Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 70 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "סינדקוויל קום קדימה, אנחנו מסוגלים לנצח אותו!" אתה קורא לכיוון סינדקוויל בנחישות.
    "סינדקוויל!" קורא הפוקימון שלך במרץ.
    רוץ עליו בזריזות תפוס בקצה זנבו של שלדר והעף אותו מעלה!"
    ואז מיד אוסיף "עכשיו לעבודה סינדקוייל, כוון גחלת לרצפה וצור לעט לעט מעטפת זכוכית קשה, ואז כשיפול תפגיז אותו שוב בגחלת!" אתה מדריך אותו במהירות.

אתה שם לב שהבילבול נעלם! סינדקוויל רץ במהירות ומפתיע את שלדר,הוא אוחז בשתי ידיו הקטנות את קצה הקונכייה שלו ובתנופה רבה מעיף אותו לאוויר.
    שלדר נלחץ ונכנס לקונכייה שלו,בינתיים סינדקוויל מחמם את החול בעזרת גחלת,החול מתקשה והצבע של נעשה כהה יותר.
    סינדקוויל מחכה ששלדר ייפול,ו
    כעבור כמה רגעים שלדר נוחת על משטח החול הקשיח,אתה שומע מן שבר "קלאק!" מכיוונו של שלדר,סינדקוויל יורה גחלת על שלדר ופוגע בו בעוצמה,הוא התעלף אך אתה שם לב שנוצר לו סדק בקונכיה עקב הנפילה.

נוקו-
    תעני על השאלות שאלתי.
    "תודה!" את צועקת וצופה שג'קלין מתעופת עם הפוקימון שלה, "ואו להציל את העולם מהשמדה.. טוב כנראה שלהתאמן לא היה רע בכלל .." את אומרת,טריקו נראה מאוד להוט מהדבר ונראה שהוא מוכן למסע! את מוציאה את וורמפל מהפוכדור שלך.
    "אוקי וורמפל ירי חוט וטריקו קליע זרעים!" את מדריכה אותם,וורמפל שולח ירי חוט מהיר שיוצא לכיוון טריקו,טריקו קופץ באלגטיות ומתחמק ובתגובה יורה קליע זרעים שוורמפל נפגע ממנו.

דיוויד-
    "תתחמק" אתה אומר לטורצ'יק,טורצ'יק זז במהירות הצידה ומצליח להתחמק מהמתקפה.
    לאחר מכן אתה אומר לו "אחרי שתחמוק, ואני בטוח שתחמוק, תתקוף אותו בגחלת,תוציא את כל הכוחות שלך!".
    טורצ'יק מסתכל ממוקד בנינקדה התשוש ושולח לכיוונו מטר של כדורי אש קטנים ומהירים שפוגעים בנינקדה.
    נינקדה מתעלף ולא יכול להילחם יותר!.
    "זה היה מצוין! טורצ'יק נראה מאוד חזק!" אומר נולנד בטון משכנע.
    "עכשיו..תרצה לעשות עוד קרב?" שואל אותך נולנד.
    "או שתרצה לנוח קצת ואספר לך קצת כמה דברים?" שואל אותך ומחכה לתשובה שלך.

וואלאס-
    "פידוב, בוא נראה מה את מסוגלת לעשות..." אתה אומר לה.
    "תראי לי את ההתקפות שלך!" אתה אומר לה.
    היא פורשת את כנפייה ועולה לאוויר,הוא מתחילה להזיז את כנפייה במהירות ולפתע פידוב יוצרת משב רוח חזק במיוחד שכמע מעיפה אותך!, "זאת מתקפת רוח ממש מרשימה!" אומר ניקולס לפתע.
    לאחר מכן כנפיה של פידוב זוהרות,ואתה נזכר שהיא השתמשה במהלך הזה שנלחמת בה עם אושוואוט.
    הויא מתחילה לשגר לאוויר גלי אוויר מהירים שכל אחד יווצא מכנף אחרת, "זה נראה חיתוך אווירי" מסביר ניקולס.
    לאחר מכן פידוב נוהמת ואחר כך צוללת ללמטה ומשתמשת בדחיפה באוויר.
    "מה?! היא עוד לא יודעת מתקפה מהירה?!" חייבים ללמד אותה! ובגלל שיש פה הרבה רוחות! נוכל להיעזר בהם ללימוד! וגם טוגקיס יעזור!" אומר ניקולס ומסמן לפוקימון שלו להגיע.
    "טוגקיס עלה לאוויר ותתייצב מאחורי פידוב! אחר כך תנופף בכנפיך ותיצור רוח,בסימן שלי!" מסביר לו ניקולס.
    "הקטע כאן שפידוב צריכה להיות מהירה מאוד,מתקפה מהירה היא השיפור של דחיפה ובגלל שהיא מהירה אז צריכים שהיא תהיה מהירה! תגיד לה שתנסה לזרום עם הרוח,לפי איך שהיא מתקיפה,לא נראית לי שאמורה להיות בעיה" מסביר לך ניקולס.

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "פידוב, בוא נראה מה את מסוגלת לעשות..." אתה אומר לה.
    "תראי לי את ההתקפות שלך!" אתה אומר לה.
    היא פורשת את כנפייה ועולה לאוויר,הוא מתחילה להזיז את כנפייה במהירות ולפתע פידוב יוצרת משב רוח חזק במיוחד שכמע מעיפה אותך!, "זאת מתקפת רוח ממש מרשימה!" אומר ניקולס לפתע.
    לאחר מכן כנפיה של פידוב זוהרות,ואתה נזכר שהיא השתמשה במהלך הזה שנלחמת בה עם אושוואוט.
    הויא מתחילה לשגר לאוויר גלי אוויר מהירים שכל אחד יווצא מכנף אחרת, "זה נראה חיתוך אווירי" מסביר ניקולס.
    לאחר מכן פידוב נוהמת ואחר כך צוללת ללמטה ומשתמשת בדחיפה באוויר.
    "מה?! היא עוד לא יודעת מתקפה מהירה?!" חייבים ללמד אותה! ובגלל שיש פה הרבה רוחות! נוכל להיעזר בהם ללימוד! וגם טוגקיס יעזור!" אומר ניקולס ומסמן לפוקימון שלו להגיע.
    "טוגקיס עלה לאוויר ותתייצב מאחורי פידוב! אחר כך תנופף בכנפיך ותיצור רוח,בסימן שלי!" מסביר לו ניקולס.
    "הקטע כאן שפידוב צריכה להיות מהירה מאוד,מתקפה מהירה היא השיפור של דחיפה ובגלל שהיא מהירה אז צריכים שהיא תהיה מהירה! תגיד לה שתנסה לזרום עם הרוח,לפי איך שהיא מתקיפה,לא נראית לי שאמורה להיות בעיה" מסביר לך ניקולס.
    "פידוב, אנחנו עומדים ללמוד להשתמש במתקפת מהירות!" אני צועק לה מלמטה. "תיעזרי ברוח שטוגקיס ייצור כדי לטוס מהר קדימה, ולתקוף!" אני אומר, מקווה שהיא תבין ותצליח.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    טוב.. אז הסיכום הוא כך! קודם כל אני שמח לראות שאנשים נהנים במשחק..
    אני לקחתי את מה שאמרתם לי לתשומת ליבי,אם תסתכלו על העמוד הראשי תוכלו שקצת סידרתי הכל,הוספתי באנשים שפגשתם תוכן וגם תפריט חנות!.
    בקשר ללוגו אני ביקשתי מוואלאס (lord voldemort) לוגו אך הוא עסוק ולכן זה יקרה בתקופה הקרובה!
    בקשר לעיצוב,אם יש לכם רעיונות,ספרייטים יפים,תמונות אז תציעו!

קודאק-
    "מנקי,מיקוד אנרגיה עד שאייפום יתקרב,וכשהוא יתקרב תשתמש בבעיטה נמוכה ותרחיק אותו משם! לאחר מכן תשתמש ביללה שתרתיע את וופר ותשתמש מולו בחבטות זעם כדי שיפסיק את אקדח המים!" אתה פוקד עליו.
    מאנקי מרים את ידיו ומנסה להתרכז,בינתיים אייפום המהיר מתקרב לכיוונו.
    בינתיים וופר משגר את אקדח המים ולכיוונה של מיסדריווס, "מיסדריווס על חושי! ותשגרי את זה על אייפום!" קוראת סוזן בשמחה.
    עיניה של מיסדריווס נעשות כחולות ושאקדח המים נעצר ונשלט על פי רצונה.
    בלי שאיפום מבחין אקדח המים פוגע בו ומעיף אותו בחוזקה על אחד העצים.
    "אייפום לא! תנסה לקום ולהתחיל את מה שהתחלת!" אומר המאמן שלו.
    איפום קם על הסלע אך לפתע מאנקי מופיע,הוא קופץ מסלע לסלע במהירות רבה ומכוון את רגלו שפוגעת בחוזקה באייפום שנחבט בסלע! אייפום נופל על הרצפה אך לא מתעלף!.
    מאנקי מסתובב על וופר ומשחרר מפיו קול צווחני,"וופר!" צוחק הפוקימון.
    "אה! זה לא מה שיפיל את וופר! וופר ירי בוץ!" אומר המאמן שלו וופר פוגע בעוצמה במאנקי.
    בשל טבעו הפראי,מאנקי קם מעוצבן מאוד ומחכה לפקודתך!.
    "מיסדריווס הדהמה על וופר!" סוזן אומרת למיסדירווס.
    מה תעשה?
    *אני יכול גם לנסות לעשות לוגו ..

"מנקי,תשתמש במיקוד אנרגיה! לאחר מכן תשתמש בבעיטה נמוכה תוך כדי שאתה מסתובב! ככה הרגל שלך תפגע באייפום מכל הכיוונים! קדימה! עכשיו!" אומר לו ואחייך.
    "סוזן תחפי על מנקי בינתיים.." אבקש ממנה.

Spoiler ספוילר

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "סינדקוויל קום קדימה, אנחנו מסוגלים לנצח אותו!" אתה קורא לכיוון סינדקוויל בנחישות.
    "סינדקוויל!" קורא הפוקימון שלך במרץ.
    רוץ עליו בזריזות תפוס בקצה זנבו של שלדר והעף אותו מעלה!"
    ואז מיד אוסיף "עכשיו לעבודה סינדקוייל, כוון גחלת לרצפה וצור לעט לעט מעטפת זכוכית קשה, ואז כשיפול תפגיז אותו שוב בגחלת!" אתה מדריך אותו במהירות.

אתה שם לב שהבילבול נעלם! סינדקוויל רץ במהירות ומפתיע את שלדר,הוא אוחז בשתי ידיו הקטנות את קצה הקונכייה שלו ובתנופה רבה מעיף אותו לאוויר.
    שלדר נלחץ ונכנס לקונכייה שלו,בינתיים סינדקוויל מחמם את החול בעזרת גחלת,החול מתקשה והצבע של נעשה כהה יותר.
    סינדקוויל מחכה ששלדר ייפול,ו
    כעבור כמה רגעים שלדר נוחת על משטח החול הקשיח,אתה שומע מן שבר "קלאק!" מכיוונו של שלדר,סינדקוויל יורה גחלת על שלדר ופוגע בו בעוצמה,הוא התעלף אך אתה שם לב שנוצר לו סדק בקונכיה עקב הנפילה.
    "יש מעולה סינדקוייל אתה ענק!" אריע לו באושר.. וארוץ וארים אותו עם חיוך על פני.
    לאחר מכן שאבחין בקונכיה של שלדר ארים אותו מהר, אתפוס אותו בצורה תתמוך בקונחיה ולא תכאיב לו וארוץ עם סינדקוויל בחזרה למרכז העיר צ'ריגוב!
    אגיד לג'וי בלחץ שזה מקרא חירום ואשב שם עד שתסיים לטפל בוא..

.

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "תתחמק" אתה אומר לטורצ'יק,טורצ'יק זז במהירות הצידה ומצליח להתחמק מהמתקפה.
    לאחר מכן אתה אומר לו "אחרי שתחמוק, ואני בטוח שתחמוק, תתקוף אותו בגחלת,תוציא את כל הכוחות שלך!".
    טורצ'יק מסתכל ממוקד בנינקדה התשוש ושולח לכיוונו מטר של כדורי אש קטנים ומהירים שפוגעים בנינקדה.
    נינקדה מתעלף ולא יכול להילחם יותר!.
    "זה היה מצוין! טורצ'יק נראה מאוד חזק!" אומר נולנד בטון משכנע.
    "עכשיו..תרצה לעשות עוד קרב?" שואל אותך נולנד.
    "או שתרצה לנוח קצת ואספר לך קצת כמה דברים?" שואל אותך ומחכה לתשובה שלך.
    אני חושב קצת "אממ... אני מעדיף לנוח" אני אומר בחיוך. אני מחזיר את טורצ'יק לפוקדור "היית מעולה, עכשיו תנוח מעט" אני אומר לפוקימון שלי.אני מתמתח ומתיישב, נשען על גזע של אחד העצים לידי 'מה הוא רוצה לספר לי? אני חושב, הוא לא מכיר אותי' אני מחייך 'יכול להיות שהוא חושב שאני טוב ומתכוון לאמן אותי בעצמו' אני אומר לעצמי בלב בעיניים בורקות.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

6. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "יש מעולה סינדקוייל אתה ענק!" אתה אומר לו בחיוך.
    סינדקוויל עומד על שתי רגליו ומשלב ידיים, "סינדה סינדקוויל!" הוא קורא בגאווה.
    אתה שם לב לקונכייה השבורה של שלדר ומחליט לקחת אותו למרכז הפוקימונים! אתה וסינדקוויל מתפרצים למרכז!
    אתם רואים אתה מראה להן את שלדר והם מיד נכנסות לפעולה,הן לוקחות אותו ומביאות מיטה קטנה מותאמת לפוקימונים ושמים אותו שם,אחר כך לוקחים אותו לחדר,אתה רואה במראה שבודקים את מצבו,בוחנים את הקונכייה ומורחים עליה מן קרם לבן משונה.
    הזמן עובר ואחרי 20 דקות אחת מהאחיות ג'וי יוצאת אליך.
    "שלום" היא אומרת במתיקות, "טוב אז קודם כל לא צריך להילחץ,לשלדר היה רק סדק בקונכייה שלו ואני מאמינה בעוד יום-יומיים הוא יוכל לחזור לעצמו! שמנו לו קרם מיוחד על הסדק שאמור לבנות אותו מחדש, רק שאלה לי אליך,שלדר הוא שלך?" שואלת אותך

דיוויד-
    "אממ... אני מעדיף לנוח" אתה עונה לנולנד.
    "היית מעולה, עכשיו תנוח מעט" אתה אומר לטורציק, "טורצ'יק!" הפוקימון אומר בהתלהבות וחוזר לפוכדור שלו.
    אתה נשען על אחד מגזעי העצים בעוד שנולנד עומד ומסתכל על הים.
    "תראה.. אתה יודע שלעולם יש עבר רע מאוד,אך היום הוא בסדר.." הוא מתחיל לדבר.
    "מחוז הואן הוא מקום מיוחד,גדול שניתן ללמוד בו המון דברים! אתה רק בהתחלה ולכן אתה לא יודע על זה כלום.. אבל אתה תגלה" הוא אומר לך ומשלב ידיים.
    "במחוז הואן קיימים שני צוותים רעים שנלחמים זה בזה כבר המון שנים,קוראים להם צוות מגמה וצוות אקווה" הוא מסביר לך ואתה שם לב שפניו נעשות רציניות מאוד.
    "כדאי שתיזהר במסע הזה,אתה לא יכול לדעת מי יארוב לך בצד וינסה לתקוף" מזהיר אותך נולנד.
    "מה אתה בכלל עושה באולדייל? יש משהו מיוחד שאתה צריך לעשות שם?" שואל אותך נולנד

קודאק-
    תדבר איתי בפרטי
    "מנקי,תשתמש במיקוד אנרגיה! לאחר מכן תשתמש בבעיטה נמוכה תוך כדי שאתה מסתובב! ככה הרגל שלך תפגע באייפום מכל הכיוונים! קדימה! עכשיו!" אתה מדריך את מאנקי ופונה לסוזן, "סוזן תחפי על מנקי בינתיים..".
    "אל תדאג.." היא אומרת
    מאנקי שוב ממקד את האנרגייה שלו,בינתיים מיסדריווס מתקדמת במהירות לוופר, "וופר תחמוק!" אומר המאמן שלו וופר מנתר הצידה, "אקדח מים!" אומר המאמן אך מיסדריווס לפתע צועקת צעקה מבהילה מאוד שמשתקת את וופר.
    "איפום!" קורא המאמן שלו, אייפום קם תשוש מאוד אך נחוש, "מהירות על מאנקי!" אומר המאמן ואייפום שולח מטר של כוכבים שפוגעים במאנקי.
    מאנקי מסיים להתמקד ונראה שנפגע,הוא קופץ במיומנות רבה בין הסלעים ומתחיל להסתובב בעודו בועט,"אייפום קדימה לא לוותר צוות כפול!" אומר המאמן שלו ואייפום משתכפל לעשרות,מאנקי מתבלבל אך עצבנותו גוברת עליו והוא בועט בכולם,אחד אחד הוא מעיף עד שהאמיתי נשאר, "מהירות!" אומר המאמן שלו במהירות ולפני שמאנקי מספיק לתקוף הוא עף אחורה בגלל המתקפה של איפום.
    "בינתיים אתה שם לב שמיסדריווס נפגעה מסטירת הבוץ של וופר, "מיסדריווס קדימה!אל תוותרי!" מעודדת אותה סוזן.
    מיסדריווס מתקשה לעוף אך לפתע היא פותחת את עיניה כמו רובוט,ועיניה מתחילות להפוך לסגולות,אחר כך אתם שמים לב שגם עיניו של וופר נעשות סגולות.
    לאחר מכן וופר נע מצד לצד וחובט בזנבו בעצמו!, "מה מיסדריווס עושה?" שואלת סוזן.
    "סוזן יקירה.. מיסדריווס שלך למדה קרן בילבול!" אומר לפתע קרל.
    "יש!! כל הכבוד מיסדריווס!" קוראת סוזן בשמחה.
    "בוא נגמור אותם קודאק!" אומרת סוזן ומסתכלת אליך בחיוך נחוש.
    מה תעשה?

וואלאס-
    "פידוב, אנחנו עומדים ללמוד להשתמש במתקפת מהירות!" אתה אומר לה.
    "תיעזרי ברוח שטוגקיס ייצור כדי לטוס מהר קדימה, ולתקוף!" אתה מסביר לה והיא מהנהנת בהסכמה.
    היא עפה לפני טוגקיס ומסתובבת לטוגקיס ומאשרת לו שהיא מוכנה, "קיס!" קורא הפוקימון ומתחיל להזיז את כנפיו,לפתע נוצרת רוח מאוד חזקה ופידוב מזיזה את כנפיה,היא מסתדרת עם הרוח אך שהיא מתחילה להתקיף בדחיפה היא מתבלבלת ונופלת לקרקע.
    "לא נורא! לנסות עוד פעם!" אומר ניקולס.
    פידוב עולה שוב לאוויר וטוגקיס מניף את כנפיו שוב,פידוב זורמת עם הרוח ותוקפץ בדחיפה,אתה שם לב שהיא הרבה יותר מהירה עכשיו אך לקראת הסוף היא שוב מתבלבלת.
    "עוד פעם!" אומר ניקולס ופידוב מתנשמת לפתע אך נראה שהיא מוכנה לעוד ניסיון!
    הפעם,פידוב נראית שולטת במהירות,והיא נעה במהירות באמצעות הרוח ופתאום אתה שם לב שמאחוריי נוצר אור לבן, "זה מצוין!" אומר ניקולס.
    פידוב מתעופפת באוויר ונעה במהירות באוויר בעוד האור הלבן נמצא מאחורייה!
    "ברכותיי! פידוב למדה את המתקפה המהירה!" מברך אותך ניקולס.
    מה תעשה?

7. וואו כל כך אין לי מושג
    דיוויד-
    "אממ... אני מעדיף לנוח" אתה עונה לנולנד.
    "היית מעולה, עכשיו תנוח מעט" אתה אומר לטורציק, "טורצ'יק!" הפוקימון אומר בהתלהבות וחוזר לפוכדור שלו.
    אתה נשען על אחד מגזעי העצים בעוד שנולנד עומד ומסתכל על הים.
    "תראה.. אתה יודע שלעולם יש עבר רע מאוד,אך היום הוא בסדר.." הוא מתחיל לדבר.
    "מחוז הואן הוא מקום מיוחד,גדול שניתן ללמוד בו המון דברים! אתה רק בהתחלה ולכן אתה לא יודע על זה כלום.. אבל אתה תגלה" הוא אומר לך ומשלב ידיים.
    "במחוז הואן קיימים שני צוותים רעים שנלחמים זה בזה כבר המון שנים,קוראים להם צוות מגמה וצוות אקווה" הוא מסביר לך ואתה שם לב שפניו נעשות רציניות מאוד.
    "כדאי שתיזהר במסע הזה,אתה לא יכול לדעת מי יארוב לך בצד וינסה לתקוף" מזהיר אותך נולנד.
    "מה אתה בכלל עושה באולדייל? יש משהו מיוחד שאתה צריך לעשות שם?" שואל אותך נולנד
    "לא" אני אומר "אין שום דבר, אני פשוט רוצה לאמן את הפוקימונים שלי, והמקום הזה הוא חלק מהמסע שלי לליגה של הואן". 'מה הוא רוצה ממני?' אני חושב 'יש לי הרגשה רעה קצת בקשר אליו. "תודה שהזהרת אותי מהצוותים" אני אומר.

תודה שהתייחסתם, דוד

8. משתמש מנוסה
    דיוויד-
    אתה בטוח? תבדוק בהתחלה של מי שהחלפת בעמוד 3,אמור להיות שם משהו שהפרופסור אומר לך לפני שאתה יצאת למסע.
    "טוב.." הוא נאנח.
    "אז בקשר לפוקימונים שלך... שאתה לא רוצה.." אומר לך נולנד.
    "תיתן לי אותם ואני אקח אותם לחווה שלי בקנטו,מה אתה אומר?" שואל אותך נולנד.

9. וואו כל כך אין לי מושג
    דיוויד-
    אתה בטוח? תבדוק בהתחלה של מי שהחלפת בעמוד 3,אמור להיות שם משהו שהפרופסור אומר לך לפני שאתה יצאת למסע.
    "טוב.." הוא נאנח.
    "אז בקשר לפוקימונים שלך... שאתה לא רוצה.." אומר לך נולנד.
    "תיתן לי אותם ואני אקח אותם לחווה שלי בקנטו,מה אתה אומר?" שואל אותך נולנד.
    "כן" אני אומר לו בעניים בורקות "תודה". אני מגיש לו את שניי הפוקדורים, של סידוט וזיזגון 'סוף סוף נפטר מהם'."והאמת שכן אמרו לי משהו לפני שיצאתי למסע..." אני מהסס "הפרופסור אמר לי ששני אנשים יהיו פה ואני צריך לפגוש אותם".

תודה שהתייחסתם, דוד

10. משתמש מנוסה
    נולנד-
    "כן" אתה אומר בהחלטיות ומגיש לו את הפוכדורים של שני הפוקימונים שלך.
    'סוף סוף נפטרתי מהם' אתה חושב בהקלה.
    "והאמת שכן אמרו לי משהו לפני שיצאתי למסע..." אתה אומר לנולנד.
    "הפרופסור אמר לי ששני אנשים יהיו פה ואני צריך לפגוש אותם" אתה מסביר לו.
    "שני אנשים? למה? מי אלו אנשים אלה?" שואל אותך נולנד.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "יש מעולה סינדקוייל אתה ענק!" אתה אומר לו בחיוך.
    סינדקוויל עומד על שתי רגליו ומשלב ידיים, "סינדה סינדקוויל!" הוא קורא בגאווה.
    אתה שם לב לקונכייה השבורה של שלדר ומחליט לקחת אותו למרכז הפוקימונים! אתה וסינדקוויל מתפרצים למרכז!
    אתם רואים אתה מראה להן את שלדר והם מיד נכנסות לפעולה,הן לוקחות אותו ומביאות מיטה קטנה מותאמת לפוקימונים ושמים אותו שם,אחר כך לוקחים אותו לחדר,אתה רואה במראה שבודקים את מצבו,בוחנים את הקונכייה ומורחים עליה מן קרם לבן משונה.
    הזמן עובר ואחרי 20 דקות אחת מהאחיות ג'וי יוצאת אליך.
    "שלום" היא אומרת במתיקות, "טוב אז קודם כל לא צריך להילחץ,לשלדר היה רק סדק בקונכייה שלו ואני מאמינה בעוד יום-יומיים הוא יוכל לחזור לעצמו! שמנו לו קרם מיוחד על הסדק שאמור לבנות אותו מחדש, רק שאלה לי אליך,שלדר הוא שלך?" שואלת אותך
    אביטא בא בחיך קטן ואנשום לרווחה נשימה עמוקה, "לא גברתי, הוא לא שלי, ערכנו קרב אימון על החוף שקצת יצא מהשליטה!"
    ואקוד קידה קלה להראות שאני מתנצל..
    לאחר מכן אשאל בסקרנות "מה עליי לעשות עכשיו, אני צריך להתקדם במסע!"

.

12. לא ברור בכלל
    קודאק-
    תדבר איתי בפרטי
    "מנקי,תשתמש במיקוד אנרגיה! לאחר מכן תשתמש בבעיטה נמוכה תוך כדי שאתה מסתובב! ככה הרגל שלך תפגע באייפום מכל הכיוונים! קדימה! עכשיו!" אתה מדריך את מאנקי ופונה לסוזן, "סוזן תחפי על מנקי בינתיים..".
    "אל תדאג.." היא אומרת
    מאנקי שוב ממקד את האנרגייה שלו,בינתיים מיסדריווס מתקדמת במהירות לוופר, "וופר תחמוק!" אומר המאמן שלו וופר מנתר הצידה, "אקדח מים!" אומר המאמן אך מיסדריווס לפתע צועקת צעקה מבהילה מאוד שמשתקת את וופר.
    "איפום!" קורא המאמן שלו, אייפום קם תשוש מאוד אך נחוש, "מהירות על מאנקי!" אומר המאמן ואייפום שולח מטר של כוכבים שפוגעים במאנקי.
    מאנקי מסיים להתמקד ונראה שנפגע,הוא קופץ במיומנות רבה בין הסלעים ומתחיל להסתובב בעודו בועט,"אייפום קדימה לא לוותר צוות כפול!" אומר המאמן שלו ואייפום משתכפל לעשרות,מאנקי מתבלבל אך עצבנותו גוברת עליו והוא בועט בכולם,אחד אחד הוא מעיף עד שהאמיתי נשאר, "מהירות!" אומר המאמן שלו במהירות ולפני שמאנקי מספיק לתקוף הוא עף אחורה בגלל המתקפה של איפום.
    "בינתיים אתה שם לב שמיסדריווס נפגעה מסטירת הבוץ של וופר, "מיסדריווס קדימה!אל תוותרי!" מעודדת אותה סוזן.
    מיסדריווס מתקשה לעוף אך לפתע היא פותחת את עיניה כמו רובוט,ועיניה מתחילות להפוך לסגולות,אחר כך אתם שמים לב שגם עיניו של וופר נעשות סגולות.
    לאחר מכן וופר נע מצד לצד וחובט בזנבו בעצמו!, "מה מיסדריווס עושה?" שואלת סוזן.
    "סוזן יקירה.. מיסדריווס שלך למדה קרן בילבול!" אומר לפתע קרל.
    "יש!! כל הכבוד מיסדריווס!" קוראת סוזן בשמחה.
    "בוא נגמור אותם קודאק!" אומרת סוזן ומסתכלת אליך בחיוך נחוש.
    מה תעשה?
    "מאנקי! אל תבזבז שנייה ותיילל יללה שתפחיד את אייפום! מיד לאחר מכן תשתמש מולו בבעיטה נמוכה!" אומר לו ואחייך לסוזן בחזרה חיוך נחוש ואומר "קדימה.."

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "פידוב, אנחנו עומדים ללמוד להשתמש במתקפת מהירות!" אתה אומר לה.
    "תיעזרי ברוח שטוגקיס ייצור כדי לטוס מהר קדימה, ולתקוף!" אתה מסביר לה והיא מהנהנת בהסכמה.
    היא עפה לפני טוגקיס ומסתובבת לטוגקיס ומאשרת לו שהיא מוכנה, "קיס!" קורא הפוקימון ומתחיל להזיז את כנפיו,לפתע נוצרת רוח מאוד חזקה ופידוב מזיזה את כנפיה,היא מסתדרת עם הרוח אך שהיא מתחילה להתקיף בדחיפה היא מתבלבלת ונופלת לקרקע.
    "לא נורא! לנסות עוד פעם!" אומר ניקולס.
    פידוב עולה שוב לאוויר וטוגקיס מניף את כנפיו שוב,פידוב זורמת עם הרוח ותוקפץ בדחיפה,אתה שם לב שהיא הרבה יותר מהירה עכשיו אך לקראת הסוף היא שוב מתבלבלת.
    "עוד פעם!" אומר ניקולס ופידוב מתנשמת לפתע אך נראה שהיא מוכנה לעוד ניסיון!
    הפעם,פידוב נראית שולטת במהירות,והיא נעה במהירות באמצעות הרוח ופתאום אתה שם לב שמאחוריי נוצר אור לבן, "זה מצוין!" אומר ניקולס.
    פידוב מתעופפת באוויר ונעה במהירות באוויר בעוד האור הלבן נמצא מאחורייה!
    "ברכותיי! פידוב למדה את המתקפה המהירה!" מברך אותך ניקולס.
    מה תעשה?
    "תודה רבה!" אני אומר לניקולאס. "פידוב, אין כמוך!" אני אומר לפוקימונית שלי בחיוך ומושיט את ידיי כדי לחבק אותה. "מוכנה לבחון את היכולות החדשות שלך בקרב?" אני שואל, ויחד איתה, עם ניקולאס וטוגקיס אני מחפש פוקימון קטן, רצוי חרק או עשב כדי שיהיה לה קל נגדו והיא לא תובס ותהיה עצובה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

14. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "לא גברתי, הוא לא שלי, ערכנו קרב אימון על החוף שקצת יצא מהשליטה!" אתה מסביר לה.
    היא נאנחת, "טוב.. תיזהר לפעם הבאה.." אומרת לך.
    "מה עליי לעשות עכשיו, אני צריך להתקדם במסע!" אתה שואל אותה,היא חושבת מעט ועונה לך.
    "אם לא תרצה לקחת אותו אז אני מניחה שנחזיר אותו לחוף,נשאיר אותו פה עד שהקונכייה תגדל ואז נחזיר אותו לחוף" מסבירה לך האחות ג'וי.
    מה תעשה?

קודאק-
    "קדימה.." אתה עונה לה ושניכם מהנהנים שהחלטיות.
    "מאנקי! אל תבזבז שנייה ותיילל יללה שתפחיד את אייפום! מיד לאחר מכן תשתמש מולו בבעיטה נמוכה!" אתה מדריך את מאנקי.
    "מיסדריווס החזיקי מעמד! תשתמשי מהר בעל חושי על וופר! תטיחי אותו על אחד הסלעים! ואז תשתמשי בעין הרע!" קוראת סוזן.
    הפוקימונים יוצאים למאבק אחרון.
    "וופר תשתלט על עצמיך!" קורא המאמן שלו, "מהר סטירת בוץ לכיוונה של סוזן ואחר כך אקדח מים!" אומר המאמן שלו.
    "אייפום עוד צוות כפול! לבלבל את מאנקי ואז מיד אגרוף ממוקד!" קורא המאמן השני.
    מאנקי מילל בעוצמה ושני הפוקימונים היריבים נרתעים,מאנקי מנצל את הזמן ומזנק לכיוון אייפום אך בשניה לפני שמאנקי משחרר את הבעיטה אייפום משכפל את עצמו,עשרה אייפום מקיפים את מאנקי.
    בינתיים,וופר מצליח להשתמש בסטירת בוץ אך מיסדריווס מתחמקת,מיסדריווס משתמשת בעל חושי ששולט על וופר ובעזרתו מעיפה אותו על אחד הסלעים,הוא נפגע מאוד ולאחר מכן גופה של מיסדריווס נעשה בצבע כהה יותר ואתה רואה מעין עין גדולה מגיחה מעלייה,וופר מביט בעין ונראה כמו זומבי ולבסוף נפגע ממנה מאוד, "המתקפה משפיעה יותר אם לפוקימון היריב יש בעית סטאטוס,נגיד שהוא מבולבל כמו וופר" מסבירה לך סוזן.
    העין הרע מסיימת את הקרב בשביל וופר,הוא לא יכול להילחם.
    בינתיים מאנקי לא יודע מה לעשות וכל האיפום רצים עליו עם אגרוף ממוקד,אך מאנקי משתמש בבעיטה נמוכה ומסתובב,מעיף את כל האיפום ומצליח לאתר את האמיתי ומנחית בו בעיטה חזקה ביותר שמעיפה אותו על הקרקע,אייפום לא יכול להילחם.
    "יש הצלחנו!" קוראת סוזן ומחבקת אותך.
    "זה היה קרב יוצא מן הכלל! הפוקימונים שלכם נהדרים!" אומר קרל בחיוך.
    מאנקי ומיסדריווס נראים מאוד שמחים!
    מה תעשה?

וואלאס-
    "תודה רבה!" אתה מודה לניקולס.
    "פידוב, אין כמוך!" אתה מחמיא לה,"פידוב!" קוראת הפוקימון בחיוך ועפה אליה,אתה מחבק אותה באושר.
    "מוכנה לבחון את היכולות החדשות שלך בקרב?" אתה שואל אותה והיא מהנהנת בהסכמה.
    ארבעתכם מחפשים אחר אימון לפידוב ואתם מבחינים ב- ולידו "וולה!" צועקת הפוקימון שלידו.
    "היי לכם" אומר הילד בנימוס.
    אתם מתקדמים אליו, "קוראים לי כריס וזאת וולבי" כריס מציג את שניהם.
    "וולבי!" צועקת פוקימון הציפור ומסתכלת על פידוב בצורה מאיימת,פידוב מחמיצה פנים גם היא, "פי!" צועקת ושניהם נעמדות אחת מול השניה ומחמיצות פנים אחת לשניה, "יריבות ממבט ראשון הייתי אומר.." אומר ניקולס באירוניה.

15. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "קדימה.." אתה עונה לה ושניכם מהנהנים שהחלטיות.
    "מאנקי! אל תבזבז שנייה ותיילל יללה שתפחיד את אייפום! מיד לאחר מכן תשתמש מולו בבעיטה נמוכה!" אתה מדריך את מאנקי.
    "מיסדריווס החזיקי מעמד! תשתמשי מהר בעל חושי על וופר! תטיחי אותו על אחד הסלעים! ואז תשתמשי בעין הרע!" קוראת סוזן.
    הפוקימונים יוצאים למאבק אחרון.
    "וופר תשתלט על עצמיך!" קורא המאמן שלו, "מהר סטירת בוץ לכיוונה של סוזן ואחר כך אקדח מים!" אומר המאמן שלו.
    "אייפום עוד צוות כפול! לבלבל את מאנקי ואז מיד אגרוף ממוקד!" קורא המאמן השני.
    מאנקי מילל בעוצמה ושני הפוקימונים היריבים נרתעים,מאנקי מנצל את הזמן ומזנק לכיוון אייפום אך בשניה לפני שמאנקי משחרר את הבעיטה אייפום משכפל את עצמו,עשרה אייפום מקיפים את מאנקי.
    בינתיים,וופר מצליח להשתמש בסטירת בוץ אך מיסדריווס מתחמקת,מיסדריווס משתמשת בעל חושי ששולט על וופר ובעזרתו מעיפה אותו על אחד הסלעים,הוא נפגע מאוד ולאחר מכן גופה של מיסדריווס נעשה בצבע כהה יותר ואתה רואה מעין עין גדולה מגיחה מעלייה,וופר מביט בעין ונראה כמו זומבי ולבסוף נפגע ממנה מאוד, "המתקפה משפיעה יותר אם לפוקימון היריב יש בעית סטאטוס,נגיד שהוא מבולבל כמו וופר" מסבירה לך סוזן.
    העין הרע מסיימת את הקרב בשביל וופר,הוא לא יכול להילחם.
    בינתיים מאנקי לא יודע מה לעשות וכל האיפום רצים עליו עם אגרוף ממוקד,אך מאנקי משתמש בבעיטה נמוכה ומסתובב,מעיף את כל האיפום ומצליח לאתר את האמיתי ומנחית בו בעיטה חזקה ביותר שמעיפה אותו על הקרקע,אייפום לא יכול להילחם.
    "יש הצלחנו!" קוראת סוזן ומחבקת אותך.
    "זה היה קרב יוצא מן הכלל! הפוקימונים שלכם נהדרים!" אומר קרל בחיוך.
    מאנקי ומיסדריווס נראים מאוד שמחים!
    מה תעשה?
    .
    "יפה מאוד מאנקי!" אומר ואגש אליו,"קרב טוב סוזן,אם תרצי נמשיך ביחד במסע" אומר ואקרוץ לה,
    לאחר כן אומר "חזור מאנקי,עשית עבודה טובה,תנוח" לאחר מכן אלך לכיוון קרל ואומר "מה רצית ממני?"

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 70 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •