Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 70 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    סיגל-רשומה,אבל אני אראה אם יש עוד מישהו להואן שיכתוב טופס ורקע טובים

קודאק-
    הרקע אצלי,רשום

pokefan-רקע ממש יפה! כל הכבוד! רשום!

jari-מצטער הרקע קצר ולא עניני

darkboy-רשום

המקומות שתפוסים הם:קנטו,ג'וטו,הואן(ניסיון להתמודד עם סיגל על המקום השני בהואן),סינו.
    נשאר עוד מחוז אחד להירשם אליו והוא אונובה!
    אם יש לכם הערות נא תשלחו אליי הודעה פרטית!

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [SIZE="6"][COLOR="Purple"][U][B]

התחלה
    השעון המעורר שלכם בצורת פידג'י\הוטהוט\טיילו\סטארלי ופידוב מעיר אותכם משנתכם ליום חדש.
    בלי לפקוח את העיניים,אתם שולחים את ידכם ומכבים אותו במהירות.
    אך במקום לרבוץ עוד קצת במיטה אתם נעמדים על הרגליים ומיד פותחים את החלון.
    מהחלון נכנסת קרן שמש חמימה הממלאת את חדרכם ומבשרת על יום חדש ונעים בפתח.
    בעודכם לובשים את הבגדים שאמכם הכינה לכם,אתם חושבים על התחלת המסע שלכם,במי תיפגשו,מה יקרה ואיפה תהיו.
    סקרנים לדעת על המסע כבר סיימתם לצחצח שיניים וחוזרים אל החדר,לוקחים משם הכל ומסתכלים בכולו בפעם האחרונה “אני לא אשכח את המקום הזה,אולי זאת הפעם האחרונה שאני אראה אותו” אתם ממלמלים בשקט ויורדים במורד המדרגות.
    הוריכם צופים בכם גאים ושמחים יורדים מהמדרגות ומגיעים למטבח,על השולחן נמצאת ארוחת הבוקר האהובה עליכם.
    בעודכם מתחילים לאכול אתם פתאום נזכרים בביקורים של האנשים שהיו מבקרים אותכם בשלוש השנים האחרונות, שהייתם צעירים ושהוריכם טענו שהם בדקו את המצב הבריאותי שלכם כי הייתה לכם מחלה נדירה.
    בעודכם מסיימים לאכול,אמכם ניגשת אליכם ומביאה לכם את התיק החדש שקנתה לכם למסע.
    אחרי ששמתם את התיק עליכם,אתם מוכנים לצאת לדרך! אך לפני שאתם עושים זאת הוריכם מתנפלים עליכם בחיבוקים ונשיקות של עצב ושמחה ביחד.
    אחרי שנפרדתם מהוריכם כמו שצריך אתם יוצאים מביתכם ומנופפים להם לשלום.
    אחרי 5 דקות של הליכה אתם עומדים מול מעבדת הפרופסור המחוזי ומולכם דלת הכניסה המזמינה אותכם להיכנס.. מה תעשו?

אני אושיט יד באטיות רבה לידית הדלת ואפתח אותה לאט לאט,אני אכנס במהירות וארוץ לכיוון הפורפסור מתרגש,
    ''שלום פרופסור אוק,אתה זוכר את ההבטחה שהבטחת לי לפני שנתיים?,אז הנה הגעתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי,אז.... מה הבחירות שלי?'',אשאל את הפרופסור בהתרגשות רבה נזכר באותו יום שנכנסתי למעבדה בפעם הראשונה,'אני עוד אפגוש את המאמן שעקבתי אחריו לפה אני בטוח',אחשוב לעצמי מחייך ומחכה לתשובתו של הפרופסור.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

התחלה
    השעון המעורר שלכם בצורת פידג'י\הוטהוט\טיילו\סטארלי ופידוב מעיר אותכם משנתכם ליום חדש.
    בעודכם לובשים את הבגדים שאמכם הכינה לכם,אתם חושבים על התחלת המסע שלכם,במי תיפגשו,מה יקרה ואיפה תהיו.
    סקרנים לדעת על המסע כבר סיימתם לצחצח שיניים וחוזרים אל החדר,לוקחים משם הכל ומסתכלים בכולו בפעם האחרונה “אני לא אשכח את המקום הזה,אולי זאת הפעם האחרונה שאני אראה אותו” אתם ממלמלים בשקט ויורדים במורד המדרגות.
    הוריכם צופים בכם גאים ושמחים יורדים מהמדרגות ומגיעים למטבח,על השולחן נמצאת ארוחת הבוקר האהובה עליכם.
    בעודכם מתחילים לאכול אתם פתאום נזכרים בביקורים של האנשים שהיו מבקרים אותכם בשלוש השנים האחרונות, שהייתם צעירים ושהוריכם טענו שהם בדקו את המצב הבריאותי שלכם כי הייתה לכם מחלה נדירה.
    אחרי ששמתם את התיק עליכם,אתם מוכנים לצאת לדרך! אך לפני שאתם עושים זאת הוריכם מתנפלים עליכם בחיבוקים ונשיקות של עצב ושמחה ביחד.
    אחרי 5 דקות של הליכה אתם עומדים מול מעבדת הפרופסור המחוזי ומולכם דלת הכניסה המזמינה אותכם להיכנס.. מה תעשו?
    אפרד מהוריי ואומר להם "אל תדאגו לי .. אני אתגעגע לכם, ביי ! "
    כשאני אעמוד מול המעבדה ~ אני אומר לעצמי בלב 'אוקיי זה הרגע הגדול...אז קודק אתה צריך לזכור..לא להילחץ מדי..' ואז אצחקק לעצמי צחקוק קל ואכנס למעבדה.
    "שלום פרופ.רוואן ! יום יפה היום,לא ?" אשאל בקול נעים של יום חדש..
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 03-31-2011 בשעה 05:38 PM

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    התחלה
    "אוקי זהו זהו..." אני אומרת ונושמת "זה הזמן להתחיל תמסע.." אני אומרת ואז ממשיכה "נו קדימה יד למה את לא זזה.." אני אומרת בלחץ ואז מרימה יד קצת רועדת לעבר בדלך ופותחת אותה "שלום פרופסור!" אני יומר אם חיוך

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    התחלה
    'הלוואי שאהיה מסע מעניין!' אני אומר לעצמי בלב,
    "טוק! טוק! טוק!" אני אומר ודופק על הדלת עם חיוך,
    "פרופסור! זה אני טוני! סאתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי!" אני צועק מבחוץ,
    'נו.. שיפתח כבר!!' אני חושב לעצמי ופותח מעט את הדלת ומציץ פנימה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    התחלה
    השעון המעורר שלכם בצורת הוטהוט מעיר אותכם משנתכם ליום חדש.
    אחרי 5 דקות של הליכה אתם עומדים מול מעבדת הפרופסור המחוזי ומולכם דלת הכניסה המזמינה אותכם להיכנס!
    מה תעשו?
    אסתכל עליה כולי מלא התרגשות וציפייה.
    אקרב את ידי לנקוש על הדלת ואך אז אחזיר אותה אחורה מתוך לחץ, אוריד מבטי ואנשום נשימה עמוקה.
    "קדימה בלי להישתפן, זה עכשיו או לא לעולם לא! היום אני מתחיל חיים חדשים!" אמלמל לעצמי בקול שקט..
    ואז העמוד זקוף במבט רציני ומעט מחוייך ואנקוש עליה ואחכה שתפתח...

.

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שם בפורום:cladino
    שם במשחק: קודי
    רקע: קודי נולד במחוז אונובה וגדל בילדות מאושרת שכאילו ננלקחה מתוך חלום טוב מאוד.אבל, כל זה השתנה
    כאשר הוריו של קודי מתו בתאונה מסתורית כשהיה בן 8.אז קודי נשלח אל דודו, בארקינס,
    שהיה מאמן פוקימוני אש מפורסם. בארקינס אהב מאוד את קודי וניסה לתת לו להרגיש כאילו הוא אביו האמיתי.
    אבל, קודי ידע את האמת ולמרות שהוא אהב את בארקינס הוא היה עצוב מאוד כל הזמן. כאשר קודי הגיע לגיל 13 והתחיל את המסע,
    בארקינס סיפר לו שכשהוא הגיע למקום, הוא מצא תג של צוות פלסמה בהריסות. קודי גם שמע בחדשות על התאגדות הצוותים החדשים ונשבע לנקום במי
    שרצח את הוריו ולסכל את מזימות צוות פלסמה!
    פוקימון התחלתי: אושוואט
    תיאור דמות: קודי הוא נער עם שיער בלונדיני, גובה מעט מעל הממוצע, עיניים כחולות בהירות מאוד וצלקת על עין אחת מפוקימון אש עצבני שקודי הרגיז אותו. יש לו ג'ינס שלושת רבעי קרוע, חולצת טריקו ירוקה,וכובע צמר אדום שחור עם ציור של פוקדור.
    מחוז: אונובה
    ציוד(לא לגעת)
    הערות\בקשות: לתפוס דיינו (תת ההתפתחות הראשונה של היידרגון\ סאנזאדורה), ולתפוס ליליפאפ
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-01-2011 בשעה 11:32 AM

8. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    !

התחלה
    השעון המעורר שלכם בצורת פידוב מעיר אותכם משנתכם ליום חדש.

"ביי אימא,אל תדאגו לי!" אני קורא אליהם ומתחלי ללכת תוך כדי שאני חולם לעצמי איזה פוקימון אני אבחר. אני מגיע למעבדה ודופק בדלת, ומחכה לפרופסור
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    שם בפורום: dav5000
    שם במשחק:דיויד אדלר
    רקע: דיויד נולד במחוז אונובה. הוא ילד עדין ונחמד, שקט ולא נוהג להתבלט בשטח יותר מידי. הוא נולד וגדל באחוזה של אביו, ג'ארת. אביו של דיויד היה מאמן פוקימונים בצעירותו וכך גם אמו, בתאני. כשהיה בן 7 הוריו התגרשו ואמו חזרה להוריה, בקנטו. דיויד, אחיו הבכור ואחותו הקטנה נשארו עם אביהם באונובה. האחוזה שלהם שורצת פוקימונים מגוונים. פוקימוני בר קטנים שפולשים לחצר, פוקימונים של אביו או של אחיו הגדול, בין מהמחוז שבו הם נמצאים בין במחוזות קודמים. הקשר שלו עם פוקימונים התחיל בגיל 5 כשהטרנקוויל של אחיו הגדול ניקר אותו בזרועו, הצלקת נשארה שם עד היום אבל משהו חלחל ללבו של דיויד. הוא הרגיש קשר מיוחד עם הפוקימונים, הוא הרגיש שהוא מתחיל מעט להבין אותם, את רגשותיהם את רצונותיהם ומאז הוא חיכה לרגע שיוכל לבנות צוות פוקימונים לעצמו, הוא ידע שאם הוא באמת מבין יותר מכולם את הפוקימונים, הוא יהיה החזק ביותר ויזכה בתואר הגדול מכולם, אלוף כל המחוזות.
    מחוז: אונובה
    פוקימון התחלתי: סניבי.
    תיאור הדמות: דיויד הוא בגובה ומשקל ממוצעים לגילו- 1.65 מ' ו-55 ק"ג. שער שחור מסורק בקפידה לאחור. עיניים חומות בהירות. צבע עור בהיר מאוד וצלקת קטנה על זרועו השמאלית.
    בן\בת: בן.
    הערות\בקשות: שתקבל אותי!

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. משתמש מנוסה
    עידן-
    אתה ניגש באיטיות אל הדלת מתרגש כולך.
    לאחר כמה רגעים אתה פותח את דלת המעבדה באיטיות ונכנס פנימה במהירות.
    כשאתה נכנס אתה רואה במרחק 3 מטר ממך את
    ומלפניו שולחן ועליו שלושה פוכדורים.
    "שלום לך עידן! מה שלומך?" הוא אומר לך ומסמן לך לבוא.
    "בוקר טוב,היום אתה הולך לצאת למסע הראשון בחייך! במחוז קנטו הנפלא!" קורא הפרופסור בקול רם.
    "מהם האפשרויות שלך אתה שואל?" עונה לך הפרופסור ומצביע על הפוכדורים.
    אותם הוא לוקח וזורק לאוויר ומהם יוצאים

"עומדים מולך ההתחלתיים של מחוז קנטו:בלבזור,פוקימון העשב,סקווירטל,פוקימון המים, צ'רמנדר,פוקימון האש" מסביר לך.
    "אז עידן.. את מי תבחר?!" הוא שואל בהתעניינות

ניב-
    אתה מכין את עצמיך ונוקש בעדינות בדלת ולאחר מכן מחזיר את היד במהירות.
    לאחר כמה רגעים אתה שומע רעש של הליכה ההולכים ומתקרבים אליך,מה שגורם לך להילחץ יותר.
    לאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ואתה רואה את "שלום לך ניב!" הוא קורא בשמחה ומכניס אותך למעבדה,בעודך מסתכל על המעבדה אתה מבחין בכמות גדולה של ספרים המונחים על ספריות קטנות והרבה מכונות ותמונות של מפות ופוקימונים שונים.
    לאחר כמה דקות של הסתכלות אתה מגיע לשולחן ובו מונחים שלושה פוכדורים.
    לפני שאתה מתחיל לחשוב הוא לוקח את שלושת הפוכדורים ומשליך אותם לאוויר ולפתע יוצאים מכל שלושת הפוכדורים קרן לבנה שהופכת לצורה ולאחר כמה שניות עומדים על השולחן מולך.

"טוב אז לפני שתתחיל את המסע במחוז ג'וטו המיוחד והמסתורי,הגיע הזמן להחליט.. איזה פוקימון אתה בוחר להתחיל איתו את המסע שלך?! האפשרויות העומדות בפניך הן:סינדקוויל,פוקימון האש,טוטודייל פוקימון המים או את צ'יקוריטה,פוקימון העשב"מסביר לך הפרופסור
    שלושת הפוקימונים מסתכלים עליך מחייכים ונרגשים.

נוקו-
    בעודך מנסה לפתוח את הדלת את רואה עוד ילד שעומד לידך (טוני) שבינתיים שאת מתקשה להזיז את היד הוא פותח את הדלת קצת ומציץ פנימה ואחר כך את נכנסת.
    שניכם נכנסים למעבדה ואתם רואים את שמחייך אליכם.
    "שלום לכם! אני פרופסור בירץ'! גשו הנה בבקשה!" אומר הפרופסור.
    "בוקר טוב לשניכם,היום אתם תתחילו את המסע הראשון שלכם במחוז הואן,מחוז גדול ומעניין מאוד" אומר בעודו לוקח שלושה פוכדורים וזורק אותם לאוויר.
    אתם רואים שמהכדורים יוצאת קרן אדומה שהופכת לצורה ולאחר כמה שניות אתם רואים מולכם
    שלושתם מסתכלים עליכם בהבעה מוזרה.
    "יש לנו כאן את טריקו,פוקימון העשב,את מדקיפ,פוקימון המים ואת טורצ'יק,פוקימון האש"
    "זה הזמן לבחור.." מוסיף ומחכה לתגובתכם.

טוני-
    אתה ניגש לדלת ורואה ילדה בערך בגילך (נוקו) אתה מציץ לדלת ומנסה להסתכל,אתה לא רואה הרבה אבל אז הילדה פותחת את הדלת ושניכם בפנים.
    אתם רואים שמחייך אליכם.
    "בוקר טוב לשניכם,היום אתם תתחילו את המסע הראשון שלכם במחוז הואן,מחוז גדול ומעניין מאוד" אומר בעודו לוקוח שלושה פוכדורים וזורק אותם לאוויר.
    אתה מסתכל עליהם ורואה שמכל אחד מהם יוצאת קרן אדומה שהופכת לצורה ולאחר כמה שניות אתה רואה מולך
    שמסתכלים עליכם בהבעה מוזרה.
    "יש לנו כאן את טריקו,פוקימון העשב,את מדקיפ,פוקימון המים ואת טורצ'יק,פוקימון האש"

קודאק-
    אתה נכנס למעבדה ורואה שם את שניגש אליך בצעדים איטיים.
    "שלום לך קודאק! אני חיכיתי לך! אני פרופסור רואן!" אומר ומזמין אותך לבוא אחריו.
    "אתה היום הולך להתחיל את המסע הראשון שלך במחוז סינו,מחוז גדול ועשיר בהיסטוריה עשירה" מסביר לך הפרופסור עד שאתם מגיעים לשולחן לבן קטן שעליו עומדים
    שכל אוכל מזון פוקימונים מצלחת לבנה.
    "אלה ההתחלתיים של סינו,צ'ימצ'אר,פוקימון האש, פיפלאפ,פוקימון המים וטרטוויג פוקימון העשב"
    "זה הזמן לבחור עם מי תתחיל את המסע הראשון שלך,בחר בקפידה" אומר הפרופסור ומחכה לתגובה שלך.

cladino-
    אתה מגיע אל דלת המעבדה ומחליט שבמקום לפתוח אותה בעצמיך אתה דופק בה.
    אתה דופק 3 דפיקות "טוק טוק טוק" ומחכה.
    לאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ואתה רואה את
    "שלום לך קודי! אני פרופסור ג'וניפר נעים להכיר!" אומרת לך בחיוך ולוחצת לך את היד.
    היא לוקחת אותך אל תוך המעבדה שלה,שנראית לך מאוד מושקעת ואיכותית ובסוף אתה מגיע לעגלה שעליה מונחים שלושה פוכדורים.
    "אז קודם כל בוקר טוב! לפני שתצא אל המסע הראשון של חייך במחוז אונובה המיוחד,אתה תצטרך לבחור עם מי תחלוק איתו את המסע!" אומרת ולאחר כמה שניות היא לוקחת פוכדור אחד "זהו פוקימון האש,טפיג!" קוראת וזורקת פוכדור שממנו יוצא . "זה פוקימון המים,אושוואוט!" קוראת וזורקת עוד פוכדור שממנו יוצאת קרן לבנה ההופכת ל- "והאחרון חביב,תכיר את פוקימון העשב,סניבי!" אומרת וזורקת את הפוכדור האחרון מהעגלה שממנו יוצא
    "מצפה לך בחירה קשה! אבל הגיע הרגע לבחור!" אומרת ומחכה.
    שלושת הפוקימונים מסתכלים עליך בחיוך

11. משתמש מנוסה
    שם: טל

טוני-
    אתה ניגש לדלת ורואה ילדה בערך בגילך (נוקו) אתה מציץ לדלת ומנסה להסתכל,אתה לא רואה הרבה אבל אז הילדה פותחת את הדלת ושניכם בפנים.
    אתם רואים שמחייך אליכם.
    "בוקר טוב לשניכם,היום אתם תתחילו את המסע הראשון שלכם במחוז הואן,מחוז גדול ומעניין מאוד" אומר בעודו לוקוח שלושה פוכדורים וזורק אותם לאוויר.
    אתה מסתכל עליהם ורואה שמכל אחד מהם יוצאת קרן אדומה שהופכת לצורה ולאחר כמה שניות אתה רואה מולך
    שמסתכלים עליכם בהבעה מוזרה.

~אני מחליף פוקימון~
    "היי פרופסור! אני טוני!" אני אומר בחיוך גדול,
    "הם כל כך חמודים שקשה לבחור!" אני אומר לפרופסור,
    "אה... אני.. יקח.. את..." אני אומר בליחשוש,
    'את מי אני יקח...' אני חושב לעצמי,
    "אני יקח את מדקיפ!" אני אומר לפרופסור בחיוך ומרים את מדקיפ על ידי,
    "היי מדקיפ קטן, מה שלומך? אתה רעב" אשאל את מדקיפ ואסתכל עליו,
    'הוא באמת חמוד, אבל רואים עליו שכשהוא יתפתח הוא אהיה פוקימון חזק ביותר!" אני חושב לעצמי ומחכה לתשובה ממדקיפ.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב-
    אתה מכין את עצמיך ונוקש בעדינות בדלת ולאחר מכן מחזיר את היד במהירות.
    לאחר כמה רגעים אתה שומע רעש של הליכה ההולכים ומתקרבים אליך,מה שגורם לך להילחץ יותר.
    לאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ואתה רואה את "שלום לך ניב!" הוא קורא בשמחה ומכניס אותך למעבדה,בעודך מסתכל על המעבדה אתה מבחין בכמות גדולה של ספרים המונחים על ספריות קטנות והרבה מכונות ותמונות של מפות ופוקימונים שונים.
    לאחר כמה דקות של הסתכלות אתה מגיע לשולחן ובו מונחים שלושה פוכדורים.
    לפני שאתה מתחיל לחשוב הוא לוקח את שלושת הפוכדורים ומשליך אותם לאוויר ולפתע יוצאים מכל שלושת הפוכדורים קרן לבנה שהופכת לצורה ולאחר כמה שניות עומדים על השולחן מולך.

"טוב אז לפני שתתחיל את המסע במחוז ג'וטו המיוחד והמסתורי,הגיע הזמן להחליט.. איזה פוקימון אתה בוחר להתחיל איתו את המסע שלך?! האפשרויות העומדות בפניך הן:סינדקוויל,פוקימון האש,טוטודייל פוקימון המים או את צ'יקוריטה,פוקימון העשב"מסביר לך הפרופסור
    שלושת הפוקימונים מסתכלים עליך מחייכים ונרגשים.
    אחי הבאתי לך אתר בפרטי של ספרייטים נורמאליים לפוקימונים, למה להשתמש בישנים האלה?!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אסתכל עליהם בחיבה, מחייך עליהם בחזרה ובתוכי מתלבט..
    'צ'יקוריטה נראה כל-כך חמודה, ותארה את הטוטדייל הנמרץ הזה!' אהרהר לעצמי בהתבוננות.
    אל אז אביט לעבר סנדקוויל ואז ארגיש "קליק" שכזה, מיד אצביע על סנדקוויל ואומר "אותו אני רוצה!"
    ואחכה לפוקדור שלי.

.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    אתה נכנס למעבדה ורואה שם את שניגש אליך בצעדים איטיים.
    "שלום לך קודאק! אני חיכיתי לך! אני פרופסור רואן!" אומר ומזמין אותך לבוא אחריו.
    "אתה היום הולך להתחיל את המסע הראשון שלך במחוז סינו,מחוז גדול ועשיר בהיסטוריה עשירה" מסביר לך הפרופסור עד שאתם מגיעים לשולחן לבן קטן שעליו עומדים
    שכל אוכל מזון פוקימונים מצלחת לבנה.
    "אלה ההתחלתיים של סינו,צ'ימצ'אר,פוקימון האש, פיפלאפ,פוקימון המים וטרטוויג פוקימון העשב"
    "זה הזמן לבחור עם מי תתחיל את המסע הראשון שלך,בחר בקפידה" אומר הפרופסור ומחכה לתגובה שלך.
    "אמממ..כמובן שאת צ'ימצ'אר ! " אומר הלהב ואלך לכיוונו.
    "שלום לך חמוד ! " אומר לו ..

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="Red"]
    נוקו-
    בעודך מנסה לפתוח את הדלת את רואה עוד ילד שעומד לידך (טוני) שבינתיים שאת מתקשה להזיז את היד הוא פותח את הדלת קצת ומציץ פנימה ואחר כך את נכנסת.
    שניכם נכנסים למעבדה ואתם רואים את שמחייך אליכם.
    "בוקר טוב לשניכם,היום אתם תתחילו את המסע הראשון שלכם במחוז הואן,מחוז גדול ומעניין מאוד" אומר בעודו לוקח שלושה פוכדורים וזורק אותם לאוויר.
    אתם רואים שמהכדורים יוצאת קרן אדומה שהופכת לצורה ולאחר כמה שניות אתם רואים מולכם
    שלושתם מסתכלים עליכם בהבעה מוזרה.

"אני בוחרת במדקיפ! "אני אומרת בהתרגשות "נראה לי שאמא שלי דיברה איתך על הפוקימון ההתחלתי שלי.." אני אומרת ועושה פרצוף קטן בחשאי לילד שרצה תמדקיפ שהוא שמור לי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    עידן-
    אתה ניגש באיטיות אל הדלת מתרגש כולך.
    לאחר כמה רגעים אתה פותח את דלת המעבדה באיטיות ונכנס פנימה במהירות.
    כשאתה נכנס אתה רואה במרחק 3 מטר ממך את
    ומלפניו שולחן ועליו שלושה פוכדורים.
    "שלום לך עידן! מה שלומך?" הוא אומר לך ומסמן לך לבוא.
    "בוקר טוב,היום אתה הולך לצאת למסע הראשון בחייך! במחוז קנטו הנפלא!" קורא הפרופסור בקול רם.
    "מהם האפשרויות שלך אתה שואל?" עונה לך הפרופסור ומצביע על הפוכדורים.
    אותם הוא לוקח וזורק לאוויר ומהם יוצאים

"עומדים מולך ההתחלתיים של מחוז קנטו:בלבזור,פוקימון העשב,סקווירטל,פוקימון המים, צ'רמנדר,פוקימון האש" מסביר לך.
    "אז עידן.. את מי תבחר?!" הוא שואל בהתעניינות

*סורי שלא הגבתי רק עכשיו הגעתי הביתה
    ---------------------------------------
    ''אם.... אני חייב לבחור כלומר לא חייב פשוט רוצה(צוחק) אני בוחר בצ'רמנדר!'',
    אומר לפרופסור בהתרגשות רבה שולח את ידי באטיות לכיוון צ'רמנדר,
    לאחר שאצליח לשלוש אליו את ידי אלטף אותו ואומר ''שלום צ'רמנדר אני המאמן החדש שלך אני בטוח שנהיה חברים טובים'',אומר לצ'רמנדר מחייך ותוהה מה יעבור עליי במסעי ביחד עם צ'רמנדר.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 70 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •