יפה מאוד Lord Voldemort התשובה היא פרופסור ג'ניפר.
מילה רביעית: _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _
רמז: קשור לאיוונט וגם קשור לפוקימונים.
אותיות שאין:
הרוח המתמטקאית
זה טימפול...
------------------------
'הוא יכול להיות נחמד' אתה חושב ובודק על פוקימון הראשון בפוקגייד.
"טימפול, פוקימון הראשן, טימפול אוהב להיות באגמים שבו הוא אוכל לגדול להתפתחות הצפרדע שלו."
"טפיג שתתמש בהצלפת זנב כדי להחליש את טימפול ולאחר מכן תשתמש בקרן סולארית!" אתה פוקד על טפיג אחר - כך.
טפיג מצליף בזנבו על האדמה וטימפול מסתכל אליו בחוסר ביטחון ולאחר מכן טפיג אוגר כוח לקרן סולארית.
מהפה של טפיג נאגר כוח ירוק אבל טימפול מקדים אותו ושולח בועות שפוגעות בו קשות וגורמות למתקפה לפסוק.
מה תעשה?
Lord Voldemort
מה חוסר מקוריות?
---------------------------------
אחרי רגע של אושר אתה אומר "כל הכבוד, סנייבי, אני גאה בך!" ואז אתה חוזר להיות רציני,
ומביט בסנייבי של היידי עם חרב העלה. "תשלוף גפן ותפגע ברגליו של סנייבי האויב, כדי שייפול!".
סנייבי מקשיב לך ואז שולף גפן, שולח לעבר הרגליים של סנייבי של היידי וכך מפיל אותה על האדמה והיא נפגעת קשות.
"תשחררי סנייבי ואז תשלחי טוויסטר!" צועקת היידי ואז פתאום הגפן של סנייבי שלך חוזר אליו והסנייבי של היידי שולחת סופה ענקית לעברו.
מה תעשה?
JoinT
"דיינו תתחמק ותשתמש בדחיפה! לאחר מכן זעם דרקון עוצמתי, צא!" אתה אומר ובוחן את דיינו מכל הכיוונים.
דיינו זז לצד וכך מתחמק מהאקדח המים של אושווט ואז רץ לעברו בדחיפה.
אושווט נשאר במקום וסופג את הדחיפה העוצמתית של דיינו החזק ויפה.
פתאום הילדה קורצת ואז אומרת: "אושווט חיתוך קונכייה!" ואז אושווט שולח את הקונכייה שלו שפוגעת בדיינו קשות.
לאחר מכן דיינו שולח זעם דרקון לעבר אושווט שמתחמק ושולח אקדח מים לעברו.
מה תעשה?
מילה רביעית: _ _ ו _ - _ _ מ _ _ _
אותיות שאין:
הרוח המתמטקאית
"טפיג תנסה להסתתר מטימפול כי עוד מתקפה אחת ואתה גמור, שם תאגור כוח ואז שתוכל תירה על טימפול קרן סולארית!" אתה אומר לטפיג וטפיג מתחיל לרוץ להסתתר.
טפיג רואה סלע והולך מאחוריו וכך מתחבא מפני טימפול המבולבל וכך הוא אוגר כוח לקרן סולארית.
בנתיים טימפול שולח מלא קרן בועות לעבר כול הסלעים שנפגעים וגם שאיפה שטפיג מסתתר הסלע נפגע אבל כמעט לא קורא כלום.
אחרי כמה שניות טפיג צועק ואז שולח קרן ענקית בצבע ירוק שפוגעת בטימפול שמעיפה אותו לקיר.
"טימפ!" צועק טימפול וכך אומר שהוא עדיין עומד אבל תשוש.
מה תעשה?
JoinT
"אוקיי תקפוץ באוויר ותתחמק ואז זעם דרקון חזק, לאחר מכן ניב אש בכל הכוח צא!" אתה אומר בשמחה ובנחישות.
דיינו מקשיב לך, הוא קופץ אבל האקדח המים פוגע בו בגלל שהוא לא הספיק לקפוץ בזמן וכך נוצר שדיינו נפגע בחוזקה.
לאחר מכן דיינו שולח שוב זעם דרקון שעף לעבר אושווט המבולבל וכך הוא נפגע קשות.
"אתה מסוגל! אגרוף קרח! אתה חייב ללמוד את המתקפה הזאת!" צועקת הילדה ואז אושווט מכוון את היד שלו למצב אגרוף ואז נוצר שם קרח.
אושווט רץ לעבר דיינו עם המתקפה ודיינו רץ עם ניב שפוגע באגרוף הקרח וכך נוצר פיצוץ שמקפיא את דיינו ושורף את אושווט.
מה תעשה?
גלגל המזלות... והחידון, והנקודות. (:
י'?
~~~
"זהירות, זה נראה הרסני!" אני אצעק לסנייבי, ולאחר מכן אחשוב... 'צריך לנצוא דרך לנווט את הסופה לסנייבי השני... או ש... יש לי רעיון!'
"סנייבי, תרוץ בזריזות לעבר סנייבי השני כך שאם הסופה תפגע בך היא תפגע גם בו!" אני אומר בחיוך ובציפייה רבה.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
מילה רביעית: _ _ ו _ - _ _ מ י _ י
אותיות שאין: ב' ; ע
Lord Voldemort
אבל אני עושה את זה שונה וגם אני תיכננתי לעשות את זה...
-----------------------------------
"זהירות, זה נראה הרסני!" אתה צועק לסנייבי, ולאחר מכן חושב: 'צריך למצוא דרך לנווט את הסופה לסנייבי השני... או ש... יש לי רעיון!'
"סנייבי, תרוץ בזריזות לעבר סנייבי השני כך שאם הסופה תפגע בך היא תפגע גם בו!" אתה אומר בחיוך ובציפייה רבה.
הסנייבי שלך מתחיל לחשוש אבל הוא ישר רץ ונפגע מהטוויסטר ששלחה הסנייבי של היידי אבל פתאום הטוויסטר עף לעבר הסנייבי של היידי.
הסנייבי של היידי נפגעת גם ואז שני הסנייבים עפים על הקיר מעולפים מהקרב הקשה הזה.
"תיקו, רוצה לבוא איתי לרפאות את הפוקימונים?" שואלת היידי בשמחה תוך כדי שהיא מחזירה את הסנייבי שלה לפוקדור שלה.
מה תעשה?
הרוח המתמטקאית
"טפיג תחמוק לסלע אחר ותנסה לעשות זאת בלי שטימפול הראה ולאחר מכן תשתמש בגחלת!" אתה אומר לטפיג.
טימפול לא מסתכל על טפיג וטפיג מנצל את המצב כך, הוא רץ לעבר הסלע השני וכך ניצל מטימפול.
לאחר מכן טפיג שולח גחלת מעל הסלע, והגחלת פוגעת בטימפול ישירות וכך מעלפת אותו.
מה תעשה?
JoinT
"אוקיי דיינו! אתם שניכם תשושים, זה הזמן לסיים את הקרב, דחיפה בכל הכוח!
ואם זה לא מספיק אז לאחר מכן ניב אש! אתה חייב לעשות את זה! צא!" אתה אומר ומקווה לטוב.
דיינו רץ לעבר אושווט בדחיפה ופוגע בו ישר בבטן שמעיף אותו לעץ הקרוב ובגלל הכוח העץ נשבר ואושווט אליו.
אתה רואה את אושווט שם על האדמה עם עיניים סגורות והוא לא קם, זה אומר שניצחת!
"יפה מאוד ניצחת אותי כך את הפוקדור של אושווט!" אומרת הילדה תוך כדי שהיא מחזירה את אושווט אליו ואז נותנת לך אותו ביד שלך.
מה תעשה?
מילה רביעית: _ _ ו _ - _ ח מ י ש י
אותיות שאין: ב' ; ע ;
מילים שאין: שלום
JoinT
"יש לי אושווט יששש! תודה רבה ילדה! עוד קרב?" אומר ומצפה לתשובה חיובית.
"איזה פוקימון אתה בוחר כדי שתילחם נגדי? אתה רוצה פוקימון עשב?" שואלת הילדה בחיוך גועלי.
מה תעשה?
הרוח המתמטקאית
"כל הכבוד טפיג! הצלחת לנצח פוקימון מים שזה החולשה שלך! אולי יהיה לך חבר חדש למסע!" אתה אומר ומחמיא לטפיג וזורק פוקדור על טימפול.
הפוקדור שאתה זורק פוגע בטימפול ואז הוא נשאב לתוכו, כאילו הוא אוכל ואז הפוקדור נופל על הרצפה.
הפוקדור שעל הרצפה מתנדנד כמה פעמים ואז נעצר ולא קורה כלום. תפסת את טימפול!
מה תעשה?
JoinT צדק וקיבל נקודה.
התשובה היא הדור החמישי.
מילה חמישית: _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ _ _
רמז: קשור לאיוונט פסח
אותיות שאין:
הרוח המתמטקאית
אני אעדכן, אל תדאג.
---------------------------
אתה בודק בפייקגיד שוב על טימפול כדי לדעת איזה מתקפות יש לו ולאחר מכן אני מחפש מאמנים שהכול להילחם מולם.
"טימפול זה יודע קרן בועות, נגיחה, מבט מפחיד, ישרה." אומר הפוקגייד ואז נכבה במהירות.
אתה ממשיך ללכת עם טפיג ואז רואה איש עם ג'קט ירוקשניגש אליך ואומר לך: "רוצה קרב זוגות?"
מה תעשה?
JoinT
"פוקימון עשב האא? פוקימון עשב יהיה מאוד שימושי נגד המים שבמכון הראשון... אני מסכים! אני חושב..." אתה אומר ומחביא חיוך קטן ורשע.
"טוב חכה שנייה." אומרת הילדה בפעם השלישית ביום ואז הולכת לשיחים, מוציאה תיק שבו יש 3 פוקדורים.
"פה יש פוקימוני עשב תבחר!" אומרת הילדה ואז זורקת את הפוקדורים שיוצאים מהם:
;
;
.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)