Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 66
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Ne-Yo~ צפה בהודעה
    התחלה לכולם:

הצילצול הגואל נשמע, סופסוף המורה החפרנית סיימה את השיעור שלה. אומנם ממש לפני שאתם מספיקים לצאת מהכתה המורה נוקבת בשמכם ומציינת שהמנהל רוצה לראות אתכם.

מה תעשו?

נא לצוטט בכל תגובה.
    אתעורר משינתי במהירות בעודי מקווה בכל ליבי שהפעם לא נחרתי.
    "המורה אל תשלחי אותי למנהל אני רק נמנתי קצת לא ישנתי בבקשה!" אתחנן בפניה ואנסה לפצות על עצם העובדה שישנתי בשיעור.
    "אה...זה לא בנוגע לזה נכון?" אשאל מעט מובך ואמשוך בכתפיי.
    "אם כך אני....מניח שאני אלך, כן....עכשיו" אומר ואצא מן הכתה מובך נורא.
    "טוב נו דברים כאלה קורים תמיד, עכשיו מה שאמור להטריד אותך זה מה המנהל רוצה ממך" אמלמל לעצמי בפיהוק בעודי הולך אל עבר משרד המנהל.

2. משתמש מנוסה
    הצילצול הגואל נשמע, סופסוף המורה החפרנית סיימה את השיעור שלה. אומנם ממש לפני שאתם מספיקים לצאת מהכתה המורה נוקבת בשמכם ומציינת שהמנהל רוצה לראות אתכם.

מה תעשו?
    "בסדר המורה" אומר בחיוך אם המנהל רוצה אותי ולא עשיתי שום דבר זה בטח דבר טוב, דווקא איש נחמד המנהל הזה. אולי זה קשור לספורט? כן זה בטח קשור לספורט אבל לא עשיתי משהו מיוחד השבוע. אני הולך לאט אל חדר המנהל דופק על הדלת בשקט ושואל בנימוס "קראת לי אדוני? אפשר לשבת בבקשה?"

למה אנשים מתגאים בזה?

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    המשך לכולם (כולל לוקאס):

כולכם מגיעים לחדר המנהל ומגלים שכולכם נמצאים בחדר המנהל.
    אף אחד מכם לאממש חבר אחד של השני. מה שגורם לכם להבין שלמעשה המנהל לא קרא לכם על חוצפה או תעלול שעשיתם.
    "קראתי לכם." אמר המנהל בדרמתיות.
    "שמנו לב." קטע אותו ברודי דפ בעזות. אחד הילדים החצופים בבית הספר. כולכם מכירים אותו ולא כי הוא זכה הצטיינות כמה שנים ברציפות. המנהל התעלם מהערתו לחלוטין.
    "רציתי לשאול אותכם גלויות. מה אתם יודעים על מטבעות הקסם?"

4. משתמש מנוסה
    המשך לכולם (כולל לוקאס):

אף אחד מכם לאממש חבר אחד של השני. מה שגורם לכם להבין שלמעשה המנהל לא קרא לכם על חוצפה או תעלול שעשיתם.
    "שמנו לב." קטע אותו ברודי דפ בעזות. אחד הילדים החצופים בבית הספר. כולכם מכירים אותו ולא כי הוא זכה הצטיינות כמה שנים ברציפות. המנהל התעלם מהערתו לחלוטין.
    "רציתי לשאול אותכם גלויות. מה אתם יודעים על טבעות הקסם?"
    "ש...אין דבר כזה" אמלמל ואסתכל על המנהל במעט הלם.
    "אתה מנסה לעבוד עלינו או משהו, באמת שאין לי כוח לזה המנהל" אומר ואפהק.
    "אני מתכוון...אפילו אני יודע שאין דבר כזה, ואני אומר לך את זה בתור משהו שהאמין בפיית השיניים עד לפני שנתיים אז למה קראת לנו באמת המנהל?" אשאל ואכין את עצמי ליציאה מן המשרד אם ינסה שוב לשטות בנו, יש לי דברים יותר חשובים מזה כמו לישון קצת לפני השיעור הבא.
    נערך לאחרונה על ידי Baruna, 03-29-2011 בשעה 09:46 PM

