יממה לפני הקרב הקריטי מול גיאורגיה במסגרת מוקדמות יורו 2012, בנבחרת ישראל ממשיכים בהכנות האחרונות לקראת המפגש. למרות הניצחון 1:2 על לטביה, מסתמן כי המאמן לואיס פרננדז יבצע מספר שינויים. מאור בוזגלו, דני בונדר, דקל קינן, גל אלברמן ואלמוג כהן נמצאים בתמונת ההרכב, כשבנוסף הצרפתי מתלבט בין רמי גרשון לטאלב טאווטחה בעמדת המגן השמאלי. יוסי בניון, שלא שותף בשבת האחרונה, צפוי הפעם לקבל דקות.
שיחת היום במחנה הישראלי הייתה הדברים שהטיח פרננדז בתקשורת והגב שנתן לבלם קינן על דברים שלכאורה אמר בעיתונות. בלם קרדיף אגב, נראה מאוד מחוייך, באימון המסכם שבחלקו הראשון היה פתוח לתקשורת.
קפטן נבחרת ישראל יוסי בניון זכה להפתעה שהמחנכת שלו מהתיכון מדימונה הגיעה יחד עם הכיתה שלה להצטלם עם הקפטן הלאומי והשוער דודו אוואט.
"זה רגע חשוב מבחינתנו", אמר אוואט לפני פתיחת האימון המסכם, "ידענו שבשני המשחקים האלה צריכים לקחת 6 נקודות, לקחנו כבר 3 נקודות ועכשיו הפנים לגיאורגיה. לפני המשחק אתה לא מתכנן כמה עבודה תהיה לך. נגד גיאורגיה יהיה משחק יותר קשה כי יש להם שחקנים יותר טכניים. למדנו את הנבחרת ונמשיך ללמוד אותם. הם מגיעים עם הרבה ביטחון אחרי הניצחון מול קרואטיה והבית נפתח לגמרי. אנחנו צריכים לנצח אותם, בטח בבית".
"אני לא רוצה להתייחס לתקשורת. אנחנו משתדלים לעשות את הדברים שלנו, להתרכז על המגרש. לואיס הראה לאורך כל התקופה שהוא נותן גב לשחקנים ולא עושה חשבון לאף אחד. זה חשוב מבחינתנו והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה לאכזב אותו. אני חושב שהאווירה כאן מדהימה. מול לטביה הייתה אווירה מצויינת בבלומפילד, הקהל היה השחקן ה-12. אני בטוח שהקהל ימלא את האיצטדיון מול גיאורגיה".
הקשר ביבראס נאתכו הוסיף: "זה אחד המשחקים הכי חשובים בקמפיין וצריכים לבוא ולנצח את המשחק. נקווה שיהיה בסדר. הם נבחרת חזקה ואפשר לראות לפי התוצאות שלהם. הסגנון שלהם אגריסיבי וחזק. אני חושב שאנחנו פחות או יותר שווים, אבל בבית אנחנו צריכים לנצח. אני כבר מתאמן 3 חודשים אז אין לי תירוצים של היעדר כושר גופני. אם אני אכנס, אתן את כל כולי".
http://www.sport5.co.il/HTML/article...285.97086.html
מה דעתכם? לדעתי זה מצויין שבוזגלו בהרכב.