Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?

ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10
    תעתיק את זה:
    יאללה מאשר לך, שיהיה בהצלחה!

דבר המנהל:
    שלום שמי דן, אני פותח את המשחק בגלל שני סיבות אחת, אני אהב מאוד נארוטו.
    והשנייה בגלל שאין משחק תפקידים שונה מפוקימון אני רוצה לפתוח אחד כזה.
    משחקי הקודם היה "עולם האלכמאים" ואותו עזבתי בגלל שפרשתי.
    במשחק הזה אני בוחר שלושה רשומים בלבד מפני שמאוד קשה לי להשקיעה שיש הרבה עלילות...
    ובנוסף אני רוצה שהמשחק התקדם מהר והיה כיף.
    חשוב לי מאוד שהמשחק יצליח בניגוד למשחקים הקודמים על נארוטו!
    אתם לא צריכים לדעת הרבה מידע על נארוטו על הדמויות, אבל מספיק שתדעו מזה בכלליות ועל מה בעקרון זה מסופר.
    אני מצפה מכם הנרשמים להשקיע יצירתיות ומחשבה בטופס ההרשמה ובמשחק כולו, במשחק הזה עם לא תחשוב ותפעל בצורה מפתיעה ומגוונת (כמו נינג'ה אמיתי) לא תוכל להצליח במשחק כראוי!
    שיהיה בהצלחה מראש לכל הנרשמים .

קרדיט ענק על העזרה הרבה ועל הכל ל-NivX10 מנהל פורום חת"ם .

עלילה:
    הסיפור שלנו התחיל לפני המון זמן, כל סיפור טוב יכול להכניס אותך לתוכו ולהראות לך שהכל יכול לקרות.
    אבל רק סיפור ממש טוב יכול להכניס אותך לתוך עולם חדש,זה מה שקרא לאדם אחד ששמו,דוגו מאסינו.
    הכל התחיל כשנינג'ה דגול וחזק מאוד סיפר לו על עשרת הנינג'ות האגדיים שחברו ויצרו את הארגון החזק ביותר שהעולם ידע.
    זה סיפור על 10 נינג'ות שרצו להביא לשליטה עולמית ולשלום עולמי,באותה תקופה היו המון מפלצות ושדים. הארגון חשב שעל ידי כך שיאספו את השדים החזקים ביותר, 9 שדים בעליי אלמנטים שונים הממוספרים לפי מס' הזנבות.
    כל אחד חזק מהשני.הם יוכלו להשתמש בכוחם ולהסיג מטרה נעלה זו.
    עשרת הנינג'ות כל הזמן הוחלפו בגלל שמתו מכל הקרבות והמלחמות, אך בכל פעם היורש הראה לעולם אד כמה חזק ארגון זה.
    המייסד של הארגון אינו ידוע ורוב חברי הארגון אינם ידועים.
    אנשים רבים חיפשו את הארגון הזה אך היה קשה מאוד למצוא אותו.
    אותו אדם (דוגו) שמע על הסיפור הזה והחליט שהוא רוצה לחבור לארגון זה!
    לכן,הוא למד הכל עליהם וחיפש את הארגון שנים על גבי שנים עד שהצליח לחבור אלהם. דוגו הגיע לרמה כל-כך גבוה שהוא בעצמו הפך למנהיג שלהם.
    עם חלוף הזמן והתפתחותו של העולם,חלק מין השדים נתפסו.אחד מהשדים למעשה השד החזק ביותר הוא בנו של הברק הלבן (ההוקאגה הרביעי) ושמו נארוטו אוזומקי.
    המכונה גם "ג'ינג'וריקי" כלומר אדם בוא טמון אחד השדים.
    הוא היה מיוחד, כי בו שכן השד המסוכן והחזק מכולם,השועל בעל תשעת הזנבות!
    נארוטו למד עם השנים לשלוט בכוח החיה הטמונה בו והביס כל חבר באקטסוקי שניסה לתפוס אותו.
    וכיום עשור לאחר הפסקת הפעילות של האקטסוקי, 9 ילדים סיימו את האקדמיה לנינג'ות.
    הם לא יודעים איזה הפתעות מחכות לכם, אבל הם כן יודעים שסוף סוף...
    הם מתחילים את דרכם כנינג'ות!

חוקים:
    1. חוקים הגלובאליים של הפורום תקפים בהחלט וכל העובר עליהם יטופל!
    2. משתמש אשר לא יגיב שבוע בלי להודיעה מראש יצא מן המשחק!
    3. אין לקלל את אחד המשתמשים האחרים, עם משהוא מציק לכם באיזו שהיא דרך פונים בפרטי אליי בלבד!
    4. במשחק יהיו קצת דברים גסים וקללות, אז מי שלא מתאים לו שלא ירשם.
    5. להנות .
    6.כול שאלות בקשות ותלונות בפרטי בלבד,זה לא המקום להספים .

לוח מודעות
    איוונט הלילה הלבן מתחיל ב 12:00 (התגובה הראשונה של הלילה ושל המשחק מעכשיו) 22:42

פרסים:
    התגלו בהמשכו של המשחק...

מפה:

זוהי מפת העולם, במפה יש 5 מדינות.
    מדינת האש, מדינת המים, מדינת הרוח, מדינת האבן, ומדינת הברקים.
    המעבר בין גבולותיהם של כל מדינה ומדינה נעשות ברגל או ע"י שיט בספינה.

כפר העלה הנסתר- שייך לגבולות מדינת האש, אתם חיים ומתגוררים כאן בכפר הזה.

ממוקמים כאן האקדמיה לגנינים שאותה סיימתם ומרכז מבחנים הצ'ונין.
    מידע נוסף התגלה שתתקדמו יותר במשחק.

כפר החול הנסתר- אין מידע זמין עליו כרגע.
    --------------------

דף הרשמה:
    שם: שם המשתמש שלכם.
    שם הדמות: שם של הדמות שלכם במשחק.
    גיל הדמות: 15-16.
    שבט+יכולת המיוחדת: לדוגמה - השארינגאן של שבט האוצ'יה.
    רקע: הרקע של הדמות שלכם.
    מראה: תיאור/תמונה.

טכניקות וכוח:
    בכל אחד משלושת האפשרויות אתם בוחרים כמה נקודות למקמם מתוך 21 נקודות.

כוח: כמות החוזק (אם תוריד הרבה באגרופים ומכות).
    זריזות: עד כמה אתה מהיר ככול שתהיה יותר מהיר ככה תתחמק יותר מהר ותתקוף יותר מהר.
    אנרגיה: הצ'קרה שלך ככל שתהיה יותר גבוהה,ככה תוכל להשתמש יותר פעמים בג'וטסו שלך.

גם כאן תעשו כמו למעלה:
    נינג'וטסו - טכניקות מסוג ה-נינג'וטסו.
    גנג'וטסו - טכניקות מסוג ה-גנג'וטסו.
    טאיג'וטסו - טכניקות מסוג ה-טאיג'וטסו.

נינג'וטסו: כאן יהיו כל הטכניקות שתלמדו שקשורות לנינג'וטסו.

גנג'וטסו: כאן יהיו כל הטכניקות שתלמדו שקשורות גנג'וטסו.
    כדי לקבל טכניקת גנג'וטסו אתם צריכים להוריד טכניקה אחת מהנינג'וטסו ולהוסיף טכניקת גנג'וטסו באותה רמה.

טאיג'וטסו: טאיג'וטסו הן טכניקות של הגוף וטכניקות של קרב מגע של הנינג'ה.
    כדי להשתמש בטכניקות אלו האדם צריך לאמן את גופו,הן מבחינת הכוח הפיזי והן מבחינת זריזות.

טכניקה ברמה B:
    טכניקה ברמה B.

טכניקות ברמה C:
    שלוש טכניקות ברמה C.

טכניקות ברמה D:
    שלוש טכניקות ברמה D.

טכניקות ברמה E:
    חמישה טכניקות ברמה E.

דף ההרשמה נקי:
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי red dd, 04-21-2011 בשעה 11:31 PM

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    מהו נינג'ה?
    נינג'ה הוא בעצם מעיין חייל, אשר לומד אומנויות לחימה, שימוש בנשק והגנה עצמית. חובתו של הנינג'ה היא לשרת את המדינה שלו, ואת הכפר שלו.
    לנינג'ה ארבע דרגות עיקריות והם:

גנין- הדרגה הבסיסית ביותר, אליה מגיעים בתום סיום האקדמיה לאימון נינג'ות מתחילים.

צ'ונין- דרגת נינג'ה מתקדם.לאחר מבחנים מפרכים שנקראים מבחני הצ'ונין הבוחנים תחכום, כוח, ידע ועבודת צוות.

אנבו שחור- נינג'ת צ'ונין קומנדו עילית, חייל נינג'ה ברמה גבוהה מאוד, והם נשלחים למשימות מבצעיות בלבד (כמו: מערב, פלוגות לחימה, ריגול, ושליחות).
    אלה מתאימים אנשים בעלי תכונות מיוחדות ומסוימות בלבד.
    מכיוון שהקריאה להם היא בעת משימות מבצעיות בלבד,הם מקבלים שכר על התפקיד בדומה לעבודה!

ג'אנין- דרגה נינג'ה עילית.בדרגה הזו הנינגה יכול לאמן קבוצת גנינים משלו.

קאגה
    - הנינג'ה האולטימטיבי, דרגת הנינג'ה הגבוהה ביותר ושליט הכפר!
    נינג'ה חזק ומיומן.קשה מאוד לצאת בחיים מקרב איתו.

*עם ההתקדמות במשחק תעלו בסולם הדרגות הזה*

מדריך טכניקות:
    לנינג'ה ישנם סוגים שונים של טכניקות בהם הוא משתמש בקרב, למערב, ריגול ועוד תחומים רבים.
    ישנם שלושה סוגי טכניקות!

נינג'וטסו:

טכניקות נינג'טסו הן טכניקות מיוחדות ובעלות כוח עצום שעוזר לנינגה בקרב ומראה עד כמה הוא חזק.יש רמות למתקפות נינגוטסו והם S A B C D E
    ש-S זה החזק ביותר ו-E זו טכניקה חלשה ונפוצה מאוד...
    בדרך כלל, טכניקות אלה הם בסגנון יחודי לכל משתמש.טכניקות אלו ידרשו חותמות ידיים.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K9fztgbo3ho[/youtube]
    כאן הנינגה משלב אלמנט אש ויוצר כדור אש גדול וחזק במיוחד (לשם הידיעה הג'וטסו הזה ברמה C)

גנג'וטסו:
    טכניקות גנג'וטסו הן טכניקות אשליה.
    בדרך כלל הן דורשות חותמות ידיים, אך יש יוצאים מין הכלל כמו המשתמשים במנקיקיו שרינגן.טכניקות אלו ישתמשו "בהיפנוט" כדי לבלבל את האויב.
    על ידי יצירת אשליות, טכניקות אלו יכולות לגרום לעיתים לתסכול ברמה מסוכנת, לכאב נפשי וסבל ממש כמו פגיעה פיזית.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tkis6xvwAKs&feature[/youtube]
    כאן הנינגה מצליח לגרום ליריב נזק נפשי שהוא חושב שהוא שעות נימצא באותו מקום,אך זה לוקח בערך שנייה.

טאיג'וטסו:
    טאיג'וטסו הן טכניקות של הגוף וטכניקות של קרב מגע של הנינג'ה.
    כדי להשתמש בטכניקות אלו,האדם צריך לאמן את גופו מבחינת כוח פיזי ומבחינת מהירות הגוף שלו.
    לעיתים רבות,המהירות חשובה לא פחות ואף יותר ומכוח במכה עוצמה! (בגלל הכוח הרב שמשפיעה על עצמת המכה)
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NFfKgJSU-00&feature[/youtube]
    כאן הנינגה נע במהירות ותוקף בהתקפות פיזיות.

חשוב לציין (Shadow clone) זה טכניקה ברמה a.

כלי נשק:
    קונאי (Kunai):
    סכינים קצרים, אולם קיימים גם קונאי דו צדדים. הקונאי משומש הן בקרב בטווח קצר, והן בטווח ארוך, על ידי זריקתו לעבר המטרה.
    כמו כן, ניתן לצרף לקונאי נשקים נוספים, כמו הפתקים המתפוצצים, על מנת לגרום לאויב נזק רב יותר.

שוריקן (Shuriken):

בדומה לקונאי, גם השוריקן הוא נשק נפוץ, כוכב קטן עשוי מברזל אך הוא לזריקה בלבד.

פומה שוריקן (Fuma Shuriken):
    נשק גדול המורכב מארבעה להבים, ה 'סגורים' יחד. בעת הצורך, השינובי 'פותח' את הלהבים ומשליך את הפומה שוריקן, שמסתחרר במהירות לכיוונה של המטרה וגורם לנזק רב. עקב גודלו של הפומה שוריקן, השינובי בדרך כלל נושא מגילה קטנה, באמצעותה הוא מזמן את הפומה שוריקן ממקום מסוים, בכדי לחסוך את הנטל בסחיבת הפומה שוריקן.

סנבון (Senbon):
    מחטים זעירים, המשומשים בעיקר על ידי רופאים וציידי שינובי, המחזיקים בידע רב בכל הנוגע לגוף האדם. הידע הזה מאפשר להם לפגוע עם הסנבון בנקודות מסוימות בגוף המטרה, ובכך לשתק אותם.

מאקיבישי (Makibishi):

מתכות מחודדות, המשומשות בעיקר בעת בריחה מהאויב.
    על ידי פיזורם באזור, השינובי מעכב את הרודפים.

סאמהאדה (Samehada):
    חרב מאסיבית, גדולה וארוכה בארוך של 1.40 מטר לפחות.
    היא בדרך כלל כבדה ומעט עווה מרגיל אבל הלהב תמיד משוייפת וחדה בצורה מושלמת...
    לוקח הרבה זמן ללמוד לשלוט בה, אך השולט בה הופך לבסוף לסייף מסוכן ואמתני!

פצצות אור (Light Bombs):
    פצצות מיוחדות, בעת הפיצוץ מפיצות הבזק אור, משמשות בדרך-כלל לבריחה מהיריב כאשר הוא ביתרון מספרי. הן מסנוורות את היריב ויוצרות טשטוש מוחלט בעיניים למשך דקה או שתיים!
    שיקאמארו מצליח להאריך את הצל שלו מעבר לאורך הרגיל, בכדי להגיע לאויב וללכוד אותו בג'וטסו.

פעמונים (Bells):

הפעמונים, בעזרתן אפשר ליצור צלילים המשפיעים על האוזן הפנימית של האויב וגורמים לו להזיות, דימומים ופגעי שמיעה.
    לרוב מצורפים קשורים לקונאי, שוריקן או סנבון.

נערך לאחרונה על ידי red dd, 04-17-2011 בשעה 03:04 PM

3. משתמש מנוסה

דמויות במשחק:

1
    אנה בוטסאקי
    Spoiler ספוילר

ריי אבורמה
    Spoiler ספוילר

2.
    טוני ג'ייטסו
    Spoiler ספוילר

מינאטה האינוזוקה
    Spoiler ספוילר

אמדאשי גוניגיטו
    Spoiler ספוילר

3
    קונקורו היוגה.
    Spoiler ספוילר
    מיזינו נארה

Spoiler ספוילר

טריזה אטהים
    Spoiler ספוילר

4
    רוז ההיוגה

Spoiler ספוילר

אנטוניו קשונסי

Spoiler ספוילר

נערך לאחרונה על ידי red dd, 04-16-2011 בשעה 04:31 PM

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שמור להמשך
    נערך לאחרונה על ידי red dd, 03-28-2011 בשעה 10:50 PM

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [center]
    דף רשומים:

4/4

♣~♣Gaara Sannin♣~♣
    Spoiler ספוילר

קאקאשי סנסיי
    Spoiler ספוילר

barak302.

Spoiler ספוילר

mor 15
    Spoiler ספוילר

]
    נערך לאחרונה על ידי red dd, 04-28-2011 בשעה 01:11 AM

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שם:elios
    שם הדמות:קונקורו היוגה
    גיל הדמות:17
    שבט והיכול המיוחדת:הביאקוגאן של שבט ההיוגה
    רקע:קונקורו הוא חיכן ממושמע בעל ביטחון עצמי גבוה הוא אוהב לעזור לאחיו ולהוריו וחבריו קונקורו הוא ילד אשר סיים את לימודיו באקדמיה לנינגות בהצטיינות מרובה והוא גם חבר אח ובן מצטייין וכולם אוהבים אותו חוץ מאחיו התאום אינאקי היוגה אשר הוא ההפך הכמעט גמור מקונקורו הוא קיבל ציונים נמוכים מאוד הלימודים הוא מציג לאחיו וחבריו ולכן לא אוהבים וכשהוא רואה את אהבת כולם לתאומו הוא מתעצבן בסיום הלימודים לאחר שקיבלו את הציונים אינאקי התחיל להציק לקונקורו "י'חתיכתחנון כל היום חורש על הלימודים"הוא צעק עליו קונקורו לא נשאר חייב אבל לפחות זה משתלם אני יכול לעשות דברים שאתה עושה אותם בצורה גרועה או לא בכלל" אינאקי התחיל להתעצבן "תסתום אל תתערב לי בחיים זכותי להחליט כמה להשקיע בלימודים האלה" והוא דחף קלות את קונקורו והוא החזיר אחת משלו "בונה אתה ממש רוצה קרב אתה אה?"תוך שהוא עומד בעמדת מוצא אמר קונקורו "אם זה מה שאתה רוצה" ואז בלי שום אזהרה אינאקי הסתער עליו עם אגרוף שכוון לפניו של קונקורו ברגע שהוא פגע בלחי שלו קונקורו השתמש בטכניקת חילוף כך שאינאקי חטף מכה די רצינית באצבעות "אאוץ חתיכת .... איה! אחח חכה חכה יה חתיכת ...."צרח וקילל אינאקי "טוב עכשיו תורי"אמר קונקורו והוא השתמש בטכניקת כפילים שקפצו מצד לצד כך שלא היה אפשר לזהות את קונקורו ואז מאחורי אינאקי קונקורו נן לו אגרוף בצואר שהעיף אותו חצי מטר קדימה "אחחחח...."גנח אינאקי וקונקורו שאל "אתה עדין רוצה להמשיך?"והסתובב לכיון ביתם תוך כדי כך אינאקי קם באיטיות תוך שהוא ממלמל "אני אהרוג אותך" הוא שולף קונאי ורץ לעבר אחיו ברגע האחרון אחיו מוציא את שלו ובולם תמתקפה תוך כדי בעיטה שמעיפה את אינאקי ל2מטר אחורה לאחר מכן באותו הלילה לאחר אריזת חפצים אינאקי ברח מכפרם והפך לנינגה מפקירה תוך שהוא מבטיח שיום יבוא והוא יהרוג את קונקורו ולכן גם קונקורו התחיל להתאמן אצל מאסטר שבט היוגה נג'י היוגה הדגול.
    מראה:עינים לבנות גדולות סמל הנינגה על המצח בגדים לבנים עם חגורה כחולה וסנדלי שורש כחולים
    ------------
    כוח:5/21
    זריזות8/21
    אנרגיה9/21
    ----------------
    נינג'וטסו:10/21
    ג'נג'וטסו:5/21
    טאיג'וטסו:6/21
    ------------
    נינג'וטסו:
    B:
    שחרור מים: טכניקת טיל כריש

C:
    Hakke Kuushou - חזונות 8 כפות אוויר.
    שחרור אש: טכניקת אש עוף החול
    אלמנט אדמה: טכניקת דג תת-קרקעי

D:
    אלמנט אדמה: טכניקת עריפת ראש פנימית
    שיחורר
    טכניקת הבהוב הגוף

E:
    טכניקת שינוי גוף
    טכניקת החלפת הגוף
    ריקוד ירח חצי סהר
    טכניקת בריחת חבל
    טכניקת כפילים

ג'נג'וטסו:

B:

C:

D:

E:

טאיג'וטסו:
    B:

C:

D:

E:

הערות:אני יכול לערוך תמתקפות מחר כי זה מאוד ארוך ואני יכול ללמוד את המתקפות של הביוקגן שלי כי אני לא יודע תרמות שלהם והם נמצאות כאן http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?...39&pid=9438622
    נערך לאחרונה על ידי eliyaex, 03-29-2011 בשעה 11:42 PM

7. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    שם הדמות: איצ'יגו "הון" קאגויה
    גיל הדמות: 15
    שבט והיכול המיוחדת: שליטה בעצמות של שבט קאגויה
    רקע:
    איצ'יגו נולד לשבט קאגויה(שמועות אומרות שהוא אחיו הקטן של קימימארו) בילדותו הוא נזרק מהכפר שלו מסיבות לא ברורות, הוא היה על סף מוות עד שמצאה אותו קין היוגה שהייתה שינובי שהנהיגה קבוצת נוודים שהסתובבו וביצעו שודים במקומות שונים בעולם. קין לימדה אותו איך לשרוד במזג אוויר רע, להשיג אוכל ולמצוא תמיד את הדרך הנכונה, הוא היה ה"פרוייקט" שלה ואיצ'יגו גמל לה היטב הוא למד מהר וטיפס במהרה לתפקיד הסגן שלה. בגלל יכולתו המדהימה לשליטה בעצמות איצ'יגו נקרא בפיה "הון", הוא היה מתוחכם מאוד והשכיל להשתמש ביכולתו המדהימה הוא הצליח ליצור עצמות קטנות כדי לפתוח מנעולים והיה פורץ מושלם. הון היה בטוח שחייו לא יכולים להיות טובים יותר ואז בלילה אחד הכל השתנה ה"משפחה" שלו נתפקה כל החברים שלו נהרגו וגם קין נהרגה הרוצח היה שועל מוזר הוא רצח את כל חבריו ריסק את עצמותיהם פשוט מחק כל זכר לקיומם הדבר היחיד שנשאר לו הוא קונאי יפה שקין נהגה לשחק איתו בזמן ששיעמם לה, לפני שהשועל חסר הרחמים עזב הוא חרט על חלקו העליון הימני של גבו את המילה סוז'וקו ג'ין (Sōzoku-jin) שפירושה יורש. הון הלך אל קונוהא כפר העלה והתחיל ללמוד שם באקדמיית הנינג'ות ...
    מאז הון מתעורר כל לילה לסיוט של שחזור הרצח של חבריו זה תמיד אותו, השועל מופיע מאחורי שנסו ופשוט משסף את גרונו, הון מנסה לעזור אך השועל תופס אותו ומשאיר אותו בצד נעול בצורה מוזרה בלי יכולת תזוזה, דיצו מנסה לתקוף את השועל אך הוא מלגלג עליו ויורה מין אור מוזר כזה מהפה שלו ודיצו הופך לאבק, הושעל חונק שלושה חברים נוספים של הון בעזרת הזנבות הארורים ואז בקול חסר כל רגש הוא אומר "המ.. פתטי, לא יכולתם לארגן קרב יותר טוב". ועכשיו הבריון של החבורה ביגסו מנסה לעצור את השועל המסתורי הוא מרים עליו אבן גדולה ומטיל אותה בחוזקה לעבר השועל שלא שבנינוחות נושף קלות על הסלע והורג את ביגסו, קין היחידה שנישארה מבין כל חבריו תוקפת את השועל היא משתמשת בביאקוגן אבל לפני זה השועל מספיק לפגוע בעינה הימנית בעזרת טפריו החדים, הון זוכר את הצווחה של קין "לעזאזל אני לא רואה כלום!" ואז בא השועל פשוט תופס את ראשה של קין מטיח אותו בריצפה! "לא קין! לא קין!! לא קין!!!" הוא צרח ודמעות גדולות זלגו מעיניו, הוא זוכר את הצחוק המרושע שלו ואז השועל מקעקע את גבו ומשאיר אותו בוכה חסר אונים על הקרקע.

מראה: http://animewallpapers.lt/albums/ani...aruto-Anbu.gif

טכניקות וכוח.
    בכול אחד משלושת האפשרויות אתם בוחרים כמה נקודות למקמם מתוך 21 נקודות.

כוח: 6
    זריזות:9
    אנרגיה: 6

גם כאן תעשו כמו למעלה.

נינג'וטסו: 9
    ג'נג'וטסו: 3
    טאיג'וטסו: 9

נינג'וטסו:כאן היו כול הטכניקות שתלמדו שכשורות לנינג'וטס .

B: טכניקה אחת.
    Kusanagi no Tsurugi: Chidorigatana- חרב הקוסאנאגי: קאטנת אלף הציפורים.

C:שלוש טכניקות.
    Doton: Moguragakure no Jutsu- אלמנט אדמה: טכניקת החפרפרת המתחבאת.
    Sanzengarasu no Jutsu- טכניקת פיזור אלף העורבים.
    Katon: Goukakyuu no Jutsu - שחרור אש: טכניקת כדור אש
    ה
    D:שלוש טכניקות.
    Doton: Shinju Zanshu no Jutsu - אלמנט אדמה: טכניקת עריפת ראש פנימית
    Kanashibari No Jutsu - טכניקת שיתוק זמני
    Teshi Sendan - כדור אצבע

E:חמש טכניקות.
    Kawarimi No Jutsu - טכניקת החלפת הגוף
    Mikazuki No Mai - ריקוד ירח חצי סהר
    Suiton: Daibakufu No Jutsu - שחרור מים: טכניקת מפל מים
    Nawanuke No Jutsu - טכניקת בריחת חבל
    Oiroke No Jutsu - טכניקה סקסית

ג'נג'וטסו.:כאן היו כול הטכניקות שתלמדו שכשורות ג'נג'וטסו. .
    כדאי לכבל טכניקת ג'נג'וטסו אתם צריכים להוריד טכניקה אחת מ הנינגוטסו ולהוסיף טכניקת ג'נג'וטסו באותה רמה.

טאיג'וטסו.
    כדאי להשתמש בטכניקות אילו אהדם צריך לאמן את גופו ולאמן את המהירות שלו.

בקשה: שתהיה לו חרב שעשויה מעצם
    נערך לאחרונה על ידי DelPiero7, 03-30-2011 בשעה 12:37 AM

למה אנשים מתגאים בזה?

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי elios צפה בהודעה
    שם:elios
    שם הדמות:קונקורו היוגה
    גיל הדמות:17
    שבט והיכול המיוחדת:הביאקוגאן של שבט ההיוגה
    רקע:קונקורו הוא ילד נחמד אשר גר בכפר קונואה הוא הולד שם וגם כל אחיו ואחיותיו אשר הוא ביחסים טובים עימם חוץ מאחיו הגדול אשר מקנא בו בגלל שהוא מוצלח ממנו ברוב התחומים כגון התנהגות ציונים באקדמיה ואהבת ההורים והאחים אחיו הוא איצימטי היוגה אשר הוגדר כנינגה מפקירה לאחר שעזב את הכפר וברח מביתו כדי להתחזק ולשוב ולהרוג את אחיו כדי להיות מוכן ליום הזה אשר קיוה שלא יגיע קונקורו נרשם לאקדמיה לנינגות כדי להתאמן ולהיות מוכן וגם כדי להגשים את חלומו להיות הוקאגה.
    מראה: נראה כמו נגי
    ------------
    כוח:5/21
    זריזות8/21
    אנרגיה9/21
    ----------------
    נינג'וטסו:10/21
    ג'נג'וטסו:5/21
    טאיג'וטסו:6/21
    ------------
    נינג'וטסו:
    B:

C:

D:

E:

ג'נג'וטסו:

B:

C:

D:

E:

טאיג'וטסו:
    B:

C:

D:

E:

הערות:אני יכול לערוך תמתקפות מחר כי זה מאוד ארוך
    elios.

הרקע מאוד קצר ולא מסביר לי כלום עליך ועל העבר שלך אני רוצה לקשר את המשחק לדמות שלך ואין לי שום מידעה על הדמות שלך על ההורים שלך מה הביא את אחיך לרצות להרוג אותך,(היה בניכם קרב?) איך ניראה איך,מי למד אותך להילחם כך שתהייה יותר חזק מאחיך,יש המון דברים לשפר.
    בקשר למראה "ניראה כמו נגי" בזה אתה יכול להשקיעה דקה וחצי ולתאר לי אותו.

בנתיים אתה לא רשום תתקן את התופס ושלך לי הודעה אחרי שהוא גמור.

אל תשלחו תפסים כדאי לשמור מקום זה סתם מעצבן, בינתיים אני נותן לכם זמן לשפר ועצות מחר אני האשר,היום אם היה איזה טופס מרשים אני אולי האשר אותו.
    נערך לאחרונה על ידי red dd, 03-28-2011 בשעה 11:13 PM

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    דף הרשמה.
    שם: barak302
    שם הדמות:ברק.
    גיל הדמות:16.
    שבט והיכול המיוחדת:: אני לא ממש מכיר יכולות מיוחדות,אתה תוכל לעזור לי בקטע הזה?
    רקע: כשהייתי קטן,חיינו אני אבי ואמי בתור משפחה מאושרת וקטנה.הדבר האחרון שאני זוכר מאבי הוא החיבוק שהוא נתן לי רגע לפני שהוא אמר לי:יום יבוא ואתה תהיה הכוכב הבא בשמי עולם הנינג'ות.
    זה היה כשהייתי בן 7.אבי מעולם לא חזר מאותה משימה.הוא מוגדר כמת בכפר ואף אחד לא יודע מה קרה לו(זאת היתה משימת סולו)אף אחד לא יודע גם לאיזו משימה הוא הלך(מישהו ממש גבוה ברשימה יודע אבל הוא לא מספר לאף אחד-ואנחנו לא יודעים מי שלח אותו)
    אמא שהייתה נינג'ת רפואה מוכשרת מאוד,יצאה לחודשיים לחפש אותו(ונטשה אותי אצל משפחה אחרת)למשך חודשיים.אחר כך היא נשברה והחליטה לא לצאת עוד למשימות יותר.מאז אותו יום לא ראיתי אותה מחייכת יותר
    מאז היא עובדת במרפאת הכפר כשהיא מקדישה את חייה להציל נינג'ות שחוזרות פצועות ומדי פעם לוקחת לה את הזמן לחנך אותי כך שלעולם לא אהיה לוחם.
    מובן שלא הקשבתי לה בנושא,תמיד רציתי לדעת מה קרה לאבא שלי ואיך אני אמצא אותו ואיזה לוחם גדול אני אהיה.
    הבעיה היא:הייתי עצלן,ולא השקעתי בשום דבר-הדברים היחידים שהשקעתי בהם היו לעזור לאמא עם החולים(היא אימנה אותי להשמש באיזמלי מנתחים ולכן בתור קונאי אני אעדיף את איזמל המנתחים)
    ולנסות להיעלם מהעיניים של אחרים-כלומר להיות במקום מסוים אבל שאף אחד לא יבחין בי,אהבתי נורא לצוטט לאנשים אחרים-ככה גם גיליתי כל מיני סודות בכיתה וכאלו.

בכל מקרה,אף פעם לא השקעתי בלימוד נינג'וטסו כמו שצריך.
    כשהייתי בגיל 12-שמעתי שממש מחוץ לכפר,יש צוק אדיר שמי שמטפס לפסגה שלו יכול לראות נוף מרהיב.
    החלטתי לצאת ולטפס עליו.הטיפוס לא היה כל כך קשה,בסופו של דבר הייתי שובב ולכן לא הייתי חלש כל כך.
    וכשהגעתי לפסגה שמעתי רחש מוזר מהאיזור שממש צמוד לצוק,זה לא היה אנושי במיוחד.קשה לי עד היום להגדיר מהו היה
    התקרבתי לפסגה ופתאום הגיעה רוח שהעיפה אותי מהצוק.
    הייתי בטוח שאני עומד למות.
    למזלי הגיעה נינג'ה-לא היה לה שום סימון שמשייך אותה לאחד הכפרים.אבל זה היה הדבר היחיד שהיא הסכימה להגיד על עצמה
    הנינג'ה הזאת קפצה אחרי וותפסה אותי,איכשהו היא הצליחה לחזור למעלה,לא שמתי לב איך כי הייתי מאוד מפוחד.
    כשהסתכלתי על הנינג'ה גיליתי שעומדת מולי בחורה באיזור גיל ה-13 (למרות שאני לא באמת יודע בת כמה היא היתה,היא יכלה להיות בת גילי גם)עם עיניים סגולות מדהימות-עד היום זה היה הדבר היחיד שאני זוכר ממנה.
    היא אמרה לי את המשפט הבא ונעלמה: אני נינג'ה גם-אם אתה רוצה לגמול לי בחזרה אתה צריך להיות חזק אפילו יותר מאבא שלך ושרק עם אימונים קשים אתה תוכל להגיע לרמות הגבוהות-כי כישרון יש לך.
    היא התחילה להתרחק ושאלתי אותה אם היא הכירה את אבא שלי
    היא הסתובבה לרגע וענתה-אני מכירה את אבא שלך!
    מאז אותו יום ניסיתי לשנות את עצמי ובאמת להשקיע בדרך הנינג'ה שלי וללמוד ולא סתם להתבטל כמו שתמיד עשיתי.

מחר אני מתחיל את ההרפתקאה שלי אחרי אימונים רבים באקדמיה ואני נרגש מאוד בכך,כמובן שאמא ממש לא מבסוטית אבל לא כולם מרוצים.
    אני יושב מול הירח ונשבע לעצמי שאני אהיה הנינג'ה החזקה ביותר הטובה ביותר ושאף אחד לא ידע עלי(כלומר אני אהיה חזק,ואם אני אבצע משימה אף אחד לא ידע שאני זה שעשיתי את זה)
    ושאני אנסה למצוא את הנינג'ה בעלת העיניים הסגולות המבריקות-כי אני צריך להראות לה לאן התקדמתי,וכי היא יודעת משהו על אבא שלי.
    מראה: אין לי בינתיים תמונה-אני אשמח אם תיתן לי אתה אחת כזאת

טכניקות וכוח.
    בכול אחד משלושת האפשרויות אתם בוחרים כמה נקודות למקמם מתוך 21 נקודות.

כוח:5
    זריזות:7
    אנרגיה:9

גם כאן תעשו כמו למעלה.

נינג'וטסו:12
    ג'נג'וטסו:5
    טאיג'וטסו:4

נינג'וטסו:כאן היו כול הטכניקות שתלמדו שכשורות לנינג'וטס .

B: טכניקה אחת.
    טכניקה ברמה b.

C:שלוש טכניקות.
    שלוש טכניקות ברמה C

D:שלוש טכניקות.
    שלוש טכניקות ברמה D

E:חמש טכניקות.
    חמישה טכניקות ברמה E.

ג'נג'וטסו.:כאן היו כול הטכניקות שתלמדו שכשורות ג'נג'וטסו. .
    כדאי לכבל טכניקת ג'נג'וטסו אתם צריכים להוריד טכניקה אחת מ הנינגוטסו ולהוסיף טכניקת ג'נג'וטסו באותה רמה.

טאיג'וטסו.
    כדאי להשתמש בטכניקות אילו אהדם צריך לאמן את גופו ולאמן את המהירות שלו.
    נערך לאחרונה על ידי barak302, 03-29-2011 בשעה 05:14 PM
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

10. משתמש מנוסה
    שם: טל
    שם:♣DarkBoy♣
    שם הדמות:טוני ג'ייטסו
    גיל הדמות:15
    שבט והיכול המיוחדת:עם היכולת של גאארה ( שליטה בחול )
    רקע:טוני נולד בכפר העלה, הוא חיי עם אביו אמו ושלושת אחיו בשימחה רבה, אביו עבד בתור אחראי בנייה בכפר ואמו הייתה טבחית באכסניית נוער בדרום העיר,
    הוא היה הבן הבכור במשפחה,הוא אהב ללכת עם אביו לבניינים שעוד לא נבנו ולשחק שם עם החול בזמן שאביו עבד, כשהיה בן 10 אביו נהרג בתאונת בניין,
    הוא נחתך בעורק הראשי ממקדחת בטון שהופעלה בטעות, אמו הייתה צריכה להתחיל לעבוד שעות נוספות, והוא החליט להישאר בבית לטפל באחיו,
    כשהיה בן 14 עבר לגור עם סבו, רוקי, בצד הצפוני של העיר בשביל להקל על אימו מלדאוג גם לו, אחיו שהיו כבר בני שמונה,תשע ושתים עשרה התחילו לדאוג לעצמם והסתדרו לבד.
    טוני התחיל ללמוד נינג'טסו מסבו, שהיה לוחם די גדול באותה תקופה,סבו למד טכניקות שונות מכפרים שונים בכל שנות חייו, הוא ביקר בכפרים שלא הרבה אנשים מודעים אלייהם ויודעים על קיומם, הוא טייל בכפרים במשך 50 שנה ולמד הרבה מאוד טכניקות שונות, הוא עבר הרבה בחיים,כשהיה קטן שני הוריו נהרגו בתאונת דרכים וזו הסיבה לשוטטות שלו בין הכפרים, הוא לימד את טוני טכניקות שונות והעיקריות בהן היו קשורות לחול,
    טוני התחבר מאוד לחול בגלל שאביו תמיד חזר מלא בחול ומלט הביתה מהעבודה וזה הזכיר לו אותו,במשך שנה התאמן טוני, כשהיה בן 15 החליט לצאת למסע של חייו ולהיות קאגה,
    סבו נתן לו כד שתלה על גבו, הכד היה מלא בחול ואיפשר לטוני להשתמש בכל מקום בטכניקות שלו.
    וכך התחיל מסעו של טוני...
    מראה: שיער אדום ככה קצת ארוך, די נמוך, חולצה שחורה, ג'ינס, כפפות,נעליים סגורות,עייניים שחורות כהות .
    ------------
    כוח:4/21
    זריזות:10/21
    אנרגיה:7/21
    ----------------
    נינג'וטסו:15/21
    ג'נג'וטסו:3/21
    טאיג'וטסו:3/21
    ------------
    נינג'וטסו:
    B:
    Sabaku Soso - הלווית מדבר

C:
    Doton: Doryu Taiga - אלמנט אדמה: נהר אדמה נעה
    Disan No Me - דאייסן נו מה-עין שיכולה לראות הכל
    Sabaku Kyu - קבר מדבר

D:
    Suna Bunshin - כפיל חול
    Sabaku Ro - כלא מדבר
    Kanashibari No Jutsu - טכניקת שיתוק זמני

E:
    Kawarimi No Jutsu - טכניקת החלפת הגוף-מתחלף עם חפץ אחר
    Mikazuki No Mai - ריקוד ירח חצי סהר-תוקף במהירות את היריב
    Nawanuke No Jutsu - טכניקת בריחת חבל
    Oiroke No Jutsu - טכניקה סקסית
    Henge No Jutsu - טכניקת שינוי גוף-משנה מראה למשהו אחר

ג'נג'וטסו:

B:

C:

D:

E:

טאיג'וטסו:

B:

C:

D:

E:

תגיד אני יכול לקבל את השד של גאארה? או שלא מקבלים שדים במשחק...?
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 03-30-2011 בשעה 09:00 AM

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

11. משתמש מנוסה
    elios.
    עדיין הרקע לא מספיק מלא,אל תשנה אותו פשות תוסיף עוד מידע על המידע הקיים,תוסיף עוד3-4 שורות.

:♣DarkBoy♣.
    רקע טוב מאוד אהבתי את הסיפור אפשר להוסיף קצת מידע על הסבא שלו (במה הוא עסק) ככה שורה שניים וניראה לי הרקע היה מצוין.

barak302 .
    רקע נחמד,גם סיפור מענייו,אני צריך עוד פרטים על אמא שלך,אם היא יוצאת למשימות או היא רופאה בבית החולים.
    תמשיך לספר לי עלייה עוד שורה שניים ואני אבדוק שוב.

DelPiero7.
    יש בעיה ברקע עצמו יש לך יותר מידי יכולות מיוחדות,זה מצוין שאתה משבט קאגויה,וזו יכולת אדירה,אבל החותם המקולל זה כבר יותר מידי,וגם אורוצימרו מת במשחק הזה.

תקן את זה ושלך לי הודעה שתקנתה.

לכולם:הרקע אמור להראות את הכתיבה שלכם ואת ההשקעה שלכם,ככול שהוא גדול יותר והעלילה יותר "מיוחדת" זה הגורם לבחירה.
    מקווה שעזרתי.

יש עוד מקום אללה להירשם

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd צפה בהודעה
    .

:♣DarkBoy♣.
    רקע טוב מאוד אהבתי את הסיפור אפשר להוסיף קצת מידע על הסבא שלו (במה הוא עסק) ככה שורה שניים וניראה לי הרקע היה מצוין.
    ערכתי
    לא היה לי עוד הרבה מה להוסיף...

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    עידכנתי את הרקע שלי,הפכתי אותו לסיפור ממשי
    מה אתה אומר על זה?
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

14. משתמש מנוסה
    תוקן

למה אנשים מתגאים בזה?

15. משתמש מנוסה
    לכולם,אני זז ולכן אני לא אספיק לסיים לקרוא את כולם כשאני יחזור אני אקרא וארשום מי רשום,בכול מקרא כדאי שההודעות לא היו ספאם שלחולי שאלות בפרטי.

כול מי שרוצה כדאי להירשם היום כדי להתחיל עם כולם ושלא היו פערים,וגם יש בין 3-4 מקומות בכללי,אז למהר.

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •