Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1
  1. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    מאמן ריאל מדריד חושף. "הייתי במרחק של שעות ספורות מחתימה, אבל אז חשבתי: 'משחק אחד בחודש ובשאר הזמן להיות במשרד? זה לא בשבילי'"

ה כמעט קרה. זה היה באוויר, אפילו ממש קרוב למימוש. ז'וזה מוריניו היה במרחק נגיעה מלהפוך למאמן נבחרת אנגליה, אבל התחרט ברגע האחרון. מאמן ריאל חשף בראיון לל'אקיפ הצרפתי: "הייתי במרחק של שעות מחתימה אצל האנגלים".

העיתוי: סיום יורו 2008 וסיומו של עידן סטיב מקלארן בנבחרת אנגליה. ההופעה היתה כרגיל מאכזבת ובאנגליה חיפשו מאמן זר שיחליף את הצנון הבריטי. ז'וזה מוריניו, דמות אהודה בממלכה אחרי הקסמים שעשה עם צ'לסי, היה המועמד מספר 1. הפורטוגלי קיבל הצעה מפתה ושקל אותה ברצינות.

"הייתי מאוד קרוב לחתימה", שחזר מוריניו, "אבל ברגע האחרון התחלתי לחשוב 'אני הולך לאמן נבחרת לאומית. יהיה לי משחק אחד בחודש וביתר הזמן אני אשב במשרד ואצפה מרחוק במשחקים. אחר כך אני אצטרך לחכות עד הקיץ כדי להתחרות במונדיאל או ביורו. לא, זה לא בשבילי'".

"כך דחיתי את ההצעה והעדפתי לחכות לג'וב הנכון", הוסיף המיוחד, "רציתי מועדון טוב ומאתגר שיוכל לתת לי מוטיבציה. אז זו היתה אינטר". הצעד של מוריניו התברר, כמעט כרגיל, כמדויק. את אינטר הוא הוליך לטרבל ענק - אליפות, גביע איטלקי וכמובן זכיה בליגת האלופות - וממנה עבר לאמן לאתגר הבא בריאל מדריד.

אנגליה אכן החתימה זר, את פאביו קאפלו האיטלקי, שהוליך אותה להופעה סבירה במונדיאל עם הדחה בשמינית הגמר מול גרמניה. בלתי אפשרי לשער לאן היתה מגיעה אנגליה עם מוריניו על הקווים, אבל תודו שזה מרתק לדמיין.
    --------
    http://www.sport5.co.il/articles.asp...=97066&lang=HE
    -------
    דעה אישית
    אני יודע שהוא אמר שהוא רוצה לאמן את נבחרת פורטוגל לפי מה שהוא אמר כנראה שלא ;)
    קשה לי להאמין שבאמת הוא היה במרחק נגיע מחתימה
    ולמה בזמן האחרון הוא חופר יותר מידי על אנגליה?
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •