ברונו
"רוזל! סקור!" שניהם צועקים. רוזליה מתחילה לזהור מעט ולהוציא ידי שאיבה ענקיות מיוחדות וסקורפי לפתע נכנס לתוכן ומשתמש ברעל שלו. השאיבה מורעלת ולכן נותנת לסקורפי מהירות מיוחדת והוא מצליח לפגוע ביריבים. פלוטזל נופל ארצה מותש. רוזליה שואבת רעל מפרגילטייר והיא הופכת לגדולה מעט ולזוהרת באור סגול כחול מעט. היא טוענת את עצמה ומתכוננת לקרב ולפתע משתמשת בשאיבת ג'יגה! רוזליה למדה מתקפה חדשה! סקורפי גם נטען מעט ולהפתעתך, הוא לא עוזב אותך. סקורפי נצמד אליך מאוד וגלסיונה מופתעת מעט. גלסיונה מיד אומרת לצוות שלה לסגת וכולם בורחים. אתה שם לב שהפוקימונים שלך תשושים מאוד.
קודק
להזכירך, אין לך סניבי(אולי התבלבלת עם מ"ת אחר...)
---
תגיב תגובה חדשה ואני אעשה לך המשך(אני לא רוצה אי הבנה...)
עומר
"אוקיי." שלושתם מסכימים פה אחד. "אני פני." הילדה אומרת. "ואני בן." הילד אומר. "אנחנו שומרים מנוסים!" שניהם אומרים באותו זמן ומציגים תעודת רינג'ר מקצועי. "בואו נחפש אותם, מהר, לפני שהמכונית תתרחק!" הם אומרים. "אתם באים?" הם שואלים. "איך נגיע לשם?" ג'יימס שואל אותך בשקט ובמעט פחד וחשש. "שניכם! איך קוראים לכם?" הם שואלים ואתם עונים להם: "אני ג'יימס..." ג'יימס אומר. "ואני עומר." אתה אומר. "סלמנס, צא!" פני קוראת ומוציאה פוקדור מכיסה שממנו יוצא סלמנס אדיר. "קפצו עליו! סלמנס, עקוב אחרי המכונית שם בשקט מוחלט!" פני קוראת לכם. אתם עוקבים אחר המכונית בשקט. לפתע המכונית נעלמת בין העשבים הגבוהים שעל הקרקע. אתם שמים לב למכסה עגול ענק במקום שבו המכונית נעלמה.
ג'נסון
"תמיד רציתי פיצ'ו." הוא אומר לך. אתם לוקחים את הפוקדור הראשון שלכם. אתה לוקח את הפוקדור של האפיני וזורק אותו באוויר. אתם רואים שעל חולצת המדריכה יש תג שם ובו כתוב ליאן. היא אומרת לכם כך: "טוב, חמודים. הפוקדורים האלו לא יהיו שלכם. אתם חייבים לתפוס את הפוקימון הנבחר בעזרת הסטיילר. כולם לבוא סביבי!" היא אומרת ועוד כמה מורים באים עם ארגזים בידיים. כולם עומדים סביבה בשקט ומחכים לדבריה. היא לוקחת את הארגזים ומניחה אותם לפניה. "כאן יש סטיילר, מדי רינג'ר מתחיל, פוקטץ' ופוקדקס. כל מה שאתם צריכים למסע שלכם." היא אומרת ומבקשת לעמוד מולה בשורה. אתם מתייצבים והיא פותחת את הארגזים. מהארגז הראשון היא מוציאה מדים. אתה מקבל את המדים שלך והולך עם כולם לחדר ההלבשה. אתה נכנס פנימה, לחדר הלבשה משלך ולובש את המדים. אתם חוזרים אל ליאן. היא מוציאה סטיילרים, פוקטץ' ופוקדקס ונותנת לכל אחד אותם. אתה מכניס אותם לתיק. "דרך אגב, אני סילבר, אתה ג'נסון, נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן. "כולם להוציא את הפוקימונים!" ליאן קוראת לפתע ומבקשת להתכונן עם הסטיילר. "עכשיו, כולם לתפוס את הפוקימונים! אתם לוחצים על הלחצן הקטן הירוק שעל הסטיילר שלכם ומסובבים את היד כדי שהסביבון יסתובב סביב הפוקימון! אם הפוקימו תוקף, הזיזו את היד מהר מהמתקפה כדי שהיא לא תפגע!" ליאן מסבירה בהתלהבות וכולם מתכוננים עם הסטיילר שלהם.
ג'ון
"נכון! זה גם נורא קל, יותר משחשבתי!" לני עונה לך בהתלהבות. אזוריל מתחיל לשיר קצת ועומד במקומו. אתה מסובב את הסביבון סביבו 10 פעמים, נתפס! אתם שמחים מאוד ויוצאים החוצה בשקט. בחוץ אתה רואה לפתע פוקימון מוזר ירוק ואז אתה מזהה אותו לגמריי!
חמוד עובר לידך באדישות ואחריו באים
,
,
וגם
חמוד.
נוקו
"מה פתאום!" הילד אומר לך. "הפוקימונים רוצים להצטרף אליך, את אומרת? אבל הם שלי..." הילד מפתיע אותך. "תקשיבי, קוראים לי לירון ואני רינג'ר מתקדם. את נוקו, נכון? אני שכן שלך, אמא שלי מכירה את אמא שלך." הוא אומר לך ברוגע. "אם את רוצה את שני אלה, הלחמי בי!" הוא אומר לך.
עידן
אתם הולכים למקום מאוד מוזר של שיחים ועצים ואגם יפה. אתם רואים שם כל מני פוקימונים מוזרים כמו למשל
משחק עם
.
עף ונלחם מול
. "זה מה שהתכוונתי אליו." ריאולו אומר לך דרך ההילה ונלחץ מעט.
קאקאשי
אתה מתקדם אל הקרינידוס החמוד אך לפתע
עומד לפניך ועוצר בעדך. הוא נראה לחוץ מעט והוא צורח בקול גבוהה. לפתע יש המולה של פוקימונים סביבך. אתה רואה המון פוקימונים מתקרבים אליך בחשד, אתה מזהה את: 

ועוד כמה פוקימונים.