פורסם במקור על ידי
PO ZON
שלום
היום בלילה יצאו בכמה אתרים כתבות על כך שבעצם הדור החמישי הוא בנוי מפוקימונים שעוכבו ביציאה שלהם כמו סלוש וההתפתחות שלו, אחד הפוקימונים שאמרו שעיקבו אותו הוא הפוקימון הוורוד אם הפרחים, מסתבר שהוא היה צריך לצאת בכלל בדור הראשון, אבל הוא לא היה מספיק טוב, על פי הניראה הוא נשכח תחת הדפים ורק עכשיו נזכרו שהוא קיים, אני חושב שהוא פוקימון די מעפן, כגול וורוד. חלק מהדור בנוי מסקיצות של פוקימונים שלא יצאו אף פעם. אני חושב שהדור החמישי יהיה פרש דרכים רצינית לעולם הפוקימון, הפוקימונים החדשים מוזרים מדי ודי חורשים על רעיונות קומדים, ומה שעוד הולך להרוס הוא זה שהולכים לעשות את המשחק מבוגר יותר, פוקימון ומבוגר לא הולכים ביחד. בקיצור אני חושב שהדור הזה יגרום לפוקימון לאבד את זה, או שנינטנדו פשוט יפרסמו את כל הסקיצות של הפוקימונים שנעשו עד היום והקהל פשוט יבחר את הפוקימון שהוא רוצה שיהפוך לאמיתי, או שבעצם הקהל הוא זה שיעשה את הפייקים, כי יש כאלה אנשים מוכשרים שיודעים להמציא פוקימונים וזה נראה אמיתי מאוד, פשוט צריך לשנות גישה, כי הפוקימונים החדשים לא נראים מעשי ידיו של יוצר פוקימון אלה סוג של חוקויים עלובים של סטודנטים בנינטנדו. שחשפו לפני שלוש שנים את הדור הרביעי כל פוקימון היה הפתע, חוץ מגלמיאוו שניראה טיפה שונה מפוקימונים אבל התרגלתי. היוצרים מנסים להפוך את פוקימון המבוגר לצעיר, כמו לדחוף לזקנה בוטוקס וסיליקון, זה יכול להראות נחמד אבל יכול להגעיל אנשים. צריך לתת לפוקימון להשאר כמו שהוא, אחרת הוא ימות זקן ולבד, והוא ימות מהר, כי לבנות מותג קשה אבל להורס אותו מאוד קל, ופוקימון זה מותג שנוי במחלוקת ורק צריך סיבה אחת, ומחר כבר תקבלו את ההזמנה לבית קברות, והסיבה הזו מתחילה לעלות בכל יום מחדש, ואחריה עולות 100 חדשות, השנאה גדולה אהבה יורדת, וגם פה מתחילה מרידה, התגובות לפוקימונים החדשים לא משהו, לא ראיתי ואוו אחד, ואני גם לא מצפה לאחד כזה, הריי שרואים שחסר מגע של משהו מקצועי, הפוקימון הוורוד הזה הוא השפלה לפוקימונים, וגם הברגים האלו, חיקוי גרוע של מגנטון או מגנמייט, או הפייק הזה של התנין, הוא מוזר בגרות ויש לו עיניים ממש ממש לא קשורות, הייתי רוצה לקום מהסיוט הזה ולגלות שהדור הזה הוא זיוף, לפחות עד החסיפה של הפוקימונים והסרט ה13, גם האגדיים מאוד נחמדים בעיקר השחור, אבל ההתחלתיים לא מקוריים ולא מקצועיים, קראתי שלוקח שנה וחצי להיכן התחלתי, אם אחרי שנה וחצי זה מה שיצא, אז היוצרים ממש ממש גרועים, אפילו אני יכול ליצור התחלתי שכל אחד היה רוצה, נגיד החזיר הזה, חיקוי של ספויניק, וההתחלתי המים, זה נראה כמו פיפלאפ שניפחו לו את הראש עד שהוא נהיה לבן כולו, ההתחלתי עשב מוזר, איך הוא בדיוק נחש, הייתי כבר עושה אותו דרקון או משהו כזה, בקיצור, אחרי הדור הרביעי שהציג התחלתיים ממש טובים ופוקימונים שדווקא יצאו טוב, מגיע הדור החדש והורס 15 שנים של עבודה.