Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 70 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כל הכבוד צרמנד'ר!" אתה משבח אותו על הקרב, הוא עומד עם ראש מורם, "צ'אר!" הוא קורא בגאווה.
    אתם ממשיכים בדרך 1,כעבור הליכה של 10 דקות אתם רואים שלט "העיר ורידיאן".
    אתם נכנסים לעיר,לפתע אתה שומע, "בבקשה די! תעזבו אותו בשקט!".

האריסון-
    "זה יהיה בדיוק כמו קרב עם פרליגייטור רק שהכוחות יהיו שווים יותר" אתה מסביר לסינדקוויל.
    הפעם הוא נראה מוכל, "סינדה" הוא אומר.
    "אז אוקיי אנחנו מוכנים, הסינדקוויל שלי נגד הטוטודייל שלך!" אתה אומר לאליס.
    "אוקיי! טוטודייל התייצב לקרב!" אומרת אליס וטוטודייל השמח מקפץ, "טוטודייל!!" הוא קורא בקול.
    "אוקיי סינדקוויל עמוד מוכן, אליס lady first אז תתחילי!" אתה קורץ לה.
    "חחח איזה ג'נטלמן.." היא אומרת באירוניה,עיניה נהפכות רציניות, "טוטודייל קדימה זעם!" אומרת אליס ומצביעה על סינדקוויל.

נוקו-
    לא הבנתי
    "תחמוק במתקפה מהירה! לאחר מכן נהמה בשיא החוזק וקליע זרעים בשיא השיא של החוזק קדימה טריקו בוא ננצח!" אתה אומרת לטריקו.
    ברבוץ' יורה כדור מים מפיו שלאט לאט הופך לגל מים שמתקרב לטריקו,הוא מנתר גבוה בעזרת מתקפה מהירה ומתחמק,הוא יורה קליע זרעים שפוגעים בברבוץ',ברבוץ' צף על המים בלי לזוז,ברבוץ' התעלף!

קודאק-
    למה?
    "בסדר..תשמור עליו טוב.." אתה אומר לקרל ומחזיר את שינקס לפוכדור שלו.
    "אני אחזור מחר!" אתה אומר לקרל ויוצא ממרכז הפוקימונים.
    אתה נכנס למרכז והאחות ג'וי מרפאת את כל הפוקימונים שלך,אחר כך אתה שואל אותה על חדר לישון בו.
    היא מחייכת אליך ואתה מזהה שזאת אותה האחות ג'וי שלקחה אותך לבית האימוץ, פתאום סוזן נכנסת למרכז, "היי קודאק!" אומרת, "כבר התחיל אחר הצהריים,אנחנו צריכים מקום לישון" אומרת סוזן.
    "בגלל שאימצת שני פוקימונים בבית האימוץ,אני אתן לך ולחברה שלך חדר" אומרת בחיוך ומגישה לך מפתחות, "חדר 606" רשום עליהם.
    "בחדר ישנן שתי מיטות" אומרת בחיוך.
    "שנלך?" שואלת אותך סוזן.

וואלאס-
    "פידוב, עלי אל השמיים ותנוחי... תנסי להשתמש במתקפה חדשה - קן (Roost)" אני אומר. "זה יעזור לך להחלים וישפר את מצבך," אתה אומר לה במפתיע,היא עולה לאוויר אך לא יודעת למה התכוונת.
    "וואלאס פידוב עוד לא יכולה ללמוד את המתקפה הזאת!" ניקולס אומר לך.
    "אוקיי וולבי בואי ננצל את זה! תשתמשי ברוח!" אומר כריס וולבי מנופפת את כנפייה הדקיקות ויוצרת משב רוח שפוגע בפידוב אבל לא בצורה ממשית, "עכשיו מתקפה נסתרת!" אומר כריס וגופה של וולבי מתחיל להתכהות.
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [U][B]נוקו-
    לא הבנתי
    "תחמוק במתקפה מהירה! לאחר מכן נהמה בשיא החוזק וקליע זרעים בשיא השיא של החוזק קדימה טריקו בוא ננצח!" אתה אומרת לטריקו.
    ברבוץ' יורה כדור מים מפיו שלאט לאט הופך לגל מים שמתקרב לטריקו,הוא מנתר גבוה בעזרת מתקפה מהירה ומתחמק,הוא יורה קליע זרעים שפוגעים בברבוץ',ברבוץ' צף על המים בלי לזוז,ברבוץ' התעלף!

אם יש לך אח גדול בצבא תבקש ממנו לספר לך

"יש טריקו! עכשיו צא פוקדור!" אני אומרת וזורקת אליו פוקדור בדיוק ומנסה לא לפספס כמה שיותר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "יש טריקו! עכשיו צא פוקדור!" אתה אומרת וזורקת פוכדור על ברבוץ' המעולף,מנסה שלא לפספס יותר מדי.
    את מצליחה לפגוע והפוכדור צף על המים בעוד ברבוץ' נכנס אליו,הפוכדור מתנדנד במים כמה פעמים ובסוף נעצר,תפסת ברבוץ'!
    טריקו רץ לכיוון הבריכה במהירות ומשיג את הפוכדור של ברבוץ' ומגיש לך אותו,את לא יודעת איך הוא עשה את זה,את מוציאה את הפוקידע ורואה שהוא השתמש במהירות (agility) טריקו למד זריזות!
    מה תעשי?

4. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "יש טריקו! עכשיו צא פוקדור!" אתה אומרת וזורקת פוכדור על ברבוץ' המעולף,מנסה שלא לפספס יותר מדי.
    את מצליחה לפגוע והפוכדור צף על המים בעוד ברבוץ' נכנס אליו,הפוכדור מתנדנד במים כמה פעמים ובסוף נעצר,תפסת ברבוץ'!
    טריקו רץ לכיוון הבריכה במהירות ומשיג את הפוכדור של ברבוץ' ומגיש לך אותו,את לא יודעת איך הוא עשה את זה,את מוציאה את הפוקידע ורואה שהוא השתמש במהירות (agility) טריקו למד זריזות!
    מה תעשי?
    "וואו אתה אדיר טריקו!" אני ואמרת ומחבקת אותו ולאחר מכן מכניסה את הפוקדור שלו ומתלבטת לאן ללכת "לאן כדי ללכת לעיר הבאה או להתאמן.." אני אומרת לעצמי ובסוף מחליטה "אוקי ממשיכים לעיר הבאה התאמנו מספיק!" אני אומרת והולכת אם טריקו לדרך 102

וספארמרית מתקדמת

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק-
    למה?
    "בסדר..תשמור עליו טוב.." אתה אומר לקרל ומחזיר את שינקס לפוכדור שלו.
    "אני אחזור מחר!" אתה אומר לקרל ויוצא ממרכז הפוקימונים.
    אתה נכנס למרכז והאחות ג'וי מרפאת את כל הפוקימונים שלך,אחר כך אתה שואל אותה על חדר לישון בו.
    היא מחייכת אליך ואתה מזהה שזאת אותה האחות ג'וי שלקחה אותך לבית האימוץ, פתאום סוזן נכנסת למרכז, "היי קודאק!" אומרת, "כבר התחיל אחר הצהריים,אנחנו צריכים מקום לישון" אומרת סוזן.
    "בגלל שאימצת שני פוקימונים בבית האימוץ,אני אתן לך ולחברה שלך חדר" אומרת בחיוך ומגישה לך מפתחות, "חדר 606" רשום עליהם.
    "בחדר ישנן שתי מיטות" אומרת בחיוך.
    "שנלך?" שואלת אותך סוזן.
    כי אני רוצה לעשות קרב מענייין..כלומר ולהתקדם בעלילה..
    אם תשים לב,גיליתי את שמי האמיתי..

"בסדר.." אומר לסוזן ואודה לאחות ג'אוי.
    לאחר מכן אכנס לחדר ואראה מה יש בו.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "וואו אתה אדיר טריקו!" אתה קוראת בשמחה ומחבקת אותו, "טריקו!" טריקו קורא ואת שמה לב פתאום עד כמה הוא התחזק!
    "לאן כדי ללכת לעיר הבאה או להתאמן.." את מתלבטת ולבסוף מחליטה להמשיך בדרך.
    את ממשיכה,את הולכת דרך חורש גדול,עצים גדולים וירוקים מקיפים אותך,טריקו רץ סביב העצים ומרגיש בבית.
    לפתע את שומעת צעקה, "אתם לא תיקחו אותו ממני! אף פעם!"

קודאק-
    אני יודע את שמך האמיתי,ואל תדאג,מה כל הזמן חייב אקשן? קצת מנוחה בין כל מקרה..
    "בסדר.." אתה אומר לסוזן ושניכם הולכים לחדר.
    אתה פותח את החדר עם המפתח ומגלה מולך מיני מטבח,שולחן קטן עם כיסא וכמה ספרים שאפשר לקרוא,הקירות צבועים בצבע חום בהיר ולפניכם יש חלון המשקיף על חלק קטן מהעיר,משני צדדי החלון ישנן מיטות בשבילך ובשביל סוזן.
    "אפשר ממש להעביר פה את הזמן!" אומרת סוזן.
    לפתע אתה מרגיש רטט מהפוקידע,אתה מוציא אותה ורואה שקיבלת הודעה מקיי, "קודאק תקשיב לי טוב.. אני לא אוכל להגיע לג'ובייליף,אבל קודם אני חייב שתעשה משהו,קיבלתי מידע שצוות גלאקטיק מתכנן לעשות משהו בצידה הצפוני של ג'ובייליף,בדרך 204,ישנה מערה,הם מתכננים את זה בימים אלו ממש,אני צריך שתתאמן כמה שיותר וכל פוקימון ופוקימון שלך יהיה כמה שיותר חזק שיוכל,אני אצטרך את העזרה שלך, נ.ב מצטער שלא התקשרתי מקודם,אני פשוט מאוד עסוק במשהו,ניפגש בימים הקרובים" סוף ההודעה.
    "אתה מסתכל על החלון ורואה קצת חשיכה, אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה 6 בערב.
    "מה תרצה לעשות?" שואלת אותך סוזן.

7. לא ברור בכלל
    קודאק-
    אני יודע את שמך האמיתי,ואל תדאג,מה כל הזמן חייב אקשן? קצת מנוחה בין כל מקרה..
    "בסדר.." אתה אומר לסוזן ושניכם הולכים לחדר.
    אתה פותח את החדר עם המפתח ומגלה מולך מיני מטבח,שולחן קטן עם כיסא וכמה ספרים שאפשר לקרוא,הקירות צבועים בצבע חום בהיר ולפניכם יש חלון המשקיף על חלק קטן מהעיר,משני צדדי החלון ישנן מיטות בשבילך ובשביל סוזן.
    "אפשר ממש להעביר פה את הזמן!" אומרת סוזן.
    לפתע אתה מרגיש רטט מהפוקידע,אתה מוציא אותה ורואה שקיבלת הודעה מקיי, "קודאק תקשיב לי טוב.. אני לא אוכל להגיע לג'ובייליף,אבל קודם אני חייב שתעשה משהו,קיבלתי מידע שצוות גלאקטיק מתכנן לעשות משהו בצידה הצפוני של ג'ובייליף,בדרך 204,ישנה מערה,הם מתכננים את זה בימים אלו ממש,אני צריך שתתאמן כמה שיותר וכל פוקימון ופוקימון שלך יהיה כמה שיותר חזק שיוכל,אני אצטרך את העזרה שלך, נ.ב מצטער שלא התקשרתי מקודם,אני פשוט מאוד עסוק במשהו,ניפגש בימים הקרובים" סוף ההודעה.
    "אתה מסתכל על החלון ורואה קצת חשיכה, אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה 6 בערב.
    "מה תרצה לעשות?" שואלת אותך סוזן.
    "יש לי רעיון" אומר לה ואוציא את מנקי,צ'ימצ'אר ובידוף.
    מיד לאחר מכן אשאל "איפה אני אשים את גולדין בינתיים?" ואחפש מקלחת גדולה לשים בה את גולדין,במידה ולא אמצא,אני אומר לסוזן לחכות לי וארד לאחות ג'ואי.
    ואשאל את האחות ג'ואי "יש לכם אולי בריכה? או גיגית? או משהו לשים בו את גולדין שלי?" ואז אקח ממנה ואעלה ללמעלה לכיוון החדר,שם אוציא את גולדין ואשים אותה בבריכה הקטנה,לאחר מן אומר "סוזן תוציאי את הפוקימונים שלך.." ולאחר שהיא תוציא אוסיף "תשחקו זה עם זה ותנסו להתחבר זה עם זה..בסדר?"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "פידוב, עלי אל השמיים ותנוחי... תנסי להשתמש במתקפה חדשה - קן (Roost)" אני אומר. "זה יעזור לך להחלים וישפר את מצבך," אתה אומר לה במפתיע,היא עולה לאוויר אך לא יודעת למה התכוונת.
    "וואלאס פידוב עוד לא יכולה ללמוד את המתקפה הזאת!" ניקולס אומר לך.
    "אוקיי וולבי בואי ננצל את זה! תשתמשי ברוח!" אומר כריס וולבי מנופפת את כנפייה הדקיקות ויוצרת משב רוח שפוגע בפידוב אבל לא בצורה ממשית, "עכשיו מתקפה נסתרת!" אומר כריס וגופה של וולבי מתחיל להתכהות.
    מה תעשה?
    "תתחמקי!" אני אומר לפידוב. "ותשתמשי בחיתוך אווירי כשוולאבי תהייה לידך!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש מנוסה
    נוקו-
    "וואו אתה אדיר טריקו!" אתה קוראת בשמחה ומחבקת אותו, "טריקו!" טריקו קורא ואת שמה לב פתאום עד כמה הוא התחזק!
    "לאן כדי ללכת לעיר הבאה או להתאמן.." את מתלבטת ולבסוף מחליטה להמשיך בדרך.
    את ממשיכה,את הולכת דרך חורש גדול,עצים גדולים וירוקים מקיפים אותך,טריקו רץ סביב העצים ומרגיש בבית.
    לפתע את שומעת צעקה, "אתם לא תיקחו אותו ממני! אף פעם!"

.[/COLOR]
    "בוא מהר" אני לוחשת לטריקו והולכת איתו במהירות וזהירות לעבר הקול

וספארמרית מתקדמת

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "זה יהיה בדיוק כמו קרב עם פרליגייטור רק שהכוחות יהיו שווים יותר" אתה מסביר לסינדקוויל.
    הפעם הוא נראה מוכן ובטוח בעצמו, "סינדה!" הוא אומר.
    "אז אוקיי אנחנו מוכנים, הסינדקוויל שלי נגד הטוטודייל שלך!" אתה אומר לאליס.
    "אוקיי! טוטודייל התייצב לקרב!" אומרת אליס וטוטודייל השמח מקפץ, "טוטודייל!!" הוא קורא בקול.
    "אוקיי סינדקוויל עמוד מוכן, אליס lady first אז תתחילי!" אתה קורץ לה.
    "חחח איזה ג'נטלמן.." היא אומרת באירוניה,עיניה נהפכות רציניות, "טוטודייל קדימה זעם!" אומרת אליס ומצביעה על סינדקוויל.
    אביט על אליס בחיוך אומר בטוח בעצמי "אוקיי סינדקוויל הישאר רגוע, חכה שניה אחת בדיוק ואז זנק לאחור.. פעם ימין ופעם לשמאל וכך התחמק!"
    ואז מיד אוסיף "אוקיי סינדקוויל, חכה לצעד לא בטוח או לאיבוד קצב של טוטודייל ואז תקוף מיד בגחלת!"
    "קדימה אתה מסוגל, אני בטוח בך!" אעדוד אותו ואנסה לשדר לו בטחון.

.

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כל הכבוד צרמנד'ר!" אתה משבח אותו על הקרב, הוא עומד עם ראש מורם, "צ'אר!" הוא קורא בגאווה.
    אתם ממשיכים בדרך 1,כעבור הליכה של 10 דקות אתם רואים שלט "העיר ורידיאן".
    אתם נכנסים לעיר,לפתע אתה שומע, "בבקשה די! תעזבו אותו בשקט!".
    'כשאי שאלך ואבדוק מה זה' אני חושב לעצמי, ומתחיל לחפש אחר מקור הקול כדי לגלות מה שקורה.

עריכה:

אני חוזר לבסיס אז אני אגיב תגובה או שתים אולי בערב ומחר כמה תגובות בערב שאני יוצא שוב הביתה לאפטר קצר
    בסופ"ש אני אגיב אולי מהמחשב בבסיס

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    'כדאי שאלך ואבדוק מה זה' אתה חושב והולך בשקט עם צ'רמנדר.
    אתם ממשיכים להיכנס לתוך העיר ולפתע מבחינים ב- ועל הרצפה אתה רואה שנראה חבול בגופו.
    מולו עומדים שמסתכלים עליו באכזריות.
    "אמרתי לך לא להתעסק איתנו נכון?!" אתה שומע את אחד הבחורים צועק על
    "אוקיי.. גלום תגמור את הסיפור עם הפרפר הזה עם פצצת רפש!" אומר אחד האנשים.

האריסון-
    "אוקיי סינדקוויל הישאר רגוע, חכה שניה אחת בדיוק ואז זנק לאחור.. פעם ימין ופעם לשמאל וכך התחמק!" אתה אומר לסינדקוויל.
    עיניו של טוטודייל נעשות אדומות והוא רץ במהירות רבה לסינדקוויל,מיד הוא מתחיל לנסות לשרוט ולנשוך בחוזקה את סינדקוויל שזז אחורה ומתחמק מצד לצד מכל מתקפה.
    "אוקיי סינדקוויל, חכה לצעד לא בטוח או לאיבוד קצב של טוטודייל ואז תקוף מיד בגחלת!" אתה אומר לו.
    "קדימה טוטודייל יותר מהר!" אומרת אליס וטוטודייל מגביר את הקצב עד שלפתע הוא דורך על רגלו.
    סינדקוויל מנצל את הרגע ושולח לטוטודייל גחלת חזקה שפוגעת בראשו,הוא קופץ מיד ומנער את ראשו.
    "אוקיי טוטודייל נראה להם מה זה אקדח מים!" אומרת אליס.

נוקו-
    "בוא מהר" את לוחשת לטריקו ושניכם הולכים בשקט לאזור הקול.
    אתם ממשיכים לשמוע עוד רעשים עד שאתם מבחינים ב- שעומדים מול
    שמחזיקה בידה פוקימון בעל עור לבן ועם מן קסדה ירוקה.
    "תיתני לנו אותו אחרת ניקח אותו בכוח!" אומר הבחור

קודאק-
    "יש לי רעיון" אתה אומר לפתע ומוציא את מאנקי,להב ובידוף.
    "איפה אני אשים את גולדין בינתיים?" אתה שואל ומחפש באמבטיה שלכם אחר גיגית או משהו שתוכל להכניס בוא את גולדין אך אתה לא מוצא כלום.
    אתה אומר לסוזן שתחכה לך בחדר ויורד לאחות ג'וי.
    "יש לכם אולי בריכה? או גיגית? או משהו לשים בו את גולדין שלי?" אתה שואל אותה והיא נכנסת לדלת שנמצאת מאחוריה,כעבור כמה דקות היא ומציאה לך גיגית אמבטיה עמוקה, "תמלא את הגיגית במים פושרים לפני שאתה משחרר אותה" אומרת האחות ג'וי.
    אתה חוזר לחדר וממלא את הגיגית במים פושרים כמו שהאחות ג'וי אמרה,מניח אותה ליד הפוקימונים שלך ומשחרר את גולדין,הגיגית לא כל כך גדולה אך מספיקה לגולדין.
    גולדין מוציאה את ראשה בהתענינות.
    "סוזן תוציאי את הפוקימונים שלך.." אתה אומר לסוזן, "למה?" שואלת אותך ואתה עונה שאתה רוצה שהפוקימונים שלך ושלה יכירו זה את זה, "זה יהיה נהדר!" אומרת בחיוך ומשחררת את כל הפוקימונים שלה.
    "תשחקו זה עם זה ותנסו להתחבר זה עם זה..בסדר?" אתה אומר להם,אתה רואה שמיסדריווס משוחחת עם להב ומאנקי,אזוריל הקטן צועד לגיגית של גולדין ונכנס אליה בעוד טרטוויג ובידוף משוחחים להם.

וואלאס-
    "תתחמקי!" אתה אומר לפידוב.
    "ותשתמשי בחיתוך אווירי כשוולאבי תהייה לידך!" אתה אומר לה.
    וולבי נעלמה ופידוב מחכה להתקפה שלה,לפתע וולבי מופיעה מצד ימין של פידוב ומתכוננת לתקוף אך פידוב מתחמקת מהמתקפה במהירות אך וולבי מפתיעה אותה עוד פעם ופוגעת בה בחוזקה אך לא לפני שפידוב שולחת גלי אוויר מהירים שפוגעים בוולבי ומטיחים אותה ברצפה,שניהן נופלות על הקרקע,הן נעמדות זו מול זו,מתנשמות ונראות תשושות,לפתע וולבי נופלת,פידוב לאחר מכן נופלת גם היא.
    "התוצאה היא תיקו!" קורא ניקולס לפתע,אתה מסתכל על פידוב ונראה שהיא עצובה שאיכזבה אותך.

13. משתמש מנוסה
    [U][B]נוקו-
    "בוא מהר" את לוחשת לטריקו ושניכם הולכים בשקט לאזור הקול.
    אתם ממשיכים לשמוע עוד רעשים עד שאתם מבחינים ב- שעומדים מול
    שמחזיקה בידה פוקימון בעל עור לבן ועם מן קסדה ירוקה.
    "תיתני לנו אותו אחרת ניקח אותו בכוח!" אומר הבחור

אני מוציאה את וורמפל החוצה
    "וורמפל תקשור אותם בירי חוט וטריקו תפיל אותם בהתקפה מהירה " אני לוחשת לטריקו וורמפל

וספארמרית מתקדמת

14. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    אתה נשאר ללא מילים,מפיל את הפוכדור של טורצ'יק ויושב,אחר כך אתה מרים אותו ומחזיר אותו למקומו.
    אתה שותק וחושב על הכל.
    "אבא שלי יודע מזה? הוא שיתף אתכם פעולה? למה דווקא אני נבחרתי? אני אפגוש את הנערה הזו פעם?" אתה שואל את נולנד לפתע, "איפה אני אמור לרגל? איך...?"
    "אני אסביר לך הכל ילד" אומר לך נולנד.
    "אבא שלך לא יודע על התוכנית עצמה,פשוט אמרו לו שבודקים את המצב הבריאותי שלך בשל מחלה נדירה שיש לך,ולכן הוא הסכים,אתה נבחרת כי אתה היית הבחירה הכי טובה בכל המחוז! הראית שאתה בנוי מהחומרים שאנחנו צריכים! אני לא יודע אם תפגוש את הנערה הזאת.. אתה בכלל לא תדע מי היא.. אולי בעתיד.." הוא אומר לך.
    "זה למען ביטחון המחוז! אתה חייב להבין..." אומר לך ונותן לך לחשוב.
    "איך הוא האמין לזה?" אני ממלמל ואז מרים את עיני אל נולנד "אתה בעצם שואל אותי אם אני מסכים להיות המרגל בצוות מגמה או אקווה למען בטחון המחוז?" אני מחייך חיוך רחב "אני הולך על זה. תגיד לי מה לעשות, אני תופס שלשה פוקימונים ורץ למשימה"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

15. לא ברור בכלל
    קודאק-
    "יש לי רעיון" אתה אומר לפתע ומוציא את מאנקי,להב ובידוף.
    "איפה אני אשים את גולדין בינתיים?" אתה שואל ומחפש באמבטיה שלכם אחר גיגית או משהו שתוכל להכניס בוא את גולדין אך אתה לא מוצא כלום.
    אתה אומר לסוזן שתחכה לך בחדר ויורד לאחות ג'וי.
    "יש לכם אולי בריכה? או גיגית? או משהו לשים בו את גולדין שלי?" אתה שואל אותה והיא נכנסת לדלת שנמצאת מאחוריה,כעבור כמה דקות היא ומציאה לך גיגית אמבטיה עמוקה, "תמלא את הגיגית במים פושרים לפני שאתה משחרר אותה" אומרת האחות ג'וי.
    אתה חוזר לחדר וממלא את הגיגית במים פושרים כמו שהאחות ג'וי אמרה,מניח אותה ליד הפוקימונים שלך ומשחרר את גולדין,הגיגית לא כל כך גדולה אך מספיקה לגולדין.
    גולדין מוציאה את ראשה בהתענינות.
    "סוזן תוציאי את הפוקימונים שלך.." אתה אומר לסוזן, "למה?" שואלת אותך ואתה עונה שאתה רוצה שהפוקימונים שלך ושלה יכירו זה את זה, "זה יהיה נהדר!" אומרת בחיוך ומשחררת את כל הפוקימונים שלה.
    "תשחקו זה עם זה ותנסו להתחבר זה עם זה..בסדר?" אתה אומר להם,אתה רואה שמיסדריווס משוחחת עם להב ומאנקי,אזוריל הקטן צועד לגיגית של גולדין ונכנס אליה בעוד טרטוויג ובידוף משוחחים להם.
    "יופי הם הכירו זה את זה..אבל מה איתנו?" אשאל את סוזן ומיד אשאל אותה "מה החלום שלך? מה את רוצה להיות? איפה את גרה? בקיצור תספרי לי עלייך..אני קודק,מהעיר טווינליף,חלומי להיות מאסטר בפוקימונים,וגם להיות המאמן הטוב ביותר שהעולם ראה!" אומר לה ואחייך.

Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 70 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •