מלך המטבעות!
דבר המנהל:
ברוכים הבאים לעולם החדש שלי. עולם שבו כל מטבע שווה ערך.
נדמה לכם שמדובר בכסף? חישבו שנית. בכל מטבע טמון כוח עצום. אם אתם חושבים שתוכלו להתמודד עם הכוח הזה, אתם מוזמנים להצטרף.
זהו משחק מקורי שלי, הרעיונות והכוחות הינם פרי דמיוני.. אני מתכוון להרים את המשחק הזה גבוהה ולהשקיע בו עד סוף העלילה (שאגב כבר כתבתי אותה לעצמי בשבועות האחרונות...).
המשחק הולך להכיל שיתוף פעולה בין שחקנים, ודמויות רבות שאותם אני גם אשחק.
יש אישור מאלכס.
מומלץ בחום:
להיות פתוחים לעלילה. משוב על המשחק מתקבל בברכה, אני בהחלט מעדיף לקבל הערה בפרטי ואפילו בפומבי כדי ללמוד ולהשתפר. אחרי הכל זהו משחק מקורי שלי ואני אשתדל להשקיע בכל הכח. אך כמו שאי אפשר לסולת בלי חיטין כך גם משהו משהו משהו ><'...
תודה מראש על העזרה.
עלילה:
השנה היא 2012: המיקום: משרד המנהל בבית הספר 'ספאמלרן'.
"אני רוצה להבין אדוני היקר. אתה מצפה ממני לחלק מטבעות לתלמידים בבית הספר?" שאל מנהל בית הספר, אדון ג'ון סמית' הקשוח, מביט בקשיחות לעבר הנציג המכובד שעמד מולו בחיוך מלא שיניים. "אולי כדאי פשוט לחלק להם נשקים? שיהרגו אחד את השני ונגמר."
"זה ממש לא הכיוון אדוני מנהל." המשיך ללא חשש הנציג האלמוני "השליטה בכוחות תהיה מבוקרת. לא ניתן לאף תלמיד לפגוע ברעהו. התחרות תהיה חוקית ובטיחותית! מה גם שרק תלמידים מובחרים יתקבלו!"
פרופסור ג'ון סמית' הביט בנציג במבט מהורהר. הוא יודע שבמוצא פיו הינו מהווה עובדה מסויימת לכל אדם באשר הוא. אומנם הנציג הקשוח הזה אינו מוכן לקבל תשובה שלילית. דווקא מצא חן בעיניו הבחור.
"אני אשמור איתך על קשר." פסק בקור פרופ' ג'ון סמית. הנציג הביט בעיניו וחייך. ויצא מן המשרד מבלי להוסיף מילה.
זה קורה בדרך כלל עם רדת החשכה, כולם יודעים לא להיתקרב לאיזור הזה כי משהו ודאי מתרחש שם, משהו לא טוב. אף אחד לא בדיוק יודע מה, אבל המקום הזה מצמרר כל מי שמתקרב לשם. אולי זה בגלל שמתכנסים שם אנשים עוטי מעילים שחורים ופרצופיהם חתומים ללא הסבר כלשהו, ללא ספק אי אפשר לקרוא אותם. הבניין הגדול הזה אמור להיות נטוש. יש מספרים שבכלל הוא רודף רוחות, ויש מאמינים כי יש שם דם על הרצפה, אומנם זה לא משנה לפראנק, גבר בעל חזות מפחידה, שפם עבות הסתיר צלקת עמוקה חסרת תקנה, הזמינו אותו להגיע בלי הרבה חוכמות וכשיש עבודה הוא לא מנסה לנחש מה הולכים לבקש ממנו. האמת היא שהוא כלל לא מפחד מהמקום, למרות שגם לאוזניו הגיעה השמועה כי יש משהו לא בסדר במקום הזה, אומנם זה בסדר, הוא בדרך כלל מתעסק עם אנשים מסוג זה.
הוא נכנס לבניין ועלה במדרגות השיש הקרות, רוח פרצים העידה על כך שאין בכלל חלונות, שלא לדבר על דלתות. תמונות של כל מיני אסיפות של אותם אנשים היו תלויות חסרות צורה וטעם, כאילו לא אכפת להם בכלל אם יורידו אותם. מה זה כבר משנה, הפשע של אותה אסיפה כבר התרחש.
הוא שמע ליחשושים מבעד לאותו פרוזדור שהסבירו לו כי עליו לעבור דרכו, כנראה הפעם הם נפגשים בחצר הגדולה. כן. פראנק כבר היה פה פעם, אומנם לא זכור לו כל כך מתי.
הוא נכנס למרפסת, רואה קבוצת אנשים יושבים מרוכזים מקשיבים לאותו נער שדיבר איתו שיחה קצרה וחסויה, פראנק ידע לזהות את קולו העמוק של הנער בלי כל בעיה, הוא היה מומחה לזה. הנער דיבר בשפה האנגלית עם מבטא אנגלי כבד.
"... וכל מה שעלינו לעשות זה למנוע שימוש נוסף במטבע הזאת! היורש נמצא כאן בבית ספר הטיפשי הזה ועלינו למצוא אותו בזהירות." אמר הנער בלהט, לפתע הבחין בפראנק וחייך חיוך קר ויבש, חיוך של ביזניס ותו לא.
"ובכן רבותי, זהו פראנק קרוס." הציג בפני המופתעים, חלקם אפילו נעמדו בכעס מוכנים לתקוף כשהילות בצבעים שונים בוקעות מהם "בואו נירגע. הוא הוזמן לכאן היום ביודעין, והוא התבקש למצוא את היורש. אין לנו כל כך הרבה פרטים לגביו, אנחנו רק יודעים שהוא שינה את תמונת המצב ממש לפני מספר שעות. לנו מוכר עולם הקסם או כל עולם אחר שבו כבר הבוסילסק יצר, ולכן אנו מזהים את עצמינו מיד, אומנם הוא צריך להתרגל לכוחו החדש."
"מה שהנער הצעיר מנסה להגיד כאן," אמר לפתע פראנק, צועד למרכז המרפסת, פניו המצולקות נכספות וחלק מהיושבים החלו להראות מצוקה וחשו אי נחות מנוכחותו "זה שהיורש הזה, נמצא בעמדת ניחות, ויש להכות בברזל כל עוד הוא חם. ושלא תעיזו לאבד את 'מגלי ההכרה' שלכם כדי שלא תתבעו בעוד משאלה של הבוסילסק, איבדנו הרבה אני רואה."
חלק מהנוכחים חשפו את המכשירים דמויי תליון זהב שעל חזם, היה זה מכשיר מתוחכם אשר משאיר את בעליו בעל הכרה לאחר כל מישאל הבוסילסק, כעת לאחר שיורשו החדש של הבוסילסק שינה את העולם הקודם והמוכר לעולם הקסם ולמודעות חדשה, הרבה מתומכיו של האירגון איבדו את הכרתם והפכו לאנשים שונים לחלוטין, אשר העולם החדש שיכתב להם זאת.
"ולא אכפת לי," נכנס לפתע מישהו נוסף לחדר, בעל מבטא צרפתי כבד "אם תהרגו את היורש בשביל להשמיד את משאלתו! אנחנו זקוקים למשאלה שלנו, והעולם יהיה תחת פיקוד משאלתינו! עכשיו תגיד לי ראלף, דיברת עם ג'ון סמית'?"
"כן." אמר הנער שנאם במרכז האולם עד כה "אני מאמין שנחלק לתלמידים מטבעות עוד השבוע. אבל פרנק? איך נדע כי היורש יעלה מבין הנבחרים?"
"הילד המוכשר יבחר. היורש הינו מוכשר. גם אם אינו יודע על כך, הוא מלך המטבעות. היורש של הבוסילסק."
מידע חשוב בנוגע למשחק:
אני משוכנע שעולות לכם אלף ואחת שאלות. כל הפרטים אודות המשחק עומדים להיחשף בפניכם ברגע זה.
מטבעות:
חפץ קסום המעניק כוח מסויים לבעליו. ישנם סוגים רבים של מטבעות, לכל מטבע יש כוח מסויים. כדי לקבל את הכוח של המטבע צריך להקפיד שהמטבע יהיה על בעליו. ישנם סוגים רבים של כוחות המוענקים לבעלי המטבעות. החל מאקדח מים וכלה במתקפות על חושיות עוצמתיות. כל משתתף יוכל להחזיק בעלותו מספר רב של מטבעות. אך כדי לחזק את המטבעות יהיה עליו להרכיב סט המבוסס על אלמנט אחד. (למשל אש).
כדי להשיג את המטבעות תצתרכו למלא משימות או במקביל לקנות.
התחרות הגדולה:
המשחק מבוסס על תחרות גדולה המזכירה לי מעט את "טורניר הקטסמים המשולש" (הארי פוטר). בה תצטרכו להילחם ולהשתמש באסטרטגיה.
התחרות עצמה תהיה מורכבת משלבים רבים לאורך כל המשחק. בין היתר המשימות גם יזכו אתכם למטבעות נוספות. כדי לזכות בתואר הנכסף "מלך המטבעות". התחרות רווית סכנות גדולות מאוד.
חוצמזה העולם מלא בכל מיני מפלצות. תילחמו נגד דרקונים וטרולים ועוד.
איוונט נוסף, במשחק זה יש PVP. שחקן מול שחקן! תוכלו להילחם אחד נגד השני.
היורש של הבוסילסק:
הבוסילסק הוא המטבע הכי חזק שידוע. לפני מאות בשנים כוחו נוצר מנחש ענק אשר מבטו הקסום היה מסוגל להרוג בני אדם. מספרים כי המטבע עצמו נוצר בהתפרצות הר הגעש הגדול עולם לפני אלפי שנים. רק יורשו של המטבע רשאי להשתמש בו.
מספרים כי מחזיק המטבע יכול להביע משאלה המסוגלת להפוך עולמות.
יתעדכן בהמשך...
אז אתם מוכנים להתחיל לשחק?
חוקים:
• אני מבקש רקע. אני לא מתעקש על רקע ארוך ואפילו מעדיף שלא, מה שאני מבקש, זה משהו תמציתי שיבהיר לי על דמות הילד... במקרה שלא הבנתם מדובר בשחקנים נורמליים לגמרי, הכוח יירכש בהמשך המשחק. תעשו טובה ואל תהרגו הורים, זה כבר נמאס. אני מעדיף שתשקיעו בתגובות הרבה יותר משתשקיעו ברקע, אבל חבר׳ה אני רוצה אופי וטבעים, אני בונה את הדמות שלכם לפי הרקע והולך איתו כל המשחק.
• במידה ולא שמתם לב, זהו לא משחק פוקימון ולא קשור למסע... הולך להיות לכם משפחה במשחק אז תתארו אותה.
• הדבר שאני הכי אוהב במ״ת זאת תגובה שמנה ומקורית, אני שונא תגובות קצרות... אז החוק הוא כזה, מי שיגיב בזלזול יקבל אזהרה. שלוש אזהרות ואני הורג את הדמות שלו.
•אפשר למות במשחק, בשבילכם זה בעצם game over ויוצאים מהמשחק.
•אין לקלל ולהספים, חבר׳ה אני לא רואה בעינים, מי שרב מקלל או מספים עף מהמשחק. לא לחפור לי, תוותר לי רק הפעם וחארטות כאלה.
• נמנמ... להנות!!!
הוראות הכנת דמויות במשחק:
כפי שכבר הרחבתי יש לגרום לי להבין בדיוק מי הילד המוצע. הילדים בני 15-17, נורמלים לגמרי, בעלי משפחה נורמלית לגמרי. אני רוצה שלדמות תהיה אופי ברור (למשל, ג׳יימס הוא ילד מצחיק ואנרגטי מאוד) על השחקן להקפיד על אופי זה, למשל תמיד לנסות למצוא את הצד המצחיק שבכל סיטואציה.
בהצלחה לכולנו.טופס הרשמה:
שם אמיתי + כינוי בפורום:
שם הדמות במשחק:
תמונה (ספרייט ורק ספרייט):
אופי הדמות:
רמה: (לא לגעת)
מטבעות: (לא לגעת)
חפצים: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
בקשות:
התחלה לכולם:
הצילצול הגואל נשמע, סופסוף המורה החפרנית סיימה את השיעור שלה. אומנם ממש לפני שאתם מספיקים לצאת מהכתה המורה נוקבת בשמכם ומציינת שהמנהל רוצה לראות אתכם.
מה תעשו?
נא לצוטט בכל תגובה.