Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה
    שלום
    היום בלילה יצאו בכמה אתרים כתבות על כך שבעצם הדור החמישי הוא בנוי מפוקימונים שעוכבו ביציאה שלהם כמו סלוש וההתפתחות שלו, אחד הפוקימונים שאמרו שעיקבו אותו הוא הפוקימון הוורוד אם הפרחים, מסתבר שהוא היה צריך לצאת בכלל בדור הראשון, אבל הוא לא היה מספיק טוב, על פי הניראה הוא נשכח תחת הדפים ורק עכשיו נזכרו שהוא קיים, אני חושב שהוא פוקימון די מעפן, כגול וורוד. חלק מהדור בנוי מסקיצות של פוקימונים שלא יצאו אף פעם. אני חושב שהדור החמישי יהיה פרש דרכים רצינית לעולם הפוקימון, הפוקימונים החדשים מוזרים מדי ודי חורשים על רעיונות קומדים, ומה שעוד הולך להרוס הוא זה שהולכים לעשות את המשחק מבוגר יותר, פוקימון ומבוגר לא הולכים ביחד. בקיצור אני חושב שהדור הזה יגרום לפוקימון לאבד את זה, או שנינטנדו פשוט יפרסמו את כל הסקיצות של הפוקימונים שנעשו עד היום והקהל פשוט יבחר את הפוקימון שהוא רוצה שיהפוך לאמיתי, או שבעצם הקהל הוא זה שיעשה את הפייקים, כי יש כאלה אנשים מוכשרים שיודעים להמציא פוקימונים וזה נראה אמיתי מאוד, פשוט צריך לשנות גישה, כי הפוקימונים החדשים לא נראים מעשי ידיו של יוצר פוקימון אלה סוג של חוקויים עלובים של סטודנטים בנינטנדו. שחשפו לפני שלוש שנים את הדור הרביעי כל פוקימון היה הפתע, חוץ מגלמיאוו שניראה טיפה שונה מפוקימונים אבל התרגלתי. היוצרים מנסים להפוך את פוקימון המבוגר לצעיר, כמו לדחוף לזקנה בוטוקס וסיליקון, זה יכול להראות נחמד אבל יכול להגעיל אנשים. צריך לתת לפוקימון להשאר כמו שהוא, אחרת הוא ימות זקן ולבד, והוא ימות מהר, כי לבנות מותג קשה אבל להורס אותו מאוד קל, ופוקימון זה מותג שנוי במחלוקת ורק צריך סיבה אחת, ומחר כבר תקבלו את ההזמנה לבית קברות, והסיבה הזו מתחילה לעלות בכל יום מחדש, ואחריה עולות 100 חדשות, השנאה גדולה אהבה יורדת, וגם פה מתחילה מרידה, התגובות לפוקימונים החדשים לא משהו, לא ראיתי ואוו אחד, ואני גם לא מצפה לאחד כזה, הריי שרואים שחסר מגע של משהו מקצועי, הפוקימון הוורוד הזה הוא השפלה לפוקימונים, וגם הברגים האלו, חיקוי גרוע של מגנטון או מגנמייט, או הפייק הזה של התנין, הוא מוזר בגרות ויש לו עיניים ממש ממש לא קשורות, הייתי רוצה לקום מהסיוט הזה ולגלות שהדור הזה הוא זיוף, לפחות עד החסיפה של הפוקימונים והסרט ה13, גם האגדיים מאוד נחמדים בעיקר השחור, אבל ההתחלתיים לא מקוריים ולא מקצועיים, קראתי שלוקח שנה וחצי להיכן התחלתי, אם אחרי שנה וחצי זה מה שיצא, אז היוצרים ממש ממש גרועים, אפילו אני יכול ליצור התחלתי שכל אחד היה רוצה, נגיד החזיר הזה, חיקוי של ספויניק, וההתחלתי המים, זה נראה כמו פיפלאפ שניפחו לו את הראש עד שהוא נהיה לבן כולו, ההתחלתי עשב מוזר, איך הוא בדיוק נחש, הייתי כבר עושה אותו דרקון או משהו כזה, בקיצור, אחרי הדור הרביעי שהציג התחלתיים ממש טובים ופוקימונים שדווקא יצאו טוב, מגיע הדור החדש והורס 15 שנים של עבודה.

2. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    לדעתי צריך לקחת את הפייקים הטובים של הפורום, וכול הסקיצות של 'קיבוצניק מתוסכל' ולהוסיף לשם.
    כי אם מה שאנחנו מכינים בצייר יותר יפה וטוב מהפוקימונים האלה אני ממש חושב שהרמה של פוקימון יורדת.....
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

3. משתמש מנוסה
    לא אמרתי שהפייקים מהפורום שלנו הם שיביאו את הגאולה, אבל יש אתר שמציג עבודות של אנשים אם אתה כותב בחיפוש Fakemon אתה מוצא מלא מלא פוקימונים שאנשים המציאו, הדור החדש הוא ניסון כושל לשחזר דורות קודמים וגם להביא משהו בוגר לפוקימון, את שני המטרות האלו היוצרים לא הצליחו לבצע.

4. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    גם אני לא אמרתי שהם יביאו את הגאולה.....

אני פשוט אומר שהפוקימונים של דור 5 הם ממש תת-רמה שאפילו אנחנו יכולים לעקוף אותה....
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

5. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    צודק במאה אחוז.
    הפוקימונים יצאו ממש מכוערים.
    אבל יש כמה שממש אהבתי
    מצפה שאת ההתפחויות שלהם לפחות לא יהרסו
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    עוד משהו שמרגיז אותי הוא שרוצים לעשות את המשחק למבוגרים אבל הפוקימונים בדור הזה הם ממש תינוקיים...
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    לדעתי דור חמש הוא רק בשביל להוציא את הפוקימונים שלהםם שעדיין לא יצאו אז לא יהיה דור שישי

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    שלום
    היום בלילה יצאו בכמה אתרים כתבות על כך שבעצם הדור החמישי הוא בנוי מפוקימונים שעוכבו ביציאה שלהם כמו סלוש וההתפתחות שלו, אחד הפוקימונים שאמרו שעיקבו אותו הוא הפוקימון הוורוד אם הפרחים, מסתבר שהוא היה צריך לצאת בכלל בדור הראשון, אבל הוא לא היה מספיק טוב, על פי הניראה הוא נשכח תחת הדפים ורק עכשיו נזכרו שהוא קיים, אני חושב שהוא פוקימון די מעפן, כגול וורוד. חלק מהדור בנוי מסקיצות של פוקימונים שלא יצאו אף פעם. אני חושב שהדור החמישי יהיה פרש דרכים רצינית לעולם הפוקימון, הפוקימונים החדשים מוזרים מדי ודי חורשים על רעיונות קומדים, ומה שעוד הולך להרוס הוא זה שהולכים לעשות את המשחק מבוגר יותר, פוקימון ומבוגר לא הולכים ביחד. בקיצור אני חושב שהדור הזה יגרום לפוקימון לאבד את זה, או שנינטנדו פשוט יפרסמו את כל הסקיצות של הפוקימונים שנעשו עד היום והקהל פשוט יבחר את הפוקימון שהוא רוצה שיהפוך לאמיתי, או שבעצם הקהל הוא זה שיעשה את הפייקים, כי יש כאלה אנשים מוכשרים שיודעים להמציא פוקימונים וזה נראה אמיתי מאוד, פשוט צריך לשנות גישה, כי הפוקימונים החדשים לא נראים מעשי ידיו של יוצר פוקימון אלה סוג של חוקויים עלובים של סטודנטים בנינטנדו. שחשפו לפני שלוש שנים את הדור הרביעי כל פוקימון היה הפתע, חוץ מגלמיאוו שניראה טיפה שונה מפוקימונים אבל התרגלתי. היוצרים מנסים להפוך את פוקימון המבוגר לצעיר, כמו לדחוף לזקנה בוטוקס וסיליקון, זה יכול להראות נחמד אבל יכול להגעיל אנשים. צריך לתת לפוקימון להשאר כמו שהוא, אחרת הוא ימות זקן ולבד, והוא ימות מהר, כי לבנות מותג קשה אבל להורס אותו מאוד קל, ופוקימון זה מותג שנוי במחלוקת ורק צריך סיבה אחת, ומחר כבר תקבלו את ההזמנה לבית קברות, והסיבה הזו מתחילה לעלות בכל יום מחדש, ואחריה עולות 100 חדשות, השנאה גדולה אהבה יורדת, וגם פה מתחילה מרידה, התגובות לפוקימונים החדשים לא משהו, לא ראיתי ואוו אחד, ואני גם לא מצפה לאחד כזה, הריי שרואים שחסר מגע של משהו מקצועי, הפוקימון הוורוד הזה הוא השפלה לפוקימונים, וגם הברגים האלו, חיקוי גרוע של מגנטון או מגנמייט, או הפייק הזה של התנין, הוא מוזר בגרות ויש לו עיניים ממש ממש לא קשורות, הייתי רוצה לקום מהסיוט הזה ולגלות שהדור הזה הוא זיוף, לפחות עד החסיפה של הפוקימונים והסרט ה13, גם האגדיים מאוד נחמדים בעיקר השחור, אבל ההתחלתיים לא מקוריים ולא מקצועיים, קראתי שלוקח שנה וחצי להיכן התחלתי, אם אחרי שנה וחצי זה מה שיצא, אז היוצרים ממש ממש גרועים, אפילו אני יכול ליצור התחלתי שכל אחד היה רוצה, נגיד החזיר הזה, חיקוי של ספויניק, וההתחלתי המים, זה נראה כמו פיפלאפ שניפחו לו את הראש עד שהוא נהיה לבן כולו, ההתחלתי עשב מוזר, איך הוא בדיוק נחש, הייתי כבר עושה אותו דרקון או משהו כזה, בקיצור, אחרי הדור הרביעי שהציג התחלתיים ממש טובים ופוקימונים שדווקא יצאו טוב, מגיע הדור החדש והורס 15 שנים של עבודה.
    יש לי כל כך הרבה דברים על זה.
    דבר ראשון, אתה לא ראית את כל הדור החמישי, אז אין לך על מה לדבר.
    דבר שני, לא ראית את הפוקימונים "בתנועה", אלא רק תמונה אחת שלהם. אז חכה לאנימה, ותראה שאתה עוד תתרגל אליהם.
    אני ראיתי הרבה אנשים שדווקא כן התפעלו מהפוקימונים. אני מסכים איתך לגבי הפוקימון הורוד, שהוא בכלל לא משהו, אבל האחרים מעולים; והקרוקודיל הוא בכלל דבר נפלא - יש לו קומבינציה חדשה של סוגים שעדיין לא קיימת.
    כשנחשף הדור הרביעי כולם חשבו שבוויזל ופאצ'יריסו ובידוף הם סתם מעפנים. ותראה אותם היום: הרבה מעריצים אותם, ואפילו מתים עליהם.
    אז חכה מעט עד שתגיב עליהם, ועל הדור החמישי בכלל. כי עוד לא ראית כלום.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

9. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Imagine צפה בהודעה
    יש לי כל כך הרבה דברים על זה.
    דבר ראשון, אתה לא ראית את כל הדור החמישי, אז אין לך על מה לדבר.
    דבר שני, לא ראית את הפוקימונים "בתנועה", אלא רק תמונה אחת שלהם. אז חכה לאנימה, ותראה שאתה עוד תתרגל אליהם.
    אני ראיתי הרבה אנשים שדווקא כן התפעלו מהפוקימונים. אני מסכים איתך לגבי הפוקימון הורוד, שהוא בכלל לא משהו, אבל האחרים מעולים; והקרוקודיל הוא בכלל דבר נפלא - יש לו קומבינציה חדשה של סוגים שעדיין לא קיימת.
    כשנחשף הדור הרביעי כולם חשבו שבוויזל ופאצ'יריסו ובידוף הם סתם מעפנים. ותראה אותם היום: הרבה מעריצים אותם, ואפילו מתים עליהם.
    אז חכה מעט עד שתגיב עליהם, ועל הדור החמישי בכלל. כי עוד לא ראית כלום.
    אתה ממש צודק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ++++++++++1
    אני לא מבין למה אתם לא אוהבים אותם.......
    אני מעריץ ענק של בוויזל!

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    גם אני חושב שהדור החמישי מעפן,ולזה שאמר שעוד לא ראו את כל הדור אז אתה טועה,כי עם ראו כבר איזה 15 פוקימונים על הדור וכמעט את כולם שונאים אז זה אומר משהו על הדור,מה שכן אני די אהבתי את התנין,והאגדי השחור נראה נחמד.

11. משתמש מנוסה
    התנין הוא אחד הפוקימונים היותר גרועים שהמציאו
    לתנין לא הוסיפו שום דבר מיוחד אז יש לו כפל סוגים מעניין אז מה?! סתם פוקימון ילדותי שאין בו שום דבר מעניין

12. משתמש מנוסה
    בנאדם איזו חפירההההה..!!!

שמישהו יסכם לי את מה שהוא רשם O.o

חח סתם קראתי כי נורא משעמם לי..

ויש לי משהו אחד להגיד בנושא...

תפסיקו עם הזילזול הזה אפילו לא חשפו בפנינו חצי דור..... ולא את המשחקים.. [שלדעתי פוקימון היה נישכח ממזמן אם לא יהו לו משחקים כאלה טובים]

ואני לאומתכם נורא אהבתי את ההתחלתיים..

אתם לא יכולים לצפות גם שכל דור יהיה יותר טוב מהשני.. יצרו כבר כמעט 500 פוקימונים, לא חשבתם שבשלב מסויים יגמרו להם הרעיונות המקוריים?

וחוץ מיזה אני מעדיף פיפלאפ מנופח וגוש ורוד מאשר שיפסיקו עם פוקימון... הם עדיפים מכלום.

13. משתמש מנוסה
    הלוואי שנינטנדו תעשה תחרות פייקים של אתרים כמו הפורום הזה

14. משתמש מנוסה
    הם מכוערים בעיניכם, אבל לא בעיני אחרים. אני דווקא חושב שהדור הזה טוב מאוד. ואני גם לא מבין למה מתלוננים על פוקימונים כמו מונה בטענה שהוא סתם עגול וורוד. למה אף פעם לא התלוננתם על גריימר (רפש, שמתפתח לרפש יותר גדול?), ויש עוד דוגמאות. ובאמת שאם נינטנדו תעשה את זה (מה שלא יקרה ממש), היא בחיים לא תגיע לפה. ומצטער להגיד לכם שלפי הפייקים שראיתי בפורום הזה, עדיף גם שלא יקחו.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

15. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי דרגו צפה בהודעה
    הלוואי שנינטנדו תעשה תחרות פייקים של אתרים כמו הפורום הזה
    הקפצה נעול+באן ל4 ימים

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •