היא תפסה את ג'ירפריג?!!?!?? עם כן שתמות הלוואי, בחיים לא היה לי ג'ירפריג!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אבהל מעט ואמלמל לעצמי "מי אלו כל הפוקימונים האלה?" ואשלוף מיד את הפוקדע ופאנח את זה אחר זה.
לאחר מכן אפנה אל הילדה בחיוך ואומר "היי! שמי הארסיון, וזה הסינדקוויל שלי!" אומר בחיוך ואציג את עצמי ואת סינדקוויל.
לאחר מכן אוסיף לשאול במעט חוצפה "מה שמך?"
"אם ככה," אני אומר באיטיות. "פידוב... חיתוך אווירי! ואם זה לא מצליח, אז סופה!"פורסם במקור על ידי Meganium
~~~
כולה ניסיתי לעזור לה לשלוט במתקפה מהירה XD
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
האריסון-
חחחח כן היא תפסה את ג'רפרינג,תוכל למצוא כאלה!.
"מי אלו כל הפוקימונים האלה?" אתה תוהה לעצמיך ושולף את הפוקידע, "אייפום-פוקימון הקוף השובב,אייפום חי בצמרות עצים גבוהים,מאוד נהנה מאכילת פירות,בזכות זנבו החזק הוא מטפס מענף לענף בקלות רבה".
אתה מזהה את הפוקימון של הילדה כ- "טוטודייל-פוקימון התנין,טוטודייל מאד חברותי,חי בקרבת מקורות מים גדולים, יש לו לסת מאוד חזקה שאיתה הוא נוגס בכל דבר שיוכל! אפילו המאמן שלו צריך להיזהר!"
אתה רוצה לבדוק את הפוקימון האחרון אך הוא נתפס בפוכדור,הילדה ניגשת לפוכדור ולוקחת אותו, "קוראים לו ג'ירפרינג" אומרת לך,אתה מקיש את שמו בפוקידע, "ג'ירפרינג-פוקימון הג'ירף,בזנבו יש לו מוח קטן שינשך כל אויב שיתקרב אליו,בזמן שהוא יושן,קרניו יכולות לקלוט סכנה מתקרבת,חי בעיקר ביערת וסביבות עם הרבה צמחייה".
"היי! שמי הארסיון, וזה הסינדקוויל שלי!" אתה מחייך אליה, "היי קוראים לי אליס קלינגסטון!" אומרת ולוחצת את ידיך.
"וואו עד שמצאתי את הג'ירפרינג הזה! אני וטוטודיל כבר שעה במרדף אחריו!" אומרת אליס ונאנחת.
"אלו פוקימונים יש לך?" שואלת אליס בהתענינות.
קודאק-
"יש לכם פה משחקים?" אתה שואל את קרל,הוא מיד מצביע על ארון,הוא ניגש אליו ואתה רואה מגוון רחב של צעצועי אימון,כדורים גדולים ובולי עץ לניגוס.
"בולי העץ האלו משמשים לחיזוק השינים לפוקימונים הנלחמים בעזרתן" מסביר קרל.
וואלאס-
חחח אה אז סבבה XD
"אם ככה," אתה אומר באיטיות, "פידוב... חיתוך אווירי! ואם זה לא מצליח, אז סופה!" אתה אומר לפידוב.
"וולבי תתחמקי!" אומר כריס,פידוב מתחילה להפגיז את וולבי בחיתוך אווירי,בהתחלה וולבי מתחמקת מכל אחד ואחד אך הם מאוד מהירים והיא נפגעת,אחר כך פידוב מתחילה להניף את כנפייה ותקוף ברוח, "קדימה וולבי גם את רוח!" אומר כריס,וולבי מזיזה את כנפיה קטנות ויוצרת זרם רוח אך חלש מזה של פידוב והיא נפגעת, "וול.." רוטנת וולבי בכעס.
וואלאס-
"חיתוך אווירי! אתה קורא במהירות.
פידוב לא מבזבזת זמן וכנפיה שוהרות בלבן והיא משחררת גלי רוח מהירים לכיוון וולבי.
"קדימה וולבי לא לוותר! את מהירה תתחמקי!" אומר כריס.
וולבי הכועסת לא מוכנה לקבל עוד מתקפה ורגליה הזריזות מתחמקות מכל גלי האוויר!
"וולבי מתקפה מסתרת!" אומר כריס,וולבי נעשית כהה ונעלמת בצללים,פידוב המפוחדת זזה באוויר אך וולבי מפתיעה אותה וחובטת בה בגבה.
פידוב וולבי עומדות על הקרקע,מתנשמות אך לא מוותרות!
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
האריסון-
את תדאג אתה תוכל לתפוס אחד כזה! והוספתי מידע עליה באנשים שפגשתם,תוכל לקרוא.
"מזל טוב!" אתה אומר לה מתוך נימוס ועונה על השאלה שלה.
"בנתיים אך ורק סינדקוויל..", "נחמד מאוד!" עונה לך הילדה בחיוך גדול.
"את מאמנת? מתאמת? יש לך כבר תגים או סרטים? לאן את ממשיכה מכאן?" אתה שואל אותה בהתלהבות.
"אני מאמנת אבל גם מאוד אוהבת גידול פוקימונים,המשפחה שלי רובה הם מגדלים אז אני יודעת לבשל אוכל לפוקימונים" אומרת לך.
"לאן אני ממשיכה מכאן? עוד לא השגתי את התג הראשון שלי ואני צריכה לאמן את טוטודייל וג'ירפרינג,נראה לי שאמשיך לעיר ויולט" אומרת לך אליס.
"לאן אתה הולך?" שואלת אותך במפתיע.
נוקו-
לא רע בכלל בהתחשב למאמנת שעוד לא פגשה כאלה.
את מסתכלת על הפוקימונים בייאוש,את שוטפת את פנייך,המים יחסית קרירים למזג האוויר בחוץ.
תוך כדי שאת שוטפת את מנסה לראות אם יש פוקימונים בתוך הבריכה.
את מנסה להתרכז ואת מבחינה בפוקימון דמוי דג אדום עם סנפיר על ראשו, (בשביל לדעת מיהו אז תשתמשי בפוקידע)
ובנוסף את מבחינה גם בפוקימון ירוק עם ידיים ארוכות ששוחה ששוחה לו בהנאה בבריכה.
קודאק-
"טוב..תודה.." אתה אומר לקרל וניגש לארון.
אתה מחזיר את שינקס לפוכדור,לוקח את בול בעץ ומוציא שוב את שינקס.
אתה מניח את בול העץ בצד ימין ולאחר מכן לוקח כדור אימונים ומניח אותו בצד שמאל כדי לראות מה שינקס יעדיף.
אתה מחפש אחר עוד משהו בארון שיוכל למשוך את תשומת ליבו אך אתה מוצא דבר חוץ משני אלו.
אתה מסתכל על שינקס,הוא חוקר את שני הפריטים בהתעניינות רבה ופוסע באיטיות לכיוון בול העץ,הוא מניח את כפותיו על העץ ומתחיל לגרד אותו, "שינקס" הוא ממלמל בצחוק ומתחיל לחזק את הגירודים.
אחר כך הוא פונה לכדור וחובט בו,הכדור יחסית כבד, "הכדור יאמן את הכוח של שינקס,הוא כבד יותר וידרש לו יותר כוח להזיזו" מסביר קרל לפתע.
שינקס ממשיך לחבוט בכדור.
מה תעשה?
וואלאס-
"פידוב, תשתמשי במתקפה מהירה אך אל תתקפי - תסתחררי סביבה במהירות עד שתתבלבל!" אתה אומר לפידוב.
"נחמד מאוד.." ממלמל ניקולס.
"לבסוף, תתקפי אותה במפתיע!" אתה אומר לה.
פידוב פורשת כנפיים ומתחילה להסתובב סביב וולבי, "תישארי ממוקדת!" אומר כריס.
וולבי מנסה לאתר את פידוב אך היא נעה מהר מאוד,הראש שלה מסתחרר ונראה שהיא לא יכולה לזהות!.
כשפידוב מאחורי וולבי,היא לפתע מתנגשת בגבה עם מתקפה מהירה.
"וולבי! קדימה לוותר!" קורא כריס.
וולבי נפגעה והיא מתקשה לקום, "נהמה!" קורא כריס.
וולבי פותחת את פיה וממנו יוצאת צעקה חזקה מאוד.
פידוב נעצרת בעקבות הנהמה, "קדימה מתקפת זעם!" אומר כריס.
וולבי לא מבזבזת שניה ומכה בפידוב 3 מכות בעזרת מקורה.
שני הפוקימונים מביטות שוב זו בזו,עייפות מאוד.
נוקו-
"את מקרבת את הפוקידע בזהירות למים שלא ירטב ומפעילה אותה.
פוקימון הדג האדום נגלה כ-"מג'יקראפ-פוקימון הדג,יש האומרים שמג'יקראפ הוא הפוקימון החלש ביותר בעולם,מג'יקראפ חי כמעט בכל מקור מים אפשרי"
הפוקימון השני נגלה לך כ-"לומברה-לומברה פעילים בעיקר בלילה,לומברה אוהבים לאכול צמחים שהגיעו מהמים,זה עוזר להם לגדול יותר מהר".
הפוקידע נכבית.
"אוף ציפיתי לעוד פוקימונים.." אני אומרת ומתבוננת בהם "טריקו תגיד אתה מוצא משהו?" אני אומרת לטריקו ומסתכלת פעם שנייה במים "זה בילתי אפשרי שיש פה רק שתי דגים תמיד אפשר למצוא פה איזה פיבאס או פינאון או הורסי או מריל או וופר ובוויזל.." אני אומרת ופתאום חושבת לרגע ואז ממלמלת "בחיי שיש לי רשימה ארוכה..." ואז מחפשת טוב יותר במים למצוא אחד מהפוקימונים האלה אם אני לא ימצא כלום אני יתרומם ויחפש את סורסקיט
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)