Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 70 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    מה אם לשבח את הפוקימונים שלך על הניצחון?
    'כדי לי לתפוס אותו, הוא יעזור לי במכון האבן הקרוב...' אתה חושב ומחליט שאתה לוכד את סידוט!.
    אתה שולף מהתיק שלך פוכדור ומשליך אותו לכיוונו של סידוט, "פוכדור צא!" אתה קורא והסידוט הימני נכנס לפוכדור.
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי..
    נעצר!
    תפסת סידוט!
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    ג'ון-
    מה אם לשבח את הפוקימונים שלך על הניצחון?
    'כדי לי לתפוס אותו, הוא יעזור לי במכון האבן הקרוב...' אתה חושב ומחליט שאתה לוכד את סידוט!.
    אתה שולף מהתיק שלך פוכדור ומשליך אותו לכיוונו של סידוט, "פוכדור צא!" אתה קורא והסידוט הימני נכנס לפוכדור.
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי..
    נעצר!
    תפסת סידוט!
    מה תעשה?
    רגע...
    ----------------
    "יפה מאוד מדקיפ וזיגזגון! תפסנו עוד שותף למסע! אני ממש גאה בכם!" אגיד לפוקימונים שלי תוך כדי שאני מלטף אותם, מחזיר אותם לפוקדורים שלהם
    תופס את הפוקדור של סידוט בשמחה תוך כדי שאני חושב: 'אני נהיה כבר מאמן על...' ואז אמשיך בדרכי למסע הלא נודע...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    טוב.. נראה לי שאני אאשר את זה
    "תודה רבה לך, יש לי עוד כמה בשרוול!" אתה מתחכם איתה וקורץ לה.
    אתה מביט על פרליגיטור ופונה לסינדקוויל "אוקיי זה היה מעולה, עכשיו חכה שניה אחת בדיוק וזנק אחורה כשנשה לנשוך אותך, ואז כוון לפה שלו ושגר גחלת חזקה!", אתה מעודד אותו וסינדקוויל מסובב את ראשו אליך ומהנהן.
    פרליגיטור רץ במהירות רבה לכיוונו של סינדקוויל שמתחיל לחשוש מהמהירות שלו אבל נעמד יציב.
    פרליגיטור פותח את פיו ומתכונן לנשוך את סינדקוויל שיורה גחלת לפיו של פרליגיטור אך הגחלת רק ממיסה קצת את הקרח! פרליגיטור נושך את סינדקוויל,אך זה נראה שהוא מאוד עדין איתו, "כל הכבוד!" קוראת ונסה, "עכשיו הצפלת זנב בעדינות!" מורה על פרליגיטור והוא משליך בקלות את סינדקוויל הקטן ומצליף בו בזנבו.
    סינדקוויל נוחת על הקרקע ולא יכול להילחם.
    מה? אש חזק על קרח.. בעסה!
    ~~~~~
    "סינדקוויל" אקרא בקול דאוג וארוץ לבדוק מה שלומו, ארים אותו מן החול ואומר בחיוך "עשית מה שיכולת ויותר מזה, מגיע לך לנוח"
    לאחר מכן אקום ללחוץ את ידה של וונסה ואומר "זה היה קרב טוב, היה יתרון כוחות ברור.. יש לי עוד הרבה על מה להתאמן!"
    ואוסיף לומר בפנים רציניות ונחושות "אני מקווה שנפגש שוב ונילחם זה נגד זו פעם נוספת, אחריי שאתחזק!"
    ואז אברך אותה לשלום ואמשיך להתקדם בים לחפש אחר פוקימונים יחודיים לאיזור...

.

4. משתמש מנוסה
    האריסון-
    כן אבל תתחשב בזה שפרליגיטור הוא פוקימון מאוד מאומן בעוד שסינדקוויל רק מתחיל..
    דואג למצבו של סינדקוויל אתה רץ לבדוק מה שלומו ומרים אותו בידיך.
    הוא מסתכל עליך ונראה שהוא עצוב מזה שאיכזב אותך..
    "עשית מה שיכולת ויותר מזה, מגיע לך לנוח" אתה מחייך אליו ומעודד אותו והוא מחייך אליך בחזרה.
    בעודך מרים את סינדקוויל אתה ניגש לונסה ללחוץ את ידה,"זה היה קרב טוב, היה יתרון כוחות ברור.. יש לי עוד הרבה על מה להתאמן!" אתה אומר לונסה והיא מחייכת אליך.
    לאחר מכן אתה אומר לה ברצינות ובנחישות "אני מקווה שנפגש שוב ונילחם זה נגד זו פעם נוספת, אחריי שאתחזק!".
    "אתה יודע.." היא מתחילה לדבר איתך, "אל תתאכזב מסינדקוויל.. הוא רק מתחיל ופרליגיטור עבר המון קרבות ואימונים,אבל אני אגיד לך סוד.. מאמנים כמוך אין הרבה וזה חבל.. עברתי הרבה בחיים ואני ראיתי המון מאמנים מכל מיני סוגים וצבעים אבל אתה מיוחד.. הגישה שלך לקרבות וצורת החשיבה שלך הייתה יוצאת מן הכלל!" היא מעודדת אותך בחיוך, "בשביל מאמנים כמוך המסע בג'וטו יהיה חד פעמי.. כמו שהוא היה בשבילי! גם אני לא הייתי מאמנת טובה בהתחלה.. הפסדתי לא מעט פעמים אבל למדתי מכל הפסד ושיפרתי את עצמי! צפיתי בפרליגיטור גודל ולמדתי ממנו המון! מחוז ג'וטו רק מחכה למאמנים כמוך!, אתה תתחזק ותהיה מאמן חזק! ואני אגלה לך עוד סוד..." היא מתחילה למלמל.
    "אני בעיר צ'ריגוב משליחות מיוחדת מאוד ואני צריכה לחכות למישהו שהיה אמור להגיע.." היא אומרת לך.
    מה תעשה?

ג'ון-
    אתה לא שוכח את הפוקימונים שלך,מחייך אליהם ומשבח אתם על הקרב, "יפה מאוד מדקיפ וזיגזגון! תפסנו עוד שותף למסע! אני ממש גאה בכם!" זיגזגון ומדקיפ מחייכים אליך ונראה שהקשר בין שלושתכם מתחזק!
    אתה לוקח את הפוכדור של סידוט וממשיך בדרכיך.. אתה רואה שלט שעליו רשום "העיר אולדייל"
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    אתה לא שוכח את הפוקימונים שלך,מחייך אליהם ומשבח אתם על הקרב, "יפה מאוד מדקיפ וזיגזגון! תפסנו עוד שותף למסע! אני ממש גאה בכם!" זיגזגון ומדקיפ מחייכים אליך ונראה שהקשר בין שלושתכם מתחזק!
    אתה לוקח את הפוכדור של סידוט וממשיך בדרכיך.. אתה רואה שלט שעליו רשום "העיר אולדייל"
    מה תעשה?
    "אוקיי הגעתי לעיר הזאת, בטח יש פה משהו לעשות!" אמלמל לעצמי בשמחה תוך כדי כניסה לעיר,
    אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אצא מהמרכז הפוקימונים כדי להסתובב בעיר אולדייל ולראות אנשים חדשים ופוקימונים חדשים בסביבה.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-12-2011 בשעה 12:09 PM

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    כן אבל תתחשב בזה שפרליגיטור הוא פוקימון מאוד מאומן בעוד שסינדקוויל רק מתחיל..
    דואג למצבו של סינדקוויל אתה רץ לבדוק מה שלומו ומרים אותו בידיך.
    הוא מסתכל עליך ונראה שהוא עצוב מזה שאיכזב אותך..
    "עשית מה שיכולת ויותר מזה, מגיע לך לנוח" אתה מחייך אליו ומעודד אותו והוא מחייך אליך בחזרה.
    בעודך מרים את סינדקוויל אתה ניגש לונסה ללחוץ את ידה,"זה היה קרב טוב, היה יתרון כוחות ברור.. יש לי עוד הרבה על מה להתאמן!" אתה אומר לונסה והיא מחייכת אליך.
    לאחר מכן אתה אומר לה ברצינות ובנחישות "אני מקווה שנפגש שוב ונילחם זה נגד זו פעם נוספת, אחריי שאתחזק!".
    "אתה יודע.." היא מתחילה לדבר איתך, "אל תתאכזב מסינדקוויל.. הוא רק מתחיל ופרליגיטור עבר המון קרבות ואימונים,אבל אני אגיד לך סוד.. מאמנים כמוך אין הרבה וזה חבל.. עברתי הרבה בחיים ואני ראיתי המון מאמנים מכל מיני סוגים וצבעים אבל אתה מיוחד.. הגישה שלך לקרבות וצורת החשיבה שלך הייתה יוצאת מן הכלל!" היא מעודדת אותך בחיוך, "בשביל מאמנים כמוך המסע בג'וטו יהיה חד פעמי.. כמו שהוא היה בשבילי! גם אני לא הייתי מאמנת טובה בהתחלה.. הפסדתי לא מעט פעמים אבל למדתי מכל הפסד ושיפרתי את עצמי! צפיתי בפרליגיטור גודל ולמדתי ממנו המון! מחוז ג'וטו רק מחכה למאמנים כמוך!, אתה תתחזק ותהיה מאמן חזק! ואני אגלה לך עוד סוד..." היא מתחילה למלמל.
    "אני בעיר צ'ריגוב משליחות מיוחדת מאוד ואני צריכה לחכות למישהו שהיה אמור להגיע.." היא אומרת לך.
    מה תעשה?
    אז אני מעוניין להיות בן 15 עם אפשר.. ויכול ליהיות שהיא קצינה המבחן הסודית שלי? היא נשמעת מגניבה..
    ~~~~~~
    אשמע את דבריה ואגרד בערופי במבוכה ואומר "תודה רבה לך, נחמד לשמוע את זה ממאמנת מנוסה כמוך"
    ולגבי הסוד שלה אומר "תהיי צריכה גיבוי? או עזרה? אני יכול להבטיח לך שהעזור!" אקרוץ לה ובמבט אמין ובבטחון אראה לה שאפשר לסמוך עליי!
    לאחר מכן אחכה לראות עם תאפשר לי לעזור במשהוא...

.

7. משתמש מנוסה
    האריסון-
    תחשוב לבד...
    "תודה רבה לך, נחמד לשמוע את זה ממאמנת מנוסה כמוך" אתה אומר לה במבוכה.
    "תהיי צריכה גיבוי? או עזרה? אני יכול להבטיח לך שהעזור!" אתה אומר לה בנחישות ומנסה להראות לה שאפשר לסמוך עליך!
    היא נראית נלהבת מתעוזה לעזור לה והיא עונה לך, "הודעתי לפרופסור שלו שיפגוש אותי בעיר צ'ריגוב..אולי אתה מכיר עוד מאמנים שהתחילו את המסע שלהם היום?" שואלת אותך.

ג'ון-
    "אוקיי הגעתי לעיר הזאת,בטח יש מה לעשות!" אתה אומר בשמחה ומרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
    אתה מסתובב לך בעיר ורואה צורת חיים של עיירה קטנה,אנשים והפוקימונים שלהם מסתובבים בכל מקום.
    אתה רואה שישנה דרך שאפשר להמשיך ממנה מצפון לעיר

8. משתמש מנוסה
    ג'ון-
    "אוקיי הגעתי לעיר הזאת,בטח יש מה לעשות!" אתה אומר בשמחה ומרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
    אתה מסתובב לך בעיר ורואה צורת חיים של עיירה קטנה,אנשים והפוקימונים שלהם מסתובבים בכל מקום.
    אתה רואה שישנה דרך שאפשר להמשיך ממנה מצפון לעיר
    'מממ... יכול להיות שיהיה שם משהו מעניין... או פוקימונים להילחם נגדם...
    טוב צריך ללכת לשם כדי לגלות אז אני אלך!' אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מעלה חיוך על פני
    ואז אמשיך בדרכי לצפון העיר תוך כדי שאני אומר לפוקדורים של הפוקימונים שלי: "עוד מעט אני האמן אותכם, אל תדאגו...'"

9. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    "אה אוקי.." את עונה לה ולא מעונינית להיכנס לפרטי פרטים ולוקחת את הפוכדורים של הפוקימונים שלך ויוצאת מהמעבדה.
    את מחפשת מאמן שיסכים להילחם איתך אך את לא מוצאת!
    כעבור 10 דקות את רואה איש מוזר
    "אני אסכים להילחם איתך..אבל כפרס תתני לי את הפוקימונים שלך!!"הוא אומר ומסתכל עלייך.
    מה תעשי?

"אממ לא חושבת בוא נסגור ככה אנחנו נלחמים בלי תשלום" אני אומרת ומחייכת חיוך ניצחון, ומסתכלת אליו בצורה שפושעים לא ממש אוהבים,

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    תחשוב לבד...
    "תודה רבה לך, נחמד לשמוע את זה ממאמנת מנוסה כמוך" אתה אומר לה במבוכה.
    "תהיי צריכה גיבוי? או עזרה? אני יכול להבטיח לך שהעזור!" אתה אומר לה בנחישות ומנסה להראות לה שאפשר לסמוך עליך!
    היא נראית נלהבת מתעוזה לעזור לה והיא עונה לך, "הודעתי לפרופסור שלו שיפגוש אותי בעיר צ'ריגוב..אולי אתה מכיר עוד מאמנים שהתחילו את המסע שלהם היום?" שואלת אותך.
    "מממ.. לא, אני לא" אומר בפרוץ מעט מובעס ואז מתוך סקרנות אשאל "למה את צריכה מאמנים מתחילים? כמה את צריכה?"
    |ליפני שתספיק לדבר אפצה את פי ואומר "העיר צ'יריגוב ממש כאן, נלך לשם, את חכי באיזור המפגש ואני ילך למרכז הפוקימונים! זה מקום מצויין לחפש מאמנים מתחילים!"
    ובתעוזה ובטחון אגיד לאסמן לה עם היד לבוא אחריי.

.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    סליחה שלא הייתי פעיל ביומיים האחרונים...

קודאק-
    "להב חפירה שוב ! " אתה מורה על צ'ימצ'אר והוא מתחפר במהירות.
    שינקס חוזר לעצמו והולך לפתח הבור האחרון של צ'ימצ'אר ומשגר לשם גל חשמל..
    אתה רואה את מה ששינקס עשה ומסתכל על בידוף "תנסה לגרום לשינקס להישאר במקומו ! " אתה אומר לו ובידוף עוזב את צמד הסטארלים וצועד לכיוון שינקס.
    הוא מנסה להסיח את דעתו ומנסה לדבר איתו,אך שינקס מתעצבן וטוען חשמל בגופו ומתכונן לשגר אותו על בידוף.
    לפתע צ'ימצ'אר מגיח מהאדמה ופוגע פגיעה ישירה בשינקס שנופל על הרצפה אך קם במהירות.
    צ'ימ'צאר שכנראה נפגע מהחשמל עומד תשוש אך נחוש להמשיך..
    "אוקיי...בידוף,תשתמש במתקפת הניב שלך ולהב תנסה להשתמש על זנבו בגחלת ! אני יודע שתצליחו ! "
    אומר ואחכה לתוצאות,בעודי הולך לכיוון הסטארלי ואומר "שלום,אני המאמן של בידוף.."

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "יש! אתה גדול, אושאווט!" אתה אומר לפוקימון שלך בהתרגשות!.
    "עכשיו, נלכוד את הפידוב הזה..." אתה אומר ומחפש פוכדור בתיק.
    לאחר שאתה מוציא אחד מהתיק, אתה משליך אותו על פידוב המעולף שנכנס לפוכדור.
    מתנדנד פעם ראשונה..
    שנייה..
    שלישית..
    נעצר!
    תפסת פידוב!
    מה תעשה?
    אני מרים את הפוכדור ואת אושאווט, ואמשיך במהירות לעבר העיר הבאה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

13. משתמש מנוסה
    טוב... אני רוצה קודם כל להתנצל על זה שלא הגבתי! פשוט הייתי חייב עוד שני שחקנים בשביל להמשיך את המשחק כי במשחק כמו שלי שאין בו כל כך הרבה שחקנים אז חשוב לי שאתם תהיו פחות או יותר באותו המקום.
    בכל מקרה כפיצוי אני מכין לכם איוונט שהפרטים עליו ייחשפו בהמשך..

האריסון-
    אתה עונה לה בשלילה שאתה לא מכיר עוד מאמנים שהתחילו את מסעם היום,היא נאנחת ומחזירה את פרליגיטור לפוכדור שלו.
    לפתע סקרנות מתמלאת בך ואתה מתחיל לשאול אותה "למה את צריכה מאמנים מתחילים? כמה את צריכה?".
    בדיוק שהיא באה לפתח את פיה אתה ממהר לומר "העיר צ'יריגוב ממש כאן, נלך לשם, את חכי באיזור המפגש ואני ילך למרכז הפוקימונים! זה מקום מצויין לחפש מאמנים מתחילים!".
    היא מחייכת, "זה באמת רעיון טוב! אני מציע שנלך למרכז הפוקימונים!" אומרת ונסה בהתלהבות ואתם מתחילים ללכת.
    תוכך כדי ההליכה היא עונה לך על שאלתך הקודמת, "לא.. אני צריכה רק מאמן אחד".
    מה תעשה?

נוקו-
    את מחייכת לאותו בחור מסתורי בחיוך מלא ביטחון ועונה לו "אממ לא חושבת בוא נסגור ככה אנחנו נלחמים בלי תשלום" את עונה לו בהחלטיות.
    הוא ממלמל כמה דברים משונים "אנחנו נראה בקשר לזה..." עונה לך ומוציא שני פוכדורים מכיסו.
    יוצאים שני פוקימונים חדשים לך,אחד נראה כמעין חרק לבן עם שתי צבתות חומות,והשני נראה במעין ילד עם עלה שיוצא מראשו.
    "קדימה.." הוא אומר לך ומחכה..
    מה תעשי?

דיוויד-
    אתה חושב על האימון שאתה תוכל לאמן את הפוקימונים שלך ואתה ממשיך בדרך הצפונית לעיר אולדייל.
    אתה ממשיך ומגיע לחורש שבעצם מכסה את כל האזור ואת אזור העיר,עד שלפתע אתה שומע..
    "אהה איזה נוף!" ממרחק של כמה מטרים ממך..
    מה תעשה?

קודאק-
    אתה מצווה על בידוף להשתמש במתקפת הניב שלו ועל צ'ימצ'אר בגחלת על זנבו של שינקס.
    בנוסף אתה מדרבן אותם ומעלה להם את המוטיבציה "אני יודע שתצליחו ! ".
    בידוף שנמצא קרוב יחסית לשינקס מתחיל לנשוך אותו בחוזקה עם שיניו החזקות,שינקס סובל ומחשמל במהירות את גופו של בידוף שמשחרר את שינקס ומתמוטט על הרצפה,אך לא מתעלף!.
    צ'ימצ'אר יורה גחלת לכיוון זנבו המפותל של שינקס אך מפספס,שינקס מביט בצ'ימ'צאר בעצבנות וממהר לנשוך אותו.
    מה תעשה?

וואלאס-
    אתה מרים את הפוכדור של פידוב בגאווה ומניח אותו בתיקך.
    אתה לוקח את אושוואוט בידיך ואתם ממשיכים בדרך 1.
    לאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים לעיר אקומולה!
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    טוב... אני רוצה קודם כל להתנצל על זה שלא הגבתי! פשוט הייתי חייב עוד שני שחקנים בשביל להמשיך את המשחק כי במשחק כמו שלי שאין בו כל כך הרבה שחקנים אז חשוב לי שאתם תהיו פחות או יותר באותו המקום.

נוקו-
    את מחייכת לאותו בחור מסתורי בחיוך מלא ביטחון ועונה לו "אממ לא חושבת בוא נסגור ככה אנחנו נלחמים בלי תשלום" את עונה לו בהחלטיות.
    הוא ממלמל כמה דברים משונים "אנחנו נראה בקשר לזה..." עונה לך ומוציא שני פוכדורים מכיסו.
    יוצאים שני פוקימונים חדשים לך,אחד נראה כמעין חרק לבן עם שתי צבתות חומות,והשני נראה במעין ילד עם עלה שיוצא מראשו.
    "קדימה.." הוא אומר לך ומחכה..
    מה תעשי?

COLOR]
    "אוקי.. "אני אומרת ומוציאה את וורמפל וטריקו "אוקי וורמפל תשתמש בעוקץ רעל וטריקו קליע זרעים ותעשו את זה שניכם על הילד אם אני לא טועה זה נאוזילף אז הוא חלש על חרק! ואחר קח ירי חוט וורמפל וטריקו מתקפה מהירה על החרק הלבן!"אני אומרת ובטוחה בעצמי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק-
    אתה מצווה על בידוף להשתמש במתקפת הניב שלו ועל צ'ימצ'אר בגחלת על זנבו של שינקס.
    בנוסף אתה מדרבן אותם ומעלה להם את המוטיבציה "אני יודע שתצליחו ! ".
    בידוף שנמצא קרוב יחסית לשינקס מתחיל לנשוך אותו בחוזקה עם שיניו החזקות,שינקס סובל ומחשמל במהירות את גופו של בידוף שמשחרר את שינקס ומתמוטט על הרצפה,אך לא מתעלף!.
    צ'ימצ'אר יורה גחלת לכיוון זנבו המפותל של שינקס אך מפספס,שינקס מביט בצ'ימ'צאר בעצבנות וממהר לנשוך אותו.
    מה תעשה?
    *שאלה..יש מצב שאני אפגוש שחקן אחר מהמ"ת? רק אם אפשר..כי זה די חשוב לאימון של שנינו..

"בידוף תשתמש בבלימה על מנת להסיט את שינקס ממסלולו! להב חפירה במהירות! בידוף לאחר מכן תשתמש בנהמה כדיי להרתיע אותו ושלהב יצילח לתקוף!" אומר במהירות.

Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 70 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •