"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אחייך אליה ואומר לה "אוקיי תודה רבה לך!" ואלך לי לדרכי, "בוא סינדקוויל הוא יהיה בסדר!" אומר בכדי להוריד דאגה מליבו.
אוציא מהכיס את המפה ואלך בעקבותיה על העיר הקרובה הבאה!
אסתכל סביב בדרך ואחפש פוקימונים 'לפי המפה העיר הבאה היא וויולט שם נמצא מכון המעופף של פולקנר..' אחשוב לעצמי בחיוך נרגש!
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
האריסון-
"אוקיי תודה רבה לך!" אתה מודה לה ונפרד ממנה.
"בוא סינדקוויל הוא יהיה בסדר!" אתה אומר לו ושניכם יוצאים מהמרכז.
אתה מוציא את המפה ורואה שבכדי להגיע לעיר ויולט תצטרך לעבור את דרך 30.
בעודך מתרגש מהמכון הראשון שמחכה לך אתה פתאום מרגיש רטט בפוקידע, אתה מוציא אותה ורואה הודעה מונסה!.
"אני מצטערת אבל אני לא אוכל להגיע לעיר ויולט בזמן הקרוב.. נתקלתי במשהו דחוף ואני חייבת לטפל בו,אני אנסה לבוא הכי מהר שאוכל!".
אחרי קריאת ההודעה אתה מבחין ב-שטווה לו רשת על אחד העצים.
נוקו-
"אוקי וורמפל עוקץ רעל טריקו תתחמק במתקפה מהירה ותשתמש במתקפה מהירה אליו ולאחר מכן קליע זרעים ווורמפל תחמוק ועוקץ רעל!" את אומרת להם.
הפוקימונים שלך נלחמים אחד בשני עד שלפתע מגיע אלייך"ילדה אם את מחפשת מקום אימונים טוב,כדאי שתלכי לבריכה פה ממול,תוכלי למצוא שם פוקימוני מים" אומר הילד.
קודאק-
"יפה מאוד מאנקי!" אתה אומר לו וניגש אליו,אתה והוא הולכים לאיפה שעמדת בקרב ואתה אומר לסוזן, "קרב טוב סוזן,אם תרצי נמשיך ביחד במסע" אתה מציע לה בקריצה, "ברור! אני אשמח!" עונה לך בשמחה.
"חזור מאנקי,עשית עבודה טובה,תנוח" אתה אומר למאנקי, "מאנקי!" קורא הפוקימון וחוזר לפוכדור שלו.
"מה רצית ממני?" אתה שואל את קרל, "אתה רצית שאעזור לך עם הקשר שלך ושל שינקס לא?" שואל אותך קרל, "אתה מעוניין?" שואל אותך.
סוזן ניגשת אליך, "אני בינתיים אאמן את אזוריל שלי,ניפגש פה עוד שעה" אומרת לך סוזן והולכת.
וואלאס-
"פידוב, תהיי נחמדה..." אתה מנסה להרגיע אותה אך לשווא,היא וולבי ממוקדות אחת בשניה.
"נעים מאוד, אני וואלאס, אבל אתה יכול לקרוא לי וואלי." אתה מציג את עצמיך, "נעים מאוד" אומר כריס ואתם לוחצים ידיים.
"הוולאבי שלך נראית חזקה... תרצה לבחון את היכולות שלה בקרב נגדי?" אתה שואל אותו.
"האמת שכן! השגתי אותה לא מזמן ולא יצא לי להילחם איתה הרבה!" אומר כריס.
"אני אהיה השופט" אומר ניקולס וטוגקיס עומד לידו.
"טפיג!" קורא כריס ומוציא מהפוכדור שלו פוקימון בצבעים אדום ושחור עם זנב מפותל, "תצפה בקרב" אומר כריס וטפיג ניגש לשבת ליד טוגקיס.
אתם נעמדים במקומות שלכם, "צאו!" מכריז ניקולס
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
האריסון-
היא שלחה לך הודעה היא לא התקשרה אליך..
"ספינרק-פוקימון הקורים,ספינרק טווה את מרחב הקורים שלו סביב על מקום שיוכל,הוא מחכה בשקט מוחלט עד שטרף נתפס בקורים הדביקים" אומרת הפוקידע ונכבית.
ספינרק מסתכל עליכם וממשיך לטוות את הקורים שלו.
אתה מחליט להמשיך בדרך ואתה מבחין ב-ו-
רצים ומשחקים.
אתה מנסה להתנגש בעץ ולהפיל משהו,לאחר כמה ניסיונות נופלששנופל על הרצפה ומתפוצץ! אתה עף כמה מטרים אחורה ושני הפוקימונים הצהובים מסתתרים בשיח.
נוקו-
קצת הגזמת.. מיילוטיק?וופוריאון? בבריכה קטנה?
את מחפשת אחר פוקימוני מים,לטריקו לא נוח על כתפיך ולכן עומד על רגליו.
לאחר כמה 10 דקות של חיפושים אתם מבחינים ב-מגיח מהמים.
אחר כך אתם רואיםרץ עם רגליו המהירות על מי הבריכה.
מה תעשו?
וואלאס-
"פידוב, תצאי במתקפה מהירה!" אתה אומר לה במהירות.
"אם הוא מתחמק תנסי שוב, ואם הוא תוקף תתחמקי!" אתה ממשיך להדריך אותה.
"את יכולה! קדימה!" אתה מעודד אותה והיא יוצאת לקרב.
היא פורשת את כנפייה והאור הלבן והבוהק מופיע שוב ופידוב מתקרבת לוולבי במהירות, "וולבי תתחמקי!" אומר כריס אך וולבי לא מצליחה להתחמק!
וולבי מתעצבנת מאוד!, "קדימה תשתמשי במריטה!" אומר כריס וולבי מתקדמת לפידוב תוך כדי שמקורה נעשה גדול יותר אך פידוב מתחמקת,אתה שם לב שוולבי לא עפה.
"מה לעזזל?!" אמלמל לעצמי בבהלה.. אביט בסידקוויל ואשאל אותו עם הוא בסדר.
אפתח מיד את הפוקדע ואבדוק לגביי הפוקימון שמתפוצץ ושני העכברים הצהובים שראיתי, אתחיל בגדול שבהם..
לאחר מכן אחשוב "מממ..מעניין מה הקשר של השניים אני מעוניין לתפוס את הגדול אבל הם נראים חברים!"
ואלך לי לדרכי.
האריסון-
"מה לעזזל?!" אתה ממלמל ושואל לשלומו של סינדקוויל, "סינדה!" הוא עונה לך ונראה שהוא לא נפגע.
אתה מיד מוציא את הפוקידע כדי לבדוק על שלושת הפוקימונים.
"פינקו-פוקימון האצטרובל,עורו של פינקו מגן עליו מפוקימונים מעופפים שמנקרים אותו בטעות,הוא לא זז הרבה וכל פעם שייפול על הרצפה יש סיכוי שיתפוצץ" אומרת הפוקידע.
"פיקאצ'ו-פוקימון העכבר החשמלי,ההתפתחות של פיצ'ו,פיקאצ'ו חיים ביערות בקבוצות,הוא אוגר את הכוח החשמלי שלו בשתי הנקודות האדומות שעל הלחיים שלו,פוקימון מאוד אינטיליגנט".
"פיצ'ו-פוקימון העכבר החשמלי,בשונה מפיקאצ'ו,הנקודות שעל הלחיים שלו קטנות ולכן הוא לא יכול לאגור בהם הרבה אנרגייה,הם לא שולטים בכוחות החשמל שלהם ויכולים לחשמל כל אחד לא בכוונה" הפוקידע נכבית.
פיקאצ'ו יוצא מהשיח וקורא לפיצ'ו,שניהם מחייכים אחד לשני,פינקו מטפס על העץ שממנו נפל.
אתה מחליט לעזוב אותם וממשיך בדרכיך,אתה מבחין ב-שיושב על ענף של עץ ואוכל פרי.
לפתע אתה רואהשמגיח בריצה מהיער הסמוך אליכם.
"אני אתפוס אותך!" אתה שומע צעקה ולפתע אתה רואהו-
"טוטודייל אל תוותר! קדימה עוד אקדח מים! הוא ממש תשוש!" אומרת הילדה והפוקימון שמאוד דומה לפרליגיטור של ונסה יורה מפיו אקדח מים מים שפוגע בפוקימון השני ומפיל אותו לרצפה, "פוכדור צא!" קוראת הילדה וזורקת את הפוכדור שלה על הפוקימון,כעבור כמה נידנודים הוא נתפס.
"יש!" קוראת הילדה ומבחינה בך.
קודאק-
"בסדר.." אתה אומר לסוזן והיא הולכת עם אחד מהמאמנים שנלחמתם לזירה אחרת.
אתה מוציא את הפוכדור של שינקס ומסתכל עליו, "בכל מקרה..אני אשמח!" אתה אומר לקרל ומחכה לראות מה הוא יגיד לעשות.
"אוקיי.. בהתחלה אנחנו נראה את האופי של שינקס וננסה לגלות למה הוא לא מקשיב" אומר קרל ואתם הולכים לאזור שבו נכנסת לבית הספר, קרל לוקח עט ודף רישום, "תוציא אותו מהפוכדור ונראה איך הוא מגיב לסביבה" אומר קרל
וואלאס-
"פידוב, תשתמשי בתעופה כיתרון!" אתה אומר לה והיא נשארת באוויר.
"תשתמשי במתקפה מהירה שוב, וברגע שאת פוגעת תעלי בחזרה למעלה במהירות!" אתה מדריך אותה במהירות.
"גם לנו יש כמה טריקים בשרוול.." אומר כריס.
פידוב מתקרבת במהירות לוולבי, "וולבי ברגע הנכון תשתמשי במתקפה נסתרת!" כריס אומר.
וולבי מחכה לפידוב המתקרבת במהירות,לפתע גופה של וולבי נעשה כהה ובדיוק שפידוב מתקיפה,וולבי מתחמקת!.
פידוב מבולבלת ולא יודעת היכן היא ולפתע וולבי פוגעת בה בגבה ומפילה אותה בחוזקה לרצפה מהאוויר.
"יפה מאוד וולבי" אומר כריס.
"אתה לא מעוניין לדעת למה וולבי לא עפה? תוכל לדעת זאת בעזרת הפוקידע" אומר לך ניקולס.
קודאק-
"אוקיי.." אתה אומר ומוציא את שינקס.
"תתנהג יפה.." אתה אומר לו,הוא מסתכל עליך ונוהם.
בעוד שינקס מסתובב בתוך בית הספר קרל בודק אותו ורושם כל מיני דברים.
לאחר 10 דקות של התבוננות בשינקס קרל מגיע למסקנה, "שינקס מאוד תוקפני ויש לו מזז חם,יקח קצת זמן עד שתתקשרו ביחד" אומר לך.
"תנסה אולי לדבר איתו,לשחק" אומר לך קרל.
וואלאס-
פירסמתי באנשים שפגשתם מידע על כריס.
אתה נזכר ששכחת לבדוק ומורה לפידבו לעלות לאוויר ולחכות לפקודות.
אתה מוציא את הפוקידע "וולבי-פוקימון נשר הנבלות,כנפיו של וולבי קטנות מדי בשביל לאפשר לה לעוף בחופשיות ורק כשיתפתח יוכלו לעוף,הם לרוב מציקות לפוקימונים חלשים" אומרת הפוקידע ונכבית.
"פידוב, הכל יהיה בסדר!" אתה אומר לפידוב,"הכנפיים שלה קטנות מדי לתעופה!" אתה אומר לה והיא מצחקקת,וולבי מתעצבנת על העובדה הזאת ורוקעת ברגליה.
תשתמשי במתקפה מהירה במלוא העוצמה!" אתה אומר לפידוב.
"מתקפה מהירה זה כל מה שיש לך?" אומר כריס ומחייך.
"זה שוולבי לא יכולה לעוף לא אומר שהיא לא יכולה להיות באוויר! וולבי שפידוב מתקרבת תשתמשי ברוח בכדי לקפוץ!" אומר כריס,פידוב מתקרבת אך וולבי פורתש את כנפיה הקטנות וקופצת בעזרת הרוח מעל פידוב, "עכשיו מריטה!" קורא כריס,וולבי נופלת לכיוון פידוב אך משתמשת בכנפיה הקטנות בשביל לרכך את הנפילה,היא רצה לכיוון פידוב שעפה ליד הקרקע,וולבי רצה מהר מאוד ומצליחה לפגוע בחוזקה עם מקורה בפידוב.
"אם תמשיך במתקפה מהירה אתה לא תנצח! אפילו שוולבי לא יכולה לעוף לא אומר שהיא הולכת להפסיד!" אומר לך ניקולס.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)