5. משתמש מנוסה

"אדוני, מה זה מטבעות קסם?" אשאל בתמימות "זה אביזרים שמשתמשים בהם קוסמים?"
    אבחן את שאר הילדים כדי לבדוק האם הם יודעים משהו על מטבעות הקסם המסתוריים האלה.
    "למה קראת רק לנו שאר הילדים לא צריכים לדעת על המטבעות האלו גם?"

למה אנשים מתגאים בזה?

6. מנהל ראשי
    גריי:

המנהל שמע את דבריך והביט בך בכעס. "אתה מוזמן לצאת אם אתה חושב שאני מבזבז לך את זמנך. אני משוכנע שאולי תעדיף להקשיב. מטבעות הקסם קיימות גם אם תבחר להתעלם מכך, ואני הולך לתת לכל אחד מכם תפקיד. אני רוצה בבקשה שתספר לי מה האגדה הכי מופרכת ששמעת אי פעם על המטבעות הללו."
    יכולת להבחין במנהל מחייך מעט.

מייקי:

"מה זה מטבעות הקסם?" שאל מנהל המופתע "אתה לא שמעת כלום על כך? נזה להיזכר מהו הסיפור המופרך ביותר ששמעת עד כה.

7. משתמש מנוסה
    המשך לכולם (כולל לוקאס):

" מטבעות קסם ?! על מה אתה מדבר ?! הכל בסדר המנהל? אתה מדאיג אותי " אגיד בחשש
    ״ אתה צוחק נכון ? אתה לא רציני... " לאחר שאראה שהוא לא מעוות כלל את הפנים והוא נשאר אם אותו פרצוף רציני אני אתחיל לפחד .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

8. מנהל ראשי
    כריס:

"כן כריס! מטבעות הקסם!" צעק המנהל "מהו הסיפור הכי הזוי ששמעת עליהם?"

9. משתמש מנוסה
    גריי:

המנהל שמע את דבריך והביט בך בכעס. "אתה מוזמן לצאת אם אתה חושב שאני מבזבז לך את זמנך. אני משוכנע שאולי תעדיף להקשיב. מטבעות הקסם קיימות גם אם תבחר להתעלם מכך, ואני הולך לתת לכל אחד מכם תפקיד. אני רוצה בבקשה שתספר לי מה האגדה הכי מופרכת ששמעת אי פעם על המטבעות הללו."
    יכולת להבחין במנהל מחייך מעט.
    "רק רגע!" אומר בהלם ואחזור לפתע.
    "איך אתה יודע על האגדות האלה?!" אשאל בהפתעה ואתעורר ממנהגי העצל.
    "למען האמת כשהיינו קטנים אמי סיפרה לי ולאריאל אגדה על מטבעות קסומים שכל המחזיק בהם יזכה לכוח מיוחד, אלו זיכרונות מעורפלים הייתה בן 4 אני חושב אבל... למה אתה שואל?" אשאל בסקרנות.

10. מנהל ראשי
    גריי:

"אל תהיה כל כך מופתע!" חייך המנהל. "כעת צא מן המשרד והבא אלי כל חפץ שתמצא שלדעתך הכי מאפיין אותך. אל תחסוך דבר ובלי שאלות מיותרות. צא צא!"

11. משתמש מנוסה
    גריי:

"אל תהיה כל כך מופתע!" חייך המנהל. "כעת צא מן המשרד והבא אלי כל חפץ שתמצא שלדעתך הכי מאפיין אותך. אל תחסוך דבר ובלי שאלות מיותרות. צא צא!"
    "אוקיי..." אמלמל ואסתכל על המנהל במבט מוזר.
    "חפץ שמאפיין אותך?!, מה יש לו, שאף גז מזגנים?, בכל מקרה אין לי ברירה אלא לזרום אם זה" אאנח בזעם כשאצא מן המשרד.
    'אז...אם הייתי חפץ איזה חפץ הייתי?' אחשוב לעצמי.
    'אני צריך להיות חפץ שיש בו הכל אבל בעצם אין בו כלום, ז"א אני חכם אבל אני עצלן אז החוכמה הזאת לא שווה, חפץ שהוא שווה אבל אין בו תועלת....' אחשוב לעצמי.
    "או, יש לי רעוין!" אקרא ואוצי מחברת אחת מתוך התיק שלי.
    אחפש דף ריק ואתלוש אותו בעודי נכנס למשרד המנהל בגאווה.
    "אני חושב שזה החפץ שמאפיין אותי..." אמלמל כשאני מעט מובך.
    "ז"א אני אמנם עצלן, שזה מסמל את הדף הריק" אחל להסביר.
    "אבל...אם אני ישיקיע ואתאמץ..." אומר ואשלוף עיפרון בעודי מנסה לצייר משהו מושקע על הדף 'אני לא מאמין שאני משקיע' אחשוב לעצמי בטירוף.
    "אז..." אמלמל ואראה בפניו את הציור, "אפשר יהיה למצוא בי תכנים מעניינים למדי, וגם שימושיים" אומר ואחייך אל המנהל.

12. מנהל ראשי
    גריי:

המנהל מביט בדף הריק, הוא לוקח ממך אותו ובמקום הוא מביא לך מטבע בצבע נחושת.
    "תתחיל עם זה, ותחכה לפרטים נוספים. כעת צא מן המשרד."

13. משתמש מנוסה
    גריי:

המנהל מביט בדף הריק, הוא לוקח ממך אותו ובמקום הוא מביא לך מטבע בצבע נחושת.
    "תתחיל עם זה, ותחכה לפרטים נוספים. כעת צא מן המשרד."
    "אוקיי..." אמלמל שוב במבט מוזר בעודי לוקח את המטבע ויוצא מן המשרד.
    "אז...בוא נראה אם המנהל באמת על סף אישפוז או שמא אני מחזיק בכוחות על" אומר ואחזיק במטבע בחוזקה ואנסה לדמיין כוחות כלשהם, משהו שיגרום להפעלתו של המטבע.

14. משתמש מנוסה
    מייקי:

"מה זה מטבעות הקסם?" שאל מנהל המופתע "אתה לא שמעת כלום על כך? נזה להיזכר מהו הסיפור המופרך ביותר ששמעת עד כה.

"הא.. למה לא אמרת זה דיי פשוט פעם היה ילד שקראו לו דניאל גולדנפוג והוא היה פוגמסטר ואז הוא המצא את פוג הזהב האגדי וטס בין מימדים כדי להציל את העולם מאספן מנגה מטומטם, מסכים מופרך בשבילך אדוני?" אומר בגיחוך קטן.

*סיפור אמיתי*

למה אנשים מתגאים בזה?

15. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    "אוקיי..." אמלמל שוב במבט מוזר בעודי לוקח את המטבע ויוצא מן המשרד.
    "אז...בוא נראה אם המנהל באמת על סף אישפוז או שמא אני מחזיק בכוחות על" אומר ואחזיק במטבע בחוזקה ואנסה לדמיין כוחות כלשהם, משהו שיגרום להפעלתו של המטבע.
    גריי:

אתה יוצא מן המשרד ומבחין בדנה, ילדה חמודה מהשכבה שלך. היא מחייכת אליך ומביאה לך חוברת שבה כתוב איך משתמשים במטבעות. קריאה קצרה מגלה לך שהכל אמיתי. כל מה שצריך לעשות זה לשפשף את המטבע ולומר בקול: "אני בעל המטבע הקסום! הכוח שייך לי!".

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •