Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd צפה בהודעה
    קאקאשי סנסיי.
    עדיין אתה לא יכול להשתמש בביאקוגאן אתה צריך לעבור אימונים ולגלות את היכולת.
    --------
    בזמן שאתה מחפש דרך מילט אתה סם לב לשני שיחים ענקיים ומבין שבדרך הכי בטוחה זה להיכנס לשם.
    אתה קופץ ומתמקם בטוחם אתה רואה ששני החוטים נקרעים ועשרה פתקי פצצות מעופפים באוויר תזוזה אחת ואתה כנראה מת.

barak302
    אין לך העתקי צל עוד כמה זמן שהייה יותר חזק ותתאמן יותר היה לך ולכולם אפשרות להתקפה ברמה a.
    -------
    אתה שולח שני כפילים ורואה שהם מעסיקים את היצור הזה.
    לאחר דקה של בזבוזי זמן היצור שורט את שני הכפילים והם מתפוגגים,זה לא ממש הוזיז לו.
    הוא נעלם ולאחר שלוש שניות הוא מופיעה מאחוריך,המזל האיר לך פנים והוא נחת על ענף שנישבר אתה שמתה לב לזה ו התחמקתה.
    שוב הוא נעלם.

DelPiero7.
    אתה מביא את המגילה לקבוצה ומביט בפתקים של רוז אתה מבין שעל אחד מהם כתוב מיים,ועל השני ברק.
    לאחר דרה המגילה מתחילה לזוז ו "בום" היא התפוצצת עשן סגול יוצא ממנה ואדם בגובה שלך יוצא ממנה.
    יש לו שיער קצר וחליפה ארוכה מאוד יש לו שני מגני זעה בצבע שחור על ידו הימנית,ועל צברו מגן מצח של כפר העלה.
    הוא אומר לכם : "אני הוא המפקד של הקבוצה הזו".
    לאחר מבט נוסף הוא ניראה בגיל שלך אולי גדול בשנה.
    הוא מוסיף "כול מי שיש לו שאלות שישמור אותם לעצמו".
    "אנחנו נתחיל בכך שאני אזמן שלושה כפילים המטרה שלכם היא להרוג אותם",
    הוא מסמן איזה סימן ידיים מוזר ושלושה כפילים מזומנים הוא אומר "תתחילו לרוץ" והעתקים רצים במהירות ליער,רוז ואנטוניו רצים לעבר שני העתקים.

מצטער שלא הגבתי השבועה היה לי שלושה מבחנים (2 גדולים ובוחן אחד) אז השבועה אני אגיב יותר.
    אני נזכר בטכניקה שאני יכול להשתמש בה אני משתמש בטכניקת החלפת גוף ומתחמק מהפתקים במהירות
    -----------------------------
    כשאני אלמד ביאקוגן אני יכול להשתמש גם במתקפות שלנו נכון?הנה כמה מתקפות
    ג'יוקאן - אגרוף עדין:
    טכניקת האגרוף ה"עדין", שבעזרת סוג טאיג'וטסו זה, הם מסוגלים לפגוע באיברים הפנימיים של יריביהם.

האקה שו קאיטן - סיבוב אלוהי:
    ברגע שמכה פוגעת בגוף כמויות עצומות של צ'אקרה שוחררות מנקודת הצ'אקה בגוף.
    המשתמש מסתובב כמו סביבון. הצ'אקרה והסיבוב עוצרות את המתקפה ומעיפות את היריב.

האקה רוקוג'ובונשו - תחום 64 המכות:
    מתקפה בה בעל הביאיקוגאן פוגע בשניות בלבד ב-64 נקודות מרכזיות של טנקטסו, כאשר יריבו נמצא בתחום הטווח שלו - 360 מעלות, ובכך סוגר את כל זרימת הצ'אקרה בגוף.

האקה היאקונג'יוהיצ'ישו- תחום 128 המכות:
    נערך לאחרונה על ידי eliyaex, 04-07-2011 בשעה 07:02 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: טל
    dark gaara.
    כאשר אתה משתמש עלו בקבר המדבר ניראה שהוא נפל למלכודת שלך:החול עוף את כול גופו ואתה לא רואה שום דבר חוץ מגוש חול ענקי מעופף.
    אתה מוחץ אותו ולאחר שהחול מתפזר אתה לא רואה שום דבר פתאום אתה שומעה צעקה "תזהר מאחוריך,ואתה מביט לאחור ורואה שני שוריקנים טסים במהירות לעברך.
    פתאום אותו זאב שתקף אותך עומד ממולך וכפות ידו מלאות בצקראה מינאטה צועקת "טפרי צקרה" והזאב חותך את השוריקניים במהירות.
    הקפטן שלכם נמצאה 5 מטר מין גוניגיטו.(גון)

מצטער שלא הגבתי השבועה היה לי שלושה מבחנים (2 גדולים ובוחן אחד) אז השבועה אני אגיב יותר.
    "מה זה היה..." אני חושב לעצמי בפלאיה ומסתכל על מינאטה,
    "מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" אשאל את שני חבריי לצוות ואסתכל באוויר

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

3. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    DarkGaara.
    גון קופץ ומשתמש בכמה חותמות ידיים אתה מביט באוויר וחושב לעצמך מה לעשות הזאב מתחיל לרוץ לעבר המפקד שלכם,וגון משתמש משלושה שוריקנים שהוא זורק לעבר המפקד,השוריקנים טסים לעברו ולפתע נעלמים המפקד ניראה די מופתע לאחר כמה שניות הוא נופל במקום,אתה סם לב ששלושת השוריקנים פגעו בו שניים בבטן ואחד בראש,גון רץ לעבר המפקד,וכאשר הוא במרחק של כמה סנטימטרים המפקד מופיעה מאחור וקושר את ידו של גון הוא אומר "אף פעם על תהיו נחמדים מידי".

קאקאשי סנסיי.
    ----
    אתה משתמש בטכניקת החלפת גוף אף הפתקים מתפוצצים ומפוצצים את הבול עץ גם אתה נפצע אך לא ישירות משום שהצלחתה להתחמק מרוב הפתקים.
    אתה סם לב לאדם שאומד על ענף של העץ יש לך תיזמון די טוב משום שהוא לא מבחין בך.

barak302
    סבבה
    נ.ב
    נחמד שהבנתה מאיכן הוא תוקף.
    -----
    כמו שחשבתה הוא נמצא מאחוריך ואתה משתמש בטכניקת אשלייה שטנית,והוא מתחיל להזות הוא רואה את העצים נמסים,הדשה מתחיל להיות כמו להבה והוא מתחיל להשתגעה הוא רץ לאחור וסוגר את עינו.
    אתה רואה שהוא יצור שכנראה זמנו אותו ממימד אחר.

DelPiero7.
    הוא לא עונה לך.
    אתה במרדף אחרי הכפיל השלישי ואתה רואה אותו ממולך אתה מתחבא בטוח האדמה מתחיל לנועה לעברו של הכפיל.
    אתה קופץ לפנו ומשתמש ב קאטנת אלף הציפורים אתה לא מצליח להשתמש בגוטסו כול כך טוב משום שעדיין לא למדת צידורי,וההתקפה שלך פשוט יצרה פיצוץ שאם אתה וגם הכפיל עפתם ממנו הכפיל נעלם ואתה שוכב על האדמה וכולך מלא חול.
    המפקד שלך אומר "אני אחשיב את זה לעובר","אה ושאלתה איך קוראים לי,אני הוא הברק הכחול של כפר העלה סמיסרי האוצ'יהא.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    DarkGaara.
    גון קופץ ומשתמש בכמה חותמות ידיים אתה מביט באוויר וחושב לעצמך מה לעשות הזאב מתחיל לרוץ לעבר המפקד שלכם,וגון משתמש משלושה שוריקנים שהוא זורק לעבר המפקד,השוריקנים טסים לעברו ולפתע נעלמים המפקד ניראה די מופתע לאחר כמה שניות הוא נופל במקום,אתה סם לב ששלושת השוריקנים פגעו בו שניים בבטן ואחד בראש,גון רץ לעבר המפקד,וכאשר הוא במרחק של כמה סנטימטרים המפקד מופיעה מאחור וקושר את ידו של גון הוא אומר "אף פעם על תהיו נחמדים מידי".

קאקאשי סנסיי.
    ----
    אתה משתמש בטכניקת החלפת גוף אף הפתקים מתפוצצים ומפוצצים את הבול עץ גם אתה נפצע אך לא ישירות משום שהצלחתה להתחמק מרוב הפתקים.
    אתה סם לב לאדם שאומד על ענף של העץ יש לך תיזמון די טוב משום שהוא לא מבחין בך.

barak302
    סבבה
    נ.ב
    -----
    כמו שחשבתה הוא נמצא מאחוריך ואתה משתמש בטכניקת אשלייה שטנית,והוא מתחיל להזות הוא רואה את העצים נמסים,הדשה מתחיל להיות כמו להבה והוא מתחיל להשתגעה הוא רץ לאחור וסוגר את עינו.

DelPiero7.
    הוא לא עונה לך.
    אתה במרדף אחרי הכפיל השלישי ואתה רואה אותו ממולך אתה מתחבא בטוח האדמה מתחיל לנועה לעברו של הכפיל.
    אתה קופץ לפנו ומשתמש ב קאטנת אלף הציפורים אתה לא מצליח להשתמש בגוטסו כול כך טוב משום שעדיין לא למדת צידורי,וההתקפה שלך פשוט יצרה פיצוץ שאם אתה וגם הכפיל עפתם ממנו הכפיל נעלם ואתה שוכב על האדמה וכולך מלא חול.
    המפקד שלך אומר "אני אחשיב את זה לעובר","אה ושאלתה איך קוראים לי,אני הוא הברק הכחול של כפר העלה סמיסרי האוצ'יהא.
    אני מסתכל טוב עליו מנסה לזהותו לאחר מכן אני לוקח ביד קונאי ושתי שוריקנים אני שם תקונאי באמצע ואז מתכנן איך אני משליך לעבר האיש אותם

5. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    barak302
    סבבה
    נ.ב
    -----
    אני רץ אליו ומפעיל את המתקפה Vibrating Sound Drill - תנודת קול קודח(בשביל לגרום לו לאי שיווי משקל-מה שמבטיח את הניצחון שלי)
    אני מרים מקל ארוך מהריצפה ומשתמש במתקפה paper shuriken- שוריקן מנייר(מה שמחזק אותו ליותר מפלדה)
    אני עובר לקרב פנים אל פנים(כשכמובן הוא חסר שיווי משקל)

אגב-אנחנו צריכים לדבר על הבלוד ליין ועל המתקפות שלי עדיין:P
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

6. משתמש מנוסה
    DarkGaara.
    .
    "אני אטפל בזה!" אני צועק לשניהם,
    "אלמנט אדמה: נהר אדמה נעה!!!" אני צועק וגורם לנהר אדמה ענקי להיצצור ולסחוף את המפקד,
    "עכשיו! כלא מדבר!!" אני צועק בזמן שהפמקד נכלא ותופס אותו בכלא,
    "תקשיבו חברה! בשניה שהוא יצליח להשתחרר נתקוף כולנו ביחד!, אתם מוכנים!?" אשאל אותם וביינתיים אחזיק את המפקד בתוך הכלא חול.

7. משתמש מנוסה
    ♣DarkGaara♣.

בזמן נהר החול הענקי שמתקדם לעבר המפקד חבריך לקבוצה מתמקמים ואתך אתם יוצרים משולש,אתה משתמש בכלא מדבר ותופס את המפקד אתה מחזיק אותו כמה שניות והוא פורץ את הכלא.
    עכשיו גון היה עם ידיים קשורות אבל הצליח להשתחרר מן החבל,הוא זורק שלושה שוריקנים עם פתקי פצצות לעבר המפקד.
    ומפוצץ אותם עלו,אתם רואים המון עשן ולא מבנים מה אם המפקד פתאום הוא קופץ משתמש בכמה סמני ידיים ואומר "טכניקת נץ טורף"האתם רואים שגופו של המפקד הופך להיות כגוף של נץ וצקרה מקיפה אותו,הוא טס אליכם וגורם לפיצוץ ענקי שמעיף אץ כולכם הוא מוסיף "עברתם את המבחן.

barak302.
    אתה רץ לעברו ומשתמש בתנודת קול קודח השמיעה שלו נפגעה והוא מאבד שיווי משקל הוא בכושי יכול לזוז והוא כבר הובס כול התקפה נוספת לא תעזור לך.
    פתאום מופיעה אדם שניראה כמו המון נינגות מכפר העלה.
    גבוה בעל מדים רגילים (אם אתה רוצה תמונה של המדים שלח לי בפרטי).
    שער שחור ומגן מצח על ידו.
    הוא הולך לעברך כשידו בכיסים ואומר לך "עברתה את המבחן אתה יכול להצטרף לקבוצה שלך,המפגש הראשון הוא מחר במקום הזה בשעה 8:00".
    הוא אומר ומתחיל להתקדם לעבר העיר.

קאקאשי סנסיי.

האיש הזה הוא בעצם ילד הוא חברך לקבוצה,הוא עדיין מחפש אותך ומשתמש בכמה סימני ידיים ויוצר מין נץ שעף ומחפש סמנים או רמזים למצוא אותך.
    אתה רואה שבצד ימין שלו יש שני חבלים שכנראה מפעילים מלכודות.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    barak302.
    אתה רץ לעברו ומשתמש בתנודת קול קודח השמיעה שלו נפגעה והוא מאבד שיווי משקל הוא בכושי יכול לזוז והוא כבר הובס כול התקפה נוספת לא תעזור לך.
    הוא הולך לעברך כשידו בכיסים ואומר לך "עברתה את המבחן אתה יכול להצטרף לקבוצה שלך,המפגש הראשון הוא מחר במקום הזה בשעה 8:00".
    מה?!?!מה זה השטויות האלו?
    מי אתה בכלל?
    מה קרה לאנה ולריי?!?!מה עשית להם??!?!
    וחוץ מזה שכבר עברתי את המבחן באקדמייה,על איזה מן מבחן אתה מדבר?!
    חוץ מזה-מה היה קורה לי אם לא הייתי עובר את המבחן?הייתי מת?!?!
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

9. משתמש מנוסה
    ♣DarkGaara♣.

בזמן נהר החול הענקי שמתקדם לעבר המפקד חבריך לקבוצה מתמקמים ואתך אתם יוצרים משולש,אתה משתמש בכלא מדבר ותופס את המפקד אתה מחזיק אותו כמה שניות והוא פורץ את הכלא.
    עכשיו גון היה עם ידיים קשורות אבל הצליח להשתחרר מן החבל,הוא זורק שלושה שוריקנים עם פתקי פצצות לעבר המפקד.
    ומפוצץ אותם עלו,אתם רואים המון עשן ולא מבנים מה אם המפקד פתאום הוא קופץ משתמש בכמה סמני ידיים ואומר "טכניקת נץ טורף"האתם רואים שגופו של המפקד הופך להיות כגוף של נץ וצקרה מקיפה אותו,הוא טס אליכם וגורם לפיצוץ ענקי שמעיף אץ כולכם הוא מוסיף "עברתם את המבחן.

barak302.

קאקאשי סנסיי.

האיש הזה הוא בעצם ילד הוא חברך לקבוצה,הוא עדיין מחפש אותך ומשתמש בכמה סימני ידיים ויוצר מין נץ שעף ומחפש סמנים או רמזים למצוא אותך.
    אתה רואה שבצד ימין שלו יש שני חבלים שכנראה מפעילים מלכודות.
    אני מבין שהוא תכנן תמלכודות האלה אז אני מתמש בשוריקנים והקונאי אני משליך אותם לעברו שהשוריקנים יבואו בסיבוב מכל צד והקונאי מהאמצע ותוך כדי אני רץ במהירות לחפש מקום מסתור

10. משתמש מנוסה
    ♣DarkGaara♣.

.

"יש! גדול!" אני אומר וחיוך ענקי נפרש מאוזן לאוזן על פני,
    "כל הכבוד חברה! הצלחנו!" אני אומר נרגש ומסתכל על שנייהם,
    'הם די חזקים, זה יעזור לי במסע...' אני חושב לעצמי ומסתכל עלייהם,
    "אז... מה עושים עכשיו המפקד?" אני שואל אותו ומחכה לתשובה.

11. משתמש מנוסה
    DelPiero7.
    יצאה מהמשחק.

עקב אי רצינות ושלא הגיב בלי הודעה מראש.

אני מגיב לכולם עכשיו.

♣DarkGaara♣.

"עכשיו יש לכם זמן פנוי עד מחר ב 8:00".
    "תעשו בו מה שאתם רוצים ותנצלו את הזמן הזה כי אתם לא הולכים להיות בכפר המון זמן"
    "אני מציעה לכם גם להכיר אחד את השני כדאי להבין מי אילו האנשים שאתם אמורים לבטוח בהם ומי אילו שיגנו על החיים שלכם".
    לאחר כול הדיבורים הוא נעלם.
    "אז מה אתם מציעים לעשות?" מינאטה שואלת.

קאקאשי סנסיי .

אתה פועל מהר ובטוח,ומתחיל ברצף התקפות.
    דבר ראשון אתה זורק את השוריקנים שמקיפים אותו.
    הוא קופץ ומתחמק מהם.
    בזמן שהשוריקנים עפו לכיוונו אתה השתמשת בהקונאי שעף ישירות לגופו הוא הצליח לחסום את הקונאי,אף נפל על האדמה אתה רץ לעברו והוא נעלם.
    לפתע אתה שומעה את המפקד אומר "נגמר לכם הזמן אני אספתי מכולכם את,המפתחות".
    אתה מביט ורואה שהמפתח שלך נגנב.
    אתה הולך לעבר המפקד והמפקד אומר לכולכם "נכשלתם במשימה אתם פסולים".
    הוא מתקדם והולך מן המקום,לפתע הוא נעצר ואומר "אני אתן לכם עוד נסיין אחד מחר ב 6:00 אתם נמצאים כאן ותעשו את אותה משימה".
    ונעלם.

barak302
    "אתה מדבר יותר מידי וזה מעצבן,הקבוצה שלך נפגשת כאן ב 8:00 אתה יכול לבחור אם להגעה או לא".
    וממשיך ללכת,אתה שומע משהוא מוזר ומתקרב לעבר הקול "מחר ב 8:00 אנחנו נתפרץ ונתנקש בקבוצות החדשות של כפר העלה".
    אתה רואה אדם בעל חרב וסמל של כפר הערפל.
    נערך לאחרונה על ידי red dd, 04-16-2011 בשעה 04:28 PM

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    .

♣DarkGaara♣.

"אני מציעה לכם גם להכיר אחד את השני כדאי להבין מי אילו האנשים שאתם אמורים לבטוח בהם ומי אילו שיגנו על החיים שלכם".
    "רוצים נעשה קרב לאימון?" אני שואל את שנייהם,
    "ואז נלך לאכול משהו.." אני אומר להם ומחכה לתשובה.

13. משתמש מנוסה
    ♣DarkGaara♣..
    "נחמד אני מוכן להלחם נגדך טוני".
    אומר גון ומוסיף "אני רוצה ליראות כמה כוח יש לך" מינאטה אומרת "אז אני השופטת בקרב כדאי שלו תפצעו קשה מידי".
    גון מסיים באמירה "תהיה מוכן לתבוסה שלך",ומתמקם לקרב הוא מוציא שני שוריקנים.
    מתי שתהייה מוכן.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ♣DarkGaara♣..
    "נחמד אני מוכן להלחם נגדך טוני".
    אומר גון ומוסיף "אני רוצה ליראות כמה כוח יש לך" מינאטה אומרת "אז אני השופטת בקרב כדאי שלו תפצעו קשה מידי".
    גון מסיים באמירה "תהיה מוכן לתבוסה שלך",ומתמקם לקרב הוא מוציא שני שוריקנים.
    מתי שתהייה מוכן.
    "חחח... בכיף!" אני אומר לגון בחיוך ערמומי,
    "אתה תתחיל, חבל לי לפגוע בך כל כך מוקדם בתחילת הקרב!" אני אומר בזילזול,
    'מעניין אם הוא חזק החרא הקטן הזה...' אני חושב לעצמי ומסתכל על גון

15. משתמש מנוסה
    DelPiero7.
    יצאה מהמשחק.

עקב אי רצינות ושלא הגיב בלי הודעה מראש.

אני מגיב לכולם עכשיו.

♣DarkGaara♣.

קאקאשי סנסיי .

אתה פועל מהר ובטוח,ומתחיל ברצף התקפות.
    דבר ראשון אתה זורק את השוריקנים שמקיפים אותו.
    הוא קופץ ומתחמק מהם.
    בזמן שהשוריקנים עפו לכיוונו אתה השתמשת בהקונאי שעף ישירות לגופו הוא הצליח לחסום את הקונאי,אף נפל על האדמה אתה רץ לעברו והוא נעלם.
    לפתע אתה שומעה את המפקד אומר "נגמר לכם הזמן אני אספתי מכולכם את,המפתחות".
    אתה מביט ורואה שהמפתח שלך נגנב.
    אתה הולך לעבר המפקד והמפקד אומר לכולכם "נכשלתם במשימה אתם פסולים".
    הוא מתקדם והולך מן המקום,לפתע הוא נעצר ואומר "אני אתן לכם עוד נסיין אחד מחר ב 6:00 אתם נמצאים כאן ותעשו את אותה משימה".
    ונעלם.

barak302
    "אתה מדבר יותר מידי וזה מעצבן,הקבוצה שלך נפגשת כאן ב 8:00 אתה יכול לבחור אם להגעה או לא".
    וממשיך ללכת,אתה שומע משהוא מוזר ומתקרב לעבר הקול "מחר ב 8:00 אנחנו נתפרץ ונתנקש בקבוצות החדשות של כפר העלה".
    אתה רואה אדם בעל חרב וסמל של כפר הערפל.
    "וואי זה היה קשה!אני מקוה שמחר אצליח לנצח"אני ניגש לילד ששם לי את כל המלכודות"אני רואה שאתה מומחה למלכודות אולי תרצה שנעבוד ביחד ונקח מהסנסיי והמילד השני?"

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •