[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סטיבן
אתה נותן קצת אוכל לפוקימונים לאודיש, אודיש אוכלת את האוכל השנתת לה ושמחה מאוד, אתה שואל את אודיש: "אודיש, האם תרצי להמשיך איתי ולעזור לי לנצח את כל הרעים", אודיש מסתכלת עלייך והולכת אחורה, כאילו היא רוצה להגיד לך: "אני ישמח אבל אני ירצה להלחם לפני , כדי שתזכה בי ותוכיח שאתה רטוי להיות מאמן הפוקימונים שלי", מה תעשה?.
לי
פרופסור סינתיה אומר לך: "צ'ימצ'אר אתה רוצה?, אתה תקבל אותו עכשיו", אתם נכנסים למעבדה והיא אומרת לעוזר שלה: "סמואל תוכל להביא ללי את צ'ימצ'אר שלו?", הוא עונה לה שכן והולך להביא לך את הפוקימון התחלתי שלך. פרופסור סינתיה אומרת לך: "בינתיים אני יביא לך את שאר החפצים שאתה צריך בהמשך, הנה 5 פוכדורים כדי ללכוד פוקימוניפ, פוקידע כדי שתוכל לדעת על הפוקימונים שאתה פוגש ועכשיו תחכה לסמואל" אתה מחכה שסמואל יחזור. לאחר כמה דקות הוא חוזר ונותן לך את הפוכדור של צ'ימצ'אר. פרופסור סינתיה אומרת לך: "בהצלחה בהמשך, תוכל עכשיו ללכת לדרך 1". מה תעשה עכשיו?.
רון
פרופסור סינתיה אומרת לך: "פיפלאפ הוא פוקימון נהדר ומצוין לכל אוהבי המים, אני הכרתי את אבא שלך, היה לוחם גדול, בהצלחה לך בלהגשים את החלום, כי זה חלום מאוד חשוב ותוכל להגשים אותו", וממשיכה להגיד לך: "הנה הפוכדור של פיפלאפ, הנה 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע כדי לקבל מידע על כל פוקימון ופוקימו, בהצלחה לך ועכשיו תוכל להמשיך לדרך 1" מה תעשה?.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"תשתמש בגחלת על הכנף כדי שהיהי לו רותח מדי בכדי לתקוף ותפנה את הלהבה של הזנב שלך לניקור כדי שהוא יקבל כוויה במקור! תשתמש שוב בגחלת ובשריטה!"מקס:
אתה מוציא את צ'ארמנדר כדי להכיר אותו, הוא שמח להכיר אותך והוא רוצה לעזור לצוות הלוחמים לנצח את צוות קון. הוא מתחיל לפגוע בפיג'י בעזרחת גחלת. פיג'י לא מתחמק ונפגע קשה מאוד. אחר כך צ'ארמנדר משתמש בשריטה על הכנף השנייה. פיג'י לא מתחמק ונפגע קשה. פיג'י משתמש במכת כנף הכי חזקה שלו ואז בניקור הכי חזק שלו כדי לנצח אותך. מה תעשה?.
נערך לאחרונה על ידי Bard, 03-26-2011 בשעה 04:50 PM
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
סטיבן
אתה מוציא את הקרב שלך מול אודיש מיד, אתה אומר לאושוויט לתקוף את אודיש בעזרת מתקפת דחיפה בחיוך בגלל שזה הקרב הראשון שלך. הוא מבצע בדיוק מה שאמרת לו עכשיו, הוא משתמש בדחיפה על אודיש, אודיש לא מתחמקת ונפגעת קצת. היא משתמש במתקפת עלי תער ואז ברעל על אושוויט. מה תעשה?.
לי
אתה מוציא את צ'ימצ'אר כדי להכיר אותו, אתה יורד למטה כדי ללטף אותו, מיד אחר שאתה מכיר אותו גם צ'ימצ'אר שמח מאוד להתחיל להיות איתך. אתה מכניס אותו חזרה אל הפוכדור וממשיך בדרך 1. אתה רואה פתאוםאת קון מחזיק ביד שלו
מפוחד מאוד, הוא אמר לך: "אתה חדש בצוות הלוחמים נכון?" מה תעשה?.
רון
אתה הולך לדרך 1, זמן שאתה הולך אתה החלטת להוציא את פיפלאפ לשיחה ראשונית, אתה אמרת לו שאתם תהיו החברים הכי טובים ופיפלאפ מאוד שמח. אתה מכניס חזרה את פיפלאפ לפוכדור וןאתה ממשיך בדרך 1. באמצע הדרך אתה פתאום אתה פוגשסטראלי שאוכל קצת פירורי לחם שנשארו ברצפה. מה אתה תעשה?.
מקס
אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת כדי למנוע את מכת הכנף של פיג'י, אבל הוא לא מצליח למנוע ולמרות שהוא פגע קצת בפיג'י, הוא לא הצליח להתחמק והוא נפגע. צ'ארמנדר ממשיך להיות מותקף בניקור של פיג'י וגם בו הוא נפגע. צ'ארמנדר משתמש בגחלת שוב על פיג'י ופוגע בו קשה, אחר כך הוא עובר למתקפת שריטה אבל פיג'י מתחמק. פיג'י משתמש במכת נף שוב. מה תעשה?.
עידן
אתה מוציא את טאפיג שלך ואז אתה יורד אליו כדי ללטף אותו, לאחר שאתה קום טאפיג שמח מאוד לראות אותך עד שקפץ אל הראש שלך ואתה נפלת. לאחר שקמת שוב אתה הכנסת את טאפיג והמשכת בדרך 1. אתה הולך בדרך 1 ואתה רואה פתאוםאברה שיושב על הספסל ומחכה לקרב טוב מול יריב. מה תעשה עכשיו?.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
""תקפוץ אחורנית כדי להתחמק ממתקפת הכנף,0תחזור אליו ותשתמש בשריטות חזקות על שני כנפיו בו זמנית תירה גחלת לפניו ולמקורו"מקס
אתה אומר לצ'ארמנדר להשתמש בגחלת כדי למנוע את מכת הכנף של פיג'י, אבל הוא לא מצליח למנוע ולמרות שהוא פגע קצת בפיג'י, הוא לא הצליח להתחמק והוא נפגע. צ'ארמנדר ממשיך להיות מותקף בניקור של פיג'י וגם בו הוא נפגע. צ'ארמנדר משתמש בגחלת שוב על פיג'י ופוגע בו קשה, אחר כך הוא עובר למתקפת שריטה אבל פיג'י מתחמק. פיג'י משתמש במכת נף שוב. מה תעשה?.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תודה שקיבלת אותי, שם אותי בבקשה בדף הרשומים.. הטופס שלי בעמוד הקודם, מקווה מאוד למשחק ארוף ומעניין!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אסתכל עליו במבט מלא להט ונחישות ואצעק "אל תדאג אני מבטיח, מבטיח שהאעזור ויחד נביס את צוות קון!"
לאחר המפגש המוזר והמדהים הזה אתחיל להתמלא מוטיבציה ואגביר את קצב ההליכה לעבר המעבדה.
אמלמל לעצמי 'קדימה עכשיו זה הזמן לשנות..' ולאחר שאגיע לפתח המעבדה העצור.
אתבונן בא בהתרגשות, אביט במבט חודר על דלתותיה ואנשום נשימה עמוקה ליפני הכניסה.. ואז אדפוק בעדינות ואחכה לראות מה יקרה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)