"אני לא רוצה להלחם איתך, סבבה?!" אני אומר לאישה המוזרה וממשיך ללכת.תסתכל למעלה
אפשר בבקשה תגובות מושקעות בבקשה?
---------------------------------------
אתה ממשיך בדרכך בשקט בדרך 1, אתה עדיין לא מבין איך הדרך הזאת עשירה בצמחים ירוקים ממש.
פתאום אתה רוצה פתית של נופל על האדמה ופורליאון תופס אותו בשנייה.
"הגיע החורף, מה תעשה?" אתה שומע קול של נערה, לא גדולה ולא קטנה ואז מסתכל לכול הכיוונים ולא רואה אף אחת.
"אתה פה למעלה." אתה שומע שוב ואז מסתכל על העץ ורואה אישה .
"אני אשמח אם תוכל להילחם נגדי, רוצה?" מוסיפה הילדה עם השיער הורוד תוך כדי שהיא מוציאה פוקדור בצבע כחול מוזר מהכיס שלה.
מה תעשה?
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
Lord Voldemort
אתה שולף את הפוקדקס ומכוון אותו לעבר הפוקימון הכחול.
במקביל, אתה מוריד את סנייבי מכתפיך בשמחה.
הפוקגייד נדלק ואז אומר ומראה תמונה שלו:
"פאנפור פוקימון קוף המים, הוא הפוקימון משלושת הקופים המרכזיים לסיפור האגדה לקוף האפל."
לאחר שכל זה נגמר, אתה מחזיר את הפוקדקס לכיס ואומר: "שלום, תרצה לערוך נגדי קרב?" לבחור ירוק השיער.
"בשמחה שאני רוצה קרב, אני התחיל, פאנפור תשתמש באדים רותחים על סנייבי!" צועק הבחור עם השיער הירוק ואז פאנפור שולח מלא אדים רוצחים לעבר סנייבי.
מה תעשה?
תסתכל למעלה
"אני לא רוצה להלחם איתך, סבבה?!" אתה אומר לאישה המוזרה וממשיך ללכת.
בדיוק שאתה מתחיל ללכת היא אומרת: "אני שמעתי אותך ממלמל שאתה רוצה פוקימון מים או אש, ואני יכולה לתת לך אחד.".
אתה נעצר במקום ואז היא מוסיפה: "תנצח אותי בקרב אחד ותקבל פוקימון מים או אש, לפי בחירתך, אוקיי?".
מה תעשה? תעמוד בפיתוי או תמשיך?.
הרוח המתמטקאית
אתה אומר לפרופסור בשמחה: "כן באתי להציל את אש קאצ'ם מידי הפושעים שחטפו אותו,
אני מקווה שהצליח להציל אותו מפינהם! אני יכול בבקשה לקבל את הפוקדור של טפיג? ותוכל גם לספר לי בקצרה עליו?"
"כן אני יכול, טפיג הוא הפוקימון התחלתי מסוג אש של מחוז איסשו,
הוא בחירה נבונה לילד נבון, טפיג הוא בחירה טובה למחוז איסשו."אומר הפרופסור בנחמדות "הינה החפצים למסע שלך וגם הפוקדור של טפיג." מוסיף הפרופסור
ואז הפרופסור מגיש לך: את הפוקדור של טפיג5000$,
פוקידע,
5 פוקדורים,
מפה,
ואופניים בתוך קופסא קטנה במיוחד.
"הקופסא הזאת מכילה את כול החפצים, תלחץ על האמצע והיא תיפתח."מוסיף הפרופסור ואז מגיש לך גם כרטיס שכתוב אליו:"כרטיס לספינה שמובילה למחוז איסשו".
"טוב תלך לספינה שנמצאת בדרום העיר ואז תגיש את הכרטיס הזה."אומר הפרופסור ואז פותח לך את הדלת כדי שתיצא.
מה תעשה עכשיו?
Hattrick
"ברור שאני מאמן, מה חשבת?" אתה שואל אותו בעודך מנער את האבק מבגדיך "אגב, למה אתה רוצה לראות את הפוקימון שלי?" אתה שואל אותו בסקרנות שוב.
"בשביל לתת לך את מספר החדר שלך בספינה!, למשל אם הייתה בוחר בצ'ראמנדר היית מקבל את מספר 004 אבל בחרת פוקימון מאיסשו." אומר האיש בציחקוק רב.
"טוב בחרתי באושווט." אתה אומר בשמחה ואז פתאום מגיע אושווט, והאיש אומר:"אוקיי מספר החדר שלך הוא 501." ואז הוא מגיש לך כרטיס שכתוב אליו "חדר 501." ובורח משם.
מה תעשה?
Yuma Tsukumo
מה שאתה רוצה.
------------------------------
אתה חושב לעצמך בשמחה: 'חכם הפידוב הזה, החולשה העיקרית של עשב היא כנף, אם פידוב יודע את זה, אז הוא כנראה ממש חכם' ואז אתה מתקדם לכיוון חדר העשב ומחפש את פידוב שלך.
אתה נכנס לתוך החדר ורואה את פידוב מתעופף שם אבל הוא ישר מסתובב ועף אליך ישר בחיבוק גדול.
"אוקיי בוא נמצא לך מקום לאתמן!" אתה אומר לפידוב ואז אתה ממשיך עם פידוב ואז רואה משיחים משהו, דמוי קוף, בצבע ירוק
ואז אתה רואה שהוא יוצא וזה מתגלה כפוקימון עשבנחמד ביותר.
מה תעשה?
*חובה להשתמש בפוקגייד על כול הפוקימון שאתה פוגש.
Yuma Tsukumo
אוקיי.
לא בגלל שזה לא הצבע של פידוב, מצטער.
פוקגייד זה פוקדקס רק שהוא פלאפון.
-----------------------------------------
אתה מכוון על פוקימון העשב את הפוקגייד ומחכה לראות מה קורה, בינתיים שהפוקגייד נדלק אתה מסתכל על פידוב ואומר לו: "פידוב אתה טיפוס חכם אתה יודע את זה?".
פידוב מתחיל להסמיק ואז הפוקגייד אומר ומראה את התמונה של הפוקימון:
"פאנסייג' פוקימון קוף העשב, הוא הפוקימון משלושת הקופים המרכזיים לסיפור האגדה לקוף האפל."
פתאום הפוקגייד נכבה ופאנסייג' רץ לעבר פידוב בהצלפת גפן חזקה במיוחד.
מה תעשה?
Yuma Tsukumo
אתה קורא לפידוב:"פידוב תשתמש במכת כנף, שוב ושוב ושוב ותתחמק מהמתקפות של היריב אני מתחנן זה הקרב הראשון שלנו!".
לאחר מכן פידוב מתנשף, מתחמק במהירות מהצלפת הגפן ופוגע בפינסייג' במכת כנף שמעיפה אותו במהירות.
פינסייג' עף במהירות לעבר הקיר אבל ישר מתאושש ושולח קליע זרעים לעבר פידוב. יוצא מלא זרעים מהפה של פינסייג' לעבר פידוב.
מה תעשה?
Yuma Tsukumo
אתה אומר לפידוב: "פידוב,תתחמק מהמתקפות של פינסייג'!" ואז פידוב מצליח להתחמק מכול זרע שנשלח לעברו.
לאחר מכן אתה ישר מסתכל על פינסייג' ושואל אותו:"אתה פוקימון פראי או פוקימון ששייך למאמן מסוים?".
פינסייג' מסתכל עליך במבט עמום ולא עושה כלום.
יכול להיות שהוא מבקש שתסביר לו איך להסביר לו כדי להגיד לך את התשובה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)