Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 73
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Pokemon - The New Generation

לוגו בקרוב

יש אישור.
    יש אישור מאלכס.

יש 7 מקומות שמורים,
    אז רק 3 יכולים להרשם!.

למי יש מקומות שמורים - bhrui10, DarkTiger, טום רידל, fire-nel, pokefan, The Little Elbaz, שלמח''הם.

רקע:

לפני 9000 שנים, כשהעולם הפוקימון עוד היה בחיתוליו, פוקימון אחד, הוותיק בין כל הפוקימונים, ויקטיני, נוצר על ידי הזמן והחלל כדי שיתחיל להקים את עולם הפוקימונים. לאחר שויקטיני גילה שמטרתו היא להקים את עולם הפוקימונים, הוא יצר שני פוקימונים שיכלו לעזור לו לשלוט ולפקח על העולם. שני הפוקימונים נקראו זרקום, הפוקימון האגדי השחור בעל הסוגים חשמל ודרגון ורשיאם, הפוקימון האגדי הלבן בעל הסוגים אש ודרגון. שני האגדיים ביחד יצרו את מחוז איטשו ואת כל הפוקימונים שנמצאים במחוז איטשו. לאחר שיצרו את כל עולם הפוקימונים, ויקטיני הטיל לשני האגדיים האלה משימה. המשימה הייתה לשמור על שלום כל הפוקימונים במחוז איטשו ולא לתת לאף אחד לפגוע בהם. במשך הרבה שנים שמרו שני האגדיים ביחד על כל הפוקימונים בצורה הטובה ביותר. לפני כ1000 שנים הוחלט על יד שני האגדיים שכדאי שאחד מהם ישמור על מזרח מחוז איטשו והשני על מערב מחוז איטשו. הוחלט שזרקום, האגדי השחור ישמור על הצד המזרחי של מחוז איטשו ורשיאם על המערבי. בשנת 2001, בזמן שכל אחד מהאגדיים מטפל בכל האזור שלו, קם צוות רשע שנקרא צוות קון, צוות שרצה לתפוס את שלושת הפוקימונים האגדיים לאחר שהצוות שמע את כל הסיפור. מתי שנודע לאנשים מכל מחוז איטשו על הקמת צוות קון והאיום של הצוות על כל המחוז ועל הפוקימונים שנמצאים במחוז, הם הקימו צוות מיוחד של אנשים שהם נמצאים בטופ של לוחמי הפוקימונים ומוכרים מאוד בקרב הפוקימונים ויחד עם הפוקימונים שלהם. הצוות נלחם מול צוות קון כדי ששני האגדיים לא יצטרכו לסכן את עצמם. הצוות הזה נקרא בשם צוות הלוחמים, הרבה אנשים שמבינים בפוקימונים וגם חזקים בכל עניין הקרבות באו ונרשמו לצוות הזה אך רק 100 אנשים יתקבלו לאותו צוות. בשנת 2011, ראו המנהלים של הצוות שיש הרבה אנשים שרוצים להיות בצוות הלוחמים אז הם קיבלו את כל מי שרצה להיות בצוות אבל הם נתנו לו ניסיון של חודש שיראה להם שהוא שווה להמשיך בצוות הלוחמים. בזמן הזה צופים שלושת האגדיים בכל הנעשה על ידי צוות הלוחמים וגם על ידי צוות קון, הם מחכים לראות מה יקרה במלחמה בין צוות הלוחמים לבין צוות קון כדי להתערב אם צריך. אז מי ינצח במלחמה הזאת? צוות הלוחמים או צוות קון?.

צוות קון:

א.
    שם: קון
    תפקיד בצוות: המנהיג ומייסד צוות קון
    רקע: תמיד רצה לתפוס את שלושת הפוקימונים האגדיים שנמצאים במחוז איטשו כדי להיות האיש החזק ביותר בעולם הפוקימונים, אך תמיד שהוא סיפר את זה לאנשים הקרובים אליו, האנשים צחקו עליו ואמרו שהוא צריך ללכת לקבל טיפול. קון התרגז מזה מאוד והחליט להקים צוות שיקרא על שמו ובו יהיו אנשים כמוהו, שרוצים לתפוס את שלושת האגדיים האלה, ויראה לכל מי שזלזל בו שהוא יכול לתפוס אותם.
    פוקימונים:
    1.

2.

ב.
    שם: קני
    תפקיד בצוות: סגן מנהיג ומפקד על החיילים הרגילים
    רקע: לא ידוע כל כך על קני חוץ מהפוקימונים שלו ועלהתפקיד שלו בצוות קון כסגן של קון, יש שמועות שאומרות שהוא אחיו הגדול של קון אך לא ידוע אם זה אמת או שקר. מסופר כשהוא היה ילד, ההורים שלו סיפרו לו על שלושת האגדיים שיצרו את מחוז איטשו, קני כמו קון רצה ללכוד את שלושתם ולהפוך להיות הכי חזק בעולם הפוקימונים, הוא הצטרף לצוות קון עדי להגשים את חלומו. רק קון בעצמו יודע על היכולות של קני ומי הוא באמת.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

ג.
    שם: מרי
    תפקיד בצוות: מנהיגת החיילים הרגילים
    רקע: מרי היא חברה טובה מאוד של קון כבר מהילדות, היא גם שמעה על שלושת האגדיים ותמיד רצתה לתפוס את האגדיים. היא הצטרפה לצוות מתי ששמעה מקוןשהוא מקים את הצוות, קון שמח על זה שהיא רוצה להצטרף אליו, ונתן לה את התפקיד של מנהיגת החיילים הרגילים כי הוא ידע שהיא מנהיגה טובה מאוד והיא יכולה להיות מפקדת מצוינת בצוות.

פוקימונים:
    1.

2.

ד. ,
    אלה החיילים הרגילים בצוות קון, במהלך המשחק, אני יחשוף את כל החיילים ואתהפוקימונים שלהם, כל החיילים נראים אותן דבר חוץ מהמינים
    המטרה של כולם היא לעזור לקוןלתפוס את הפוקימונים האגדייםולהיות הצוות הכי חזק.

צוות הלוחמים (האנשים החשובים):
    א.
    שם: טוני
    תפקיד בצוות: מנהיג הצוות
    רקע: טוני הוא הראשון ששמע על צוות קון ועל המטרות של הצוות הזה. הוא החליט להקים אתצוות הלוחמים כדי להגן על שלושת האגדיים שיצרו את מחוז איטשו, הוא התחיל לחפש 100 אנשים נוספים שירצו לעזור לו עד שהחליט לתתלכל אחד שרוצה להיות בצוות הלוחמים ולעזור לשלושת הפוקימונים האגדיים.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

ב.
    שם: מוניקה
    תפקיד בצוות: סגנית המנהיג
    רקע: מוניקה היא חברה ממש טובה של טוני המנהיג של צוות הלוחמים, טוני צירף אותהראשון ישר לדרגת הסגנית המנהיג בגלל שהוא מכיר אותה טוב מאוד ורצה שהיא תעזור לו לנצח את צוות קון. מוניקה מאוד קשורהלפיקאצ'ו שלה מאוד וגם להתחלתי שלו, סנייבי שאפילו הם לא רוצים להכנס לתוך הפוכדרים שלה אלא להיות איתה תמיד.
    פוקימונים:

1.

2.

3.

ג.
    שם: דון
    תפקיד בצוות: מפקדת החיילים הרגילים
    רקע: דון היא חברה של טוני וגם של מוניקה, היא ביקשה מטוני לצרף אותהאל הצוות והוא הסכים לזה בגלל שהוא הכיר אותה מהילדות שלו, היא מחוברת מאוד לפיפלאפ שלה ולאנותנת לו להתפתח לצורות האחרונות שלו מרוב האהבה שלה עליו, היא אוהבת מאודקרבות ותמיד מחפשת יריב חדש כדי להלחם מולו שגם אם הוא מאמן מתחיל, היא לא נותנת לו הנחות.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

ד.
    החיילים הרגילים של הצוות, אם יש חיילים יחידים שיבאו ומיוחדים שקשוריםלעלילה שלכם, אני יכתוב לכם מי הם ויערוך את ההודעההראשית. החיילים הרגילים נראים כולם אותם אותו דבר, רק הבדל של בנים ובנות.
    המטרה שלהם הם לעזור לצוות לנצח את צוות קון, כמו החיילים הרגילים בצוות הרשע.

לא להגיב!.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מנהיגי מכון
    יש שמונה מכונים במחוז איטשו, גם מנהיגי המכון עוזרים מאוד לצוות הלוחמים להלחם מול צוות קון.

א.

שם המנהיג: דנטו/פודו/קון
    סוג התמחות: עשב/אש/מים
    עיר המכון: העיר סניו.
    פוקימונים:
    1.

2. //

הערות: הקוף שבו אתה תלחם זה הקוף אם הסוג שיותר חזק מהפוקימון התחלתי שלך, למשל אם בחרת סוג עשב אז אתה תלחם מול קוף האש.

ב.

שם המנהיג: אלו
    סוג התמחות: נורמל
    עיר המכון: העיר שיפו
    פוקימונים:
    1.
    2.
    הערות: אין.

ג.

שם המנהיג: ארטי
    סוג התמחות: חרק
    עיר המכון: העיר האיון
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.
    הערות: אין

ד.

שם המנהיג: קאמיטשור
    סוג התמחות: חשמל
    עיר המכון: העיר ראימון
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.

ה.

שם המנהיג: יאקון
    סוג התמחות: אדמה
    עיר המכון: העיר הודומוו
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.

ו.

שם המנהיג: פואורו
    סוג התמחות: מעופף
    עיר המכון: העיר פוקיוז
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.
    ז.

שם המנהיג: האצ'יקו
    סוג התמחות: קרח
    עיר המכון: העיר סקה
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.
    הערות: אין

ח.

שם המנהיג: איריס
    סוג התמחות: דרגון
    עיר המכון: העיר סואוריו
    פוקימונים:
    1.
    2.

3.

לא להגיב!.

חתימה בשיפוצים.

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    חוקי המשחק:
    1. כל חוקי הפורום חת"מ והגלובאלים חלים גם פה.
    2. לצטט כל המשך שלי פה בנושא, כך זה יהיה יותר נוח בשבילי להמשיך את המשחק.
    3. אין לשאול פה שאלות על המשחק, את השאלות תפנו אליי בפרטי ואני ישתדל לענות לכם.
    4. אין לקלל או לפגוע במנהל המשחק או כל מתמודד אחר.
    5. אין לכתוב פעמיים ברציפות (כלומר דאבל פוסט), בשביל זה יש את המגש עריכה.
    6. כל מי שלא יגיב לאחר שבוע, אני ישלח לו הודעה פרטית ואם הוא לא יענה תוך שלושה ימים אני ישקול את העתידו במשחק.
    7. להשקיע בהודעות שלכם (יותר מחצי שורה).
    8. החוק שלפי דעתי הכי חושב - להנות מהמשחק כפי שאני בטח יהנה ממנו מאוד.

מטרת המשחק:
    1. לנצח את כל 8 מנהיגי המכון שבאזור איטשו.
    2. לעזור לצוות הלוחמים מול צוות קון.
    3. לעזור להגן ולפגוש את שלושת האגדיים של מחוז איטשו.
    4. לנצח ולזכות בליגה של מחוז איטשו.
    5. לשפר את היכולות שלך ושל הפוקימונים שלך.
    6. להנות.

אנשים חשובים שתפגשו:

א.

שם: סינתיה
    תפקיד במשחק: פרופסורית
    רקע: לאחר שהפרופסורית הקודמת פרשה מתפקדיה, הוחלט שהעוזרת שלה, סינתיה תהיה הפרופסורית החדשה. סינתיה נמצאת גם בצוות הלוחמים ועוזרת במלחמה מול צוות קון. לא ידוע איזה פוקימונים יש לה אך יש שמועות שהפוקימונים שלה הם הפוקימונים התחלתיים של מחוז איטשו.
    פוקימונים: ???

ב.

שם: סמואל אוק
    תפקיד במשחק: עוזר הפרופסורית
    רקע: מתי שסינתיה נהפכה להיות הפרופסורית החדשה, היא מינתה מיד את סמואל אוק לעוזר שלה, היא ידעה שהוא טוב בשביל התפקיד הזה ויכולה לסמוך עליו במקרה הצורך. לא ידוע על הפוקימונים שלו גם אבל ידוע שהוא נמצא גם בצוות הלוחמים ומכיר טוב מאוד את טוני, בגלל שהוא אבא שלו.
    פוקימונים: ???.

ג.

שם: גרי אוק
    תפקיד במשחק: היריב שלכם
    רקע: גרי הוא הבן של סמואל אוק, יחד איתכם הוא מקבל את הפוקימון התחלתי שלו, במהלך המשחק הוא ילחם מולכם הרבה, הוא יקבל את התחלתי החזק יותר מהתחלתי שלכם, בינתיים אין לו פוקימונים אבל אני יערוך מתי שהוא יקבל.
    פוקימונים: אין.

מפת מחוז איטשו:

העיר התחלתית:

פה תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם מהמעדה של פרופסור סינתיה, נמצאכמובן בעיר הבית שלכם שבוא אתם מתחילים את המשחק עצמו. נמצא גם הבית של היריב שלך, גרי אוק.

דרך 1:

לאחר שקיבלתם את הפוקימון התחלתי שלכם, אתםמתחילים את המסע שלכם בהליכה בדרך 1. יש פה הרבה פוקמונים טובים לאימון אולתפיסה שיכולים לעזור לכם בהמשך המשחק, פה אתם תפגשו בפעם הראשונה את מנהיג צוות קון ותתנהל שיחה בינכם לבינו.

דרך 2:

הדרך הזאת ממשיכה את דרך 1, לאחר שמסיימיםללכת בדרך זאת תוכלו להגיע לעיר המכון הראשונה, העיר סניו, גם פה יש פוקימונים מצוינים כדילהתחזק או לתפיסה, בדרך זאת יש בסיס מאוד ישן של צוות קון, שהועבר לדרך הבאה, דרך 3.

העיר סניו:

בעיר הזאת נמצא המכון הראשון שלכם, פהתכירו לראשונה את האחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלכם מתי שאתם צריכים, במרכז הפוקימונים יש גם מקומות שינה או ישיבה למקרה שאתם מגיעים בלילה. נמצא כמובןפה בתים של אנשים בצוות הלוחמים.

דרך 3:

דרך טובה למאמנים שרוצים למאמן את הפוקימונים שלהם לקראתהמכון השני הקשה שיהיה להם, יש שם בסיס קטן של צוות קון שנמצאים שם רק חיילים רגילים, אתם תצטרכו להלחם מולם כדי להציל ילדה שנחטפה על ידי החיילים ולהחזיר אותה לאבא שלה בעיר נאקרנה.

העיר נאקרנה:

בעיר הזאת נמצא המכון השני במשחק, חנות מאוד גדולה שתוכלו לקחת שם פוכדרים למשך המשחק, בעירנמצא הבסיס הכי גדול של צוות הלוחמים, יהיה לכם פגישה עם טוני המנהיג של צוותהלוחמים על המטרות ועוד דברים חשובים כדי שתוכלו להצטרף באופן רשמי לתוך צוות הלוחמים.

שאר המפה תחשף בהמשך המשחק.

חתימה בשיפוצים.

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    פוקימונים התחלתיים:
    כמו כל משחק תפקידים של פוקימון או משחק פוקימון אמיתי יש פה במשחק פוקימונים התחלתיים. כמובן לכל משחק יש את התחלתיים של הדור שלו, המשחק שלי בעיקר על דור 5 אבל יש גם את דורות 1-2 ודור 4, יש מקום ל10 אנשים אז תוכלו לבחור מדורות 1-2, ו4-5 פוקימונים, כל פוקימון יכול להיות רק למאמן אחד. אתם תקבלו את אחד מהפוקימונים מסינתיה הפרופסורית:
    1. - סנייבי, פוקימון עשב טהור.

2. - טאפיג, פוקימון אש (בצורות האחרונות הוא יהיה גם לוחם). תפוס!.
    3. - אושאווט, פוקימון מים טהור.תפוס!.

4. בלבאזור. תפוס!.

5. צ'ארמנדר. תפוס!.

6. סקווירטל.תפוס!.

7. צ'יקוריטה.

8. סינדקיוויל. תפוס!.

9. טוטודייל.תפוס!.

10. טרטוויג.תפוס!.

11. צ'ימצ'אר. תפוס!.

12. פיפלאפ.תפוס!

דברי המנהל של המשחק:
    שלום לכל מי שצופה במשחק הזה,
    החלטתי לפתוח שוב את המשחק שלי לאחר כמה חודשים שהוא היה סגור בגלל חוסר זמן ועוד דברים באותה תקופה,
    אני שיפרתי אותו קצת שיראה יותר טוב לפי האנשים שימליצו לי מה לשנות בתקופה האחרונה,
    תיכננתי לפתוח אותו מאוחר יותר אבל היה לי זמן להכין אותו שוב אז החלטתי לפתוח אותו עכשיו,
    אני ישמח שכולכם תהנו מהמשחק הזה ותרשמו פה שוב, אולי יהיו כמה ימים שאני לא יגיב אבל זה יהיה מסיבות כמו לימודים וכאלה ולא בגלל חשק וכל הדברים האלה.
    יש 10 מקומות, 6 כבר שמורים אז יש עוד 4 שיכולים להרשם למשחק, תרשמו ותהנו .

טופס ההרשמה:
    שם + כינוי: מה השם שלכם באמת ומה הכינוי שלכם בפורום (לא לעשות "תסתכל למעלה" זה לא קשה להעתיק ולהביא את הכינוי).
    שם במשחק: מה השם שלכם במשחק התפקידים שלכם, השם הזה ילווה אותכם בהמשכים שאני יכתוב.
    תיאור: תארו את הדמות שלכם, בתיאור תתייחסו בגובה של הדמות, צבע שיער, עיניים ועוד.
    רקע: לכתוב יותר ארבע שורות על הדמות שלכם במשחק, איך היא קשורה לעלילה וכדומה.
    פוקימונים: לא לגעת.
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת.
    פוקימון התחלתי: איזה פוקימון התחלתי של דור 5 אתם רוצים שיהיה הפוקימון הראשון שלכם.
    שותף/שותפה: תבחרו אם אתם רוצים, אם כן אז איזה, בן או בת?, תביאו גם תמונה שלו.
    ציוד: דבר מאוד חשוב, תבחרו טוב טוב איזה דברים אתם צריכים במסע שלכם שיהיה יותר קל ומה שיכול לעזור לכם.
    הערות/הארות: הערות על דברים שיש במשחק שאתם רוצים להגיד.

טופס ריק:
    שם+כינוי:
    שם במשחק:
    תיאור:
    רקע:
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:
    שותף/שותפה:
    ציוד:
    הערות/הארות:

זהו, עכשיו תורכם להרשם, את ההתחלה אני יפרסם לאחר שיהיה כבר כמה משתתפים,
    שנייה אני ישמור שלושה דפים להמשך ותוכלו להגיב.

לא להגיב!.

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    שמור להמשך המשחק!.

חתימה בשיפוצים.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    רשומים 1-10

1.
    שם+כינוי: תומר + The Saw
    שם במשחק: רון אורטון
    תיאור: שיער בלונדיני, חולצה בצבע שחור, ג'ינס, עיינים כחולות.
    רקע:
    שלום לי קוראים רון וזה סיפורי:
    אני נולדתי בעיר התחלתית שנמצא במחוז איסשו לאימא שנקראה האחות ג'ני ואבא מאמן שזה באליפות הליגה.
    שנולדתי ההורים שלי חשבו שאני יהיה כמו אבי וזה היה נכון, גדלתי ממש ובגיל 5 עשיתי קרב פוקימונים ראשון עם הפיפלאפ של אבא שלי.
    נלחמתי נגד חברי דוני שלו היה צ'ימצ'אר של אבא שלו וכמובן ניצחתי, ואחרי הקרב קרא משהו מדהים, אפילו מופלא הפיפלאפ התפתח לפרינפלאפ.
    אבא שלי מאוד שמח, הוא אפילו נתן לי לשמור עליו שהוא לא היה בבית. לאחר כשלוש שנים, שהייתי בן 8 אבא שלי עבד בשדה עם פרינפלאפ שלו ואז הוא התפתח לאמפואליון.
    אני זוכר את זה, אני עבדתי עם אבא שלי בגינה, פרינפלאפ גדל וגדל ואז ראיתי אמפואליון ענקי ויפה.
    באותו רגע רציתי שאני יהיה גדול להתחיל עם פיפלאפ למסע.
    בגיל 13 קרה מקרה בעיר שלי, צוות קון פלש לעיר שלנו וגנב מלא פוקימונים בעיר, אני העתצבנתי נורא אבל לא יכולתי לעשות כלום.
    לעומת זאת אבי ישר ידע מה לעשות, הוא אוציא את אמפאוליון ונלחם בצוות קון אבל צוות קון ניצח אותו וגנב לו את אמפואליון שלו ואז לקחו אותו.
    אימי ואני התעצבנו ואז היא הרשתה לי להתחבר לצוות הטוב כדי להציל את אבי מצוות קון.
    פוקימונים: מתקפות: ניקור, אקדח מים.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ
    שותף/שותפה: שותפה
    ציוד: אוכל לפוקימונים, כסף, בגדים להחלפה, אוכל ושתיה לבני אדם.
    הערות/הארות: ראלטס בן בהמשך המסע.

2. שם+כינוי:קיוגר
    שם במשחק:סטיבן פרגוק
    תיאור:1.65מ' ,חולצה כחולה וג'ינס,שיער בלונדיני
    רקע:סטיבן נולד במחוז איטשו לשני הורים עמידים ולעוד 3 אחים גדולים.מאז ומיתמיד סטיבן נהג לעזור לפוקימונים בכל דרך שיכל ולנהוג אליהם כמו שמאמן בוגר צריך,הבעיה הייתה שהוא לא היה מספיק גדול.יום אחד סטיבן הלך ביער שלפתע ראה קרב בין שני חיילים מצוות קון לצוות הלוחמים,הוא כל כך נדהם מהעוצמה שיש לפוקימונים של צוות הלוחמים והחליט כשהוא יוכל לצאת למסע שלו הוא יקח לו פוקימון חזק להתחלה והתאמן כדי להצטרף לצוות הלוחמים ולעצור את צוות קון המרושעים!
    כמה ימים אחרי התקרית ביער סטיבן מצא אושווט פצוע רץ במהירות כאילו בורח ממישהו ולפתע מאחוריו מתקפת כדור צל!סטיבן דחף את אושווט כדישהוא יחטוף את המכה ולא אושווט,
    לפני שסטיבן התעלף הוא ראה איש מצוות קון ממשיך לרדוף אחרי אושווט שנחל להגנת סטיבן ואיך שהוא הציל אותו!
    סטיבן נשבע מאז שינקום במי שפגע בו והחליט לקחת בתור פוקימון התחלתי אושווט ולעצור את צוות קון!
    פוקימונים: מתקפות: דחיפה ואקדח מים.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:אושאווט
    שותף/שותפה:אין
    ציוד:פוקידע,5 פוקדורים,אוכל לכל הטיול,חכה טובה.
    הערות/הארות:

3. שם+כינוי: שלמח''הם ליאור
    שם במשחק:לי
    תיאור דמות:גובה מטר 60.רזה מאוד ליחסית הילידים בגילו.הוא לובש תמיד מכנס לבן פשוט.חולצת טישר אדומה ועליה זקט כחול.שיער שחור וצבע עיינים שחור.נעלים שחורות פשוטות מאוד
    רקע:לי נולד לזוג הורים נחמדים וטובי לב במחוז אישיסו.כול יום לפני השינה אימו סיפרה לו את הסיפור על ויקטני ראישיאם וזרקום שיצרו במ ידיהם את מחוז אישיסו.המחוז שבו גדל לי.לי אהב אהב לשמוע את הסיפור.הוא רצה כשהוא היה מאמן ירצה לפגוש את שלושת האגדים האלו.כשלי היה בן 8 אימו סיפרה לו על 2 הצותים:צוות קון וצוות הלוחמים.לאחר ששמע עליהם לי שנא את צוות קון סתם ככה בגגל שהם הרשעים ואהב את צוות הלחמים בגגל שהם הטובים ובמיוחד את המנהיג שלהם טוני.לי הלך לבית ספר לאמנים מתחילים ולמד שם כול מיני דברים שיעזרו למסעו.כשלי הגיע לגיל המתאים לצאת למסע הוא שמח שהוא יכול לצאת למסע שלו ולנסות להתקבל לצוות הלוחמים של טוני.
    פוקימונים: מתקפות: שריטה וגחלת.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    שותף/שותפה:כן, בחורה
    ציוד:אוכל,אופניים,שעון כסף,מפה של המחוז
    הערות/הארות:להירשם

4. שם+כינוי:יונתן-bhrui10
    שם במשחק:מקס
    תיאור:לא גבוה ולא נמוך-די באמצע בעל שיער חום רזה עם עינים כחולות
    רקע:מקס חי בעיר קטנה במחוז איסישו עם אח אמא ואבא. מקס צפה באחיו נלחם שם קרבות. אחרי שבוע הוריו אמרו למקס שאחיו הולך להנסות להבתקבל לצוות הלוחמים,מקס התענין בצוות הלוחמים וחשב מי הם ומה הם,הרבה עד שפגש מאמן ששמו טום טום היה מבוגר קצת יותר ממקס אבל היה מוכן לספר לו על צוות הלוחמים ,אמר-כמו שאתה בטח י יודע,לפני 9000 שנה בערך ויקיטני יצר את זקראום ורשאיראם שיעזרו לו ליצור את העולם באמצע המילים של תום הוא שמע שאיזה צוות חטף אותו מקס לא ידע מה לעשות ורץ לביתו הוא נכנס במהירות ו ושאל אותם מהו צוות הלוחמים הם ענו שזה צוות שמתנגד לצות קון הצוות שפגעך בפוקימונים של אח שלך כי אחיך מנסה להתקבל לצוות הלוחמים! מקס מיד הבין שזה גם הצוות שחטף את טום ושטום הוא מצוות הלוחמים ורץ למסע לעזור לצוות הלוחמים נגד צוות קון!
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:צ'ארמנדר
    שותף/שותפה:לא
    ציוד:מפה,אופנים,כסף,אוכל ואוכל פוקימונים
    הערות/הארות:סליחה על העיקוב-לקח לי הרבה לחשוב על רקע

5. שם+כינוי:עידן-pokefan
    שם במשחק:עידן
    תיאור:ילד עם שיער שחור, גובה ממוצע,עיניים ירוקות,ולבוש בצורה רגילה,
    רקע:עידן היה ילד רגיל לכל דבר,אך יותר מפונק מהרוב ,שהיה קטן מאוד באו אליו צוות קון ואמרו לו שהם יגייסו אותו שהוא יגדל,
    עידן שהיה קטן חשב שמדובר בדבר טוב והתרגש מאוד בגיל 10 צוות קון באו אליו ואמרו לו שכשהוא יקבל את התחלתי הם יגייסו אותו,
    אבל אז הם ספרו לו מה מטרתם,עידן היה כעוס כל כך שהוא נשבע שהוא ייגן על האגדיים בכל מחיר ואף ישמיד את צוות קון,
    ועכשיו שהוא בגיל המתאים לקבלת הפוקימון הראשון שלו עידן נשבע שהוא ישמיד את צוות קון בכל מחיר.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:טפיג
    שותף/שותפה:
    ציוד:5 פוקדורים כסף, אוכל לבני אדם ולפוקימונים, שעון ומפה של המחוז.
    הערות/הארות:לתפוס ריולו בבקשה ונראה אחלה משחק.

6.
    שם+כינוי: אין כינוי... ניר.
    שם במשחק: סופרמאנפראג'אליסטיקאקספיאלידושס (בקיצור, יוהן.)
    תיאור: ברדס שחור, כפפות ברזל הנמשכות לכל היד, מגפיים וחולצה לבנה. צבע עיניים שחור וצבע שיער גם שחור.. גלימה אדומה.
    רקע: ניר התחיל בכלל הואן, ואז התחיל ללכת לכל שאר המחוזות,
    ניר תמיד בחר בפוקימוני אש כי אהב אותם במיוחד,הייתה שמועה שהוא לא הפסיד אף פעם לפוקימון עשב
    כשאר ניר שמע על המקום החדש עם דברים חדשים (כמו מחוז) מיד בא, ורצה את טורצ'יק בגלל העניין שלו עם פוקימוני האש.
    אחרי שניר שמע על הארגון,הבין שאם לא יעזור לו ובמקום לעזור להם להשמיד אותם, היה לו יותר קל בליגה והוא גם רצה להשמיד (בכוונה לשלוט) את היקום, כי אבא שלו, הקריב את חייו לליטאוס.
    אחרי שניר הבין בדיוק על צוות קון, רצה להצטרף אליהם אבל במקום לקבל אותו, גירשו אותו והעיפו אותו מהאזור. הוא חזר אל הארגון- לא כדי לעזור להם, אלא כדי להתנקם בצוות קון. הוא מסתיר את זה, ואף אחד לא יודע על זה.
    פוקימונים: מתקפות: ניקור וגחלת.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: טורצ'יק
    שותף/שותפה: כן. סבא של שמוליק חבר של יוהן... (אלברט) ואם אפשר לו פוקימון, אז.. נזליף

ציוד: אוכל ומים, אוכל פוקימונים, אופנוע, דאון, מצנח, אוהל, קאנו מתקפל, פוקדע, מקל (לסבא של שמוליק...) פוקדע, פוקדורים!
    הערות/הארות: אין

7. שם+כינוי:אביב the little elbaz
    שם במשחק:אביב
    תיאור: אביב נמוך,בעל שיער שיער חום בהיר המסודר כשפיץ באמצע ראשו,עיניו ירוקות צלולות,לבוש מכנסי בג'ינס קרועים ובלויים עם חולצה ארוכה בה מצויירת אגם קטן אשר שרווליה של החולצה מכופליה באופן מגושן למרפקיו.
    רקע: נולדתי בכפר קטן, כילד הראשון של הכפר. בתור הילד הראשון של הכפר זה היה משעמם נורא!לא היה לי בכלל עם מי לשחק,או לדבר אשר בן גילי.
    אהבתי ללכת באגם הקטן שסמוך לכפריינו בשחק עם פוקימוניי המים והטיילויים והפידג'ים הקטנים שבקעו זה עתה מביצתם ופוקימוניי העשב שגרו ביער בסמוך לאגם ואהבו לצאת בקרבתי.
    אהבתי את הפוקימונים, הם היחידים שהבינו אותי והיו לי כחברים בכפר הקטן והשומם מילדים קטנים או ילדים,בכלל.
    ואיך שכחתי לציין,הצוות פוקימונים האכזר קון, התפתח אצלנו!והבטיח שינקם בנו! לרוע מזלנו אין קון שיקר.
    הוא אכן חזר, עם צבא גדול והרסני!הם שרפו את היער ופוקימוני העשב!שרפו כל בית ובית!איפה אני הייתי?באותו הזמן פוקימוני המים הובילו אולי לאי הקטן שממול לכפרינו,כנראה שהם חשו בזאת.
    הם הצילו את חיי.כשחזרתי לכפר,נראה לעיניי המראה הנורא ביותר,לעיניי ילד קטן שכמוני.אפילו את אבי הם הרגו!
    נקמה!נשבעתי בחיי שאנקום בצוות האכזר הזה!בשם אבי,הפוקימונים והכפר הקטן והשלב שכבר לא יחזר להיות כך.אך לפני שאתחלתי את מסע נקמתי עברנו עם אימי ותושבי העיירה שלנו לעיר בטוחה יותר,לעיר מאמני הפוקימונים.
    אפילו הפרופסורית החדשה התגוררה שם.חשנו ביטחון,אך משהו בליבנו לא ישתנה אותו תחושת פחד ואימה ששררה בנו.
    פוקימונים: מתקפות: דחיפה, אקדח מים.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:טוטודייל
    שותף/שותפה:כן,שותפה
    ציוד:מפה,נעליי הליכה וריצה,מטרייה,אולר,חבל,ושעון
    הערות/הארות:

8. שם+כינוי:עומר+טום רידל
    שם במשחק:טום רידל
    תיאור:שיער שחור,עיניים ירוקות,חיוור,גבוה,רזה.
    רקע:
    טום רידל הוא נער ששנא את החיים שלפני שהוא קיבל את הפוקימון הראשון שלו,הוריו כול הזמן כעסו עליו,אחיו הציקו לו והוא סבל,אך הוא אהב פוקימונים.
    טום מאוד אהב להלחם בקרבות פוקימונים ואף הראה את כישוריו בטורנירים שהיו בבית הספר שלו,כמוסן שהוריו ומנהלי המחוז שמו לב לזה,בקרבות בבית הספר שערכו כול שבוע המורים נתנו למאמנים את פוקימוני היסודות:אש,חשמל,עשב ומים,טום תמיד אבל תמיד לקח פוקימוני עשב,האהוב עליו היה באלבאזור,בגלל זה הוא הבטיח לעצמו שהוא יקח פוקימון עשב בתור התחלתי,ואם זה אפשרי הוא ייקח את באלבאזור,יום אחד כטום הגיע לגיל 15 הוא קיבל מכתב מהפרופסור שאמר לו שהוא יכול לקבל פוקימון,הוא יקח את באלבאזור.
    פוקימונים: מתקפות: עלי תער, דחיפה.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:באלבאזור
    שותף/שותפה:
    ציוד:פוכדורים,ציוד מחנות,אוכל.
    הערות/הארות:להירשם[שמרת לי מקום עם באלבאזור],לתפוס פוקימון דרקון,ושתירשם למ''ת שלי.

9. שם+כינוי: NivX10 (ניב)
    שם במשחק: דרייק מוריסון.
    תיאור: שיער שחור קוצני וקצר, עיניים כחולות בהירות, מטר 70, מבנה גוף רזה וקצת שרירי לבוש בגופייה כחולה ומכנס שחור קצר.
    רקע: דרייק נולד ומתגורר באיזור אונובה, הוא בן למשפחה מבובסת טוב ומתגורר בעיר בעירההתחלה.
    הוריו עם מהחברה הידועה מחלבת מוריסון,דרייק תמיד היה ילד מוצלח, בלימודים ובידע הנרחב שלו, במעשי ידיו...
    תמיד היו לו תכונות של מנהיג: דומיננתיות, חיביות, החלטיות, מחושב ועם זאת אדיב סלחן ונחמד!
    בגלל עסקיי המחלבה הם היו גרים בקצה העיר בחלק הכפרי והפוקימונים היחידים שזה לראות מקרוב היו מילטאנקים וטאורוסים.
    דרייק אהב מאוד פוקימונים בראשו תמיד על חלומות שיהיה גדול עם שישיה לתפארת מחזיק את גביע ליגת אונובה...
    יום אחד בבוקר הוא ניגש להוריו ודיבר איתם בנושא, הם הקשיבו ושמעו את דבריו וחשבו בכובד ראש במשך כמה ימים.
    הם ראו כמה נחישות ולהט יש בעייניו שהוא מדבר על הנושא והחליטו שהם מסכימים!
    הוא שמח כל-כך, הרגיש על "גג העולם".
    במשך שבוע עשה מטלות וכמה עבודות קטנות לשכנים בשביל לגייס כסף לקניית ציוד בעצמו, משלו.
    לאחר מכן חיבק את אמו, לחץ את יד אביו ואמר להם "אני אחזור כשאסיים את המסע, עוד תבואו לראות אותי בקרב כשאהיה מאסטר דגול אהיה פוקימון מסטר!"
    ויצא אל מסעו ללא נודע. . .
    פוקימונים: מתקפות: אקדח מים, דחיפה.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: סקווירטל
    .
    שותף/שותפה: כן, בת ששמה ליליה ונראת כך.
    ציוד: מפה, פוקצ', 1300$, חכה, ציוד מחנאות, 5 פוקדורים, תיק גב.
    הערות/הארות: אוקיי מקווה שתואב ותקבל אותי, אני שחקן משקיע שאל פה אנשים...

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם+כינוי: תומר + The Saw
    שם במשחק: רון אורטון
    תיאור: שיער בלונדיני, חולצה בצבע שחור, ג'ינס, עיינים כחולות.
    רקע:
    שלום לי קוראים רון וזה סיפורי:
    אני נולדתי בעיר התחלתית שנמצא במחוז איסשו לאימא שנקראה האחות ג'ני ואבא מאמן שזה באליפות הליגה.
    שנולדתי ההורים שלי חשבו שאני יהיה כמו אבי וזה היה נכון, גדלתי ממש ובגיל 5 עשיתי קרב פוקימונים ראשון עם הפיפלאפ של אבא שלי.
    נלחמתי נגד חברי דוני שלו היה צ'ימצ'אר של אבא שלו וכמובן ניצחתי, ואחרי הקרב קרא משהו מדהים, אפילו מופלא הפיפלאפ התפתח לפרינפלאפ.
    אבא שלי מאוד שמח, הוא אפילו נתן לי לשמור עליו שהוא לא היה בבית. לאחר כשלוש שנים, שהייתי בן 8 אבא שלי עבד בשדה עם פרינפלאפ שלו ואז הוא התפתח לאמפואליון.
    אני זוכר את זה, אני עבדתי עם אבא שלי בגינה, פרינפלאפ גדל וגדל ואז ראיתי אמפואליון ענקי ויפה.
    באותו רגע רציתי שאני יהיה גדול להתחיל עם פיפלאפ למסע.
    בגיל 13 קרה מקרה בעיר שלי, צוות קון פלש לעיר שלנו וגנב מלא פוקימונים בעיר, אני העתצבנתי נורא אבל לא יכולתי לעשות כלום.
    לעומת זאת אבי ישר ידע מה לעשות, הוא אוציא את אמפאוליון ונלחם בצוות קון אבל צוות קון ניצח אותו וגנב לו את אמפואליון שלו ואז לקחו אותו.
    אימי ואני התעצבנו ואז היא הרשתה לי להתחבר לצוות הטוב כדי להציל את אבי מצוות קון.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: פיפלאפ
    שותף/שותפה: שותפה
    ציוד: אוכל לפוקימונים, כסף, בגדים להחלפה, אוכל ושתיה לבני אדם.
    הערות/הארות: ראלטס בן בהמשך המסע.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 03-26-2011 בשעה 11:28 AM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    שם+כינוי:קיוגר
    שם במשחק:סטיבן פרגוק
    תיאור:1.65מ' ,חולצה כחולה וג'ינס,שיער בלונדיני
    רקע:סטיבן נולד במחוז איטשו לשני הורים עמידים ולעוד 3 אחים גדולים.מאז ומיתמיד סטיבן נהג לעזור לפוקימונים בכל דרך שיכל ולנהוג אליהם כמו שמאמן בוגר צריך,הבעיה הייתה שהוא לא היה מספיק גדול.יום אחד סטיבן הלך ביער שלפתע ראה קרב בין שני חיילים מצוות קון לצוות הלוחמים,הוא כל כך נדהם מהעוצמה שיש לפוקימונים של צוות הלוחמים והחליט כשהוא יוכל לצאת למסע שלו הוא יקח לו פוקימון חזק להתחלה והתאמן כדי להצטרף לצוות הלוחמים ולעצור את צוות קון המרושעים!
    כמה ימים אחרי התקרית ביער סטיבן מצא אושווט פצוע רץ במהירות כאילו בורח ממישהו ולפתע מאחוריו מתקפת כדור צל!סטיבן דחף את אושווט כדישהוא יחטוף את המכה ולא אושווט,
    לפני שסטיבן התעלף הוא ראה איש מצוות קון ממשיך לרדוף אחרי אושווט שנחל להגנת סטיבן ואיך שהוא הציל אותו!
    סטיבן נשבע מאז שינקום במי שפגע בו והחליט לקחת בתור פוקימון התחלתי אושווט ולעצור את צוות קון!
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:אושאווט
    שותף/שותפה:אין
    ציוד:פוקידע,5 פוקדורים,אוכל לכל הטיול,חכה טובה.
    הערות/הארות:
    נערך לאחרונה על ידי Pikachu 4 Ever, 03-26-2011 בשעה 12:24 PM
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם+כינוי: שלמח''הם ליאור
    שם במשחק:לי
    תיאור דמות:גובה מטר 60.רזה מאוד ליחסית הילידים בגילו.הוא לובש תמיד מכנס לבן פשוט.חולצת טישר אדומה ועליה זקט כחול.שיער שחור וצבע עיינים שחור.נעלים שחורות פשוטות מאוד
    רקע:לי נולד לזוג הורים נחמדים וטובי לב במחוז אישיסו.כול יום לפני השינה אימו סיפרה לו את הסיפור על ויקטני ראישיאם וזרקום שיצרו במ ידיהם את מחוז אישיסו.המחוז שבו גדל לי.לי אהב אהב לשמוע את הסיפור.הוא רצה כשהוא היה מאמן ירצה לפגוש את שלושת האגדים האלו.כשלי היה בן 8 אימו סיפרה לו על 2 הצותים:צוות קון וצוות הלוחמים.לאחר ששמע עליהם לי שנא את צוות קון סתם ככה בגגל שהם הרשעים ואהב את צוות הלחמים בגגל שהם הטובים ובמיוחד את המנהיג שלהם טוני.לי הלך לבית ספר לאמנים מתחילים ולמד שם כול מיני דברים שיעזרו למסעו.כשלי הגיע לגיל המתאים לצאת למסע הוא שמח שהוא יכול לצאת למסע שלו ולנסות להתקבל לצוות הלוחמים של טוני.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    שותף/שותפה:כן, בחורה
    ציוד:אוכל,אופניים,שעון כסף,מפה של המחוז
    הערות/הארות:להירשם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. Surgeon of Death
    שם+כינוי:יונתן-bhrui10
    שם במשחק:מקס
    תיאור:לא גבוה ולא נמוך-די באמצע בעל שיער חום רזה עם עינים כחולות
    רקע:מקס חי בעיר קטנה במחוז איסישו עם אח אמא ואבא. מקס צפה באחיו נלחם שם קרבות. אחרי שבוע הוריו אמרו למקס שאחיו הולך להנסות להבתקבל לצוות הלוחמים,מקס התענין בצוות הלוחמים וחשב מי הם ומה הם,הרבה עד שפגש מאמן ששמו טום טום היה מבוגר קצת יותר ממקס אבל היה מוכן לספר לו על צוות הלוחמים ,אמר-כמו שאתה בטח י יודע,לפני 9000 שנה בערך ויקיטני יצר את זקראום ורשאיראם שיעזרו לו ליצור את העולם באמצע המילים של תום הוא שמע שאיזה צוות חטף אותו מקס לא ידע מה לעשות ורץ לביתו הוא נכנס במהירות ו ושאל אותם מהו צוות הלוחמים הם ענו שזה צוות שמתנגד לצות קון הצוות שפגעך בפוקימונים של אח שלך כי אחיך מנסה להתקבל לצוות הלוחמים! מקס מיד הבין שזה גם הצוות שחטף את טום ושטום הוא מצוות הלוחמים ורץ למסע לעזור לצוות הלוחמים נגד צוות קון!
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:צ'ארמנדר
    שותף/שותפה:לא
    ציוד:מפה,אופנים,כסף,אוכל ואוכל פוקימונים
    הערות/הארות:סליחה על העיקוב-לקח לי הרבה לחשוב על רקע
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 03-26-2011 בשעה 12:29 PM

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    רון
    רקע טוב מאוד, רק תכתוב פעם אחת ליום טוב?, הצטרפת למשחק.

סטיבן
    תוכל עוד להרחיב?, רקע טוב אבל אני רוצה שתרחיב עוד על עצמך, איך אתה קשור לעלילה זה טוב מאוד,
    וגם שאני מתכוון לתיאור זה לא להביא תמונה אלא לתאר במילים על עצמך.

ליאור
    התקבלת, רקע טוב מאוד.

מקס
    רקע טוב מאוד, רק תביא תיאור של המראה של הדמות במילים ולא בתמונה.

ההתחלה תהיה היום ב13:00 כנראה.

חתימה בשיפוצים.

12. Surgeon of Death
    ערכתי
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 03-26-2011 בשעה 12:28 PM

13. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    שם+כינוי:עידן-pokefan
    שם במשחק:עידן
    תיאור:ילד עם שיער שחור, גובה ממוצע,עיניים ירוקות,ולבוש בצורה רגילה,
    רקע:עידן היה ילד רגיל לכל דבר,אך יותר מפונק מהרוב ,שהיה קטן מאוד באו אליו צוות קון ואמרו לו שהם יגייסו אותו שהוא יגדל,
    עידן שהיה קטן חשב שמדובר בדבר טוב והתרגש מאוד בגיל 10 צוות קון באו אליו ואמרו לו שכשהוא יקבל את התחלתי הם יגייסו אותו,
    אבל אז הם ספרו לו מה מטרתם,עידן היה כעוס כל כך שהוא נשבע שהוא ייגן על האגדיים בכל מחיר ואף ישמיד את צוות קון,
    ועכשיו שהוא בגיל המתאים לקבלת הפוקימון הראשון שלו עידן נשבע שהוא ישמיד את צוות קון בכל מחיר.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:טפיג
    שותף/שותפה:
    ציוד:5 פוקדורים כסף, אוכל לבני אדם ולפוקימונים, שעון ומפה של המחוז.
    הערות/הארות:לתפוס ריולו בבקשה ונראה אחלה משחק.
    נערך לאחרונה על ידי ~GOLD~, 03-26-2011 בשעה 12:43 PM

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    סטיבן
    עכשיו הכל בסדר, רקע טאוב מאוד, רשום.

מקס
    רקע טוב מאוד, התקבלת.

עידן
    הרקע לא כזה קשור לעלילה, תשנה אותו שיהיו מתואם לעלילה ואז תתקבל.

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ערכתי

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •