Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 22 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 321

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    סהר

פוצ'יאנה מתחמק ודוחף את פיקאצ'ו פיקאצ'ו מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שמשתקת את פוצ'יאנה .
    פיקאצ'ו פותח בריצה מהירה אל עבר פוצ'יאנה .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי JoinT צפה בהודעה
    עידן

טפיג מסרב לתקוף והוא כועס עלייך , לוקריו בועט בך בחוזקה כדי שתזוז ממנו ובורח מה תעשה ?

אני אזרוק את הפוכדור במהרה ובחוזקה על לוקריו ואפילו לא אסתכל לכיוון הפוכדור,
    אני ארוץ במהרה לכיוון טפיג מרכין את ראשי למטה ואומר,''טפיג הכל בסדר?,אני מצטער שככה זנחתי אותך,
    אני פשוט רציתי לתפוס את ההורסי כדי שלא נהיה רק אני ואתה ושיהיו לך עוד חברים,
    מה אתה אומר חברים?(מושיט יד בזהירות ללטפו),עכשיו מה אתה אומר שאם לוקריו יצא ננסה לתפוס אותו?'',
    אשאל את טפיג נחוש לנצח.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Blue"][B]

ליאור

המתקפה המהירה פוגעת בצ'רמנדר ומעיפה אותו , אך צ'רמנדר מסתבך עם הפקודה שלך ושולח להביור בלבד שפוגע בליליפופ ופוגע בו קשות . ופתאום ליליפופ מתחיל לזהור ! לאחר כמה שניות , האור נפסק אך ליליפופ לא שם , במקומו עומד הרדיאר ! המאמנת צועקת " יופי ליליפופ ! התפתחתה ! אוקיי ... קדימה הרדיאר עכשיו מתקפה מהירה ונשיכה שוב ! צאאאאאאאאאא ! "
    אני אומר לצ'ארמנדאר"תתחמק מהתקפה שלה ואז תשלח את הלהביור הכי חזק שלך.אחר כך תשתמש בשריטות על הארדיאר הזה גמור אותו כבר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר

פוצ'יאנה מתחמק ודוחף את פיקאצ'ו פיקאצ'ו מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שמשתקת את פוצ'יאנה .
    פיקאצ'ו פותח בריצה מהירה אל עבר פוצ'יאנה .
    "או לא פוצ'יאנה!!!"אצעק בלחץ "מהר פוצ'יאנה מכה מהירה על פיקאצ'ו עכשיו!!!"אצעק לפוצ'יאנה 'אני מקווה שהוא יהיה בסדר' אחשוב בליבי תוך כדי שהחיוך שהיה לי קודם נמחק והפך למבט לחוץ ומפוחד
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    עידן

לא כואב לך מהבעיטה של לוקריו ? חחחחחחחחחחחח

ליאור

הרדיאר מתחמק בזריזות ופוגע בשני המכות בצ'ארמנדר והוא מתעלף : " קרב טוב " צועקת המאמנת ונעלמת .

סהר

פוצי'אנה לא מצליח לזוז עקב השיתוק ופיקאצ'ו פוגע בו במתקפה מהירה חזקה שמעיפה אותו רחוק, מה תעשה עכשיו ?

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="Sienna"][B]

ליאור

הרדיאר מתחמק בזריזות ופוגע בשני המכות בצ'ארמנדר והוא מתעלף : " קרב טוב " צועקת המאמנת ונעלמת .

[COLOR="Navy"][]
    אני אומר לצ'ארמנדאר"טוב היית טוב עככשיו תנוח אצלך בפוכדור"אני מחזיר את צ'ארמנדאר לפוכדור שלו וממשיך ללכת בדרך 2

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    סהר

פוצי'אנה לא מצליח לזוז עקב השיתוק ופיקאצ'ו פוגע בו במתקפה מהירה חזקה שמעיפה אותו רחוק, מה תעשה עכשיו ?
    'לא טוב,לא טוב!'אחשוב לעצמי "פוצ'יאנה בוא נפתיע אותם תשתמש במתקפה מהירה ואז שאתה מול פיקצ'ו תשתמש בדחיפה ואז המכה תהיה יותר חזקה!"אגיד לפוצ'יאנה
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    עידן

לא כואב לך מהבעיטה של לוקריו ? חחחחחחחחחחחח

[/COLOR]

אני אתבאס מההפסד ואסתכל על טפיג מופתע מהנשיכה,
    ''טפיג מה קרה?,אני עשיתי לך משהו רע?'', אשאל אותו מופתע מאוד מהנשיכה.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ליאור

אחד המוכרים קורא לך , ואומר : " ראיתי את ההפסד , רוצה שאני אלמד אותך שיטה לאמן את צ'ארמנדר שלך ? "

סהר

פוצ'יאנה מתחיל לרוץ ובאמצע נעצר מהשיתוק , המאמן מורה לפיקאצ'ו לפתוח במכת ברק , שפוגעת ישירות בפוצי'אנה ומעלפת אותו . המאמן מסתכל עלייך ואומר : " אוקיי אני אתן לך עוד צ'אנס ! שלח פוקימון אחר ! "

עידן

טפיג מסתכל עלייך ולוקח אותך מאחורי עוד שיח שממש קרוב אליכם ומגלגל אליך ביצת פוקימון מה תעשה ?
    נערך לאחרונה על ידי Zbarga, 03-27-2011 בשעה 08:47 AM

10. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkOrange"][B]

עידן

טפיג מסתכל עלייך ולוקח אותך מאחורי עוד שיח שממש קרוב אליכם ומגלגל אליך ביצת פוקימון מה תעשה ?

''טפיג בגלל זה התנהגת ככה?,לא רצית שאני אתקוף הלוקריו הזה כי הוא בעצם משגיח על הביצה?'',
    אשאל את טפיג מסתכל על הביצה,'אם אני הברחתי את זה שהשגיח על הביצה זה חובתי להגן על הביצה הזאת בעצמי'',אחשוב לעצמי ואקח את הביצה לידי ואתנצל לטפיג על הכל.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    סהר

פוצ'יאנה מתחיל לרוץ ובאמצע נעצר מהשיתוק , המאמן מורה לפיקאצ'ו לפתוח במכת ברק , שפוגעת ישירות בפוצי'אנה ומעלפת אותו . המאמן מסתכל עלייך ואומר : " אוקיי אני אתן לך עוד צ'אנס ! שלח פוקימון אחר ! "
    "אושווט צא ותשתמש באקדח מים!"אגיד לפוכדור של אושווט "פוצ'יאנה חזור!נלחמת יפה"אגיד לפוצ'יאנה ויחזור להיות מפוקס בקרב
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סיגל

את מתכוננת לצאת מהבית , ופתאום שומעת טריקה ! הדלת נתרקת ואת נעולה בפנים . מה תעשי ?.
    "אוי לא! אני תקועה בפנים... "אני ואמרת ומתיישבת על הרצפה בחוסר אונים "טוב.. בוא ננסה את זה איווי תנסה להריד את הדלת במתקפה מהירה!" אני אומרת ומקווה לתוצאות וגם מחפשת אולי איזה חלון

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור

אחד המוכרים קורא לך , ואומר : " ראיתי את ההפסד , רוצה שאני אלמד אותך שיטה לאמן את צ'ארמנדר שלך ? "

[/COLOR]
    אני אומר למוכר"כן בשמחה אני ארצה שתלמד אותי שיטה לחזק את צ'ארמנדאר". אני מוצי את צ'ארמנדאר החוצה כדי שגם הוא ישמע את דברי האיש הנחמד.אני אומר לאיש"אתה מוזמן לדבר אני וצ'ארמנדאר מקשיבים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    עידן

לקחת איתך את הביצה וטפיג קצת כועס עלייך בגלל שהברחת את הריולו , אתה קורא לו להמשיך במסע אך הוא מפנה אליך את גבו .

סהר

אושוואט פוגע באקדח מים בפיקאצ'ו אך זה לא גורם לנזק רב .... פיקאצ'ו מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת באשווט וכמעט מעלפת אותו , פיקאצ'ו פותח במתקפה מהירה לעבר אושווט , מה תעשה ?

סיגל

את לא מוצאת שום חלון , את לא רואה שום דבר בבית , ושומעת רק שאיווי מנסה לפתוח את הדלת ודברים נופלים , פתאום את רואה אור קטן באחד החדרים , מה תעשי ?

ליאור

המוכר אומר : " רואה את הביתן שם ? ( ומצביע על אחד הביטנים ) שם תוכל להירשם לאחד מתחרויות הפוקימונים , כל פעם המנצח זוכה במשהו אחר , רוב הפרסים הם דברים שמחזקים את הפוקימונים . " המוכר אומר ומחייך , מה תעשה ?

15. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סיגל

את לא מוצאת שום חלון , את לא רואה שום דבר בבית , ושומעת רק שאיווי מנסה לפתוח את הדלת ודברים נופלים , פתאום את רואה אור קטן באחד החדרים , מה תעשי ?
    "איווי עצור! " אני אומרת ומתקרבת בשיא הזהירות לעבר האור הלבן "מה זה?" אני שואלת בקול מבוהל

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

עמוד 11 מתוך 22 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •