Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 37 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Batista צפה בהודעה

Hattrick
    "זה כאב.." אתה ממלמל בעודך מחזיק את האזור הכואב "רק מחר?" אתה מוסיף באכזבה "לפחות יש לנו פה מה לעשות, לא ככה אושווט?" אתה שואל אותו בחיוך.
    "מה דעתך על טבילה קטנה בג'קוזי?" אתה שואל אותו, בעודך סוגר את דלת החדר ומתחיל להתארגן לרחצה קלה בג'קוזי.
    אחרי כמה דקות התארגנות אתה נכנס לג'קוזי עם אושווט ואתה מרגיש משהו כואב שם, אתה לא יכול להסביר ואז אושווט מרים אותו.
    הוא יוצא מהמים ומראה לך שזה צורה מברזל .
    מה תעשה?
    "מזה? זה נראה כמו מגן שיריון... אבל מה מגן שיריון עושה בתוך הג'קוזי הזה??" אני תוהה. אני מסתכל עליו מכל הצדדים ולבסוף מניח אותו ליד הג'קוזי "נבדוק את זה אח"כ" אני אומר לעצמי בפיהוק ונרגע קצת בתוך הג'קוזי.

2. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    "אוותר.." אתה אומר לה וממשיך ללכת בדרך עם פורליאון.
    "טוב חבל אולי תרצה את הפוקימון הזה אבל לא משנה..." אומרת הילדה אבל אתה עדיין לא נופל בפח וממשיך בדרכך.
    פתאום אתה רואה משהו כחול מולך ואתה רואה פוקימון בצבע כחול ומסתכל אליך בעצב .
    "אותו אתה רוצה?" שואלת הילדה בנחמדות.
    מה תעשה?
    אני אומר לפורליאון: "תפעיל דופק אפל ואז שיסוע לילה.." ואחרי שהפוקימון מובס אני זורק עליו פוקימון.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תסתכל למעלה
    אתה אומר לפורליאון: "תפעיל דופק אפל ואז שיסוע לילה..".
    פורליאון אוגר כוח ואז נוצר דופק אפל ואז שולח אותו לעבר הפוקימון.
    "תבוא לפה מיד פריליש." הילדה אומרת ואז פריליש נעלם וכך המתקפה של פורליאון לא פוגעת בו.
    "אתה חייב קודם לנצח אותי כדי לקבל אותו!, פריליש קרן בועות!" מוסיפה הילדה בצעקה ואז פריליש שולח מלא בועות לעבר פורליאון.
    מה תעשה?

Hattrick
    מזה? זה נראה כמו מגן שיריון... אבל מה מגן שיריון עושה בתוך הג'קוזי הזה??" אתה תוהה.
    אתה מסתכל עליו מכל הצדדים ולבסוף אתה מניח אותו ליד הג'קוזי "נבדוק את זה אח"כ" אתה אומר לעצמך בפיהוק ונרגע קצת בתוך הג'קוזי.
    אחרי כמה דקות אושווט מבקש מימך אוכל וגם קצת לשחק איתך והוא מסמן לך בעזרת היד שלו והוא מבציע לעבר הפה שלו.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה

Hattrick
    מזה? זה נראה כמו מגן שיריון... אבל מה מגן שיריון עושה בתוך הג'קוזי הזה??" אתה תוהה.
    אתה מסתכל עליו מכל הצדדים ולבסוף אתה מניח אותו ליד הג'קוזי "נבדוק את זה אח"כ" אתה אומר לעצמך בפיהוק ונרגע קצת בתוך הג'קוזי.
    אחרי כמה דקות אושווט מבקש מימך אוכל וגם קצת לשחק איתך והוא מסמן לך בעזרת היד שלו והוא מבציע לעבר הפה שלו.
    מה תעשה?
    "אתה רעב, מה?" אני שואל אותו, ואז אני נעמד ויוצא החוצה מין הג'קוזי. אני מתנגב ומתמתח קצת "בוא נראה אם יש לי משהו לאכול" אני אומר ומחטט בתיק אחר אוכל כלשהו. אני סורק גם את החדר בשביל לבדוק אם יש בו מקרר קטן ובתוכו אוכל. במידה ואין לי בתיק ואין גם מקרר קטן, אני מתארגן ופונה לאושווט "בוא, נלך לחפש אחר מרכז הפוקימונים, אולי אצלהם יש"

5. משתמש מנוסה
    Hattrick
    "אתה רעב, מה?" אתה שואל אותו, הוא מסמן שכן, ואז אתה נעמד ויוצא החוצה מין הג'קוזי.
    אתה מתנגב בעזרת המגבת שלידך ואז מתמתח קצת "בוא נראה אם יש לי משהו לאכול" אתה אומר ומחטט בתיק אחר אוכל כלשהו.
    גם אתה סורק את החדר בשביל לבדוק אם יש בו מקרר קטן ובתוכו אוכל.
    אתה מוצא בשניהם אוכל, במקרר יש יותר אבל בשניהם יש.
    אתה רואה שבתיק יש אוכל לפוקימונים ובמקרר יש אוכל לבני אדם, כמו סטייקים שכתוב אליהם: "להכניס אותם למיקרו ולכתוב סטייק ואז נהיה סטייק מעולה בשביל לאכול!".
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    Hattrick
    "אתה רעב, מה?" אתה שואל אותו, הוא מסמן שכן, ואז אתה נעמד ויוצא החוצה מין הג'קוזי.
    אתה מתנגב בעזרת המגבת שלידך ואז מתמתח קצת "בוא נראה אם יש לי משהו לאכול" אתה אומר ומחטט בתיק אחר אוכל כלשהו.
    גם אתה סורק את החדר בשביל לבדוק אם יש בו מקרר קטן ובתוכו אוכל.
    אתה מוצא בשניהם אוכל, במקרר יש יותר אבל בשניהם יש.
    אתה רואה שבתיק יש אוכל לפוקימונים ובמקרר יש אוכל לבני אדם, כמו סטייקים שכתוב אליהם: "להכניס אותם למיקרו ולכתוב סטייק ואז נהיה סטייק מעולה בשביל לאכול!".
    מה תעשה?
    "בסדר אושווט, קח את האוכל שבתיק ואני אנסה את זה שבמקרר" אני אומר לו, ומניח לו בקערה קטנה אוכל כדי שיאכל. אני פותח שוב את המקרר ומוציא משם את המזון שבפנים, בוחן מה כדאי לי לאכול, ולבסוף בוחר משהו בשרי "ממ זה נראה טעים" אני ממלמל. אני מחפש מקום כדי לחמם אותו, לאחר שאני טוען חתיכה קטנה ממנו. לאחר שאני מסיים לחמם ולארגן סכו"ם בשבילי, אני מתיישב על כורסא בחדר (או על המיטה) ומתחיל לאכול.

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

הרוח המתמטקאית
    בפעם הבאה בלי שיגאות כתיב!
    ----------------------------------------------
    "אני קיבלתי טפיג, הוא גם פוקימון מגניב של הדור החמישי!" אתה אומר לה ואז מראה לטפיג ללכת קדימה.
    טפיג הולך קדימה בשמחה ולואי מחייכת ואומרת: "הוא פוקימון אש והוא יותר חזק מהפוקימון שלי.".
    ואז אתה מוסיף בחיוך: "כן אשמח שתלמדי אותו קרן סולארית! ומה דעתך לאחר מכן גם קרב קטן?".
    "רגע." אומרת לואי ואז מוציעה דיסק, נותנת אותו לטפיג והוא אוכל אותה במהירות ופתאום הוא שולח קרן ירוקה שפוגעת ביער שמפילה שתי עצים.
    "הוא למד קרן סולארית, ואתה תתחיל בקרב שלנו עכשיו." מוסיפה לואי בשמחה.
    מה תעשה?
    *קוראים לשותפה שלי קלואי,לא לואי
    ---
    "בסדר,טפיג תשתמש בהצלפת זנב כדי להחליש את סדלי ולאחר מכן תשתמש בלהביור!"אני מורה לטפיג שלי במבט גאוותני בעודי חושב 'יש לטפיג שלי יתרון קרבי על סדלי,יש סיכוי שאנצח!'

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    Lord Voldemort
    'פאנפור, מה?' אתה תוהה לך בלב.
    פאנפור שולח אדים הרותחים ובדיוק שהם קרובים לסנייבי אתה צועק לעברו: "תתחמק!" בתקווה שהוא יצליח.
    סנייבי קופץ במהירות וכך מתחמק בקלות ואז אתה מורה על סנייבי לתקוף בהצלפת גפן.
    סנייבי רץ על האדמה ומגיע לפאנפור, מצליף בו כמה פעמים ואז מעיף אותו לקיר כמעט מעולף.
    "קום כבר פאנפור! תשתמש באגרוף קרח!" צועק האיש עם השיער הירוק ואז פאנפור רץ לעבר סנייבי באגרוף קפוא.
    מה תעשה?
    "סנייבי, תברח מההתקפה, היא עלולה לפצוע אותך קשה!" אני מזהיר. "לאחר מכן, תחסל את פאנפור עם הצלפת גפן נוספת!" אני אומר בתקווה לסיים את הקרב הראשון שלי בהצלחה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש מנוסה
    Lord Voldemort
    "סנייבי, תברח מההתקפה, היא עלולה לפצוע אותך קשה!" אתה מזהיר את סנייבי.
    סנייבי מנסה להתחמק ומצליח אבל פאנפור עוקב אחרי סנייבי, ופוגע בו בזנב.
    "לאחר מכן, תחסל את פאנפור עם הצלפת גפן נוספת!" אתה מוסיף בתקווה לסיים את הקרב הראשון שלך בהצלחה.
    אתה רואה שסנייבי בקושי מצליח ללכת בגלל שהוא נקפא בזנב, ואז האיש אומר: "פאנפור אדים חמים!" ואז פאנפור שולח מלא אדים חמים לעבר סנייבי.
    בגלל שסנייבי מוקפא הוא נפגע מהאדים חמים וכך הוא יוצא מהקרח, תוקף את פאנפור בגפן מצליפה ומעלף אותו ישר.
    "קרב מדהים, בעתיד נלחם שוב." אומר האיש בשמחה ואז הוא הולך עם פאנפור שלו לחוץ החדר.
    מה תעשה?

הרוח המתמטקאית
    אני יודע, פשוט התבלבלתי.
    אין לטפיג להביור, יש לו גחלת.
    סוואדל ולא סדלי!
    --------------------------------
    "בסדר, טפיג תשתמש בהצלפת זנב כדי להחליש את סדלי ולאחר מכן תשתמש בלהביור!"אתה מורה לטפיג שלך במבט גאוותני בעודך חושב 'יש לטפיג שלי יתרון קרבי על סוואדל, יש סיכוי שאנצח!'.
    טפיג משתמש בזנב שלו, מצליף באדמה ואז קופץ וכך סוואדל מתחיל להילחש ואז טפיג שולח גחלת במקום להביור בגלל שהוא לא יודע להביור.
    הגחלת עפה לעבר סוואדל והוא נפגע קשות אבל לא מתעלף ואז לואי אומרת: "סוואדל תשתמש בחוט חרק ואז עלי תער!".
    פתאום מהפה של סוואדל יוצא מלא קשרים שתופסים את טפיג ואז סוואדל שולח מלא עלי תער שפוגעים בו ישר בראש.
    מה תעשה?

Hattrick
    "בסדר אושווט, קח את האוכל שבתיק ואני אנסה את זה שבמקרר" אתה אומר לו, ומניח לו בקערה קטנה אוכל כדי שיאכל.
    אתה פותח שוב את המקרר ומוציא משם את המזון שבפנים, לפני כן אתה בוחן את האוכל ששם, ולבסוף אתה בוחר משהו בשרי "ממ זה נראה טעים" אתה ממלמל.
    אתה מחפש מקום כדי לחמם אותו, ומוצא את המיקרוגל ושם אותו שם, לאחר שאתה טוען חתיכה קטנה ממנו.
    לאחר שאתה מסיים לחמם ולארגן סכו"ם בשבילך, אתה מתיישב על כורסא בחדר ומתחיל לאכול.
    "אושווט!" אומר אושווט ואז מראה לך שהוא גמר את האוכל ואז הוא מסתכל על המגן בכעס רב.
    מה תעשה?

10. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אני יודע, פשוט התבלבלתי.
    אין לטפיג להביור, יש לו גחלת.
    סוואדל ולא סדלי!
    --------------------------------
    "בסדר, טפיג תשתמש בהצלפת זנב כדי להחליש את סדלי ולאחר מכן תשתמש בלהביור!"אתה מורה לטפיג שלך במבט גאוותני בעודך חושב 'יש לטפיג שלי יתרון קרבי על סוואדל, יש סיכוי שאנצח!'.
    טפיג משתמש בזנב שלו, מצליף באדמה ואז קופץ וכך סוואדל מתחיל להילחש ואז טפיג שולח גחלת במקום להביור בגלל שהוא לא יודע להביור.
    הגחלת עפה לעבר סוואדל והוא נפגע קשות אבל לא מתעלף ואז לואי אומרת: "סוואדל תשתמש בחוט חרק ואז עלי תער!".
    פתאום מהפה של סוואדל יוצא מלא קשרים שתופסים את טפיג ואז סוואדל שולח מלא עלי תער שפוגעים בו ישר בראש.
    מה תעשה?
    "טפיג תשתמש בקרן סולארית על עלי הטער ותנסה להשתחרר מהחוט שהודק אותך בעזראת דחיפה!"אני אומר לטפיג.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    JoinT
    "אל תתערב ילד! תתעסק בעניינים שלך!" אתה אומר לצ'רן וצ'רן מחזיר לך בגיחוח ומחייך.
    "ילד, אתה פשוט ילד קטן, אם אתה רוצה קרב נגדי פשוט תבקש, בטוח אני אקרע לך את הפוקימון שלך." אומר צ'רן בזילזול ואז מגחח שוב.
    "אל תריבו בנים, אני לא צריכה פה ריב, פשוט אל תדברו אחד לשני ותמשיכו בדרכים לבד." אומרת הילדה עם הכובע הירוק והשיער הצהוב ששמה ביאנקה.
    אתה ממשיך בדרכך לעיר אקומולה ואז מגיע לדרך 1, אתה רואה שזאת דרך יפה ועשירה בצמחים ירוקים,
    וגם אתה רואה מהשיח הקרוב יוצא ממנו פוקימון דמוי כלב שמחייך אליך בשמחה.
    מה תעשה?

" איזה חמוד ... תראה טימבור ! בוא נעזוב אותו , בוא נחפש פוקימון חזק להוסיף לצוות שלנו ! " נחוש בדעתי ומחזיק את ידו של טימבור פוסע לדרך 1 .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

12. משתמש מנוסה
    JoinT
    תוכל להיכנס למסן?
    ------------------------------------
    "איזה חמוד... תראה טימבור! בוא נעזוב אותו, בוא נחפש פוקימון חזק להוסיף לצוות שלנו!" אתה אומר בשמחה נחוש בדעתך עם טימבור בדרך 1.
    אחרי הליכה קצרה אתה רואה פוקימון קטן, בצבע סגול דמוי חתול מסתכל אליך בעצבות .
    "פור!" אומר החתול בשקט ואז פתאום מהשיחים יוצא פוקימון פטרט עצבני שפוגע בפוקימון דמוי חתול בדחיפה.
    מה תעשה?

הרוח המתמטקאית
    "טפיג תשתמש בקרן סולארית על עלי התער ואחרי זה תנסה להשתחרר מהחוט שהודק אותך בעזרת דחיפה!" אתה אומר לטפיג.
    טפיג שעדיין נמצא כלוא על ידי החוטים אוגר כוח לקרן סולארית אבל העלי תער פוגעים בו ישר בפרצוף וכך נגרם מלא נזק.
    לאחר מכן הוא משתמש בדחיפה ומצליח להוציא חוט אחר חוט מהקשר ואז שהוא משתחרר הוא רץ לעבר סוואדל בדחיפה.
    "סוואדל תתקוף גם בדחיפה!" אומרת קולאי והוא מתחיל לרוץ ואז שניהם מתנגשים בדחיפה שמעיפה אותם אחורה אבל סוואדל לא מצליח להחזיק מעמד ומתעלף ישר.
    "קרב מדהים, רוצה להמשיך לספינה?" שואלת קלואי תוך כדי שהיא מחזירה את סוואדל לפוקדור שלה.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    JoinT
    תוכל להיכנס למסן?
    ------------------------------------
    "איזה חמוד... תראה טימבור! בוא נעזוב אותו, בוא נחפש פוקימון חזק להוסיף לצוות שלנו!" אתה אומר בשמחה נחוש בדעתך עם טימבור בדרך 1.
    אחרי הליכה קצרה אתה רואה פוקימון קטן, בצבע סגול דמוי חתול מסתכל אליך בעצבות .
    "פור!" אומר החתול בשקט ואז פתאום מהשיחים יוצא פוקימון פטרט עצבני שפוגע בפוקימון דמוי חתול בדחיפה.
    מה תעשה?

" חחחח איזה חמודים .. שיילחמו זה דרכו של הטבע " אומר בחיוך .
    " איפה יש פוקימונים חזקים לעזאזל ?! טימבור עזור לי לחפש " מסיים לדבר ומסתכל לכל עבר .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

14. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    "טפיג תשתמש בקרן סולארית על עלי התער ואחרי זה תנסה להשתחרר מהחוט שהודק אותך בעזרת דחיפה!" אתה אומר לטפיג.
    טפיג שעדיין נמצא כלוא על ידי החוטים אוגר כוח לקרן סולארית אבל העלי תער פוגעים בו ישר בפרצוף וכך נגרם מלא נזק.
    לאחר מכן הוא משתמש בדחיפה ומצליח להוציא חוט אחר חוט מהקשר ואז שהוא משתחרר הוא רץ לעבר סוואדל בדחיפה.
    "סוואדל תתקוף גם בדחיפה!" אומרת קולאי והוא מתחיל לרוץ ואז שניהם מתנגשים בדחיפה שמעיפה אותם אחורה אבל סוואדל לא מצליח להחזיק מעמד ומתעלף ישר.
    "קרב מדהים, רוצה להמשיך לספינה?" שואלת קלואי תוך כדי שהיא מחזירה את סוואדל לפוקדור שלה.
    מה תעשה?
    "כן כדי למהר עוד מעט הספינה תעלם מהנמל בדרך למחוז איסשו כדי למהר."אני אומר לה ומתחיל ללכת בצעדים מהירים לעבר הנמל.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    "כן כדי למהר עוד מעט הספינה תעלם מהנמל בדרך למחוז איסשו כדי למהר." אתה אומר לה ומתחיל ללכת בצעדים מהירים לעבר הנמל.
    אחרי כמה דקות הליכה עם קלואי אתה רואה את האיש עם הכובע הכחול שם.
    "יש לכם כרטיסים לעלות על הספינה?" שואל שוב האיש עם הכובע הכחול.
    מה תעשה?

JoinT
    פה זה ההתחלה, לא תוכל לראות בדרך הזה פוקימונים חזקים...
    -----------------------------------
    "חחחח איזה חמודים... שיילחמו זה דרכו של הטבע!" אתה אומר בחיוך.
    "איפה יש פוקימונים חזקים לעזאזל?! טימבור עזור לי לחפש." אתה מסיים לדבר ומסתכל לכל עבר.
    "טימבור..." אומר טימבור בשקט ואז פתאום אתה רואה ילדה עם שיער ורוד מולך .
    "שלום אתה רוצה פוקימונים חזקים? אם כן אתה תצטרך קודם להילחם נגדי לקבל אותם." אומרת הילדה במהירות.
    מה תעשה?

עמוד 11 מתוך 37 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •