צעדים אתה מגיע לעץ כזה ואתה צריך לתת ברי לאחד הפוקימונים והוא זה שתיקח... על השאר בורחים... אם נגיד אתה הולך 8 צעדים ולא מצאת פוקימונים או לא מצאת טובים אתה יכול לחזור לבית (אתה תבין) ואז להתחיל מחדש.... אבל אם תעשה את זה 5 פעמים או אפילו קצת פחות כבר לא יהיו שם פוקימונים בכלל... ברגע שאתה מסיים 10 צעדים ולוקח פוקימון (לא חייב לקחת) אתה לא יכול להיכנס לשם למשך יום...

עריכה: כמובן אחרי שאתה נותן לפוקימון ברי אתה צריך להחזיר את הפוקימון ששלחת לשם ואז הפוקימון שהבאת הולך להיי לינק.. אתה צריך ללכת ליער שם ולתפוס אותו והוא יהיה ברמה 10
    ייקח לי קצת זמן להבין את הההסבר שלך, אתה יכול להסביר לי על איזה יער דיברת? איך אני שולח את הפוקמון מההתחלה לעולם החלומות?

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    נראה לי זה סגור בגלל האסון ביפן....
    2. כן היכולת נשארת 100%
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

7. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי Starmie צפה בהודעה
    ייקח לי קצת זמן להבין את הההסבר שלך, אתה יכול להסביר לי על איזה יער דיברת? איך אני שולח את הפוקמון מההתחלה לעולם החלומות?
    יש לך נגיד טפיג בלבן.
    אתה צריך לשים אותו במיטה שישן והוא סוג של "שליח" שלך. אתה נכנס לגלובל לינק ואז לעולם החלום.
    כל מה שאתה מקבל וכל מה שאתה לוקח מעולם החלום הפוקימון ששלחת "מחזיק" את זה.
    ברגע שתחזיר את טפיג למשחק הוא כאילו מביא את כל הדברים שאספת.. (דברים= ברים, חפצים, פוקימונים)
    בקשר לשליחה נכון בC גיר, אז יש לך אפשרות אונליין...
    אתה צריך להיכנס לשם ואז ללחוץ על האפשרות שיש לך שם (GAME SYNC) אחרי זה צריל ללחוץ XXXX עד שאתה מגיע לבחירת פוקימון. זה נותן לך לבחור איזה פוקימון שאתה רוצה מהפוקימונים שיש לך (גם בשישייה וגם במחשב) אתה בוחר אחד והוא הולך לישון...
    הנה איך להגיע ליער http://www.youtube.com/watch?v=RiDDA1VgSps
    *אתה לא יכול להגיע לשם כשאתה במרכז פוקימונים אתה חייב רק מחוץ!
    בקשר לאתר של הגלובל לינק כשהוא יפתח אתה תראה שיש עוד אפשרויות חוץ מעולם החלום..
    למשל לשנות סכין ל C-גיר ולשנות סקין לפוקידקס....

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •