כמו משהו שלא ידעתם עליי
רק הפעם שזה משהו מיוחד
משהו מיוחד שלא ידעתם עליי:המוליכות חשמל בגוף שלי כל כך טובה עד שהמחוג במתקן אחד באשכול פיס(הוא מעביר זרם חלש בין שני לוחות וצריך לשים שם את הידיים) המחוג שבר את החוסם באמפרמטר
זה היה קולD:<
לא הבנתי -_-
אני יודעת להוציא את הכתף קצת מהמקום ולהחזיר אותה..
זה לא ממש להוציאה לגמרי- אבל קצת לפרק את המפרק..
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אה , חח ממ..
אני יודע להכניס תבטן עד שאני נראה י ממש רזה שרואים את העצמות חח
ולהוציא עצמות מהגב חחחחחחחח גם.
ולשרוק בלי להזיז תשפתיים. [כאילו אני פה סגור - זה מחרפן מורים]
חוץ מזה לא משו מיוחד.
איזה קול D:
לשרוק בלי להזיז תפה P:
אני יודעת לילל כמו חתול O:
עם פה סגור + פה פתוח
פה סגור נשמע יותר טוב- כי זה ממש מהבטן...
אפילו חתולים באים אלי כשאני "מיללת"
><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
הילה-יש לי חבר שהוא עושה עם זה כמו כנפיים כאלהXDD
רותם-קולD:
משהו מיוחד שלא ידעתם עליי:כל החתול שאני רואה מרשה לי ללטף אותו
כי אני מדבר איתו בשפת החתוליםD:
(זה רציני...עשיתי סוג של מחקר אחרי החתול שלי
אני יודע תתרחק,לך מפה,בוא אליי,בא לי לאכול,אני רוצה להסתובב בחוץ ויש לי לשירותים)
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני מדבר איתם ואתה לא!!!Originally posted by Fusion Catiteen@Sep 14 2008, 08:05 PM
חחחחחחחחחח
היי אני שליט החתולים מאואואואוה!!!
דבר מיוחד שאתם לא יודעים עליי:
אני יודע לדבר בשפת החתולים,לראות בחושך,ליפול על ארבע ולהנצל מסכנות מוות ממממממממיאו
P:
וזה לא נחשב אלכס...אך אתה יכול להנצל ממוות?
*מתקשר לדוד שלי עם הרשיון לטרקטור*
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
XD
אני מכירה את המקלדת בע"פ וכותבת כאילו בהקלדה עיוורת..
אבל זה רק ההתחלה-
אני מכירה גם את הקלידים של הפסנתר בע"פ ויכולה לנגן יצירות שלמות [אם אניזוכרת את התווים שלהן..] בלי להסתכל על הקלידים,
וזה לא ממש בעייתי אם אני לא זוכרת- כי יש לי שמיעה מוסיקלית P:
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
XDDDOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 14 2008, 08:24 PM
איך אתה מעז לפנות אליי ככה ולהגיד שאני לא יכול לדבר איתם,אני מדבר איתם מאז שנולדתי!!!
משהו מיוחד שלא ידעתם עליי:אני בקושי מרגיש דברים בכפות הרגליים וברגליים
ואבל אחרים כן מרגישים :פרצוף ג'וקר:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
פעם היה לי מנעד אוקטבות נרחב בשירה, [הגעתי מהצלילים המאוד נוכים עד לצלילים המאוד גבוהים]
אבל הייי בארצות הברית-
ואחרי הנסיעה זה נעלם לי-
והפך להיות:
צלילים נמוכים ,
*חסר*
צלילים בינוניים
*חסר*
צלילים גובהים
><"
אבל זה גם שיפר את הצליל של השירה שלי ככה שאני לא מתלוננת
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
משהו מיוחד שלא ידעתם עליי-
בגלל שיש לי לקות שמיעה קלה, שאר החושים שלי התחדדו.
ולכן אני מריח ממש טוב (אני מזהה הרבה ריחות, אפילו אם הפרש מזערי, אם תתנו לי שערה של מישהו שאני מכיר אותו יחסית טוב יש מצב שאני יידע שזה שלו לפי הריח D
אני רואה דיי טוב.
אני מבחין בטעם שונה( וזה יוצר דיי בעיות, כי מה קורה אם אני אוהב משהו בטעם מסוים, וסבתא שלי מכינה את זה עם טעם קצת אחר? אני לא יכול לאכול את זה)
ואני מבדיל טוב בין חום לקור =0
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אני רואה הכי טוב D:
6.6..
זה המקסימום D:
אני מריחה אחלה O:
שומעת גם נחמד P:
אבל טעם- טעם בסדר O:
יש לי שני גביעים מהשייט-
אחד מקום שלישי בנות ,[ היו סכ"ה 15 סירות וארבע בנות ככה שזה לא נחשב..]
וגביע מקום ראשון בנות וחמישי כללי [כללי זה בנים ובנות יחד]
והיו בתחרות ההיא 214 סירות!!!!!
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)