פוקימון מפתח האנרגיה
זוכרים שספרתי על סדרה חדשה שאני עושה על פוקימון, אז עכשיו אתם הולכים לקבל את כל הפרטים על הסדרה
אז פניתי לפוזון בקשר לסדרה אם הוא מסכים שאני אשתמש בפייקים שלו לסדרה, הוא הסכים והציעה לי עזרה וגם סיפר לי את הסיפור של הפייקדקס, הסיפור אדיר, ולכן החלטתי לשתף פעולה עם פוזון ודרך הפייסבוק כל אחד עושה חלק מהסדרה, אני בעיקר את החלק של הפלסטלינה והדמויות והפוקימונים והוא עושה את האפקטים והאנימציה, את התוצאה אני הערוך, ובקרוב גם יהיו תמונות.
אז אני אספר לכם קצת את הסיפור של הסדרה
הסיפור מתחיל בתקופת הדינוזארים, קרב בין שלושה דינוזארים המכונים עיגול מרובע ומשולש על השליטה בעולם הפוקימונים מביא לסוף אידן הפוקימוני הדינוזאורים, ומשמיד את רוב הפוקימונים העתיקים שהיו, כדי למנוע את השמדת האולם מגיעים שלושת פוקימוני האמונה, שכפי שתוכלו לראות בפייקדקס של פוזון זה הפוקימונים של הדתות, והם יוצרים שלושה מקדשים ובהם הם מקפיאים את כל אחד משלושת האגדיים, מקדש העיגול מקדש המשולש ומקדש הריבוע. המקדשים ננעלים על ידי שלושת האגדיים של האמונה, על כל מקדש יש חור, כדי לפתוח את המקדש צריך להחדיר לחור הזה כמות אדירה של אנרגיה.
בחזרה להווה, בתקופה שבה יתרחש הסיפור העולם עובר מהפך מבחינת שליטה, העולם נפגע מאסונות טבע לא ברורים, והמצב בעולם נהיה גרוע. בחור בשם נייט יוצא למסע שבו מטרתו זה לתפוס את הפוקימונים בעלי האנרגיה החזקה ביותר שבעזרת הכוח שלהם יכולו לפתוח את המקדשים להעיר את האגדיים משולש ריבוע ועיגול ובעזרתם הוא רוצה לכבוש את העולם כל עוד המצב גרוע ואנשים חלשים.
האחד מהניסיונות של נייט לפתוח את המקדש של עיגול שבתוכו נמצא פוקימון רעידת האדמה (שאת שמו אני עדיין לא יודע כי פו זון לא אמר לי אותו) נוצר מערבולת של חול תובעני שגורם לאחד הפוקימונים של אריסון (הדמות הראשית בסיפור) לתבוע בתוכה וכמעט גורם למותו.
אריסון מבין שנייט הוא חלק מהצוות הרע שגרם למות הוריו של אירסון ושל עוד הורים ושל אנשים בעולם, הוא מנסה למנוע את מעשיו של נייט, אבל בכלל שהוא אדם אחד נגד מאמן חזק וגדול שמאחוריו צוות גדול הוא נכשל ברוב הפעמים, אבל יש גורם משפיע חשוב על הסיפור.
לאורך כל הסיפור, מוספר על עוד מקדש שבקושי דברו עליו, מקדש אליפסה, מקדש שאין בו אף פוקימון, אומרים כי הפוקימון שהיה אמור להיות קפוא שם הוא הפוקימון שגורם לאסונות בעולם.
ועוד בסיפור מספרים על המרדף של אנשים אחרי שלושת פוקימוני האמונה כדי להשמיד אותם ולמנוע מהצוות הרע לפתוח את המקדשים
הסיפור נראה מסובך מאוד אבל הסידרה מסבירה אותו טוב יותר, תמיד ישאר מידע שהוא לא ברור, ויהיו הרבה שאלות שרק בסוף או שבכלל לא יפתרו
בקשה מהמנהלים, אל תעבירו את זה לפורום הסדרה והסרטים של פוקימון כי זה לא קשור לסדרה של פוקימון זה קשור לפורום פוקימון כללי