Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    טוב אז הצטרפתי לפורום הזה מהסיבה הפשוטה שנימאס לי לשחק עם שלושה ילדים.
    אני וחברים שלי משחקים בערך מגיל 0 ב Pokemon TCG ואף פעם לא יצא לנו לשחק עם מישהו אחר.
    אני מחפש הרבהההההה זמן באינטרנט איזשהו פורום שמדברים בו על קלפים אבל אין שום דבר וכל מה שכן יש זה לפני איזה 10 שנים (היה אפילו ניסיון לארגן תחרות לפני 7 שנים ככה)
    אז השאלה שלי היא כזאת - אם אני יארגן תחרות רשמית, מסודרת, עם פרסים, בדיוק כמו שמארגנים בקהילת היו-גי-הו הענקית בארץ - יהיו משתתפים?
    תחשבו כמה אדיר זה יהיה אם אשכרה תהיה לנו ליגה פה בארץ שתתחיל כמובן כלא רשמית אבל אם יהיו לנו מספיק משתתפים ויהיה מספיק ביקוש יכול להיות שהיא אפילו תהפוך לרשמית!
    Who's with me?

2. משתמש מנוסה
    יש תחרויות קלפים באיזה חנות אחת בתל אביב, או לפחות היה פעם, זו חנות בשם פריק, תכתוב באינטרנט חנות פריק תמצא, יש שם לו"ז שכתוב בו מתי יש תחרות בפעם הבא של קלפי פוקימון

3. משתמש מנוסה
    כן שמעתי על זה ועל עוד הרבה דברים בסגנון כמו "החלפת קלפים" וכאלה. אבל זה לא שווה כלום, זאת סתם חנות שמנסה לקחת מילדים קטנים 10 שקלים כשהיא מבטיחה להם פרסים ובטח המנצח מקבל בוסטר וגם זה לא. אני מדבר על משהו רציני, משהו ששווה לחלום עליו

4. bbuuuii
    שם: עידן
    אני הייתי משתתף אם היו לי קלפים.... אני מכיר את כל החוקים ושיחקתי כמה משחקים באינטרנט....

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    סופסוף מישהו כמוני D:
    אני מעריץ את הקלפים ברמה שאני מעריץ את האנימה (ואני מאוד מעריץ אותה), וצר לי מאוד שקהילת הקלפים, ובכלל, קהילת פוקימון, לא מפותחת בארץ. המחירים של הקלפים בארץ גבוהים ממש, וזה מאוד מעצבן, וגם אין הרבה אנשים שאפשר לדבר איתם בנושא. הייתי מאוד שמח לבוא לטורניר, וגם אשמח להילחם עם הקלפים החדשים ביותר, מסדרת ה-hgss.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    אני הייתי משתתף אם היו לי קלפים.... אני מכיר את כל החוקים ושיחקתי כמה משחקים באינטרנט....
    חחח לא כזה קשה, הולכים לסינמה סיטי שמים 100 שקל (שזה די יקר יחסים לעולם אבל ניחה גם מאה שקל בארץ זה לא כזה יקר הכל יחסי) ויש חפיסה גבר! תיקנה כמה בוסטרים תשפר אם תבוא לטורנירים תקבל גם קצת בוסטרים תלמד יהיה כיף אחי

בקשר ל imagine, אנחנו צריכים לדבר
    שחקנים תתוודו

7. משתמש מנוסה
    אחי עם אתה רוצה קרב אמיתי פנה אליי(שלושה פעמים ברצף אלוף עולם) ואני ייתן לך קרב שלא תישכח בחיים

8. משתמש מנוסה
    אתה רוצה משהו לחלום עליו קח
    תנצח אותי תקבל עותק של הקלף של המקום הראשון באליפות עולם תפסיד זה יעלה לך במשהו שישתווה אליו אתה בפנים?

9. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomi_1 צפה בהודעה
    אחי עם אתה רוצה קרב אמיתי פנה אליי(שלושה פעמים ברצף אלוף עולם) ואני ייתן לך קרב שלא תישכח בחיים
    עשית דאבל והקפצה, בגלל שאתה משתמש חדש אני נותן לך רק אזהרה מילולית
    דאבל אלו שתי הודעות ברצף.
    הקפצה היא תגובה בנושא שעברו 14 ימים מהתגובה האחרונה או שהוא עבר את העמוד השלישי.
    אני ממליץ לך לקרוא את החוקים הנמצאים בכל פורום ואת החוקים הגלובאליים למניעת עברות כאלו בעתיד.
    נעול.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •