סהר
פוצ'יאנה מתחמק ודוחף את פיקאצ'ו פיקאצ'ו מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שמשתקת את פוצ'יאנה .
פיקאצ'ו פותח בריצה מהירה אל עבר פוצ'יאנה .
סהר
פוצ'יאנה מתחמק ודוחף את פיקאצ'ו פיקאצ'ו מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שמשתקת את פוצ'יאנה .
פיקאצ'ו פותח בריצה מהירה אל עבר פוצ'יאנה .
הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד
אני אזרוק את הפוכדור במהרה ובחוזקה על לוקריו ואפילו לא אסתכל לכיוון הפוכדור,
אני ארוץ במהרה לכיוון טפיג מרכין את ראשי למטה ואומר,''טפיג הכל בסדר?,אני מצטער שככה זנחתי אותך,
אני פשוט רציתי לתפוס את ההורסי כדי שלא נהיה רק אני ואתה ושיהיו לך עוד חברים,
מה אתה אומר חברים?(מושיט יד בזהירות ללטפו),עכשיו מה אתה אומר שאם לוקריו יצא ננסה לתפוס אותו?'',
אשאל את טפיג נחוש לנצח.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
עידן
לא כואב לך מהבעיטה של לוקריו ? חחחחחחחחחחחח
סהר
פוצי'אנה לא מצליח לזוז עקב השיתוק ופיקאצ'ו פוגע בו במתקפה מהירה חזקה שמעיפה אותו רחוק, מה תעשה עכשיו ?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ליאור
אחד המוכרים קורא לך , ואומר : " ראיתי את ההפסד , רוצה שאני אלמד אותך שיטה לאמן את צ'ארמנדר שלך ? "
סהר
פוצ'יאנה מתחיל לרוץ ובאמצע נעצר מהשיתוק , המאמן מורה לפיקאצ'ו לפתוח במכת ברק , שפוגעת ישירות בפוצי'אנה ומעלפת אותו . המאמן מסתכל עלייך ואומר : " אוקיי אני אתן לך עוד צ'אנס ! שלח פוקימון אחר ! "
עידן
טפיג מסתכל עלייך ולוקח אותך מאחורי עוד שיח שממש קרוב אליכם ומגלגל אליך ביצת פוקימוןמה תעשה ?
נערך לאחרונה על ידי Zbarga, 03-27-2011 בשעה 08:47 AM
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
עידן
לקחת איתך את הביצה וטפיג קצת כועס עלייך בגלל שהברחת את הריולו , אתה קורא לו להמשיך במסע אך הוא מפנה אליך את גבו .
סהר
אושוואט פוגע באקדח מים בפיקאצ'ו אך זה לא גורם לנזק רב .... פיקאצ'ו מתעצבן ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת באשווט וכמעט מעלפת אותו , פיקאצ'ו פותח במתקפה מהירה לעבר אושווט , מה תעשה ?
סיגל
את לא מוצאת שום חלון , את לא רואה שום דבר בבית , ושומעת רק שאיווי מנסה לפתוח את הדלת ודברים נופלים , פתאום את רואה אור קטן באחד החדרים , מה תעשי ?
ליאור
המוכר אומר : " רואה את הביתן שם ? ( ומצביע על אחד הביטנים ) שם תוכל להירשם לאחד מתחרויות הפוקימונים , כל פעם המנצח זוכה במשהו אחר , רוב הפרסים הם דברים שמחזקים את הפוקימונים . " המוכר אומר ומחייך , מה תעשה ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)