Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 103 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    טוב האיוונט מבוטל פשוט אף אחד לא נישאר ער להגיב.
    אני ממשיך מהסיפור הרגיל אבל ניראה אולי אני אחזיר את האיוונט.

♣DarkGaara♣.
    אתה הלכתה לישון אתמול די מוקדם ולכן אתה קם ב 6.
    אתה פותח את עינך ומנסה לחזור לישון אך לא מצליח,אתה פותח את החלונות בביתך ורק כמה אנשים בודדים בחוץ פותחים את החנויות שלהם.
    אתה מכין לעצמך שוקו/קפה ויושב בסלון לפתה נשמע דפיקה בדלת.

קאקאשי סנסיי.
    אתה קם מוקדם בבוקר השעה היא כבר 6,ואתה רץ לעבר המקום מפגש עם המפקד שלך.
    אתה רואה שכולם כבר מחכים לך,כאשר אתה מגיעה אתה סם לב שמיזינו מוכן,ויש פתק בידו.
    הוא הוא מביט בך ומזיז את ידו בעלת הפתק.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd צפה בהודעה

♣DarkGaara♣.
    אתה פותח את עינך ומנסה לחזור לישון אך לא מצליח,אתה פותח את החלונות בביתך ורק כמה אנשים בודדים בחוץ פותחים את החנויות שלהם.

קאקאשי סנסיי.
    "אתה מוכן?"אני שואל אותו "יש לך תוכניות כלשהם ?" ואז אני מתקרב ומנסה להציץ מה כתוב בפתק

3. משתמש מנוסה
    שם: ברק

♣DarkGaara♣.

קאקאשי סנסיי.
    אני מניח שההודעה הזאת כוונה גם אלי(בקשר לקם ב-6 ולא זוכר מה קרה)
    תגובה:
    אני קם הפוך לגמרי-מבולבל ממאורעות האתמול
    'מה לעזאזל קרה?איך זה שעדיין לא אמרתי לאף אחד על זה-ואיפה לעזאזל הקבוצה שלי'
    'שום דבר פה לא נורמאלי' אני חושב לעצמי 'וגם אם זה היה פחות מטורף זה היה נחמד'
    'למרות שהניצחון כנגד חיית הנמר הזאתי היה לא רע בכלל'
    אחרי כמה התלבטויות במה אני אמור לעשות:'אין לי מושג איפה הקבוצה שלי- או הסנסאי שלי.אולי קרה משהו אתמול גם להם-הדבר הכי טוב יהיה לחכות עד 10 במקום המפגש של אתמול ואם הם לא יגיעו לפנות לגורם רב דרג'

אחרי שהחלטתי מה לעשות אני חוזר למקום המפגש. ואומר להתראות שוב לאמא(לא סיפרתי לה כלום-כי היא תדאג ולא תרשה לי ללכת יותר)
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

4. משתמש מנוסה
    barak302.
    צודק אה צריך לדבר על המתקפות שלך שלך לי בפרטי מתי שיש לך זמן.
    חחח בקשר לאמא שלך בסיפור,אתה מסכן את חייך כול הזמן מעכשיו.
    ------
    אתה מבין שהדבר הכי נכון לעשות הוא ללכת לעבר מקום המפגש,אתה מתקדם לעבר המקום לאחר כמה דקות אתה מגיעה אתה רואה פתק תלוי על העץ ואתה קורא אותו בפתק כתוב.

ברק.
    ידעתי שאתה עומד להגעה מוקדם,ולכן יש לי כמה דברים לספר לך על הקבוצה שלך.
    היום אתם עומדים לקבל את המשימה הראשונה שלכם,והיא משימה בכפר הערפל.
    אני עומד להגעה בערך חצי שעה אחרי שאתה תיקרא את הפתק ולכן יש לך זמן לאכול.
    יש כאן 100 ין לקנות אוכל ואני מתיעה לך לאכול טוב לפני שאתה יוצא.

בסוף המכתב כתוב מפקד יחידה 1.

קאקאשי סנסיי.
    הוא לא עונה לך,אתה תופס את הפתק ומכניס אותו לכיס.
    המפקד אומר "קדימה נתחיל את המבחן".
    זכרו זה בדיוק אותו מבחן,הוא נותן לכם את המפתחות,ונעלם.
    אתה קורא את הפתק ובו כתוב.

יש לי תוכנת היא תתנהל ככה.
    אתה הולך להסתתר בעצים שמשמול,(כול המקום מוכן תתפוס לך איזה מקום מסתור).
    אני הולך לתפס על העץ ולהפיל את המפתח שלי גל האדמה.
    הקפטן יראה את זה ויבין שאנכנו מתכננים מלכודת ולכן לפני שהוא ניגש למפתח,אני הדאג לתקוף אותו כאשר אני יפוצץ משהוא אתה צריך ללכת ולתקוף ואותו ולנסות להסיג את המפתח,אם הוא הצליח לברוח אתה אני אתחיל במרדף ואתה תנסה להסיג אותו מקדימה.
    אם זה יעבוד אני אשלך לך עוד פתק של תוכנת ב.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם:מור
    שם הדמות:הי סאטוג'י
    גיל הדמות:16
    שבט והיכול המיוחדת:: אין
    רקע:נקמה, זה כל מה שאני מחפש כעט, נקמה באיש שגידל אותי, שלימד אותי מהם ערכים, שאימן אותי, ולבסוף ננטשתי על ידו.

שמי הי סאטוג'י, אני בן 16 נולדתי במדינת הברק, אבי נטש אותי באמצע שום מקום כשהייתי בן שנה ואמי מתה בלידתי, אני לא אשכח את אותו פרצוף, את אותו פרצוף של זה שאימץ אותי, את האופן שבו הוא שפשף את ראשי וקרא לי חבר קטן בעוד אני הייתי נוהג להחזיר לו במילים כמו אח גדול, איך הייתי כל כך נאיבי.
    אני בטוח שאתם מכירים אותו, את קילר בי.
    הכל התחיל לפני 15 שנים, כשעוד הייתי תינוק בן שנה קילר בי הבחין בי בוכה באחד מאימוניו הבין שאני תינוק נטוש ובאופן לגיטימי החליט לאמץ אותי.
    הוא גידל אותי כמו אבא, כמו אח גדול שאף פעם לא היה לי, מגיל 8 התחלנו להתאמן אימונים קשים יחד והוא לימד אותי כל מה שאני יודע היום, אבל הכל התחיל בגיל 10.
    ~~~~
    "מצוין!"קרא קילר בי בהתלהבות למראה בובת העץ שנשברה לשניים אני התנשפתי רבות וחיוך רב עלה על פניי.
    "אני לא מאמין שהצלחת!, הי, אני צופה לך עתיד גדול, אני לא מאמין שבגיל כל כך צעיר למדת להשתמש בלאריאט" הוא קרא בהתלהבות.
    "למדתי מן הטובים ביותר" חייכתי אליו והתנשפתי קשות.
    "אם כי, הלאריאט שלי אינו עוצמתי כמו שלך אח גדול!" קראתי והתלהבתי כאשר קילרבי ענה לבקשתי וביצע לאריאט מדהים שריסק את אותה בובת העץ.
    "זה עניין של זמן הי, אני בטוח שבעוד כמה שנים הלאריאט שלך יהיה טוב כמו שלי ואולי יותר!" עודד אותי קילרבי.
    לאריאט זהו טאיג'וטסו עוצמתי שמבוצע על ידי קילרבי וידוע גם בשמו השני ראראיטו. הלאריאט כל כך עוצמתי עד שאם משתמשים בו נכון או מסוגל לערוף ראשים!, המהלך מתבצע כאשר מרכזים צ'אקרה באחת מזרעותיך ורצים אל היריב בכל הקוח ומכים בו בצוואורו כשהיד בצורה של אווירון(http://www.leafninja.com/taijutsu-3.php).
    "אתה חושב אח גדול?!" התלהבתי אל מיד לאחר מכן התעלפתי עקב השמש הרבה והאימונים המפרכים.
    כשהתעוררתי מצאתי את עצמי על גבו של קילרבי ממש בפתח ביתו, הכל היה מצוין באותו יום אבל רק לחמש שנים ותו לו...
    *חמש שנים אחר כך...
    פיהקתי לי פיהוק גדול וכיביתי את השעון המעורר שעמד על ידי וכשהתערורתי נדהמתי לגלות מכתב לידי כשעל המעטפה כתוב באותיות גדולות, 'בשביל הי'.
    פיהקתי שוב וקראתי את המכתב, "הי, אני מצטער שאני מודיע לך את זה ככה אבל לא יכולתי לומר לך את זה פנים מול פנים, אני עוזב, נשלחתי למשימה מסוכנת בכפר החול הנסתר, אבל אל תדאג חבר קטן, זה יקח רק חודשיים-שלושה לא פחות, אני מבטיח, אני משאיר לך את הדירה ואל תתעצל יותר מדי, תתאמן כשלא אהיה פה, אני רוצה לחזור ולצפות בתוצאות, בהצלחה ובאהבה רבה-קילרבי" דמעות חנוקות עמדו בעיניי, אבל לא כעסתי, "תשמור על עצמך, אח גדול" מלמלתי בחרש.
    *כיום
    שנה שלמה עברה, שנה שלמה!, הוא לא חזר היה קשה לי להאמין שקילרבי מת לכן שכנעתי את עצמי שהוא עזב אותי, נטש אותי ככה סתם ועבר למקום אחר, לאט, לאט השתכנעתי יותר ויותר עד שלבי התמלא בשנאה רבה אליו בשנה האחרונה, התמאנתי כל כך הרבה עד שהייתי חוזר לישון ולמחרת בבוקר קם להתאמן שוב, התחזקתי באופן מדהים ואנ ירק מחכה למצוא אותו, להיפגש איתו פנים מול פנים ולנקום, אני לא אותו הי התמים שהייתי פעם, הבטחתי לעצמי שלא אסמוך יותר על אף אחד, אני לא מאמין בדבר כזה חברים-הכל שטויות!, מי שמאמין בחברים סימן שעוד לא התמודד עם החיים האמיתיים, וכרגע יש רק דבר אחד שמניע אותי-נקמה.
    מראה:שיער שחור ופרוע, עיניים חומות וריקניות, מעיל שחור ודק מכסה את רוב גופי.
    ------------
    כוח:9/21
    זריזות:7/21
    אנרגיה:5/21
    ----------------
    נינג'וטסו:8/21
    ג'נג'וטסו:0/21
    טאיג'וטסו:13/21
    ------------
    נינג'וטסו:
    B:

C:
    ראיטון:התפרצות רעם:טכניקה שפיתח הי במהלך השנה שבה התאמן לבד, הי מרכז אנרגית רעם רבה בידו ונותן לה להצטבר ביד זמן רב עד שהיד לא יכולה לשאת יותר את הלחץ ובכל הכוח האנרגיה משתחררת אל עבר היריב ופוצעת אותו אנושות הכניקה עצמה חזקה עד מאוד אך גם מאוד מסוכנת למשתמש כי היא דורשת תזמון רב ואם הרעם מצטבר שניה אחת יותר מה שאמר היה ידו של הי יכולה להישרף ולהיקטע.

D:

Shunshin No Jutsu - טכניקת הבהוב הגוף

Utsusemi No Jutsu - טכניקת הקרנת קול(בכדי לבלבל את היריב ולהסיח את דעתו).
    KAI~שחרור

צ'ו ביראאטו~חיקוי של הי להתקפה של קילרבי ע"י שימוש בויברציות החשמליות של ראיטון הי מצליח להעניק לחפץ מחודד כוח חדירה חזק יותר אפילו מזה של פוטון ויכול לגרום לעיפרון להיות נשק קטלני אם כי הי עדיין לא שולט כל כך בטכניקה זו לכן שמתי אותה ב D

E:
    בונשין נו ג'וטסו

טכניקת שינוי גוף
    טכניקת מסווה

ג'נג'וטסו:

B:

C:

D:

E:

טאיג'וטסו:
    B:
    לאריאט~Lariat

C:
    חצי לאריאט:טכניקת קונאי מתפוצץ:זאת טכניקה שהי פיתח בעצמו לאחר שפיתח חוסן וסיבולת פיזית רבה. בג'וטסו קושר הי לידו שתי קונאים מתפוצצים ומשתמש בלריאט על היריב מבלי להכניס צ'אקרה לזרוע כך שההתקפה יותר חלשה אך כאשר ידו באה במגע עם היריב הוא מפעיל את הקונאי המתפוצץ ופוגע ביריב קשות בעוד ידו נפגעת רק מעט.

אלמנט ברק(ראיטון)- אגרוף ברק:עוד טכניקה שפיתח הי הפעם בהשראת הלאריאט, זה די חיקווי של הלאריאט רק שהוא יותר פוגע במשתמש והוא מאלמנט ברק. הי מרכז את אגרופו ומחדיר לתוכו אלמנט ברק ובכך ברקים מתחילים לסבוב את האגרוף וכאשר הוא מרגיש מוכן תוקף הי את היריב בצורה של הלריאט.

נגיחה:התקפה שלמד הי מקילרבי, כשקילר בי מבצע את ההתקפה הוא משחרר ארבע זנבות ונוגח ביריב אך מכיוון שהי אינו ג'ינצורקי או פשוט מעביר את כמות הצ'אקרה הנדרשת לראש(יותר צ'אקרה יותר נזק) ונוגח ביריב בכל הכוח.

D:

E:

טכניקת רצף אגרופים:הי חובט ביריב בחמש אגרופים פשוטים אך מזיקים
    טכניקת רצף בעיטות:בדיוק כמו בטכניקת רצף האגרופים רק עם בעיטות

הערות:שכחתי לציין את זה ברקע אז אני מציין את זה פה-לפני שיצא למשימה העניק להי קילרבי את אחת מחרבותיו
    עוד משהו זה שכל הטכניקות של קילרבי הרמות שלהן לא ידועות אז פשוט חילקתי לפי הכוח והנזק שלפי דעתי הן גורמות מקווה להירשם

6. משתמש מנוסה
    barak302.
    ------
    אתה מבין שהדבר הכי נכון לעשות הוא ללכת לעבר מקום המפגש,אתה מתקדם לעבר המקום לאחר כמה דקות אתה מגיעה אתה רואה פתק תלוי על העץ ואתה קורא אותו בפתק כתוב.

ברק.

קאקאשי סנסיי.
    הוא לא עונה לך,אתה תופס את הפתק ומכניס אותו לכיס.
    המפקד אומר "קדימה נתחיל את המבחן".
    זכרו זה בדיוק אותו מבחן,הוא נותן לכם את המפתחות,ונעלם.
    אתה קורא את הפתק ובו כתוב.

יש לי תוכנת היא תתנהל ככה.
    אתה הולך להסתתר בעצים שמשמול,(כול המקום מוכן תתפוס לך איזה מקום מסתור).
    אני הולך לתפס על העץ ולהפיל את המפתח שלי גל האדמה.
    הקפטן יראה את זה ויבין שאנכנו מתכננים מלכודת ולכן לפני שהוא ניגש למפתח,אני הדאג לתקוף אותו כאשר אני יפוצץ משהוא אתה צריך ללכת ולתקוף ואותו ולנסות להסיג את המפתח,אם הוא הצליח לברוח אתה אני אתחיל במרדף ואתה תנסה להסיג אותו מקדימה.
    אם זה יעבוד אני אשלך לך עוד פתק של תוכנת ב.
    אני קופץ לעץ הקרוב ומחכה לראות אם התרגיל יעבוד ואז אני קולט שסנסי יכול לקפוץ במהירות ולקחת מהר את המפתח אני זורק לו פתק שעליו כתוב תקשור למפתח חבל סנסי יכול להשתמש בהבהוב הגוף או לקפוץ במהירות והלך לך מפתח אם אין לך חבל בוא ישר נתקיף את סנסי אחד יסיח את דעתו והשני יתצגנב מאחוריו אבל תזהר שאולי גם הוא והבחורה עשו בינהם ברית

7. משתמש מנוסה
    barak302.
    ------

ברק.

'עוד פעם מישהו מיסתורי,איך זה שאני מקבל פקודות ממישהו בלתי ידוע?ואיך זה שאנה וריי כן מצאו אותו-הרי הגעתי אתמול לפני כולם לשם?'אני חושב בעצבנות.
    'טוב,לא חשוב.המשימה הראשונה היא בכפר הערפל-מעניין האם זה קשור לאירועי אתמול...'
    אני ממשיך את לחשוב לעצמי בעודי משפשף את ראשי.'רגע אחד-אנחנו נינג'ות מתחילות-אנחנו לא יכולים לעשות משימות ש"גדולות" עלינו על ההתחלה,אני כל כך הולך לצעוק על מישהו כשכל זה יסתיים'

בקשר לאמא:אני אמנם מסכן את עצמי כל הזמן מעכשיו-אבל על השעה הראשונה ועל היום הראשון כשאני נמצא בכלל בתוך התחום של הכפר להיות בסכנת מוות ממש רצינית-אם הייתי מספר את זה למישהו שממש מפחד מזה(בעלה נעלם במשימה)הוא היה כל כך מתנגד לזה שאני אמשיך עם הדרך שלי-ולכן אסור לספר לה דברים כאלו:P
    בשר למתקפות:אני צריך ממך עזרה היות ויש לי בלודליין "מעניין"

8. משתמש מנוסה
    mor15.
    רשום.
    ---
    "איזה בוקר"אתה אומר ורואה השהעה היא 6:45.
    אתה הולך לעבר הסלון בביתך הקטן,(אתה גר בכפר הברק).
    'אך אני צריך לעשות משהוא שונה היום',אתה חושב לעצמך.
    פתאום אתה סם לב למכתב ועל המכתב צורה של חצי ירח,אתה חושב לעצמך 'מה לעזזל המכתב הזה ומי שלח לי אותו?'.
    אתה רואה שרשום.
    אני צריך אותך שוב!!!,וכול ההמשך מוסתר על ידי המכתב.

barak302.
    אתה רואה ילד ומרגיש כמה דברים עולים עליך ותה סם לב שאילו חרקים קטנים אתה מעיף אותם במהירות ואחד מהחרקים עף לרגל שלך אתה מנסה לבעוט בו אך באותה שנייה הילד מגיעה ועוצר עת המתקפה שלך לעבר החרק הוא אומר "תיזהר אתה עלול לפצועה אותו" והחרק מעופף באוויר.

קאקאשי סנסיי.
    טוב בקשר לתגובה יש בעיה אתה סם לב שאתה מספר מה הדמות השנייה עושה.
    תחשוב על זה ככה בעולם האמיתי אתה שולט רק על עצמך ולא יכול לשלוט על אדם אחר,ככה זה גם במשחק.
    בבקשה תגיב שוב תספר על הטכניקה שלך ועל הרעיון שלך מה לעשות כאשר אותו דמות תפעל.
    .

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    barak302.
    אתה רואה ילד ומרגיש כמה דברים עולים עליך ותה סם לב שאילו חרקים קטנים אתה מעיף אותם במהירות ואחד מהחרקים עף לרגל שלך אתה מנסה לבעוט בו אך באותה שנייה הילד מגיעה ועוצר עת המתקפה שלך לעבר החרק הוא אומר "תיזהר אתה עלול לפצועה אותו" והחרק מעופף באוויר.
    'מוזר' אני חושב לעצמי.'למה איכפת לו כל כך מהחרק?'
    'יש שתי אפשרויות:הראשונה-הוא אוהב טבע ופציפיסט מה שלא נראה לי כמתאים היות והוא בכפר נינג'ה כלשהו
    והשניה והיותר אפשרית היא שהוא מהשבט שמשתמש בחרקים והחרק הזה שייך לו'
    'אם ככה אז נתיחחס אליו בתור בן לשבט הזה'
    "הו סליחה".אני אומר לו."לא ידעתי שאתה משבט "משתמשי החרקים"(שכחתי את השם שלהם)"
    "נעים להכיר אני ברק-מי אתה?"

10. משתמש מנוסה
    mor15.
    רשום.
    ---
    פתאום אתה סם לב למכתב ועל המכתב צורה של חצי ירח,אתה חושב לעצמך 'מה לעזזל המכתב הזה ומי שלח לי אותו?'.
    אתה רואה שרשום.
    'יכול להיות שזה ממנו?' אהרהר לעצמי, 'יכול להיות שהוא באמת לא זנח אותי?!' אחשוב בתקווה רבה אך לאחר מכן אבטל את האופטימיות.
    "כן בטח...אם זה ככה הוא בוודאי היה שולח את המכתב מוקדם יותר..." אמלמל ומיד לאחר מכן, מעט נרגש אנסה לקרוא את המכתב המלא.

11. משתמש מנוסה
    mor15.
    רשום.
    ---
    אתה רואה שרשום.

barak302.

קאקאשי סנסיי.
    טוב בקשר לתגובה יש בעיה אתה סם לב שאתה מספר מה הדמות השנייה עושה.
    תחשוב על זה ככה בעולם האמיתי אתה שולט רק על עצמך ולא יכול לשלוט על אדם אחר,ככה זה גם במשחק.
    בבקשה תגיב שוב תספר על הטכניקה שלך ועל הרעיון שלך מה לעשות כאשר אותו דמות תפעל.
    .
    אני חושב לעצמי 'וואי הסנסי יכול לבוא במהירות ולקחת לו תמפתח בלי שנספיק להלחם בו'אני קופץ במהירות לוקח תמפתח וקופץ לחבר שלי אני אומר "סתכל יש לי תוכנית אחרת יותר טובה אני עכשיו אשתמש בטכניקת שיוני גוף על המפתח שלך ואז תשים אותי שם על הרצפה שהסנסי יבוא ויקח תמפתח כלומר אותי אתה תבוא תתקוף אותו ונראה לי שהוא ישים אותי בכיס שלו איפה שהמפתח שלו נמצא ואז בתוך הכיס שלו אני אשתנה שוב לגוף הרגיל שלי וככה הכיס יקרע ואני אני אקח תמפתח שלו ואז נברח מה אתה אומר על זה?"

12. משתמש מנוסה
    שם: טל

♣DarkGaara♣.
    .
    זה הרי ברור שאני שותה שוקו [:
    "מי שם?" אני שואל וקם לכיוון הדלת,
    אני הולך לדלת ופותח אותה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. משתמש מנוסה
    אני נועל את המשחק לשבועה- שבועיים הקרובים לא היה לי זמן אני ההיה בלחץ של מבחנים.

Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •