Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 88 מתוך 88
  1. משתמש מנוסה
    שם בפורום:buizel התותח
    שם במשחק:ג'ונסון
    עיר התחלתית:העיר מיזילו
    פוקימון קבע מהרשימה השנייה:נאזליף
    ספרייט שלכם:
    רקע:ג'ונסון נולד בעיר ליסין ועבר לעיר מיזלו עם משפחתו הגיע לבית הספר לשומרי הפוקימונים בגיל 12
    אוהב פוקימונים מכל הסוגים אבל במיוחד עשב ולאחר מכן שהלך לבחור פוקימון נאלץ לבחור נאזליף.
    עכשיו כבר לוחם ושומר מיומ אבל רוצה להיות הטוב ביותר ולהצליח במסע ולהגן על הפוקימונים.
    חלמו הגדול ביותר נכון לעכשיו הוא לפתח את נאזליף לשיפטרי ולהצליח במסעו הוא רוצה
    לעבור בכל מחוז ולהגן על עולם הפוקימונים הגדול שמחכה להצלה מידי הרשע שאורב לו
    הצלחות: ~לא לגעת~
    ציוד: מזון ושתייה לבני אדם ופוקימונים ללא הגבלה, תרופות, סטיילר, פוקדקס ופוקטץ'(לא לגעת!)
    שותף רצוי: בהמשך אתם תערכו לאחד הרשומים למשחק שבא לכם להיות איתו(בינתיים לא לגעת!)
    נערך לאחרונה על ידי buizel התותח, 03-26-2011 בשעה 06:24 PM

ricardo kaka forever

גם אני אוהד ריאל מדריד

וגם אני אוהד ברזיל

ricardo kaka - the legengd of real and the legengd of barazil kaka
    forever
    (קרדיט לי על המשפט החכם הזה)

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    צודקת התבלבלתי וערכתי...

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קאקאשי
    אתה מתקדם אל הקרינידוס החמוד אך לפתע עומד לפניך ועוצר בעדך. הוא נראה לחוץ מעט והוא צורח בקול גבוהה. לפתע יש המולה של פוקימונים סביבך. אתה רואה המון פוקימונים מתקרבים אליך בחשד, אתה מזהה את: ועוד כמה פוקימונים.
    וואוו!זה אמבריאון!" אומר ואכוון את הסטילר שלי אליו ואלכוד אותו עם הסטיילר.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    "בוקר טוב!" אתם שומעים את אימכם בפעם השמינית אך הפעם בתקיפות וזעם. "התעוררת ישנוני/ת?" אמכם שואלת אתכם. אתם יורדים למטה ואוכלים ארוחת בוקר במהירות אך אמכם אומרת: "לאט, לאט, שלא תמות/י ממהירות!" היא צוחקת וגם אתם. אתם מתחילים לאכול לאט מאוד, מאוד, מאוד. "מה זה אמור להיות? כדי להרגיז אותי? מה זה הפלאש באק הזה?" היא שואלת בזעם. "טוב, לכ/י, לכ/י, עופ/י כבר מהבית ותתחיל/י את המסע, נודניק/ית!" אימכם אומרת ונותנת לכם תיק ומוציאה אתכם מהבית אך קוראת אחריכם: "קדימה, רינג'ר/ית קטנ/ה שלי!" היא קוראת. אתם רואים מחוץ לבית את XXX(השותף שלכם) שמחכה ברוגז. "נו? חשבתי שתאחר/י! בוא/י נצא כבר!" הוא אומר לכם. אתם הולכים אל עבר האקדמייה המקומית שבה תעזרו בהמשך. אתם רואים את המדריכה שלכם שמכניסה אתכם פנימה ואתם רואים חברים לכיתה. היא מביאה ארגז מלא פוקדורים. "נו? את מי כדאי לקחת?" השותף שואל.[/QUOTE]
    "אני מתלבט בין נאזליף לסנדרשוו " כך אמרתי אך שהבין איזה סוג יותר אוהב לקח את נאזליף ואמר אנחנו שותפים לנצח !

ricardo kaka forever

גם אני אוהד ריאל מדריד

וגם אני אוהד ברזיל

forever

5. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    הודעה חשובה מאוד!
    אני לא יכולה יותר ככה! מי שיש לו שגיאות כתיב, שיישכח מזה! אם למישהו יש בעיה, דיסלקציה או משהו שייכתוב לי. ואם מישהו רוצה לפרוש, אני מצפה שהוא יגיד לי את זה ולא ירמוז לי על זה. עוד משהו, מעכשיו, אני אשים ספוילר שבתוכו כל התגובות הקודמות שלי למי שלא הספיק לצטט אותן.

התגובות הקודמות:
    Spoiler ספוילר

ג'ונסון
    *הצבע החדש שלך הוא שחור
    אתם לוקחים את הפוקדורים האלו ומחכים שליאן תבוא ותתן לכם הוראות. חבר שלכם שנמצא באיזור אומר לכם שתוכלו לצאת החוצה בינתיים ולהתאמן או לעשות מה שבא לכם. "בוא נתאמן." השותף אומר. "דרך אגב, אני רון, אתה ג'ונסון, נכון?" הוא שואל ואתה עונה בחיוב. "תוציא את הפוקימון שלך." רון אומר לך וזורק את הפוקדור שלו באוויר. "אני אתחיל! גחלת!" רון אומר וצועק לך: "תתקוף!"

קאקאשי
    *הצבע החדש שלך הוא כתום
    אמבריאון שם לב אליך וקופץ הצידה. פיקאצ'ו בורח משם ו נראים זועמים והם מגנים על אמבריאון. בינתיים קרינידוס בורח ואחריו פלוטזל. משפחת איווי גם בורחת והכל נשכח. אתה ממש מוכה מרוב הלם עד שלפתע חוזרים יחד עם ובא איתם גם .

קודק
    *הצבע החדש שלך הוא סגול
    פאנפי מתחמק ונכנס אל תוך המעגל ולאקסריי מבולבל מעט. אתה מצליח בסופו של דבר ללכוד אותו והוא הולך אחריך לכל מקום. לפתע אתה רואה משחק לו לבד והוא נראה עצוב. כשהוא רואה אותך, הוא בורח ונלחץ מעט.

עידן
    *הצבע החדש שלך הוא אדום
    "ריי ריי! לארוי לאר!" הפוקימונים צועקים ומתחילים לתקוף. לארויטר תוקף במתקפת חול אדירה וריאולו תוקף בכדור הילה חזק. פיצ'ו נלחץ מעט ובורח בתוך המעגל ותוקף וזז. זה לא עובד. לארויטר וריאולו מתקרבים אליו ולא נותנים לו לברוח ולזוז. אתה מתחיל לבצע לכידה. 4 סיבובים בהצלחה. אוי לא! פיצ'ו עומד לתקוף אך לארויטר חוסם את המתקפה בעזרת מתקפת חול. פיצ'ו נתפס. "הם לא מפריעים לי, אבל... הם נורא מפחידים, זה פשוט מוזר מאוד ומפתיע מאוד... אני לחוץ מאוד..." ריאולו אומר בפחד.

ג'נסון
    *הצבע החדש שלך הוא ירוק
    אתה מחפש את האפיני כדי לתפוס אותה כשאתה שם לב שהיא נעלמת. אתה לא מוצא את האפיני שלך. אתה רואה עוד כמה חברים שלא מוצאים את הפוקימונים שלהם. כולם נלחצים מאוד. "כולם לגשת לכאן." ליאן קוראת. "שמתי לב שפוקימונים נעלמו בצורה מוזרה. שכחתי לספר לכם שכל שנה, נעלמים פוקימונים בצורה מוזרה מאוד מאוד. אנו עוד לא יודעים מה זה ומי זה אך זה בחקירה. לבינתיים, אם מישהו יירצה לעזור לנו לאתר את הגנבים, בשמחה." ליאן אומרת לכולם ומשחררת את כולם.

נוקו
    *הצבע החדש שלך הוא כחול
    "נוקו, תקשיבי, אני שם לב שאת לחוצה מאוד, ולכן אני אסכים לא להלחם מולך." הוא אומר ואת נרגעת. "אבל, את מתחייבת להחזיר לי בבוא הימים טובה." הוא אומר ומשאיר לך שני פוקדורים. את זורקת אותם באוויר ומגלה את שני הפוקימונים.

עומר
    *הצבע החדש שלך הוא בורדו
    "צודק!" פני אומרת לך. "סלמנס, רד!" היא קוראת ואתם מגיעים אל העיגול. העיגול, או המכסה, לא מצליח להפתח. סלמנס תוקף אותו והוא נפתח. אתם נכנסים לתוך הפתח ומגלים מתג קטן. אתם מפעילים אותו והאור נדלק. אתם סוגרים אחריכם את הפתח ומתחילים לדבר בלחש: "מה המקום הזה? מי עשה את זה? איך? מתי? למה?" עולות השאלות במהירות. אתם מגיעים לאולם ענק ורואים בו המון אבל המון אנשי צוות רשע. אתם רואים חיילים מופתעים וכולם מוציאים מתוך הפוקדורים ענקיים. כולם משתמשים בעוקץ רעל.

תומר
    *הצבע החדש שלך הוא חום
    אתם נכנסים לתוך יער ענק ויפה. אתם רואים שלט ליד הכניסה אליו: "אין כניסה! אדמה פרטית של ג'ילפ!" אתה מחליט לא להכנס אך שותפך מרגיע אותך ואומר לך: "אין לשלט משמעות, בוא כבר!" הוא אומר וגורר אותך. היער יפה אבל אתה לחוץ עדיין. לפתע אתם שומעים נביחה. "אתר אותם האונדום!" אתם שומעים קול. שותפך אומר לך: "בוא נברח!" אבל אתה נשאר ומסגיר עצמך. אתה מגלה לפתע שאתה לבדך. אתה רואה איש חביב מבין השיחים והאונדום חמוד. האיש אומר לך: "אוי, ילדי, בטח לא ראית את השלט, חמוד. בוא לביתי, הכנס, או שתרצה להמשיך לעבור לעיר הקרובה?" האיש שואל אותך בחביבות.

הודעה נוספת!
    נא להשתמש בכל החפצים/כלים/עזרים שיש ושנתתי!
    אני מחליפה סגנונות וצבעים היום!
    Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קאקאשי
    *הצבע החדש שלך הוא כתום
    אמבריאון שם לב אליך וקופץ הצידה. פיקאצ'ו בורח משם ו נראים זועמים והם מגנים על אמבריאון. בינתיים קרינידוס בורח ואחריו פלוטזל. משפחת איווי גם בורחת והכל נשכח. אתה ממש מוכה מרוב הלם עד שלפתע חוזרים יחד עם ובא איתם גם .
    יאי כתום!
    -----------
    "טוב שחזרתם!" אומר ואלך אל אמבריאון ואלטף אותו.לאחר מכן אשאל את אמבריאון:"אתה בטוח שאתה רוצה להצטרף אלי?" ואחכה לתגובתו.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי fire-nel צפה בהודעה
    [U]נוקו
    *הצבע החדש שלך הוא כחול
    "נוקו, תקשיבי, אני שם לב שאת לחוצה מאוד, ולכן אני אסכים לא להלחם מולך." הוא אומר ואת נרגעת. "אבל, את מתחייבת להחזיר לי בבוא הימים טובה." הוא אומר ומשאיר לך שני פוקדורים. את זורקת אותם באוויר ומגלה את שני הפוקימונים.
    "אוקי תודה תודה רבה!" אני אומרת ומודה לו עוד פעם ועוד פעם.. "שלום ראלטס ודריטיני אני המאמנת החדשה שלכם! מה דעתכם שנתאמן ואז נאכל?" אני שואלת את טוגפי ראלטס ודריטיני

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    הודעה חשובה מאוד!
    אני לא יכולה יותר ככה! מי שיש לו שגיאות כתיב, שיישכח מזה! אם למישהו יש בעיה, דיסלקציה או משהו שייכתוב לי. ואם מישהו רוצה לפרוש, אני מצפה שהוא יגיד לי את זה ולא ירמוז לי על זה. עוד משהו, מעכשיו, אני אשים ספוילר שבתוכו כל התגובות הקודמות שלי למי שלא הספיק לצטט אותן.

תומר
    *הצבע החדש שלך הוא חום
    אתם נכנסים לתוך יער ענק ויפה. אתם רואים שלט ליד הכניסה אליו: "אין כניסה! אדמה פרטית של ג'ילפ!" אתה מחליט לא להכנס אך שותפך מרגיע אותך ואומר לך: "אין לשלט משמעות, בוא כבר!" הוא אומר וגורר אותך. היער יפה אבל אתה לחוץ עדיין. לפתע אתם שומעים נביחה. "אתר אותם האונדום!" אתם שומעים קול. שותפך אומר לך: "בוא נברח!" אבל אתה נשאר ומסגיר עצמך. אתה מגלה לפתע שאתה לבדך. אתה רואה איש חביב מבין השיחים והאונדום חמוד. האיש אומר לך: "אוי, ילדי, בטח לא ראית את השלט, חמוד. בוא לביתי, הכנס, או שתרצה להמשיך לעבור לעיר הקרובה?" האיש שואל אותך בחביבות.

הודעה נוספת!
    תיכנסי לסקייפ.
    ----------------------------------
    "אני קצת עסוק, אולי בקרוב אני אחזור לכאן ואז אני אבוא אליך, ממש מצטער על זה."אגיד לאדון בבישנות ואז אלך משם, בבישנות עם השותף שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הודעה חשובה מאוד!

התגובות הקודמות:
    [spoiler]

עומר
    *הצבע החדש שלך הוא בורדו
    "צודק!" פני אומרת לך. "סלמנס, רד!" היא קוראת ואתם מגיעים אל העיגול. העיגול, או המכסה, לא מצליח להפתח. סלמנס תוקף אותו והוא נפתח. אתם נכנסים לתוך הפתח ומגלים מתג קטן. אתם מפעילים אותו והאור נדלק. אתם סוגרים אחריכם את הפתח ומתחילים לדבר בלחש: "מה המקום הזה? מי עשה את זה? איך? מתי? למה?" עולות השאלות במהירות. אתם מגיעים לאולם ענק ורואים בו המון אבל המון אנשי צוות רשע. אתם רואים חיילים מופתעים וכולם מוציאים מתוך הפוקדורים ענקיים. כולם משתמשים בעוקץ רעל.

הודעה נוספת!
    אני מסתתר מהר מאוד במקום פנוי,אני מחפש אחר האיש שגנב את נאזליף או מחפש את נאזליף בעצמו,אני מנסה להתחמק מעוקצי הרעל של הקרובטים.

10. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [U]
    עידן
    *הצבע החדש שלך הוא אדום
    "ריי ריי! לארוי לאר!" הפוקימונים צועקים ומתחילים לתקוף. לארויטר תוקף במתקפת חול אדירה וריאולו תוקף בכדור הילה חזק. פיצ'ו נלחץ מעט ובורח בתוך המעגל ותוקף וזז. זה לא עובד. לארויטר וריאולו מתקרבים אליו ולא נותנים לו לברוח ולזוז. אתה מתחיל לבצע לכידה. 4 סיבובים בהצלחה. אוי לא! פיצ'ו עומד לתקוף אך לארויטר חוסם את המתקפה בעזרת מתקפת חול. פיצ'ו נתפס. "הם לא מפריעים לי, אבל... הם נורא מפחידים, זה פשוט מוזר מאוד ומפתיע מאוד... אני לחוץ מאוד..." ריאולו אומר בפחד.

''יש לי תחושה שאני יודע למה הם משולבים ולא כמו שהם בדרך כלל אמורים להיות,
    ריולו האם תוכל לשאול את פיצ'ו שכרגע לכדתי שאלה קטנה?,תשאל אותו איך הוא הגיע למצב הזה,
    כלומר האם הוא נולד ככה או שזה נגרם ממשהו,אני חושב שאולי מישהו עשה להם את זה מישהו לא טוב כל כך'',
    אומר לריולו.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ונסון
    *הצבע החדש שלך הוא שחור
    אתם לוקחים את הפוקדורים האלו ומחכים שליאן תבוא ותתן לכם הוראות. חבר שלכם שנמצא באיזור אומר לכם שתוכלו לצאת החוצה בינתיים ולהתאמן או לעשות מה שבא לכם. "בוא נתאמן." השותף אומר. "דרך אגב, אני רון, אתה ג'ונסון, נכון?" הוא שואל ואתה עונה בחיוב. "תוציא את הפוקימון שלך." רון אומר לך וזורק את הפוקדור שלו באוויר. "אני אתחיל! גחלת!" רון אומר וצועק לך: "תתקוף!"
    "אוקיי צאי האפיני!"אגיד "האפיני תתחמקי ותשתמשי בדחיפה!"אגיד לה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    [QUOTE=fire-nel;1056159]הודעה חשובה מאוד!

ג'ונסון
    *הצבע החדש שלך הוא שחור

אמרתי "נאזליף תתחמק ואז עלי תער ותמשיךעד שיתעיף ואז עלי תער לאדמה ומתקפה מהירה "!

ricardo kaka forever

גם אני אוהד ריאל מדריד

וגם אני אוהד ברזיל

forever

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הודעה חשובה מאוד!

קודק
    *הצבע החדש שלך הוא סגול
    פאנפי מתחמק ונכנס אל תוך המעגל ולאקסריי מבולבל מעט. אתה מצליח בסופו של דבר ללכוד אותו והוא הולך אחריך לכל מקום. לפתע אתה רואה משחק לו לבד והוא נראה עצוב. כשהוא רואה אותך, הוא בורח ונלחץ מעט.

הודעה נוספת!

*למה החלפת לי את הצבע ? אני ביקשתי אדום...
    *מה עם טוד? שכחת שיש לי שותף ?
    *תעדכני את המתקפות של הפוקימונים שלי !
    "היי לאקסריי ! בוא הנה ! טוד גם אתה..וגם אתה פאנפי ! בואו נחפש פה מקור מים טוב שנוכל לנוח ! "
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 03-29-2011 בשעה 03:39 PM

Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •