מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
רמז: קשור לצוות פלזמה.
אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י', פ', ר'.
מילים שאין: יד, אש קטצ'ם.
רמז נוסף: זה איש ולא פוקימון.
הרוח המתמטקאית
"הפוקימון ההתחלתי שלי הוא טפיג." אתה אומר לאישה עם המגש ומחכה לתגובתה בעניין.
"שלי זה סוואדל." אומרת קלואי ואז אומרת האישה: "טוב שניכם הולכים לחדרים נפרדים.".
"אתה ילד הולך לחדר מספר 498 ואת ילדה מספר החדר שלך הוא 540." אומרת האישה ואז מגישה לקלואי מפתח ולך מפתח לבד.
"טוב אני אלך מכאן לחדר, ביי!" אומרת לך קלואי בשמחה ואז הולכת לעבר החדר שלה.
מה תעשה?
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
מילה שמינית: מילה שמינית: א_ - _ א_ _
מילים שאין: יד, אש קטצ'ם, הר.
Hattrick
"כן... לפעמים השקיעה מרגיעה, את יודעת?" אתה עונה לה "אושווט ודארמוקה, צאו החוצה ותיהנו גם אתם מהשקיעה" אתה קורא ומשחרר אותם החוצה.
אושווט יוצא החוצה מהפוקדור שלו וגם דארמוקה שמסתכלים בחדות לעבר הילדה בשמחה.
"וואו איזה פוקימונים חמודים יש לך! אני התחלתי את המסע עם טפיג, הפוקימון האש של מחוז איסשו." אומרת הילדה בשמחה.
"שמי הוא מיי, מה שמך?" שואלת הילדה ששמה מיי בשמחה תוך כדי שאני מושיטה לעברך את היד שלה.
מה תעשה?
Lord Voldemort
"תנסה להשתמש גם כן בטוויסטר, סנייבי!" אתהומר במהירות ונלחץ, תוך כדי שאתה מקווה שהוא יצליח להשתמש בטוויסטר.
"סנייבי שלך לא יכול ללמוד את המתקפה בגלל הוא יכול ללמוד רק מלידה..." אומרת היידי בשקט ואז סנייבי מנסה לעשות טוויסטר.
פתאום סנייבי שלך מייצר סופה קטנה בצבע כחול שנשלח לעבר הלהביורים וכך נפסק הלהביורים. גילית שסנייבי שלך יודע טוויסטר מלידה!.
"יפה מאוד! עכשיו פינסירים תשתמשו בצעקות ואז באגרופי אש!" אומרים הזוג שוב ביחד ואז שני הפנסירים צועקים וכך משתקים את שני הסנייבים.
לאחר מכן שני הפנסירים רצים לעבר באגרופי אש לעבר הסנייבים שלכם.
מה תעשה?
מילה שמינית: א_ - _ א_ _
Hattrick
"תומאס" אתה עונה לה בקצרה בזמן שאתה לוחץ את ידה "גם את מאמנת חדשה?" אתה שואל אותה בסקרנות.
"כן אני מאמנת חדשה וגם אתה בטח, אז רוצה קרב זוגות נגדי?" שואלת הילדה ששמה מיי בשמחה.
מה תעשה?
מילה שמינית: אד - _ א_ _
Hattrick
"בשמחה!" אתה מחייך לעברה ואומר לה 'זה יעזור לי לבדוק את כוחו של דארמוקה' אתה חושב לעצמך
"בואי, נרד לחדר המאמנים למטה לאחת הזירות." אתה מציע לה ופונה למטה.
"אוקיי." אומרת מיי בשמחה תוך כדי הליכה לחדר האימונים שבקומה האחרונה של הסיפון.
לאחר כמה דקות הליכה עם מיי אתה מגיע איתה לתוך החדר אימונים.
"טוב לי יש שני פוקימונים, טפיג וקוטני אז עכשיו הם יצאו!" צועקת מיי ואז מוציאה שני פוקדורים שיוצאים מהם חזיר בצבע אדום ופוקימון בצבע ירוק.
![]()
![]()
האאאא? מה זה המילה המוזרה הזאת... מ'?
~~~
"גדול, סנייבי!" אני אומר בשמחה ואז אלחד כשהוא ישותק. "אוקיי, בלי לזוז, תשלח גפן ותניח אותה כמכשול בדרך של הפניסירים כדי שייפלו! אם הם ידלגו מעל הגפן, תצליף בהם אבל תיזהר שלא לפגוע באש שבאגרופם!" אני אומר במהירות, ומוסיף, "היידי, תגידי גם לסנייבי שלך לנסות."
מילה שמינית: אד - _ א_ ם
Lord Voldemort
זה של צוות פלזמה, מה אתה מצפה? חח.
------------------------------------------------
"גדול, סנייבי!" אתה אומר בשמחה ואז אלחד כשהוא ישותק. "אוקיי, בלי לזוז, תשלח גפן ותניח אותה כמכשול בדרך של הפניסירים כדי שייפלו!
אם הם ידלגו מעל הגפן, תצליף בהם אבל תיזהר שלא לפגוע באש שבאגרופם!" אתה אומר במהירות, ומוסיף, "היידי, תגידי גם לסנייבי שלך לנסות."
"תירגע ותצפה במאסטרית!" אומרת היידי ואז מסתכל על הסנייבי שלה בחדות ופתאום הסנייבי שלה מתחילה לזהור בלבן.
הסנייבי שלה גודלת וגודלת ואז אתה רואה שם פוקימון שונה לגמרי בצבע ירוק ודומה לנחש אמיתי.
"וואו! הסנייבי שלי התפתחה ואני רציתי שהיא בכלל תעשה את מה שלימדתי אותה! חח איזה מוזר!" אומרת היידי ואז היא מוציאה את הפוקגייד שלה ובודקת את הפוקימון המוזר.
"סרביין, התפתחות של סנייבי התחלתי העשב, סרביין אוהב ממש להכיש אנשים וגם להכשיל אותם."
"סרביין זה למד בהתפתחות סופת עלים ושאיבת מגה." מוסיף הפוקגייד ואז הוא נכבה.
פתאום סרביין הפוקימון של היידי שולחת סופת עלים שפוגעת בפנסירים ומעלפת אותם.
"תחזרו." אומרים הזוג תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוקדורים שלהם ובורחים ביחד.
"ראית? סנייבי שלי התפתחה לסרביין!" צועקת היידי בשמחה תוך כדי שהיא מחבקת את הפוקימון שלה סרביין.
ל'
~~~
"תמותי!" אני אומר לה בחיוך ושמח בשמחתה. "גדול, סנייבי, אני שמח שניצחתם בקרב במאמץ משותף," אני אומר לפוקימון שלי. "אל תדאג... גם אתה תתפתח יום אחד." אני אומר בתגובה למבטו הקפוא. "הא, שיט. אתה משותק." אני אומר לו בחיוך מתנצל וארים אותו בידיי. אני אקדח אותו למרכז הפוקימונים, ואקח גם את היידי איתי.
מילה שמינית: אד - _ א _ ם
אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י', פ', ר', ל', ח'.
רמז נוסף: זה איש ולא פוקימון, וזה שם לא הגיוני כי צוות פלזמה המציאו.
Lord Voldemort
"תמותי!" אתה אומר לה בחיוך ושמח בשמחתה.
"גדול, סנייבי, אני שמח שניצחתם בקרב במאמץ משותף," אתה אומר לסנייבי שלך.
"אל תדאג... גם אתה תתפתח יום אחד." אתה אומר בתגובה למבטו הקפוא.
"הא, שיט. אתה משותק." אתה אומר לו בחיוך מתנצל ואז אתה מרים אותו בידיי.
אני רץ לעבר המרכז פוקימונים עם סנייבי תוך כדי שאתה לקוח את היידי איתך ועם סרביין שלה.
אחרי כמה דקות ריצה אתה מגיע למרכז הפוקימונים, מחזיר את סנייבי לפוקדור שלו ומגיש לעבר האחות ג'וי וגם היידי עושה זאת.
"רגע," אומרת האחות ג'וי ואז היא שמה את הפוקדורים במכשיר מיוחד שמרפא את הפוקימונים
ואז היא מגישה אותם לכם ביוך גדול ואז אומרת: "בהצחלה במסע, הגענו למחוז איסשו.",
ואז נשמע ברמקול: "כולם לארוז את החדרים, הגענו למחוז איסשו, בהצלחה לכול המאמנים.".
Hattrick
אתה מוציא את הפוקדגייד ובודק מידע על שני הפוקימונים "סוג אש וסוג עשב" אתה ממלמל לאחר מכן.
"טפיג, פוקימון חזיר האש, פוקימון זה אוהב להיות מלא באש ובבוץ, אם הוא יראה בוץ הוא יברח מהמאמן לבוץ.
"קוטני פוקימון כותנת עלים, פוקימון זה אוהב להיות בשדות בצבע ירוק ובעיקר במקומות שיש בהם מלא ירוק."
"אני נותן תמיד לבחורות להתחיל, אז תקפי ראשונה" אתה מוסיף בחיוך קל ונחמד.
"טפיג תשתמש בגלגל להבה ואת קוטני תשתמשי בעלי תער!" צועקת הילדה שקוראים לה מיי
ואז טפיג מוציא להבה שעוטפת אותו וקוטני שולח עלי תער שמשתלבים עם המתקפה של טפיג ובגלל זה הם מהירים יותר וכמעט מגיעים לפוקימונים שלך.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)