24 שעות אחרי הניצחון הקשה על לטביה, בנבחרת ישראל כבר חושבים על המשימה הבאה. בשעה זו עורכת הנבחרת של לואיס פרננדס אימון ראשון לפני הקרב מול נבחרת גיאורגיה שיתקיים ביום שלישי הקרוב באצטדיון בלומפילד.
בינתיים חדשות לא כל כך טובות עבור הכחולים לבנים. חלוץ מכבי פ"ת, עומר דמארי, סובל ממתיחה בשריר התאומים ובספק למפגש הגורלי.
"קודם כל אני לא חושב שיש שחקן שהוא באנקר בנבחרת", אמר לפני האימון הקשר ליאור רפאלוב, "יש פה שחקנים טובים ואני מקווה לשחק גם מול גיאורגיה. אני באופן אישי שמעתי את הקהל והם הכניסו הרבה התלהבות אחרי שספגנו את השיוויון".
"אתמול נוכחנו לדעת שכל משחק חשוב ואנחנו יכולים לאבד נקודות מול כל יריב. אנחנו מתייחסים לכל משחק לגופו. גם אם לא ננצח, זה לא יהיה סוף הקמפיין. דבאשווילי הוא חבר טוב שלי אבל על המגרש אין חברים".
יואב זיו: "האווירה טובה בסה"כ. שחקנים והצוות מרוצים בעקבות הניצחון. אנחנו מרוצים מהדחיפה והעידוד של הקהל גם ברגעים הפחות טובים. הם גרמו לנו לנצח את המשחק. מי שלא מרוצה מהנבחרת כנראה שיש לו אינטרס. קיבלתי פידבק טוב מהמאמן וזה מה שחשוב".
"ברור שיהיה קשה מול גיאורגיה. עכשיו, מעריכים יותר את הנקודה שהשגנו שם. הצבנו לעצמנו מטרה לקחת 6 נקודות הממשחקים האלה. עשינו חצי מהעבודה ומתכוננים כעת לחצי השני. אין לנו בעיה עם מה שפרננדס אומר. קודם כל זה שיוסי בניון איתנו זה עוזר לנו מאוד. אם נראה אותנו על המגרש מה טוב".
http://www.sport5.co.il/HTML/article...285.97027.html
אני לא מסכים עם רפאלוב, ולפי דעתי רק נצחון משמעותי (בהפרש של לפחות 2) יציל את הקמפיין האבוד הזה. בהצלחה לישראל בשלישי!