DarkGaara.
גון קופץ ומשתמש בכמה חותמות ידיים אתה מביט באוויר וחושב לעצמך מה לעשות הזאב מתחיל לרוץ לעבר המפקד שלכם,וגון משתמש משלושה שוריקנים שהוא זורק לעבר המפקד,השוריקנים טסים לעברו ולפתע נעלמים המפקד ניראה די מופתע לאחר כמה שניות הוא נופל במקום,אתה סם לב ששלושת השוריקנים פגעו בו שניים בבטן ואחד בראש,גון רץ לעבר המפקד,וכאשר הוא במרחק של כמה סנטימטרים המפקד מופיעה מאחור וקושר את ידו של גון הוא אומר "אף פעם על תהיו נחמדים מידי".
קאקאשי סנסיי.
----
אתה משתמש בטכניקת החלפת גוף אף הפתקים מתפוצצים ומפוצצים את הבול עץ גם אתה נפצע אך לא ישירות משום שהצלחתה להתחמק מרוב הפתקים.
אתה סם לב לאדם שאומד על ענף של העץ יש לך תיזמון די טוב משום שהוא לא מבחין בך.
barak302
סבבה

נ.ב
נחמד שהבנתה מאיכן הוא תוקף.

-----
כמו שחשבתה הוא נמצא מאחוריך ואתה משתמש בטכניקת אשלייה שטנית,והוא מתחיל להזות הוא רואה את העצים נמסים,הדשה מתחיל להיות כמו להבה והוא מתחיל להשתגעה הוא רץ לאחור וסוגר את עינו.
אתה רואה שהוא יצור שכנראה זמנו אותו ממימד אחר.
DelPiero7.
הוא לא עונה לך.
אתה במרדף אחרי הכפיל השלישי ואתה רואה אותו ממולך אתה מתחבא בטוח האדמה מתחיל לנועה לעברו של הכפיל.
אתה קופץ לפנו ומשתמש ב קאטנת אלף הציפורים אתה לא מצליח להשתמש בגוטסו כול כך טוב משום שעדיין לא למדת צידורי,וההתקפה שלך פשוט יצרה פיצוץ שאם אתה וגם הכפיל עפתם ממנו הכפיל נעלם ואתה שוכב על האדמה וכולך מלא חול.
המפקד שלך אומר "אני אחשיב את זה לעובר","אה ושאלתה איך קוראים לי,אני הוא הברק הכחול של כפר העלה
סמיסרי האוצ'יהא.