Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
האריסון-
"יש גם יש, מחלבת סמית!" אתה עונה לה בגאווה והיא לא מאמינה שמצאה אותך!.
"טוב! אז מצאתי אותך! חיכיתי לך הרבה מאוד זמן!" אומרת לך ולוחצת את ידיך.
"נו אז תגידי מה את צריכה לעשות איתי? לשם מה אני נחוץ?" אתה אומר לה ומנסה לזרז אותה.
"טוב.. לזה נצטרך למצוא מקום עם קצת יותר פרטיות..." אומרת לך ואתם הולכים לכיוון חוף הים איפה שהייתם מקודם.
אתם מתיישבים על החול,ורואים שכבר צהריים,אתה יושב על החול בעוד ונסה יושבת לידך ומחבקת את ברכיה.
"טוב.. לפני המון שנים,על העולם השתלטו צוותים שמטרתם הבלעדית הייתה לשעבד פוקימונים למטרות שלהם.. כיום אנחנו חיים בעולם שיש בו 5 מחוזות,קנטו,ג'וטו,הואן,סינו ואונובה" היא מסבירה לך ואתה מקשיב בהתענינות.
"כל צוות השתלט על המחוז בו הוקם והחל לבצע פרעות..אך צוות האליט פור,שמורכב מכל 5 מנהיגי האליט של כל המחוזות,ובעזרת הממשלה,הם הצליחו להביס את הצוותים ולהביא הרבה שנים טובות של שקט.."
"אך זה לא הכל! לפני כמה שנים.. הצוותים הראו סימני חיים והחלו לקום שוב נגד העולם! והפעם הם מאוחדים! והפעם להציל את העולם יהיה קשה יותר.." אומרת לך ונסה בעודה מסתכל על החול ולפתע מביטה בך.
"אך תוכנית מהפכנית שקמה לפני 3 שנים יצאה לשטח! בכל מחוז חיפשו ילד או ילדה שיהפכו לסוכנים חשאיים ויעקבו אחרי כל אחד מהצוותים... ילדים שהוכשרו לזה עוד שהיו ילדים! פעם בכמה חודשים ביקרו אותם אנשים מהממשלה ובדקו את קצב ההתפתחות שלהם.. עד שקיבלו את המכתב...וכנראה שאתה! האריסון! אתה נבחרת!" היא מסתכלת עליך בחיוך וגאווה.
"אתה נבחרת לעזור להציל את ג'וטו מצוות ניאו רוקט! ואני זאת שקיבלה את דוחות הגדילה שלך! אני מכירה אותך מזה שנים ורק עכשיו אני פגשתי אותך!" אומרת בחיוך.
"צוות ניאו רוקט.. הוא צוות מרושע,פליטים של צוות רוקט בקנטו הגיעו לכאן והקימו מחתרת שמטרתה להתעלות על צוות רוקט הישן ולהשליט את השלטון שלהם כאן... אני נבחרתי למשימה לבחון אותך בגלל שניצחתי בליגת ג'וטו והכירו אותי בתור מאמנת טובה ואחראית אך זה לא הכל.. צוות ניאו רוקט הרגו את ההורים שלי... בדיוק בגיל שלך..15,התחלתי את המסע במטרה לעזור במאבק ולהביס אותם סופית!" אומרת לך ומתחילה להסתגר עם עצמה..
מה תעשה?
נוקו-
את מחבקת את טריקו ומסתכלת על האישה, "קוראים לי נוקו.." את עונה לה והיא לפתע מסתכלת עלייך בתמיהה, "נוקו?" היא ממלמלת ואחר כך את שואלת אותה שאלה נוספת, "איך קוראים לך?".
היא מחייכת ומושיטה אלייך יד, "קוראים לי ג'קלין ואני דוקטור במקצועי" עונה לך וקורצת לך.
אתן נכנסים לתוך מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך.
אתן הולכות להתיישב איפה שמצאת אותה לראשונה, "אז נוקו.. מה את מחפשת בעיירה קטנה כמו אולדייל?" שואלת אותך
קודאק-
אתה מסמן לבידוף ולשינקס להגיע אליך,תוך כמה רגעים הם נמצאים לידך.
"בידוף ושינקס תכירו את מנקי..אתם רוצים שהוא ימשיך איתנו במסע?" אתה שואל אותם.
להב כמובן מהנהן ברצון,בידוף מסתכל על מאנקי,מאנקי מחייך אליו ולאחר מכן מהנהן.
לעומת זאת שינקס מתיישב על הדשא,נראה שלא אכפת לא.
לאחר מכן אתה שואל את גולדין אם תרצה להצטרף אליך והיא עונה בחיוב, "גולדיי!!".
האחות ג'וי ניגשת אליך, "טוב אחרי שהספקת להכיר את הפוקימונים.. את מי תרצה לאמץ?" שואלת אותך בחיוך
מה תעשה?
וואלאס-
"הממ" אתה מתלבט וחושב לאן ללכת בעודך מסתכל על נופה של העיר.
אתה מחליט עם אושוואוט ללכת למרכז הפוקימונים,אתה מחזיר את אושוואוט לפוכדור שלו והאחות ג'וי מרפאת אותו לאחר 5 דקות.
בעודך לוקח את הפוכדור של אושוואוט אתה שומע שני ילדים מדברים, "יש איש שעושה מופע ראווה של פוקימונים מעופפים עם פעלולים מגניבים!" קורא אחד הילדים ושניהם יוצאים ממרכז הפוקימונים.
מה תעשה?
קודאק-
אתה אומר לה שתרצה לאמץ את מאנקי וגולדין והיא מחייכת "יפה מאוד! כל הכבוד!" היא אומרת לך.
"אני הולכת להביא את טפסי האימוץ.." היא אומרת ונכנסת לחדר ליד,לאחר כמה דקות היא חוזרת עם שני טפסים.
"אתה צריך רק לחתום עליהם,ואנחנו נבוא אליך ונראה איך אתם מסתדרים עד שנראה שאתם מסתדרים מצוין!" אומרת האחות ג'וי ונותנת לך את הטפסים,אתה ממלא אותם ומגיש לה אותם.
"מצוין! אתה מוזמן להכניס אותם לפוכדורים שלך!" אומרת האחות ג'וי.
"תודה רבה.." אודה לאחות ג'ואי ואוציא שני פוכדורים מכיסי,אתקדם לעבר הבריכה של גולדין ואקרא לה "גולדין! בואי! הגיע הרגע הגדול!" ואז איך שהיא תצא אני אראה לה ואסביר לה על המסע ואז אושיט לה את הפוכדור שתיכנס,לאחר מכן אתן גם למנקי להיכנס לפוכדור.
לאחר שהם ייכנסו אודה לאחות ג'ואי ואמשיך לעבר העיר אורברג,בעלת המכון הראשון.
ספוילר
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
שמע כתבת את זה מעולה.. התלהבתי לקרוא!
- - - - - - - - - - - - -
אביט לחול ואחשוב לעצמי על כל רצף חיי עד עכשיו, המום ולא מאמין שזה קורה לי "אני עליי האחריות להציל את כל ג'וטו? את בטוחה? למה לא את? שאתה כבר מאמנת חזקה וותיקה ומנוסת!" אתקיף אותה בשאלות.
ושוב אמשיך לחשוב לעצמי 'אז כל חיי עקבו אחריי.. מעניין מדוע אני כל-כך מיוחד..'
ואז אשאל אותה פעם נוספת "רגע מדוע אני מיוחד מכל השאר? ואיך אפעל עם מי?"
ואחכה נרגש ומבולבל לתשובות שלה.
האריסון-
כולך המום למה שאתה שומע ומתקשה להאמין..
"אני עליי האחריות להציל את כל ג'וטו? את בטוחה? למה לא את? שאתה כבר מאמנת חזקה וותיקה ומנוסת!" אתה שואל אותה בתוקף.
"כי זה חלק מהתוכנית המהפכנית! הצוותים לא יחשדו שנער שהתחיל את המסע שלו הוא זה שעוקב אחריהם נכון? אני ניצחתי בליגת ג'וטו ולכן הם שמים עין על כל אחד מהאלופים ולכן בנערים לא יחשדו כלל! אני קצינת המבחן שלך בשביל לעזור לך ולהדריך אותך!" אומרת ומבקשת את הפוקידע שלך,אתה נותן לה אותו והיא שומרת בתוכה את המספר שלה.
"ככה תוכל למצוא אותי.." אומרת לך כשהיא מחבקת את ברכיה.
אתה ממשיך לחשוב על זה שכל חייך עקבו אחריך ועל המיוחדות שבך.
"רגע מדוע אני מיוחד מכל השאר? ואיך אפעל עם מי?" אתה שואל אותה מבולבל.
"כשהציעו לי את התפקיד..." היא אומרת, "אמרו לי שאני בעצם מקבלת דוחות על הרבה ילדים במחוז שלנו,שהם אז היו בני 12,עשו לכם מבחני ידע וכוח,אינטיליגנציה ועוד.. ואתה כיכבת במקומות הראשונים.. ולכן מצאתי לנכון שאתה המתאים לתפקיד כל כך גדול..." אומרת לך.
"אתה בכלל רוצה את התפקיד הזה?" שואלת אותך ונסה בקול שקט.
מה תעשה?
דיוויד-
אתה מתקדם לאזור הקול לאט ומכין את הפוכדור של טורצ'יק.
'מעניין מי זה' אתה חושב לעצמיך ואחר כך אתה מחפש אחר מקור הקול.
לאחר כמה רגעים של הסתכלות על הסביבה אתה רואה"שלום ילד,מה אתה עושה כאן?" שואל אותך האיש.
מה תעשה?
קודאק-
אתה מודה לאחות ג'וי, "לא תודה לך!" היא אומרת בצחקוק קל ומתבוננת במאנקי וגולדין.
אתה מתקדם לבריכה הקטנה של גולדין והיא מסתכלת עליך מחויכת, אתה קורא לה "גולדין! בואי! הגיע הרגע הגדול!" היא קופצת בשמחה,אתה מסביר לה על המסע והיא נראית מאוד מרוצה! אתה מושיט לה את הפוכדור והיא נכנסנת אליו במהירות,אתה מסמן למאנקי להיכנס לפוכדור וגם והוא נכנס גם.
שני הפוכדורים נעים מצד לצד עד ששניהם נעצרים בבת אחת.
"תתחדש! תשמור עליהם טוב!" אומרת האחות ג'וי,רושמת את מספר הטלפון שלך ומוסיפה אותך לרשימת הטלפונים בפוקידע שלך.
לאחר מכן אתם יוצאים מבית האימוץ והיא חוזרת למרכז הפוקימונים.
אתה צועד לכיוון העיר אורבורג ולפתע שומע צעקה, "היי ילד! ככה עובר בעיר ג'ובייליף במהירות? לך לבית הספר לפוקימונים ותלמד כמה דברים!" אתה מזהה את הקול ככל של ילד.
מה תעשה?
וואלאס-
"המממ..." אתה אומר בסקרנות ומחליט לעקוב אחר הילד לא לפני שאתה מודה לאחות ג'וי.
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ועוקב אחר הילדים,המרחק לא רחוק ואתם מגיעים לבמה מרכזית בעיר.
אתה רואה הרבה אנשים מתקהלים סביב,אתה מנסה להידחף ולהתקדם וכעבור כמה דקות אתה מגיע לבמה!
אתה רואה שעומד על הבמהשמנופף בידיו לכיוון שני פוקימונים שנמצאים באוויר,
ו-
.
אתה רואה את שני הפוקימונים מבצעים סיחרורים מרהיבים ומטורפים באוויר.
"ועכשיו! הונצ'קרו תפוס את רגליו של טוגקיס וטוגקיס את רגלים של הונצ'קרו!" אומר האיש בעודו מרים את ידיו.
שני הפוקימונים מתקדמים זה לעבר זה ותופסים אחד ברגליים של השני, "עכשיו! למעלה!" אומר האיש והפוקימונים עפים עוד יותר גבוה, "עכשיו! הונצ'קרו מתקפת שמיים! טוגקיס גם אתה!" צועק הבחור בשביל שישמעו אותו.
שני הפוקימונים מתחילים לזהור בגוון לבן וצוללים לכיוון למטה בעודם מסתחררים, "תשימו לב אנשים! שהם לא מאבדים שיווי משקל בגלל שהם תופסים אחד את השני!" מסביר האיש לקהל.
שני המעופפים ממשיכים להסתחרר עד שמגיעים כמעט לקרקע ופתאום הם נעצרים ועוזבים אחד את השני ונוצר ניצוצות סביבם בעקבות המתקפה,האנשים מריעים ושמחים, "נשאר לנו עוד תרגיל אחרון.. ואנחנו נצטרך מתנדב!" אומר הבחור
מה תעשה?
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
אביט בא ללא מילים ואז אביט שוב לקרקע ואומר 'עם היא כל-כך בטוחה והיא ועוד אנשים כמו האלופים סומכים עליי אז...' אחשוב לעצמי ליפני שהענה לה.
ואז קצת חושש ונרגש מבפנים, אביט בא בחיוך נחוש ואומר "אוקיי אני מסכים, אני יעזור לכם!"
ואז אקום מן החול אחבוט קלות בבגדי בשביל לנקות את החול מהם ואומר "אז מה עושים עכשיו? מתי מתחילים האימונים ואיפה?"
האריסון-
אתה מביט בא ללא מילים וחושב על זה שכל כך הרבה אנשים סומכים עליך,אז אסור לך לאכזב אותם!.
"אוקיי אני מסכים, אני יעזור לכם!" אתה אומר לה בנחישות וקם מהחול ומנער את עצמיך ממנו.
אתה שואל את ונסה על אימונים ועל מתי מתחילים והיא מסתכלת עליך במבט מתוסכל.
"אתה באמת רוצה להיכנס לזה?! תחשוב על כל ההרס שיכול לקרות.. כל כך הרבה אנשים ופוקימונים מתו בגלל המלחמה הזאת.. ואתה עכשיו רוצה להיכנס אליה? אני הייתי בדיוק כמוך.. עד שהם הרגו את ההורים שלי! אתה רוצה שזה מה שיקרה? עוד ייהרגו?" אומרת לך ונסה בתסכול וממשיכה לכרבל את ברכיה ולשבת על החול.
מה תעשה?
דיוויד-
אתה חושב לעצמיך מה זה עניינו אבל אתה שומר על נימוס ועונה לו.
"מסתכל על הנוף... מממ... מחפש מקום לאמן את הפוקימונים שלי..." אתה עונה לבחור.
"אתה מאמן פוקימונים?" אתה שואל אותו,הוא מחייך ומושיט אליך יד.
"שמי הוא נולנד ואני אחד ממוחות החזית במחוז קנטו,לקחתי הפסקה קצרה בשביל לבקר כאן בהואן.." הוא אומר לך ואתה לוחץ את ידו.
"בקשר לאימונים.. רוצה שאעזור לך להתאמן?" שואל אותך וקורץ לך.
מה תעשה?
קודאק-
אתה מחליט לוותר על להמשיך בדרך ואתה מחליט לבקר בבית הספר לפוקימונים.
אתה נכנס לבית הספר ורואה יחסית הרבה![]()
![]()
שמתקהלים סביב
האיש מבחין בך ומסמן לך להגיע.
אתה נכנס והוא לוקח את כולכם לתוך אולם עם זירות קרב.
"שלום לכם,שמי הוא קרל ואני המורה שלכם להיום,היום בעיקר נתאמן ונלמד איך להשתמש בפוקימונים שלנו נכון,ראשית אני רוצה שנתחלק לזוגות ונערוך קרבות,אתם ראשים לבחור איזה זירה שתרצו" אומר קרל והילדים מתחילים לדבר זה עם זה ולהתחלק.
לפתע מגיעה אליךשפונה אליך בנימוס.
"היי לך.. תרצה שנהיה זוג?" שואלת אותך בנימוס ומחייכת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)