Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 66 מתוך 66
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    גריי:

אופטימיות זה טוב, אך המטבע לא פעל והאגרופים שלהם דווקא פגעו בך (10\8)

פראנקי:

אתה מגיע לחדר המנהל ומגלה שעוד ילדים נמצאים בחדר המנהל.
    אף אחד מכם לאממש חבר אחד של השני. מה שגורם לך להבין שלמעשה המנהל לא קרא לכם על חוצפה או תעלול שעשיתם.
    "קראתי לכם." אמר המנהל בדרמתיות.
    "שמנו לב." קטע אותו ברודי דפ בעזות. אחד הילדים החצופים בבית הספר. כולכם מכירים אותו ולא כי הוא זכה הצטיינות כמה שנים ברציפות. המנהל התעלם מהערתו לחלוטין.
    "רציתי לשאול אותכם גלויות. מה אתם יודעים על מטבעות הקסם?"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Ne-Yo~ צפה בהודעה
    גריי:

אופטימיות זה טוב, אך המטבע לא פעל והאגרופים שלהם דווקא פגעו בך (10\8)
    "אוי לא!" אקרא.
    'אני חייב לחשוב על אסטרטגיה מספיק טובה שתעזור לי לנצח, בוא נראה...' אחשוב לעצמי ואסרוק את החצר, לאחר מכן אסתכל על הילד בעל ידי האבן ואחייך.
    "היי ראש ביצה חושב שתוכל לתפוס אותי?!" אתגרה בו ואברח מיד לכיוון הקולר(יש אחד כזה בחצר נכון?).
    כשיהיה קרוב ויגש להכות בי אפעיל את הקולר בחוזקה ואניח את האצבע על הפיה כדי לגרום ללחץ רב יותר של המים והתפזרותם למקום רב יותר שכן יפגעו בידיו העשויות מאבן.
    'נקווה לטוב' אחשוב לעצמי ובנתיים אנסה להבין למה המטבע לא פועל.
    'כנראה שהכוח שלו הוא רק לזמן מוגבל' אחשוב לעצמי.

3. משתמש מנוסה

כריס:

המנהל מביט בך באריכות ואז מחייך, הוא אוהב אותך הזקן הזה ומלטף אותך מעט במצח. לאחר מכן הוא מביא לך מטבע נחושת ישן ומפנה את גבו אליך, תוך כדי שהוא מפטיר לך שאתה יכול לצאת.
    ברגע שיצאת ראית אדם לבוש שחורים חשוד, נראה כי אינו אחד ההורים וכי יש לו פה משימה.

חושב לעצמי בראש : " מה זה המטבע הזה ? איזה מוזר ... אולי זה יוכל להוציא לי פחיות מהמכונה החדשה ? "
    כשאצא לבחוץ אסתכל על האיש בשחור בחשד רב ואומר : " סליחה אדוני , אתה חדש פה ? אתה צריך משהו ? אני יכול לעזור לך ? " אחכה לתשובה . אך מחשבות רבות יתרוצצו בראשי .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

4. מורחקים
    שם: אופיר
    [COLOR="Black"][B]פראנקי:

אתה מגיע לחדר המנהל ומגלה שעוד ילדים נמצאים בחדר המנהל.
    אף אחד מכם לאממש חבר אחד של השני. מה שגורם לך להבין שלמעשה המנהל לא קרא לכם על חוצפה או תעלול שעשיתם.
    "קראתי לכם." אמר המנהל בדרמתיות.
    "שמנו לב." קטע אותו ברודי דפ בעזות. אחד הילדים החצופים בבית הספר. כולכם מכירים אותו ולא כי הוא זכה הצטיינות כמה שנים ברציפות. המנהל התעלם מהערתו לחלוטין.
    "רציתי לשאול אותכם גלויות. מה אתם יודעים על מטבעות הקסם?"
    OOG: כמה ברודי זפ יש? O.O

IG: "מטבעות קסם?" אומר בלעג ואנסה שלא להתפרץ מצחוק "אל תגיד לי שאתה מאמין בכזה דבר! תכף תגיד שאתה גם מאמין בסייבורגים שעשויים מברזל!" אמשיך לומר, בידיעה שרק הוא יודע על היותי סייבורג, את האף תירצתי שזה אף מברזל בגלל שהאף הקודם שלי נשבר. 'איזה מנהל מטומטם, הייתי בטוח שהוא קצת יותר חכם מזה...' אמשיך לחשוב בראשי, מנסה שלא להגיד את הדברים בקול רם.
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 03-31-2011 בשעה 04:07 PM

5. משתמש מנוסה
    מייקי:

אתה מביט במטבע ולא מוצא שום דרך להפעיל אותו. מאחד המסדרונות אתה שומע ילד בוכה, משום מה ילדים רבים ממשיכים לעלות ולרדת מדרגות מבלי להתייחס אליו.
    הקול הזה נשמע לך מרוחק מעט, אך בכל זאת אתה משוכנע שאתה אכן שומע אותו.

חבל שלא שאלתי את המנהל איך מפעילים את המטבע המוזר הזה, רגע אולי הוא עבד עלי? אחשוב. אני רץ לכיוון קול הבכי המוזר ומנסה לעקוף בריצה את כל שאר הילדים כדי להגיש עזרה מהירה לילד, אם צריך אני דוחף מעט כדי להאיץ את התקדמותי.

למה אנשים מתגאים בזה?

6. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן:

אתה רץ בכל הכוח לכיוון החצר ורואה קרב המתנהל בין שני ילדים מהבית ספר, אחד מהם נשף אש לכיוון השני.
    ילדים רבים מתאספים סביבם והעסק מתחיל להיות מסוכן...
    דייויד, אחד הילדים היותר חזקים בבית ספר החל לדחוף ילדים אחרים ולריב איתם. אחד הילדים שנדחף נפל סמוך לקרב ההזוי.
    "תפסיקו את זה מיד" אומר להם בתוקפנות.
    "תפסיקו לריב, אתם מסכנים את החברים שלכם" אמשיך.
    לפתע אני נזכר שיש לי מטבע קסום שהמנהל נתן לי רק לפני בערך דקה 'אולי הוא יעזור לי' אחשוב ואז ללא מחשבה שנייה "על החיים ועל המוות" אצעק, ארוץ ביניהם "תפסיקו מיד!" אמשיך תוך כדי שאני מושיט את ידי לצד ואקווה שזה יעבוד.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •