Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 73 מתוך 73
  1. משתמש מנוסה
    יוהן
    *תשקיע יותר בהודעה, אחרת תצא.
    אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור סינתיה ומאוד שמח שאתה סוף סוף מתחיל את המסע שתמיד רצית להתחיל. אתה נוסע בדרך 1, ופתאום אתה רואה בידו מתרוצץ בבכי רב, שאתה רואה את קני, סגן המנהיג בצוות קון אומר לך: "אל תיגע בבידו הזה, אני עכשיו יתפוס אותו ביד כדי לחטוף אותו". מה תעשה?.
    "לא אתה לא, אני אעשה איתו מה שבא לי." אגיד לו ואקפוץ עליו.
    "טורצ'יק, תפעיל להביור על בידו, וגם על הרצפה. בתוך העשן תפעיל על בידו ניקור ותחטוף (תציל) אותו. אזרוק את קני על עץ ואגיד לו: "חבל, יכולתם לתת לי להיות איתכם אבל עכשיו אני צריך לפגוע בכם. אני הולך עם טורצ'יק ובידו על האופנוע ואומר לטורצ'יק: "להביור על העץ בו קני נמצא!"

2. אני ניניני אני סמל מיני
    שם+כינוי:אביב the little elbaz
    שם במשחק:אביב
    תיאור: אביב נמוך,בעל שיער שיער חום בהיר המסודר כשפיץ באמצע ראשו,עיניו ירוקות צלולות,לבוש מכנסי בג'ינס קרועים ובלויים עם חולצה ארוכה בה מצויירת אגם קטן אשר שרווליה של החולצה מכופליה באופן מגושן למרפקיו.
    רקע: נולדתי בכפר קטן, כילד הראשון של הכפר. בתור הילד הראשון של הכפר זה היה משעמם נורא!לא היה לי בכלל עם מי לשחק,או לדבר אשר בן גילי.
    אהבתי ללכת באגם הקטן שסמוך לכפריינו בשחק עם פוקימוניי המים והטיילויים והפידג'ים הקטנים שבקעו זה עתה מביצתם ופוקימוניי העשב שגרו ביער בסמוך לאגם ואהבו לצאת בקרבתי.
    אהבתי את הפוקימונים, הם היחידים שהבינו אותי והיו לי כחברים בכפר הקטן והשומם מילדים קטנים או ילדים,בכלל.
    ואיך שכחתי לציין,הצוות פוקימונים האכזר קון, התפתח אצלנו!והבטיח שינקם בנו! לרוע מזלנו אין קון שיקר.
    הוא אכן חזר, עם צבא גדול והרסני!הם שרפו את היער ופוקימוני העשב!שרפו כל בית ובית!איפה אני הייתי?באותו הזמן פוקימוני המים הובילו אולי לאי הקטן שממול לכפרינו,כנראה שהם חשו בזאת.
    הם הצילו את חיי.כשחזרתי לכפר,נראה לעיניי המראה הנורא ביותר,לעיניי ילד קטן שכמוני.אפילו את אבי הם הרגו!
    נקמה!נשבעתי בחיי שאנקום בצוות האכזר הזה!בשם אבי,הפוקימונים והכפר הקטן והשלב שכבר לא יחזר להיות כך.אך לפני שאתחלתי את מסע נקמתי עברנו עם אימי ותושבי העיירה שלנו לעיר בטוחה יותר,לעיר מאמני הפוקימונים.
    אפילו הפרופסורית החדשה התגוררה שם.חשנו ביטחון,אך משהו בליבנו לא ישתנה אותו תחושת פחד ואימה ששררה בנו.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:טוטודייל
    שותף/שותפה:כן,שותפה
    ציוד:מפה,נעליי הליכה וריצה,מטרייה,אולר,חבל,ושעון
    הערות/הארות:

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שם+כינוי:עומר+טום רידל
    שם במשחק:טום רידל
    תיאור:שיער שחור,עיניים ירוקות,חיוור,גבוה,רזה.
    רקע:
    טום רידל הוא נער ששנא את החיים שלפני שהוא קיבל את הפוקימון הראשון שלו,הוריו כול הזמן כעסו עליו,אחיו הציקו לו והוא סבל,אך הוא אהב פוקימונים.
    טום מאוד אהב להלחם בקרבות פוקימונים ואף הראה את כישוריו בטורנירים שהיו בבית הספר שלו,כמוסן שהוריו ומנהלי המחוז שמו לב לזה,בקרבות בבית הספר שערכו כול שבוע המורים נתנו למאמנים את פוקימוני היסודות:אש,חשמל,עשב ומים,טום תמיד אבל תמיד לקח פוקימוני עשב,האהוב עליו היה באלבאזור,בגלל זה הוא הבטיח לעצמו שהוא יקח פוקימון עשב בתור התחלתי,ואם זה אפשרי הוא ייקח את באלבאזור,יום אחד כטום הגיע לגיל 15 הוא קיבל מכתב מהפרופסור שאמר לו שהוא יכול לקבל פוקימון,הוא יקח את באלבאזור.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:באלבאזור
    שותף/שותפה:
    ציוד:פוכדורים,ציוד מחנות,אוכל.
    הערות/הארות:להירשם[שמרת לי מקום עם באלבאזור],לתפוס פוקימון דרקון,ושתירשם למ''ת שלי.

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    סטיבן
    אתה מורה על אושוויט להתחמק מהמתקפות, הוא לא מצליח להתחמק מעלי התער של אודיש ונפגע קשה מאוד מהמתקפה, אך הוא מצליח להתחמק מהרעל של אודיש. אושוויט משתמש באקדח מים על אודיש, אודיש לא מצליחה להתחמק מהמתקפה של אושוויט ונפגעה קשה מהמתקפה. אודיש משתמשת בעלי תער שוב ואז ברעל כדי לנצח אותך.

לי
    אתה אומר לקון להזהר ולשחרר את הפיקאצ'ו הזה כדי לא שאתה תפגע בו. אתה מוציא את צ'ימצ'אר ושהוא ישתמש בשריטות כדי לפגוע ביד של קון, צ'ימצ'אר מבצע מה שאתה אומר אבל קון מתחמק עם הפיקאצ'ו שיש לו ביד. קון אומר לך: "אתה רוצה להלחם מולי ילד?, לא כדאי לך כי אני יכול לנצח אותך תוך דקה, תתאמן ואז אני יביס אותך בדרך הטובה, בהצלחה לך" קון מנסה להתחמק. מה תעשה?.

רון
    אתה מוציא את פיפלאפ כדי להלחם מול הסטראלי הזה ולתפוס אותו. אתה מורה על פיפלאפ להשתמש בניקור על סטראלי הזה כדי לנצח אותו במהירות, סטראלי לא מצליח להתחמק מהמתקפה של פיפלאפ שלך ונפגע קשה מאוד מהמתקפה שלך. סטראלי עוזב את פירורי הלחם ומשתמש בניקור על פיפלאפ שלך ואז במכת כנף על פיפלאפ שלך. מה תעשה?.

מקס
    אתה מורה על צ'ארמנדר שלך ללכת אחרונית כדי להתחמק מהמכת כנף של פיג'י. הוא לא מצליח להתחמק מהמכה ונפגע קצת. אחר כך אתה אומר לתקוף בעזרת שריטות על הכנפיים של פיג'י כדי לסיים את הקרב הזה תוך שימוש בגחלת הכי חזקה של צ'ארמנדר. פיג'י לא מצליח להתחמק מהמתקפה הזאת ונפגע קשה מאוד עד שהוא כבר לא יכול להלחם יותר, אתה מבין שניצחת. מה תעשה?.

עידן
    *אם תרצה כן
    אתה מוציא את טאפיג שלך כדי לתפוס את אברה הזה שיושב בספסל. אתה רוצה לבדוק את המתקפות שיש לטאפיג שלך בעזרת הפוקידע שלך. אתה מוציא את הפוקידע שלך והוא אומר לך: "המתקפות של טאפיג הם שריטה וגחלת, בקרוב הוא ילמד להביור, אם הוא יצליח לנצח כמה פוקימונים חזקים מאוד". אברה רואה אותך במהירות ומשתמש בעל חושי הכי חזק שלו. מה תעשה?.

יוהן
    *הוא לא יכול עדיין להשתמש בלהביור, אני יכתוב גחלת במקום.
    קני אומר לך: "חחח, נראה לך שאני יקשיב לך, אני יחטוף את בידו הזה, אתה לא היית מספיק טוב בשביל הצוות שלנו, לך לצוות הלוחמים שלך כי זה המקום שלך, בצוות של המפסידים כי לא תצליחו לעולם לנצח אותנו, ולמנוע את התפיסת האגדיים על ידי צוות קון", אתה רואה את קני לוקח את בידו במהירות אבל טורצ'יק משתמש בגחלת על קנ, קני לא יכול להתחמק ונפגע בידו, הוא בורח אבל משאיר את בידו אצלך. הוא אומר לך: אני עוד ינקום בך" מה תעשה?.

דרייק
    *בבקשה
    אתה אומר לזרקום שאתה תנצח את צוות קון ותעזור לצוות הלוחמים לשמור עליו ועל הפוקימונים האחרים. הוא מתעופף במהירות ולאחר כמה דקות הוא נעלם ואתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך בדרך ואתה רואה הרבה פוקימונים שאתה רוצה ללכוד בהמשך הדרך שלך כמאמן פוקימונים. אתה הולך למעבדה ואז אתה רואה את הפרופסור סינתיה פותחת את המעבדה ואומרת לך: "בוא דרייק, אני יביא לך את הפוקימון שלך" מה תעשה?.

אביב וטום
    התקבלתם למשחק, תגיבו להתחלה שנמצאת בעמ' 2, בהצלחה במשחק.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Pearl צפה בהודעה
    [U]

לי
    אתה אומר לקון להזהר ולשחרר את הפיקאצ'ו הזה כדי לא שאתה תפגע בו. אתה מוציא את צ'ימצ'אר ושהוא ישתמש בשריטות כדי לפגוע ביד של קון, צ'ימצ'אר מבצע מה שאתה אומר אבל קון מתחמק עם הפיקאצ'ו שיש לו ביד. קון אומר לך: "אתה רוצה להלחם מולי ילד?, לא כדאי לך כי אני יכול לנצח אותך תוך דקה, תתאמן ואז אני יביס אותך בדרך הטובה, בהצלחה לך" קון מנסה להתחמק. מה תעשה?.

אני אומר לקון,אני לא אתן שתחמק מני עם הפיקאצ'ו הזה.תוכל לברוח מיני רק שלא תחזיק בפיקאצ'ו הזה"".אני אומר לצ'מ'אר"תש/תמש בשריטות על רגליו כדי שהוא יפול על האדמה וישחחר את האחיזה בפיקאצ'ו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סטיבן
    אתה מורה על אושוויט להתחמק מהמתקפות, הוא לא מצליח להתחמק מעלי התער של אודיש ונפגע קשה מאוד מהמתקפה, אך הוא מצליח להתחמק מהרעל של אודיש. אושוויט משתמש באקדח מים על אודיש, אודיש לא מצליחה להתחמק מהמתקפה של אושוויט ונפגעה קשה מהמתקפה. אודיש משתמשת בעלי תער שוב ואז ברעל כדי לנצח אותך.
    "אושוויט תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי לעוף לאוויר ולחמוק!"אגיד לאושוויט "ואז תשתמש בדחיפה מהאויר ותסיים את הקרב הזה!"אצעק לו
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    רון
    אתה מוציא את פיפלאפ כדי להלחם מול הסטראלי הזה ולתפוס אותו. אתה מורה על פיפלאפ להשתמש בניקור על סטראלי הזה כדי לנצח אותו במהירות, סטראלי לא מצליח להתחמק מהמתקפה של פיפלאפ שלך ונפגע קשה מאוד מהמתקפה שלך. סטראלי עוזב את פירורי הלחם ומשתמש בניקור על פיפלאפ שלך ואז במכת כנף על פיפלאפ שלך. מה תעשה?.
    "טוב סטארלי הוא פוקימון מעופף."אגיד לפיפלאפ "אוקיי פיפלאפ תשתמש עכשיו באקדח מים על הכנפיים של סטארלי ואז תתקוף אותו בניקור בכול הכוח ישר בפרצוף!"אגיד שוב לפיפלאפ
    ואז אוסיף:"פיפלאפ אתה מסוגל! אני מאמין בך! לא סתם בחרתי אותך כהתחלתי!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק
    *בבקשה*
    - - - - - - - - - -
    אתה אומר לזרקום שאתה תנצח את צוות קון ותעזור לצוות הלוחמים לשמור עליו ועל הפוקימונים האחרים. הוא מתעופף במהירות ולאחר כמה דקות הוא נעלם ואתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך בדרך ואתה רואה הרבה פוקימונים שאתה רוצה ללכוד בהמשך הדרך שלך כמאמן פוקימונים. אתה הולך למעבדה ואז אתה רואה את הפרופסור סינתיה פותחת את המעבדה ואומרת לך: "בוא דרייק, אני יביא לך את הפוקימון שלך" מה תעשה?
    אלך אחריו בצעדים מהירים, נלהב מאוד לקבל את הפוקימון שלי אך מסתיר זאת מבחוץ.
    אסתכל על הפוקימונים שיציג לי ואומר "סינטיה, אם אפשר אבחר בסקווירטל!" ואחכה בציפייה שתתן לי אותו..

.

9. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [U]

עידן
    *אם תרצה כן
    אתה מוציא את טאפיג שלך כדי לתפוס את אברה הזה שיושב בספסל. אתה רוצה לבדוק את המתקפות שיש לטאפיג שלך בעזרת הפוקידע שלך. אתה מוציא את הפוקידע שלך והוא אומר לך: "המתקפות של טאפיג הם שריטה וגחלת, בקרוב הוא ילמד להביור, אם הוא יצליח לנצח כמה פוקימונים חזקים מאוד". אברה רואה אותך במהירות ומשתמש בעל חושי הכי חזק שלו. מה תעשה?.

''וואו טפיג,מהר תשתמש בגחלת, אל תנסה אפילו לזוז הוא משתמש בעל חושי אז תשתמש בגחלת הכי חזקה שלך עליו!!'',אומר לטפיג מחזיק פוקדור ביד מוכן לתפוס את אברה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עידן
    רקע טוב, התקבלת.

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.

מי שיתקבל שיכתוב על ההתחלה,
    מי שעדיין לא נרשם, שירשם!.
    אני עוצם את עיניי וחושב לעצמי:'אני מבטיח שאני אעזור לך זרקום האגדי' אני ממשיך בדרכי לכיוון המעבדה של הפרופסור,אני דופק בדלת ומחכה לתשובה.

11. Surgeon of Death
    מקס
    אתה מורה על צ'ארמנדר שלך ללכת אחרונית כדי להתחמק מהמכת כנף של פיג'י. הוא לא מצליח להתחמק מהמכה ונפגע קצת. אחר כך אתה אומר לתקוף בעזרת שריטות על הכנפיים של פיג'י כדי לסיים את הקרב הזה תוך שימוש בגחלת הכי חזקה של צ'ארמנדר. פיג'י לא מצליח להתחמק מהמתקפה הזאת ונפגע קשה מאוד עד שהוא כבר לא יכול להלחם יותר, אתה מבין שניצחת. מה תעשה?.
    אני זורק פוקדור בחיוך ואומר "צ'ארמנדר אתה היית מעולה!" לאחר מכן אסתכל על הפוקדור ועל הנידנודים שלו ואקווה לטוב (לתפיסה)

12. משתמש מנוסה
    יוהן
    *הוא לא יכול עדיין להשתמש בלהביור, אני יכתוב גחלת במקום.
    קני אומר לך: "חחח, נראה לך שאני יקשיב לך, אני יחטוף את בידו הזה, אתה לא היית מספיק טוב בשביל הצוות שלנו, לך לצוות הלוחמים שלך כי זה המקום שלך, בצוות של המפסידים כי לא תצליחו לעולם לנצח אותנו, ולמנוע את התפיסת האגדיים על ידי צוות קון", אתה רואה את קני לוקח את בידו במהירות אבל טורצ'יק משתמש בגחלת על קנ, קני לא יכול להתחמק ונפגע בידו, הוא בורח אבל משאיר את בידו אצלך. הוא אומר לך: אני עוד ינקום בך" מה תעשה?.
    אתה ממש לא עשית כמו שכתבתי, וגם טורצ'יק עשה להביור על העץ.
    --
    אני זורק עליו את בודו והולך עם טורצ'יק למצוא פוקימון אחר.. אני מחפש לי פוקימון עשב טוב, או איזה מאובן, וגם בדרך- את סבא של שמוליק. אני מפיל עצים לחיפושים וזורק אותם על עצים אחרים, אני פשוט עושה הכל.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ננעל לפי בקשת מנהל המשחק!

.

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •