פורסם במקור על ידי
Meganium
האריסון-
כן אבל תתחשב בזה שפרליגיטור הוא פוקימון מאוד מאומן בעוד שסינדקוויל רק מתחיל..
דואג למצבו של סינדקוויל אתה רץ לבדוק מה שלומו ומרים אותו בידיך.
הוא מסתכל עליך ונראה שהוא עצוב מזה שאיכזב אותך..
"עשית מה שיכולת ויותר מזה, מגיע לך לנוח" אתה מחייך אליו ומעודד אותו והוא מחייך אליך בחזרה.
בעודך מרים את סינדקוויל אתה ניגש לונסה ללחוץ את ידה,"זה היה קרב טוב, היה יתרון כוחות ברור.. יש לי עוד הרבה על מה להתאמן!" אתה אומר לונסה והיא מחייכת אליך.
לאחר מכן אתה אומר לה ברצינות ובנחישות "אני מקווה שנפגש שוב ונילחם זה נגד זו פעם נוספת, אחריי שאתחזק!".
"אתה יודע.." היא מתחילה לדבר איתך, "אל תתאכזב מסינדקוויל.. הוא רק מתחיל ופרליגיטור עבר המון קרבות ואימונים,אבל אני אגיד לך סוד.. מאמנים כמוך אין הרבה וזה חבל.. עברתי הרבה בחיים ואני ראיתי המון מאמנים מכל מיני סוגים וצבעים אבל אתה מיוחד.. הגישה שלך לקרבות וצורת החשיבה שלך הייתה יוצאת מן הכלל!" היא מעודדת אותך בחיוך, "בשביל מאמנים כמוך המסע בג'וטו יהיה חד פעמי.. כמו שהוא היה בשבילי! גם אני לא הייתי מאמנת טובה בהתחלה.. הפסדתי לא מעט פעמים אבל למדתי מכל הפסד ושיפרתי את עצמי! צפיתי בפרליגיטור גודל ולמדתי ממנו המון! מחוז ג'וטו רק מחכה למאמנים כמוך!, אתה תתחזק ותהיה מאמן חזק! ואני אגלה לך עוד סוד..." היא מתחילה למלמל.
"אני בעיר צ'ריגוב משליחות מיוחדת מאוד ואני צריכה לחכות למישהו שהיה אמור להגיע.." היא אומרת לך.
מה תעשה?