barak302.
(shadow clone jutsu - טכניקת שכפול צללים) היא ברמה a תוסיף התקפה ברמה b ושלח לי אותה בפרטי.
בגלל ההודעה הקודמת שלך שהייתה לא נכונה (כתובה לא נכון) המשכתי את הסיפור שלך כדי שלה תהייה אחרי כולם זה למה אתה נימצא במיקום הזה.
------------
אתה הולך לעבר המגילות ואתה מרגיש תחושה מוזרה מין המגילה השחורה.
אתה מקבל צמרמורת בכול גופך ומרגיש כאילו אתה מתחיל להיחנק,על המגילה רשום "פתח לשער חדש".
ובמגילה השנייה רשום "אין יציאה" יש לך שתי מגילות אחת שחורה שמה שכתוב בה הוא חיובי,ומגילה לבנה שמה שכתוב בה הוא שלילי.
elios.
------
"ניראה שאתה נמרץ מאוד" הוא אומר בחיוך ומוסיף "אתה עוד תראה".
גם מיזינו וטריזה,עונים לו,לאחר כמה רגעים של מחשבה דוק אומר לכם,היום אתם תקבלו את המשימה הראשונה שלכם.
כולכם מלאי התרגשות ועוד שנייה הורגים אותו כדי שיספר לכם מה המשימה והוא אומר "לפני שאומר לכם אני אתן לכול אחד מפתח",ומחלק לכולכם מפתחות שקשורים על המותן שלכם.
"עכשיו כול אחד ללכת לפינה אחרת של המקום,מצוין" הוא מוסיף ואומר "המשימה הראשונה שלכם היא לאסוף שני מפתחות,מי שאוסף שני מפתחות מתחיל את מסעו מי שלא,חוזר לאקדמיה לשנה נוספת.
יש מפתח ל:
דוק-
שחור.
מיזינו-
כחול.
טריזה-
לבן.
לך-
אדום.
"קדימה דוק אומר וטריזה ומיזינו נעלמים.
DelPiero7.
שאסיים ההודעה הזו אתן את המידע ואת המראה של כול הדמויות החדשות.
-------------
רוז אומרת לך "מי אתה תזכיר לי"בטן קר ובאדישות.
ואתה מבין שבשביל הערכה שלה אתה תצטרך יותר מאמץ והשקעה.
בכול זו אחת השינובים היפים ביותר בכפר

.
כשאתה רץ לעבר המגילה רוז צועקת "אל תהיה מטומטם""זה בטוח מלכודת" היא נאנחת.
♣DarkBoy♣
אתה מתחמק מין הדבר המוזר הזה ובשנייה לאחר שאתה אומר את מילותיך אתה סם לב שהדבר הזה היה זאב לבן בגובה חצי מטר,הוא רץ אליך ואתה סם לב שכפות ידו מתחילות לקבל צ'אקרה כחולה הוא קופץ ואתה מבין שהוא כנראה יפגע בך,אתה מנסה לשחרר התקפת נגד,ומרגיש רוח חזקה בשניה עומד ממולך אדם גבוה בעל אפרו,הוא מביט בזאב והזאב נופל על הרצפה,מינאטה רצה לעברו ומחבקת אותו היא מבקשת מימך סליחה וחוזקת למקומה.
אותו אדם אומר לך"קדימה קום אין לנו זמן לבזבז".
אותו אדם הוא בגובה 2 רזה ואתה בקושי סם לב לפניו יש לו חולצה לבנה,ושני חצאי עלים מצוירים על החולצה.
יש לו מכן מצח על ידו הימנית ואתה מבין שהוא המורה שלך.
לכולם אני מעדכן את דף הדמויות אם האנשים החדשים שאתם פגשתם.