אני יוצא ממעבדת הפרופסור והולך לכיוון הספינה. אני מחזיק את הביצה ושם אותה בתוך התיק.תסתכל למעלה
אתה הנרשם הראשון אז אתה מקבל את הפרס של המגיב הראשון!
------------------------------------
"אני רוצה את פורליאון שלי.." אתה אומר לפרופסור ואז הפרופסור אומר:"אה נכון אתה ניר, רגע אני אביא לך אותו."
"רגע שנייה אני הולך למחסן לאביא אותו."מוסיף הפרופסור ואז הוא הולך למחסן בנתיים שאתה נמצא ליד הפוקימונים ששם.
פתאום הפורליאון שיושב על השולחן מתחיל לזוז ואז יורה אקדח מים פתאומי לעבר כול הפוקימונים ששם ואז כולם מתעלפים מחוץ אושווט וסנייבי.
"אוי לא!"צועק הפרופסור בדיוק שהוא יוצא מהמחסן אבל הפוקדור שיש על ידו עף מהיד שלו ויוצא ממנו פורליאון שלך.
הפורליאון שלך רואה אותך ומשתמש בסיוע לעבר כול הפוקימונים משם.
פתאום פורליאון קופץ ומשתמש באס אווירי לעבר שלושת הפוקימונים שעומדים ואז הם מתעלפים.
"פורליאון הצלת אותנו!"אתה אומר לפורליאון שלו ואז הוא קופץ לכתף שלך ומלקק אותך.
"איך להודות לך? אה רגע אני אביא לך את המתנה עם החפצים שלך!"אומר הפרופסור ואז שוב הולך למחסן.
לאחר כמה שניות הפרופסור יוצא מהמחסן עם ביצה ענקית וקופסא קטנה שנמצאת בה הפוקדור של פורליאון 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, אופניים וכרטיס.
"החפצים האלה יעזרו לך במסע והביצה הזאת לאות תודה על זה שהצלת אותנו,
אני לא יודע מה יצא מהביצה אבל תהנה איתה! דרך אגב הספינה נמצאת בדרום העיר והכרטיס הזה יעלה אותך לשם."מוסיף הפרופסור ואז פותח לך את הדלת של המעבדה כדי לצאת מהמעבדה.
מה תעשה?
"פורליון... כמה זמן לא נפגשנו. אתה עוד זוכר את הזה עם הארקניין?" אני מסתכל אליו ומתחיל בריצה לעבר האונייה "אחרון שמגיע ביצה רקובה!" אני אומר לו ורץ במהירות.
UuUuUuU
"רק דקה אדוני" אתה אומר לשוטר והוא אומר לך שזה בסדר.
אחרי שנייה אתה מוצא את הכרטיס ומגיש את הכרטיס לשוטר המוזר.
"מממ... יש לך בכרטיס הנחה לחציפ שבחנות של הספינה."אומר השוטר ואז מחזיר לך את הכרטיס ומראה לך עם הידיים שלו שאתה יכול להיכנס לספינה.
אתה לוקח את הכרטיס ונכנס בשמחה לתוך הספינה, אתה רואה שלושה שלטים שכתוב בהם:"מקום אימונים לפוקימון שלך", "החדרים." ו"החנות של הספינה."
מה תעשה?
תסתכל למעלה
אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור ושם את הביצה שקיבלת מהפרופסור בתוך התיק שלך.
"פורליון... כמה זמן לא נפגשנו. אתה עוד זוכר את הזה עם הארקניין?" אתה שואל את פורליאון והוא עושה עם הראש שלו כן.
אתה שם את פורליאון על האדמה ואז אתה אומר לו בצעקה:"אחרון שמגיע ביצה רקובה!" תוך כדי שאתה רץ.
פורליאון מבין זאת ורץ במהירות ואז הוא מתחיל לרוץ באמת במהירות ואז שאתה מגיע לספינה אתה רואה את פורליאון יושב לו ליד המדרגות של האונייה.
"ילד לא לשחק פה. תביא את הכרטיס לספינה אם אתה רוצה להיכנס לספינה."אתה שומע ואז רואה איש עם כובע בצבע כחול ומקל בצבע שחור.
מה תעשה?
JoinT
"רק שנייה אדוני." אתה אומר לשוטר והוא אומר לך שזה בסדר.
אחרי שנייה אתה מוצא את הכרטיס ומגיש את הכרטיס לשוטר המוזר.
"מממ... אתה יכול להיכנס לספינה ילד."אומר לך השוטר ואז מחזיר לך את הכרטיס ומראה לך עם הידיים שלו שאתה יכול להיכנס לספינה.
אתה לוקח את הכרטיס ונכנס בשמחה לתוך הספינה, אתה רואה שלושה שלטים שכתוב בהם:"מקום אימונים לפוקימון שלך", "החדרים." ו"החנות של הספינה."
מה תעשה?
תסתכל למעלה
אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור ושם את הביצה שקיבלת מהפרופסור בתוך התיק שלך.
"פורליון... כמה זמן לא נפגשנו. אתה עוד זוכר את הזה עם הארקניין?" אתה שואל את פורליאון והוא עושה עם הראש שלו כן.
אתה שם את פורליאון על האדמה ואז אתה אומר לו בצעקה:"אחרון שמגיע ביצה רקובה!" תוך כדי שאתה רץ.
פורליאון מבין זאת ורץ במהירות ואז הוא מתחיל לרוץ באמת במהירות ואז שאתה מגיע לספינה אתה רואה את פורליאון יושב לו ליד המדרגות של האונייה.
"ילד לא לשחק פה. תביא את הכרטיס לספינה אם אתה רוצה להיכנס לספינה."אתה שומע ואז רואה איש עם כובע בצבע כחול ומקל בצבע שחור .
מה תעשה?
אני מראה לו את הכרטיס ונכנס לאונייה. אני מחפש את מקום האימונים ואומר לפורליאון: "אתה צריך לדעת מתקפות אופל.. אני רוצה שתעשה דופק אפל. מה דעתך? תחשוב שאחת הבובות שם היא ארקניין. עכשיו, דופק אפל!"
Hattrick
אתה שולף את הכרטיס שקיבלת מהפרופסור מהקופסא ואז מגיש לו את הכרטיס בעודך אומר לו:"בבקשה".
"תודה רבה."אומר השוטר ואז לוקח את הכרטיס,
בודק אותו טוב ואז אומר:"מממ... אתה יכול להיכנס לספינה ילד."אומר לך השוטר ואז מחזיר לך את הכרטיס ומראה לך עם הידיים שלו שאתה יכול להיכנס לספינה.
מה תעשה?
UuUuUuU
אתה פונה לכיוון מקום האימונים עם סנייבי בשמחה, אתה מחייך אליו והוא מחייך אליו, זה נראה כאילו אתם חברים כבר שנים.
לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע למקום האימון ואתה רואה שלושה שלטים שוב שכתוב אליהם:"חדר האש." "חדר המים." ו"חדר העשב."
סנייבי מסתכל אליך במבט שמח ואז אומר לעצמו:"סנייב..."ואז הוא ממשיך לחדר המים.
מה תעשה?
JoinT
טפיג עוד איתך.
----------------------------
אתה הולך לכיוון החדרים עם טפיג ואז אחרי כמה דקות הליכה אתה פוגש איש די מוזר, לא מבוגר ולא צעיר.
"שלום לך ילד, החדר שלך הוא חדר מספר 498 כמו המספר של טפיג בפוקדקס הכללי." אומר האיש "להראות לך את החדר ילד?." מוסיף האיש.
מה תעשה?
תסתכל למעלה
אתה מראה את הכרטיס שקיבלת מהפרופסור.
בודק אותו טוב ואז אומר:"מממ... אתה יכול להיכנס לספינה ילד."אומר לך השוטר ואז מחזיר לך את הכרטיס ומראה לך עם הידיים שלו שאתה יכול להיכנס לספינה.
אתה הולך עם פורליאון למקום האימונים ואחרי כמה דקות הליכה אתה רואה שלושה שלטים שוב שכתוב אליהם:"חדר האש." "חדר המים." ו"חדר העשב."
פורליאון לא יודע באיזה חדר לבחור כדי לאתמן.
מה תעשה?
אני הולך לחדר האש ובודק אם יש שם הר געש בתור סוג זירה.תסתכל למעלה
אתה מראה את הכרטיס שקיבלת מהפרופסור.
אתה הולך עם פורליאון למקום האימונים ואחרי כמה דקות הליכה אתה רואה שלושה שלטים שוב שכתוב אליהם:"חדר האש." "חדר המים." ו"חדר העשב."
פורליאון לא יודע באיזה חדר לבחור כדי לאתמן.
מה תעשה?
אם כן אני מחפש את הבובות ואומר לפורליון: "אתה צריך לדעת להלחם בכל מקום. גם פה אתה צריך. עכשיו תוציא את כל הזעם שלך ותפעיל דופק אפל!"
Hattrick
אתה פונה לכיוון מקום האימונים עם אושווט בשמחה, אתה מחייך אליו והוא מחייך אליו.
לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע למקום האימון ואתה רואה שלושה שלטים שוב שכתוב אליהם:"חדר האש." "חדר המים." ו"חדר העשב."
סנייבי מסתכל אליך במבט שמח ואז אומר לעצמו אבל אתה שומע אותו אומר:"אוש..."ואז הוא ממשיך לחדר האש.
מה תעשה?
JoinT
"אוקיי ילד."אומר האיש בשמחה ואז מוביל אותך לחדר שלך, אחרי כמה דקות אתה רואה חדרים שכתוב אליהם כמה מספרים.
לאחר שנייה אומר האיש:"הינה החדר שלך."ואז אתה מגיע עם האיש לחדר 498.
"הינה הכרטיס לחדר."אומר האיש ואז מוציא כרטיס מהכיס שלו, מכניס לדלת ואז הדלת נפתחת.
"כך."מוסיף האיש תוך כדי שהוא מגיש לך את הכרטיס, אתה תופס אותו ואז הוא בורח משם.
מה תעשה?
תסתכל למעלה
אתה הולך לחדר האש עם פורליאון ונכנס לתוך החדר האש.
אתה רואה כמה פוקימונים מסוג אש בתוך החדר, בובות בצבע אדום גדולות אבל אתה לא רואה הר געש שם.
אתה הולך לבובות עם פורליאון ומצווה אליו להשתמש בדופק אפל.
פורליאון לא מבין מה אתה רוצה ונשכב על רגליו.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)