"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אחשוב בלחץ 'לעזזל עכשיו אני חשוף.. צריך להעביר זמן' ואנשך בעדינות את שפתיי..
ואז מיד אפקוד על סינדקוויל "מהר סינדקוויל כסה את עצמך עם מסך עשן ותעביר זמן, בנתיים תנסה להיפטר מכאב הראש הזה!"
ואז אנסה לעודד ולהרגיע אותו ואומר בקול שקט ונעים "קדימה אתה תצליח..פשוט תרגע ותחשוב צלול...בלי לחץ!"
ולאחר מכן אחייך עליו מבעד לעשן ואומר לו "אוקיי עכשיו אתר את שלדר, נזק מן העשן במהירות והשתמש בנהמה חזק ופרעית!"
'המ... רק עכשיו לכדתי את פידוב...' אני מהרהר לעצמי. 'האם אני באמת מעדיף שהוא יתחזק ולא הקשר בינינו?...'
אני אביט מספר שניות בפידוב, ולבסוף אענה, "אני מאוד מודה לך על ההצעה אבל הקשר שלי עם פידוב חשוב לי יותר, רק לכדתי אותו ואני רוצה ללמוד להכיר אותו ושיתרגל אליי..." אני עונה לניקולאס. "תודה רבה, אבל לא תודה... בכל מקרה, אני אשמח אם תצטרף אליי לקצת זמן... אתה נראה לי אחד שמבין ואני אשמח מאוד מאוד אם תדרייך אותי מעט בנושא פוקימונים..."
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
"מהר סקוירטל תנסה להשתמש בהצלפת זנב!"אתה יכול לתת לסקווירטל להתקיף פעמיים.
"יפה,סקוירטל!נאמן אותך אחר כך!"אתה מעודד אותו,"עכשיו תשתמש בבועות אבל תנסה לאגד את הבועות לזרנוק מים ישיר לרטטה!" אתה מסביר לו.
סקווירטל אוגר את הבועות בפיו והם יוצאות בזרם חזק שמעיף את רטטה אחורנית.
רטטה שנראה תשוש מהמכה ממהר לנשוך את סקווירטל עוד פעם.
נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 04-20-2011 בשעה 03:49 PM
טוב אנשים.. אני רוצה עכשיו לשאול אותכם כמה דברים:
1.מה אתם אומרים על המשחק עד עכשיו? מעניין?
2.האם לדעתכם בעמוד הראשי של המשחק יש לכם רעיונות לשיפור העיצוב? משהו שיראה יפה יותר?
3.בקשר לשאלה אחד,אני מזכיר לכם שאתם יחסית בהתחלה,ולא כולם פגשו את קציני המבחן שלהם.
4.מרוצים מהצבע שנתתי לכם? רוצים להחליף?
נועם-
אתה לא נתת לא שום הוראות... תערוך את ההודעה,אני באמת מצפה ממך ליותר!
האריסון-
"מהר סינדקוויל כסה את עצמך עם מסך עשן ותעביר זמן, בנתיים תנסה להיפטר מכאב הראש הזה!" אתה פוקד מהר על סינדקוויל.
סינדקוויל המבולבל מתחיל להסתחרר במעגלים,הבילבול משפיע! אך לבסוף תוך כדי שהוא מסתובב הוא מפזר מסך עשן סמיך שמצליח לטשטש את האזור.
שלדר לא רוצה להסתבך בתך העשן ולכן מחכה שהוא יתפזר.
"קדימה אתה תצליח..פשוט תרגע ותחשוב צלול...בלי לחץ!" אתה מנסה להרגיע אותו.
לאחר כמה דקות נשמעת צעקה, "סינדה!!!" חזקה מאוד שמצליחה להבהיל את שלדר.
נוקו-
ספוילר
"וואו.." את אומרת.
"אני חושבת שאם זה תלוי בהשמדת העולם וכול זה אני מניחה שני אהיה חייבת להסכים.." את אומרת לג'קלין במבוכה.
"כן אני מסכימה איתך,אין לך הרבה ברירות" אומרת ג'קלין וקורצת לך.
"אז מה צריך לעשות?" את שואלת אותה.
"טוב בינתיים..אני אתן לך את זה" אומרת ג'קלין ומוציאה מהתיק שלה 2000$, "נראה לי שלא יזיק לך קצת כסף.." אומרת ג'קלין ואת מכניסה את הכסף במהירות למקום בטוח בתיק.
"עכשיו.. עוד משהו חשוב.. המבצע הוא סודי מאוד ולכן אסור לך לספר עליו לאיש! את יודעת עכשיו סודות ממשלה! ושכחתי לציין!בהואן נבחרו שני נערים,את ועוד ילד,הוא אחראי על צוות אקווה ואת נבחרת על צוות מגמה!בהצלחה!" מזהירה אותך ג'קלין.
"אוקיי.. את חופשיה ללכת,אני ממשיכה מכאן לעיר פורטרי,קחי את מספר הטלפון שלי" אומרת ג'קלין בחיוך ושומרת את המספר שלה בפוקידע שלך.
"אוקיי.. אז אני חושתב שניפגש בעיר רוסטרובו,ושם זה קרב המכון הראשון שלך! תתאמני היטב!" אומרת ג'קלין ושניכן יוצאות ממרכז הפוקימונים.
ג'קלין מוציאה את טרופיוס ועולה על גבו, "נתנו לי דיווח שביער פטלבורג ראו אנשי צוות מגמה מסיבה כלשהיא,תנסי להגיע לשם,אך תתאמני הרבה בדרך! לא ידועה על עוצמתם של החיילים האלו!" מסבירה ג'קלין, "כל טוב!" ג'קלין מנופפת לך לשלום, "טרופיווסס!!" קורא הפוקימון שלה ושניהם מתחילים לעוף באוויר.
מה תעשי?
קודאק-
"בסדר זירת האבן! אבל אני אשתמש במנקי! צא מנקי!" אתה עונה לה בהחלטיות ומוציא את מנקי מהפוכדור שלו.
"מאאנקי!" קורא הפוקימון וקופץ על רגליו.
ארבעתכם מגיעים לזירת האבן.
"צאי מיסדריווס!" צועקת סוזן ומהפוכדור שלה יוצאת פוקימון שלא ראית בעבר,מעופפת באוויר וצבעיה כהים.
מאנקי ומיסדריווס נמצאים בזירה מוכנים לקרב.
"צא איפום!", "קדימה וופר!" הילדים צועקים ואתה רואה שני פוקימונים עומדים מול הפוקימונים שלך.
![]()
.
"אייפום!!" קורא הפוקימון בעל הזנב הארוך.
"איפום חבטות זעם על מאנקי!" אומר אחד הילדים.
"וופר אקדח מים על מיסדריווס!" אומר הילד השני.
מה תעשה?
וואלאס-
פידוב היא נקבה,לא זכר.
'המ... רק עכשיו לכדתי את פידוב...' אתה מהרהר וחושב.
"אני מאוד מודה לך על ההצעה אבל הקשר שלי עם פידוב חשוב לי יותר, רק לכדתי אותו ואני רוצה ללמוד להכיר אותו ושיתרגל אליי..." אתה עונה לניקולס,הוא מהנהן בהסכמה.
"אתה צודק,עדיף להתקרב לפוקימון שלך קודם,ואחר כך האימונים איתו יהיו קלים יותר כשיש שיתוף פעולה" ניקולס מסביר בהסכמה.
"תודה רבה, אבל לא תודה... בכל מקרה, אני אשמח אם תצטרף אליי לקצת זמן... אתה נראה לי אחד שמבין ואני אשמח מאוד מאוד אם תדרייך אותי מעט בנושא פוקימונים..." אתה מציע לניקולס להצטרף אליך.
"אני אשמח!" עונה ניקולס.
"אני מכיר בקרבת מקום אזור בעיר שפתוח לפוקימונים מעופפים,תוכל לשחרר שם את פידוב,תרצה שאראה לך?" מציע לך ניקולס.
"מנקי,מיקוד אנרגיה עד שאייפום יתקרב,וכשהוא יתקרב תשתמש בבעיטה נמוכה ותרחיק אותו משם! לאחר מכן תשתמש ביללה שתרתיע את וופר ותשתמש מולו בחבטות זעם כדי שיפסיק את אקדח המים!" אומר לו ואחייך.
- מעניין..ומהנה..ומאוד כיף לענות לתגובות שלך כי הן מושקעות
- כדאי להוסיף לוגו,להוסיף באנשים ופוקימונים שפגשתם,בכל המחוזות,תוסיף כהתחלה לפחות איש אחד מכל מקום..
- ..
- מרוצה כי זה הצבע שלי במ"ת אחר..חח..בגלל זה נתת אותו..
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-20-2011 בשעה 01:52 PM
ספוילר
1.בינתיים זה כמו כל משחק רגיל בשבילי, אני מטיל ונלחם בפוקימונים. עכשיו ניקולאס בא וזה נראה טיפה יותר מעניין... ולוקח לך 4 שנים לכתוב המשכים XD
2. קצת יותר צבעים, לוגו... ושיהיה יותר מסודר ופחות עמוס.
3. אוקיי, התייחסתי.
4. הייתי שמח לצבע הזה: בלהבלהבלהבלה
~~~
"אני אשמח," אני אומר לו בחיוך ואני ופידוב החמודה עוקבים אחריו אל המקום עליו דיבר.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 04-20-2011 בשעה 07:37 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
טוב.. אז הסיכום הוא כך! קודם כל אני שמח לראות שאנשים נהנים במשחק..
אני לקחתי את מה שאמרתם לי לתשומת ליבי,אם תסתכלו על העמוד הראשי תוכלו שקצת סידרתי הכל,הוספתי באנשים שפגשתם תוכן וגם תפריט חנות!.
בקשר ללוגו אני ביקשתי מוואלאס (lord voldemort) לוגו אך הוא עסוק ולכן זה יקרה בתקופה הקרובה!
בקשר לעיצוב,אם יש לכם רעיונות,ספרייטים יפים,תמונות אז תציעו!
האריסון-
"יופי הוא מפוחד עכשיו" אתה אומר בביטחון.
קדימה סינדקוויל במרץ, רוץ והשתמש בדחיפה פרעית ועצמתית!" אתה מורה על סינדקוויל שנמצא בתוך ענן העשן.
העשן מתחיל להתפזר אך לפני שהוא נעלם סופית סינדקוויל פוגע בשלדר עם דחיפה חזקה במיוחד! אך אתה רואה שהוא מחזיק את ראשו,הוא נלחם בבילבול! שלדר מנצל את זה ודוחף את סינדקוויל.
מה תעשה?
דיוויד-
תענה על השאלות
"בוא נראה לך מה זה שריטות, טורצ'יק, למד אותו את תורת הצפורניים" אתה פוקד על טורצ'יק בנחישות בעודך מצביע על נינקדה.
טורצ'יק מבחין בנינקדה המתקרב אליו ורץ אליו,שניהם עומדים זה מול זה וקרב השריטות מתחיל! נינקדה תוקף ראשון,טורצ'יק מתחמק ושורט בעזרת רגלו הימנית את ראשו של נינקדה,הוא נפגע קשה וצווח, "נינקדה!!".
נינקדה לא מבזבז זמן ומצליח לפגוע בטורצ'יק עם צבתו השניה אך אחר כך טורצ'יק קופץ על גבו של נינקדה ושורט בעזרת ציפורניו החדות את נינקדה שצווח בכאב.
לבסוך טורצ'יק קופץ על גבו של נינקדה וחוזר לאיפה שעמד,נראה שנינקדה נפצע מאוד מהמתקפה והוא מנסה להשתמש בעלוקת חיים!.
מה תעשה?
קודאק-
"מנקי,מיקוד אנרגיה עד שאייפום יתקרב,וכשהוא יתקרב תשתמש בבעיטה נמוכה ותרחיק אותו משם! לאחר מכן תשתמש ביללה שתרתיע את וופר ותשתמש מולו בחבטות זעם כדי שיפסיק את אקדח המים!" אתה פוקד עליו.
מאנקי מרים את ידיו ומנסה להתרכז,בינתיים אייפום המהיר מתקרב לכיוונו.
בינתיים וופר משגר את אקדח המים ולכיוונה של מיסדריווס, "מיסדריווס על חושי! ותשגרי את זה על אייפום!" קוראת סוזן בשמחה.
עיניה של מיסדריווס נעשות כחולות ושאקדח המים נעצר ונשלט על פי רצונה.
בלי שאיפום מבחין אקדח המים פוגע בו ומעיף אותו בחוזקה על אחד העצים.
"אייפום לא! תנסה לקום ולהתחיל את מה שהתחלת!" אומר המאמן שלו.
איפום קם על הסלע אך לפתע מאנקי מופיע,הוא קופץ מסלע לסלע במהירות רבה ומכוון את רגלו שפוגעת בחוזקה באייפום שנחבט בסלע! אייפום נופל על הרצפה אך לא מתעלף!.
מאנקי מסתובב על וופר ומשחרר מפיו קול צווחני,"וופר!" צוחק הפוקימון.
"אה! זה לא מה שיפיל את וופר! וופר ירי בוץ!" אומר המאמן שלו וופר פוגע בעוצמה במאנקי.
בשל טבעו הפראי,מאנקי קם מעוצבן מאוד ומחכה לפקודתך!.
"מיסדריווס הדהמה על וופר!" סוזן אומרת למיסדירווס.
מה תעשה?
וואלאס-
אני לא כל כך אהבתי את הצבע,הוא נוצץ מדי וקשה לקרוא,אבל איך שבא לך,תרצה שאחליף גם את הטופס שלך בצבע הזה?
"אני אשמח," אתה עונה לו ושלושתכם הולכים.
לאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים לאזור של דשא גדול ופתוח,פידוב מאוד שמחה לראות את המרחב הזה.
ניקולס משחרר את שני הפוקימונים שלו והם מעופפים באוויר בהנאה.
"רצית אזור לשחק עפ פידוב לא? תהנה!" אומר ניקולס ומסתכל על הפוקימונים שלו.
מה תעשה?
1.בנתיים הוא לא ממש מעניין אבל אני בטוח שבהמשך הוא יהיה
2.לא, העיצוב הוא בסדר לפי דעתי.
3.אני זוכר...
4.מרוצה מהצבע.
~~~
"תתחמק" אני זועק לטורצ'יק וזז הצידה כאילו אני זה שצריך לחמוק מהמתקפה. אני מצביע על נינקדה "אחרי שתחמוק, ואני בטוח שתחמוק, תתקוף אותו בגחלת, תוציא את כל הכוחות שלך!" אני צועק.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
"סינדקוויל קום קדימה, אנחנו מסוגלים לנצח אותו!" אריע לו בנחישות ואנסה כך לרומם את רוחו.
אחשוב מעט אל תכנית, אביט בחול ואז אדריך את סינדקוייל שחיוך מתנוסס על פני "רוץ עליו בזריזות תפוס בקצה זנבו של שלדר והעף אותו מעלה!"
ואז מיד אוסיף "עכשיו לעבודה סינדקוייל, כוון גחלת לרצפה וצור לעט לעט מעטפת זכוכית קשה, ואז כשיפול תפגיז אותו שוב בגחלת!"
'כשהוא ינחת לא תיהיה לו נחיתה רכה!"
קצת קשה שהייתי צריכה ללכת למסעדה כדי להתחבר אז אני ממהרת בעיניים מקווה שזה לא עד כדי כך מפריע
~~~~~
אני מביטה בה המומה קצת ואז מאר קוראת "תודה !" ואז מסתכלת לעבר הרצפה "ואו להציל את העולם מהשמדה.. טוב כנראה שלהתאמן לא היה רע בכלל .." אני אומרת ומוציאה את וורמפל "אוקי וורמפל ירי חוט וטריקו קליע זרעים!" אני קוראת לעברם
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)