Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 88
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי fire-nel צפה בהודעה
    [U]
    עידן
    אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, שמי לי, אתה עידן, נכון?" השותף שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.
    .
    *אם בוחרים צבע לטקסט אפשר כחול או אדום?
    -----------------------------------
    אני אלחץ במהירות על הכפתור מתרגש ואזיז את ידי על מנת שהסביבון יסתובב סביב לארויטר,
    אם הוא ינסה לתקוף אזיז במהרה את ידי ואזיז את הסביבון מהמכה,
    אתרגש ואחכה לסיום הסיבובים מרגיע את לארויטר ואומר לו שהכל בסדר.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק
    ממה שאתה רואה, טוד מסתדר מצויין בהחלט. אתה מגביר מהירות ומצליח לתפוס את פאנפי שכמעט פוגע בסביבון. פאנפי נלכד! "כל הכבוד לך! הצלחת! עכשיו אתה יכול להתחיל את המסע שלך." ליאן אומרת לך. אתה יוצא החוצה אך לא לפני שמקבל מד אהבה. אתה בודק את פאנפי ומגלה אהבה מיוחדת וליד הלב הענקי כתוב: 'פוקימון קבע'. אתה שמח נורא ומתחיל לשחק לך בחוץ עם פאנפי עד שאתה רואה לפתע רץ לידך וקורץ לך אבל מיד ממשיך הלאה. אתה רואה עוד כמה פוקימונים: , , ולפתע מזהה בין העצים חוזר ונעלם כל שנייה. אתה רואה שהפוקימונים ישנים על פרוותו הסמיכה של שעומד שם.
    "אוקיי ננסה בזהירות.." אומר ואכוון את הסטייילר לכייוון לאקסריי ואסובב סביבו..
    במידה והוא מתעורר/ רואה אותי אומר לפאנפי להשתמש בגלגול ולהסיח את דעתו..

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שם בפורום:טום רידל
    שם במשחק:עומר ג'ונס
    עיר התחלתית:העיר ליסין
    פוקימון קבע מהרשימה השנייה:נאזליף.
    ספרייט שלכם:
    רקע:
    עומר ג'ונס הוא פוקריינג'ר מנוסה למדי,הוא נולד בעיר קטנה שבמחוז אמליה,לאחר שלושה חודשי לימוד באקדמיית הפוקריינג'ר,הוא וחבריו קייל וקייט הפכו להיות פוקריינג'ר,עומר וקייל נפרדו מקייט לאחר המשימה שלהם במערות הוולקן של מחוז אמליה,קייט המשיכה בתחום הפוקריינג'ר אך רק במרכז הפיקוד בתור מעדכנת מצבים,לאחר שקייל הצליח להביס את צוות "דים-סאן" עומר עזב את אמליה ולכיוון מחוז ג'וטו ונשבע שהוא הולך להיות הפוקריינג'ר הכי טוב בעולם,הוא שמע על כך שקייל הצליח ללכוד את דארקאי האגדי וכך הוא קיבל את הכינוי "קייל,מגן אמליה האגדי" ושנא אותו עוד יותר,הוא שמע על הצוותים שמסתובבים באזורי ג'וטו והורס את החיים של הפוקימונים ושל בני האדם ונשבע לעצמו שהפעם,הוא הולך להיות הגיבור.
    הצלחות: ~לא לגעת~
    ציוד: מזון ושתייה לבני אדם ופוקימונים ללא הגבלה, תרופות, סטיילר, פוקדקס ופוקטץ'(לא לגעת!)
    שותף רצוי: בהמשך אתם תערכו לאחד הרשומים למשחק שבא לכם להיות איתו(בינתיים לא לגעת!)
    הערות:בבקשה להירשם!

4. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ברונו
    סקורפי מהנהן בחוזקה ורוזליה שמחה. אתה מצליח ללכוד את סקורפי בשמחה ורוזליה מחייכת. לפתע רשת מוטלת על רוזליה וסקורפי והם נגררים לעצים. אתה רואה צל מאחוריהם ומזהה: גורר את הרשת במהירות אל עבר אישה מוזרה שאתה לא מזהה. האישה נראית כך: . "מהר, חמוד שלי..." היא לוחשת לו.

קאקאשי
    אתה שם לב שפיג'י עומד לך על הכתף ורועד מפחד ואתה מבין שזה בגלל הסטיילר. פיג'י לוקח את הסטיילר ולוחץ על הלחצץ הירוק, תופס את הסביבון במקורו ומסתובב סביב עצמו במהירות עד שהוא נתפס. אתה מאוד מופתע מכך ופיג'י מחזיר לך את הסטיילר עם הסביבון. אתה יוצא החוצה ורואה רץ לידך במהירות וקורץ לך אך מיד בורח. אתה מצליח לזהות לידך גם , , ועוד חמוד מאוד!

עומר
    רשום, צטט התחלה.

עידן
    אתה מסובב את הסביבון סביב לרויטר שמופתע מעט ומנסה לתקוף אך מיד מפסיק. אתה מצליח ללכוד אותו ומרגיע אותו. אתם יוצאים החוצה ואתה מצליח לזהות באגם וביער שמולך חמוד, , ואז מזהה מטפל בכולם ואז שם לב אליך. הוא רץ לידך וקורץ לך אך מיד ממשיך הלאה. לפתע אתה רואה קטן מושך בחולצתך ומסמן לך שהוא עצוב מאוד.

קודק
    לאקסריי מתעורר ורואה אותך, הוא לא מפסיק להביט בך ואתה נבהל מעט. פאנפי שלך משתמש בגילגול חזק ופוגע בלאקסריי שקופץ מיד מהמקום. לאקסריי קצת מותש, אך קורא לשמיים: "לאקס!" לפתע מן השמיים מגיע שמשתמש במכת כנף לעבר פאנפי המבוהל.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [QUOTE=fire-nel;1053750]ברונו
    [B][COLOR=blue]סקורפי מהנהן בחוזקה ורוזליה שמחה. אתה מצליח ללכוד את סקורפי בשמחה ורוזליה מחייכת. לפתע רשת מוטלת על רוזליה וסקורפי והם נגררים לעצים. אתה רואה צל מאחוריהם ומזהה: גורר את הרשת במהירות אל עבר אישה מוזרה שאתה לא מזהה. האישה נראית כך: . "מהר, חמוד שלי..." היא לוחשת לו.

"שלום מי את? ומי זה הפוקימון הזה?"אשאל את האישה ואצפה לתשובה מעניינת איתה.
    -------------------------------------
    אני מהאייפוד שלי...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U]]

נוקו
    את מסובבת בשיא המהירות את הסביבון סביב טוגפי שנחה קצת ולכן לא תוקפת עד שהיא נלכדת. ליאן מברכת אותך ואת יוצאת החוצה עם ג'ן. לידך עובר לפתע מהירה שנעלמת ברגע ובבהלה אבל לא שוכחת לקרוץ לך באהדה. את רואה מסביבך בנוסף את:
    , , וגם קטן מציץ מן המים לעברך במבט חמוד.
    .
    [/B]
    "לכדתי טוגפי!" אני קוראת בשמחה ולוקחת את טוגפי ובודקת לו :
    מתקפות
    מד אהבה
    ומד בריאות
    לאחר מכן אני לוקחת אותו בידי ואומרת "שלום אני אהיה שותפך למסע ואתה תהיה הפוקימון שלי אני בטוחה שנסתדר!" אני קוראת ומחייכת ואז רואה את שאר הפוקימונים
    "וואו רלטס ודריטיני! אולי אני ילכוד את דרטיני הוא מסוכן כדאי שאני יגן אליו כי יש כאלה שירצו לפגוע בו.. וגם רלטס חזק ביותר! " אני ואמרתומתלבטת בין שניהם " שלום אני נוקו תרצו להצתרף אלי למסעי?" אני שואלת את שניהם בחיוך (אפשר ללכוד פוקימון בעזרת פוקדור?)

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    ~התחלה לכולם~

"בוקר טוב!" אתם שומעים את אימכם בפעם השמינית אך הפעם בתקיפות וזעם. "התעוררת ישנוני/ת?" אמכם שואלת אתכם. אתם יורדים למטה ואוכלים ארוחת בוקר במהירות אך אמכם אומרת: "לאט, לאט, שלא תמות/י ממהירות!" היא צוחקת וגם אתם. אתם מתחילים לאכול לאט מאוד, מאוד, מאוד. "מה זה אמור להיות? כדי להרגיז אותי? מה זה הפלאש באק הזה?" היא שואלת בזעם. "טוב, לכ/י, לכ/י, עופ/י כבר מהבית ותתחיל/י את המסע, נודניק/ית!" אימכם אומרת ונותנת לכם תיק ומוציאה אתכם מהבית אך קוראת אחריכם: "קדימה, רינג'ר/ית קטנ/ה שלי!" היא קוראת. אתם רואים מחוץ לבית את XXX(השותף שלכם) שמחכה ברוגז. "נו? חשבתי שתאחר/י! בוא/י נצא כבר!" הוא אומר לכם. אתם הולכים אל עבר האקדמייה המקומית שבה תעזרו בהמשך. אתם רואים את המדריכה שלכם שמכניסה אתכם פנימה ואתם רואים חברים לכיתה. היא מביאה ארגז מלא פוקדורים. "נו? את מי כדאי לקחת?" השותף שואל.
    אני חושב לעצמי מעט :'תמיד אהבתי את הטבע,אני תמיד אומר האדם משרת את הטבע,ולפעמים הטבע את האדם' אני לבסוף אומר לידידי[איך קוראים לו?]:"אני אקח נאזליף לפי דעתי,אתה טיפוס מעופף אז כדי לך פיג'י!" אני צוחק מהבדיחה של עצמי.

8. משתמש מנוסה
    ברונו
    אם לא נוח לך מהאייפוד אז אתה לא חייב לצטט.
    ---
    "סניזל, ברח!" היא קוראת וצועקת: "צוות מים! תעכבו אותו!" היא קוראת ובורחת עם הפוקימונים שלך. אתה רואה מספר אנשים עומדים ולידם פלוטזל, קרודאנט וגם גרידוס.

נוקו
    אפשר, אבל צריך לקנות, את יכולה לתפוס אותם בסטיילר ולקנות פוקדורים ואז לתפוס אותם.
    ---
    "דרטי! ראט ראט!" הם קוראים בשמחה ומסמנים לך עם העיניים על הסטיילר. "עצרי מיד! מה את עושה?!" את שומעת לפתע קול מוזר. את רואה מולך איש מוזר בחליפה דומה לשלך עם סטיילר על היד. "מי...? את שומרת פוקימונים במקרה?" הוא שואל ומביט בבגדיך. הוא נלחץ קצת ומגן בידיו על הפוקימונים ממך.

עומר
    לשותף קוראים ג'יימס.
    ---
    "אני אקח לי פיג'י, צודק!" ג'יימס אומר לך בחיוך. אתה לוקח את הפוקדור של נאזילף וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, אני ג'יימס, אתה עומר, נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    עומר
    לשותף קוראים ג'יימס.
    ---
    "אני אקח לי פיג'י, צודק!" ג'יימס אומר לך בחיוך. אתה לוקח את הפוקדור של נאזילף וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, אני ג'יימס, אתה עומר, נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.
    *אוקיי.
    אני די מתעצבן שג'יימס הרס לי את הבדיחה,אני לוקח את הסטיילר שלי ומתאמן,אני מסתכל על הפוכדור של נאזליף וחושב לעצמי:'יום אחד,האנשים במחוז יכירו אותי בתור,עומר ג'ונס האגדי,האיש שניצח את...' ואחפש המשך.

10. משתמש מנוסה
    ברונו
    אם לא נוח לך מהאייפוד אז אתה לא חייב לצטט.
    ---
    "סניזל, ברח!" היא קוראת וצועקת: "צוות מים! תעכבו אותו!" היא קוראת ובורחת עם הפוקימונים שלך. אתה רואה מספר אנשים עומדים ולידם פלוטזל, קרודאנט וגם גרידוס.
    "מי אתם?!"אצעק בקול רם ואז אצעק בקול רם לעבר לרוזליה:"רוזליה תתפסי את סקורפי ותשתמשי בעוקץ רעל לעבר האישה הזאת!"

11. משתמש מנוסה
    עומר
    "את אף אחד?" ג'יימס ממשיך לך בגיחוך. 'וואלה, אוהב להקניט אותי, הילד הזה!' אתה חושב במעט זעם. אתם מתאמנים ומתאמנים עד שליאן מבקשת מכם להתחיל לנסות ללכוד פוקימו עם הסטיילר שלכם. נאזילף עומד לידך וליד ג'ייימס עומד פיג'י חמוד. ג'יימס הולך הצידה ומתחיל לנסות לתפוס את פיג'י בזמן שהוא קורא לך: "תתיחל לנסות לתפוס את נאזילף! זה די קל!"

ברונו
    רוזליה תופסת את סקורפי ומשתמשת בעוקץ רעל. היא משתחררת מהרשת והאישה נעצרת עם שאר האנשים. "אני גלסיונה ואני מזמינה אותך לקרב זוגות, אתה עם שני הפוקימונים שלך מולי עם שני הפוקימונים שלי, מוכן? או שאני אקח לך את הפוקימונים. אתה כמובן מסכים לקרב זוגות ומגחך מעט.
    ---
    תהליך הקרב:
    פוקימונים:
    100% חיים
    פלוטזל, מתקפות:
    פעימת מים
    בום על קולי
    אקדח מים
    סילון אקווה
    100% חיים
    פרגילשטייר, מתקפות:
    ???
    אקווה ג'יט
    ???
    אקדח מים
    פוקימונים:
    100% חיים
    רוזליה, מתקפות:
    עוקץ רעל
    ספיגת כח
    100% חיים
    סקורפי, מתקפות:
    עוקץ רעל
    נשיכה
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 03-24-2011 בשעה 09:38 PM
    Spoiler ספוילר

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    בוקר טוב!" אתם שומעים את אימכם בפעם השמינית אך הפעם בתקיפות וזעם. "התעוררת ישנוני/ת?" אמכם שואלת אתכם. אתם יורדים למטה ואוכלים ארוחת בוקר במהירות אך אמכם אומרת: "לאט, לאט, שלא תמות/י ממהירות!" היא צוחקת וגם אתם. אתם מתחילים לאכול לאט מאוד, מאוד, מאוד. "מה זה אמור להיות? כדי להרגיז אותי? מה זה הפלאש באק הזה?" היא שואלת בזעם. "טוב, לכ/י, לכ/י, עופ/י כבר מהבית ותתחיל/י את המסע, נודניק/ית!" אימכם אומרת ונותנת לכם תיק ומוציאה אתכם מהבית אך קוראת אחריכם: "קדימה, רינג'ר/ית קטנ/ה שלי!" היא קוראת. אתם רואים מחוץ לבית את XXX(השותף שלכם) שמחכה ברוגז. "נו? חשבתי שתאחר/י! בוא/י נצא כבר!" הוא אומר לכם. אתם הולכים אל עבר האקדמייה המקומית שבה תעזרו בהמשך. אתם רואים את המדריכה שלכם שמכניסה אתכם פנימה ואתם רואים חברים לכיתה. היא מביאה ארגז מלא פוקדורים. "נו? את מי כדאי לקחת?" השותף שואל.

אני אומר לשותף שלי בהתלהבות ובחיוך: "אני ממש ירצה לקבל סנייבי, הוא הפוקימון שתמיד רציתי שיהיה הפוקימון הראשון שלי, איזה פוקימון אתה רוצה" ומחכה לתשובותו ואז לקחת את הפוקימון התחלתי שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש מנוסה
    עומר
    "את אף אחד?" ג'יימס ממשיך לך בגיחוך. 'וואלה, אוהב להקניט אותי, הילד הזה!' אתה חושב במעט זעם. אתם מתאמנים ומתאמנים עד שליאן מבקשת מכם להתחיל לנסות ללכוד פוקימו עם הסטיילר שלכם. נאזילף עומד לידך וליד ג'ייימס עומד פיג'י חמוד. ג'יימס הולך הצידה ומתחיל לנסות לתפוס את פיג'י בזמן שהוא קורא לך: "תתיחל לנסות לתפוס את נאזילף! זה די קל!"
    אני מוציא את נאזליף מהפוכדור ומצווה עליך:"נאזליף,אני המאסטר שלך ואתה תציית לי ברור,עכשיו עמוד בשקט בזמן שאני לוכד אותך,סטיילר צא ללכידה!" ואני מכוון את הסטיילר על נאזליף וחושב לעצמי:'אני מקווה שנאזליף יקשיב לי'.

14. משתמש מנוסה
    ברונו
    רוזליה תופסת את סקורפי ומשתמשת בעוקץ רעל. היא משתחררת מהרשת והאישה נעצרת עם שאר האנשים. "אני גלסיונה ואני מזמינה אותך לקרב זוגות, אתה עם שני הפוקימונים שלך מולי עם שני הפוקימונים שלי, מוכן? או שאני אקח לך את הפוקימונים. אתה כמובן מסכים לקרב זוגות ומגחך מעט.
    ---
    תהליך הקרב:
    פוקימונים:
    100% חיים
    פלוטזל, מתקפות:
    פעימת מים
    בום על קולי
    אקדח מים
    סילון אקווה
    100% חיים
    פרגילשטייר, מתקפות:
    ???
    אקווה ג'יט
    ???
    אקדח מים
    פוקימונים:
    100% חיים
    רוזליה, מתקפות:
    עוקץ רעל
    ספיגת כח
    100% חיים
    סקורפי, מתקפות:
    עוקץ רעל
    נשיכה
    תעדכני לי את סקורפי בבקשה בדף הראשי.
    ותיכנסי לסקייפ בבקשה.
    -----------------------
    "אוקיי רוזליה וסקורפי! תשתמשו ביחד בעוקץ רעל כדי שהוא ישתלב לעוקץ רעל ענקי במיוחד ואפגע בפלוטזל ובפרגילטייר! ואז סקורפי תרוץ בנשיכה תוך כדי עם עוקץ רעל ואת רוזליה תשתמשי בשאיבת כח על שני הפוקימונים האלה! אני מאמין בכם חברים שלי!" אומר לרוזליה ולסקורפי תוך כדי שאני בודק בסטיילר אם אפשר לחזק להם את המתקפות בעזרת החפץ בהמיוחד הזה.

15. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [U]

עידן
    אתה מסובב את הסביבון סביב לרויטר שמופתע מעט ומנסה לתקוף אך מיד מפסיק. אתה מצליח ללכוד אותו ומרגיע אותו. אתם יוצאים החוצה ואתה מצליח לזהות באגם וביער שמולך חמוד, , ואז מזהה מטפל בכולם ואז שם לב אליך. הוא רץ לידך וקורץ לך אך מיד ממשיך הלאה. לפתע אתה רואה קטן מושך בחולצתך ומסמן לך שהוא עצוב מאוד.

''מה קרה ריולו קטן?,הכל בסדר?'',
    אשאל את הריולו ואויא את הסטיילר שלי,אני אכוון אותו עליו ואפעיל אותו עם הכפתור הירוק וארגיע את ריולו ואומר לו שאם אסיים את הלכידה אוכל לעזור ואם הוא יתקוף אתחמק במהירות עד שאסיים את הלכידה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •