Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 37 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    ערכתי.

2. משתמש מנוסה
    הוספתי עוד טיפה רקע
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה
    ערכתי.
    רשום.
    ציטוט פורסם במקור על ידי JoinT צפה בהודעה
    הוספתי עוד טיפה רקע
    הרקע עדיין לא טוב.
    בגלל שני סיבות:
    האנטר שעשית לרקע וגם אתה לא יכול לפגוש פוקימון לא מוכר במחוז שאין אותו.
    טפיג הוא נמצא רק במחוז איסשו, צוות פלזמה לא יודע אליך וזה לא הגיוני שהוא ניסה לתפוס אותך.
    תעשה רקע יותר טוב ובלי כול הדברים האלה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ערכתי..

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    הוספתי עוד ...

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי KoDaK צפה בהודעה
    ערכתי..
    עדיין לא טוב, הרקע לא מושקע.
    תערוך ליותר טוב בבקשה ואז תשלח לי ה"פ שבו כתוב שערכת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי JoinT צפה בהודעה
    הוספתי עוד ...
    רשום.
    עדיין אל תגיב להתחלה.

7. משתמש מנוסה
    התחלה:
    אתה מתעורר לבוקר יפה, את\ה מתארגן ואז את\ה יוצא\ת מהבית אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אוק.
    לאחר כמה דקות את\ה מגיעים למעבדה של הפרופסור, דופקים בדלת ואז נפתח הדלת פרופסור אוק .
    "שלום לך ילדון\ילדונת"אומר הפרופסור ואז מכניס אותכם לתוך המעבדה.
    "אתה פה כדי להציל את נכדי השני אש קאצ'ם ויש לי פה 5 התחלתיים למסע"
    ואז מראה אותם:
    סנייבי , טפיג , אושווט , פידוב , רוגנרולה , פורליאון
    "הם הפוקימונים המיוחדים למחוז איסשו אז תבחר\י אחד בבקשה" אומר הפרופסור לכם.
    מה תעשה\תעשי?
    "אני רוצה את פורליאון שלי.." אגיד לפרופסור ואקח לי את פורליאון ואשים לי אותו על הכתף.
    "היי פורליאון!" אתה זוכר את האיש מצוות פלזמה הזה ששלח עליך את ארקניין?, עכשיו נצא כדי לכסח אותו!"

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bruno Mars צפה בהודעה
    [COLOR=PaleGreen][U][B][SIZE=4]
    התחלה:
    אתה מתעורר לבוקר יפה, את\ה מתארגן ואז את\ה יוצא\ת מהבית אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אוק.
    לאחר כמה דקות את\ה מגיעים למעבדה של הפרופסור, דופקים בדלת ואז נפתח הדלת פרופסור אוק .
    ואז מראה אותם:
    מה תעשה\תעשי?

.
    אני סופק את ידי זו בזו.
    "אל תדאג פרופסור" אני אומר לו בחיוך, "חשבתי על זה כל הלילה, והחלטתי שאני אקח את סנייבי".
    'אני מקווה שהוא לא עומד לעקב אותי, אני כבר לא יכול לחכות לתחילת המסע...' אני חושב בעצבנות.
    נערך לאחרונה על ידי UuUuUuU, 04-01-2011 בשעה 05:31 PM

9. משתמש מנוסה
    התחלה:
    ואז מראה אותם:
    מה תעשה\תעשי?

"ממ.." אני ממלמל לעצמי בעודי פוסע בין פוקימון אחד למשנהו ובוחן אותם, את סוגם ואת היתרונות והחסרונות שלהם "אני חושב שאבחר באושווט!" אני אומר בביטחון.

10. משתמש מנוסה
    התחלה:
    ואז מראה אותם:
    מה תעשה\תעשי?

לא להגיב.

אסתכל על כל הפוקימונים ואגיד : " פיקמונים די יפים .. אבל מי הכי חזק ... סנייבי עשב ? לא אוהב כאלה .. אושווט ? מכוער מדי ... לפורליאון יש מבט כאילו הוא רוצה להרוג אותי .. פידוב יש לו צבע שאני לא אוהב .. רונגולה ייצור ... טפיג הזה חמוד ... אתה יודע מה פרופסור ? אני אבחר בטפיג ! " אגיד בשמחה ובביטחון רב .

11. משתמש מנוסה
    JoinT
    אתה אומר לפרופסור בשמחה:"אני בוחר את טפיג".
    "בחירה נבונה לילד נבון, טפיג הוא בחירה טוב למחוז איסשו."אומר הפרופסור בנחמדות "הינה החפצים למסע שלך וגם הפוקדור של טפיג." מוסיף הפרופסור
    ואז הפרופסור מגיש לך: את הפוקדור של טפיג 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, ואופניים בתוך קופסא קטנה במיוחד.
    "הקופסא הזאת מכילה את כול החפצים, תלחץ על האמצע והיא תיפתח."מוסיף הפרופסור ואז מגיש לך גם כרטיס שכתוב אליו:"כרטיס לספינה שמובילה למחוז איסשו".
    "טוב תלך לספינה שנמצאת בדרום העיר ואז תגיש את הכרטיס הזה."אומר הפרופסור ואז פותח לך את הדלת כדי שתיצא.
    מה תעשה עכשיו?

Hattrick
    אתה אומר לפרופסור בשמחה:"אני חושב שאבחר באושווט!".
    "בחירה חכמה לילד חכם, אושווט הוא בחירה טוב למחוז איסשו."אומר הפרופסור בנחמדות "הינה החפצים למסע שלך וגם הפוקדור של אושווט." מוסיף הפרופסור
    ואז הפרופסור מגיש לך: את הפוקדור של אושווט 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, ואופניים בתוך קופסא קטנה במיוחד.
    "הקופסא הזאת מכילה את כול החפצים, תלחץ על האמצע והיא תיפתח."מוסיף הפרופסור ואז מגיש לך גם כרטיס שכתוב אליו:"כרטיס לספינה שמובילה למחוז איסשו".
    "טוב תלך לספינה שנמצאת בדרום העיר ואז תגיש את הכרטיס הזה."אומר הפרופסור ואז פותח לך את הדלת כדי שתיצא.
    מה תעשה עכשיו?

UuUuUuU
    יש לך מסן?
    אתה הנרשם השני אז אתה קיבלת את הפרס של המגיב השני.
    -----------------------
    אתה משנה את היד שלך למצב אגרוף ואז אומר לפרופסור בשמחה:"אל תדאג פרופסור חשבתי על זה כל הלילה, והחלטתי שאני אקח את סנייבי".
    "יפה מאוד שחשבת לגבי זה, סנייבי הוא בחירה טוב למחוז איסשו."אומר הפרופסור בנחמדות "הינה החפצים למסע שלך וגם הפוקדור של סנייבי." מוסיף הפרופסור
    ואז הפרופסור מגיש לך: את הפוקדור של סנייבי 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, ואופניים בתוך קופסא קטנה במיוחד.
    מה תעשה עכשיו?

תסתכל למעלה
    אתה הנרשם הראשון אז אתה מקבל את הפרס של המגיב הראשון!
    ------------------------------------
    "אני רוצה את פורליאון שלי.." אתה אומר לפרופסור ואז הפרופסור אומר:"אה נכון אתה ניר, רגע אני אביא לך אותו."
    "רגע שנייה אני הולך למחסן לאביא אותו."מוסיף הפרופסור ואז הוא הולך למחסן בנתיים שאתה נמצא ליד הפוקימונים ששם.
    פתאום הפורליאון שיושב על השולחן מתחיל לזוז ואז יורה אקדח מים פתאומי לעבר כול הפוקימונים ששם ואז כולם מתעלפים מחוץ אושווט וסנייבי.
    "אוי לא!"צועק הפרופסור בדיוק שהוא יוצא מהמחסן אבל הפוקדור שיש על ידו עף מהיד שלו ויוצא ממנו פורליאון שלך.
    הפורליאון שלך רואה אותך ומשתמש בסיוע לעבר כול הפוקימונים משם.
    פתאום פורליאון קופץ ומשתמש באס אווירי לעבר שלושת הפוקימונים שעומדים ואז הם מתעלפים.
    "פורליאון הצלת אותנו!"אתה אומר לפורליאון שלו ואז הוא קופץ לכתף שלך ומלקק אותך.
    "איך להודות לך? אה רגע אני אביא לך את המתנה עם החפצים שלך!"אומר הפרופסור ואז שוב הולך למחסן.
    לאחר כמה שניות הפרופסור יוצא מהמחסן עם ביצה ענקית וקופסא קטנה שנמצאת בה הפוקדור של פורליאון 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, אופניים וכרטיס.
    "החפצים האלה יעזרו לך במסע והביצה הזאת לאות תודה על זה שהצלת אותנו,
    אני לא יודע מה יצא מהביצה אבל תהנה איתה! דרך אגב הספינה נמצאת בדרום העיר והכרטיס הזה יעלה אותך לשם."מוסיף הפרופסור ואז פותח לך את הדלת של המעבדה כדי לצאת מהמעבדה.
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    JoinT
    אתה אומר לפרופסור בשמחה:"אני בוחר את טפיג".
    "בחירה נבונה לילד נבון, טפיג הוא בחירה טוב למחוז איסשו."אומר הפרופסור בנחמדות "הינה החפצים למסע שלך וגם הפוקדור של טפיג." מוסיף הפרופסור
    ואז הפרופסור מגיש לך: את הפוקדור של טפיג 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, ואופניים בתוך קופסא קטנה במיוחד.
    מה תעשה עכשיו?

COLOR][/B]
    " תודה רבה פרופסור ! " אומר בהתלהבות ואצא לכיוון הספינה תוך כדי שאני מדבר אל טפיג ומתיידד איתו .

13. משתמש מנוסה
    Hattrick
    אתה אומר לפרופסור בשמחה:"אני חושב שאבחר באושווט!".
    "בחירה חכמה לילד חכם, אושווט הוא בחירה טוב למחוז איסשו."אומר הפרופסור בנחמדות "הינה החפצים למסע שלך וגם הפוקדור של אושווט." מוסיף הפרופסור
    ואז הפרופסור מגיש לך: את הפוקדור של אושווט 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, ואופניים בתוך קופסא קטנה במיוחד.
    מה תעשה עכשיו?
    "תודה רבה לך, פרופסור" אני אומר לפרופסור אוק, ויוצא החוצה מין המעבדה. אני מביט בשרשרת שקיבלתי מאבי התלויה לי על הצוואר, נושם נשימה עמוקה ופונה אל עבר הספינה הנמצאת בדרום העיר.

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"]JoinT

UuUuUuU
    יש לך מסן?
    אתה הנרשם השני אז אתה קיבלת את הפרס של המגיב השני.
    -----------------------
    אתה משנה את היד שלך למצב אגרוף ואז אומר לפרופסור בשמחה:"אל תדאג פרופסור חשבתי על זה כל הלילה, והחלטתי שאני אקח את סנייבי".
    "יפה מאוד שחשבת לגבי זה, סנייבי הוא בחירה טוב למחוז איסשו."אומר הפרופסור בנחמדות "הינה החפצים למסע שלך וגם הפוקדור של סנייבי." מוסיף הפרופסור
    מה תעשה עכשיו?
    היה לי לפני הרבה מאוד זמן, אני אנסה להיזכר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה על כל המתנות פרופסור!, אני בטוח שנתראה שוב!" אני קורא לכיוונו כאשר אני מסיים לחצות את השביל שמוליך אל המעבדה וממנה.
    "קדימה סנייבי" אני אומר לו בחיוך, "שמעת את הפרופסור, אנחנו צריכים להגיע אל ספינה שנמצאת בדרום העיר!" אני מסיים את דברי, מרים את סנייבי אל כתפי ורץ איתו לכיוון הספינה שעליה דיבר הפרופסור.

15. משתמש מנוסה
    UuUuUuU
    "תודה על כל המתנות פרופסור!, אני בטוח שנתראה שוב!" אתה אומר לפרופסור תוך כדי שאתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור בשמחה רבה.
    "קדימה סנייבי" אני אומר לו בחיוך, "שמעת את הפרופסור, אנחנו צריכים להגיע אל ספינה שנמצאת בדרום העיר!" אתה מוסיף, מרים את סנייבי על כתפיך ורץ איתו לעבר הספינה.
    לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה ספינה ענקית בדרום העיר פאלט.
    אתה רץ לשם במהירות ואז רואה איש עם מקבל וכובע בצבע כחול אומר לך:" כרטיס בבקשה לספינת מחוז איסשו.".
    מה תעשה?

Hattrick
    כנס למסן...
    ---------------------------
    "תודה רבה לך, פרופסור" אתה אומר לפרופסור ואז יוצא מהמעבדה בעודך מחזיק את השרשרת שנתן לך אביך בכוח.
    אתה נושם נשימה עמוקה ואז הולך לכיוון הספינה. לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה ספינה ענקית בדרום העיר פאלט.
    אתה רץ לשם במהירות ואז רואה איש עם מקבל וכובע בצבע כחול אומר לך:" כרטיס בבקשה לספינת מחוז איסשו.".
    מה תעשה?

JoinT
    "תודה רבה פרופסור!" אתה אומר לפרופסור ואז יוצא מהמעבדה בעודך מחזיק את טפיג בשמחה ומתייעדד איתו.
    אתה נושם נשימה עמוקה ואז הולך לכיוון הספינה. לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה ספינה ענקית בדרום העיר פאלט.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-01-2011 בשעה 06:22 PM

עמוד 2 מתוך 37 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •