מייקי:
"מופרך למדי. בכל אופן אני מדבר על המטבעות הקסומות המעניקות כוחות קסם למחזיקים בהם. אני מבקש ממך לצאת ממשרד שלי ולהביא אלי את החפץ שהכי מאפיין אותך."
גריי:
"אתה חמוד אמיתי." ליגלגה דנה. "החוברת הזאת היא בדיחה שמסתובבת כבר שבועיים. סורי אבל תתכונן להופיע ביוטיוב בדקות קרובות." היא לא הביטה לכיוונך בכלל כשהמשיכה בדרכה...
מייקי:
"מופרך למדי. בכל אופן אני מדבר על המטבעות הקסומות המעניקות כוחות קסם למחזיקים בהם. אני מבקש ממך לצאת ממשרד שלי ולהביא אלי את החפץ שהכי מאפיין אותך."
החפץ שהכי מאפיין אותי הוא לא היה יכול לבקש ממני משהו קל יותר, אני אביא את החברים שלי אחשוב בחיוך הרי הם כמו אחים בשבילי ואני מבלה איתם את כל יומי, ארוץ במהירות כדי למצוא את צ'ארלי ונייט ולהביא אותם אל המנהל.
"רק רגע...יכול להיות שהמטבע הזה באמת עובד..." אהרהר לעצמי.
"המזכירה לא הבחינה בי, המנהל לא הבחין בי בוא נעשה אחד ועוד אחד ז"א שהמטבע פועל אני בלתי נראה.." אומר בהתלהבות מעוטה.
"אבל יש רק דרך אחד לבדוק זאת" אומר ואסתכל על המזכירה.
ואז בבת אחת ובאומץ רב כשאעמוד מולה אוריד את מכנסיי במהירות בעודי מקווה שאני באמת בלתי נראה.
"אין מצב שהיא לא מתעניינת בחבילה שלי..." אמלמל לעצמי.
"כנראה שאני באמת בלתי נראה, אין עלייך המנהל!" אקרא ואתפוס את ראשו למרות שלא ירגיש בכך אך מיד לאחר מכן אלך אל עבר החצר בבהלה לבדוק את מקור הפיצוץ.
"אולי לעוד משהו יש מטבע..." אמלמל לעצמי בדרך, "ואני בטוח שהוא לא מנצלו לטובה..." אסנן שוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)