תומאס-
"כל הכבוד צרמנד'ר!" אתה משבח אותו על הקרב, הוא עומד עם ראש מורם, "צ'אר!" הוא קורא בגאווה.
אתם ממשיכים בדרך 1,כעבור הליכה של 10 דקות אתם רואים שלט "העיר ורידיאן".
אתם נכנסים לעיר,לפתע אתה שומע, "בבקשה די! תעזבו אותו בשקט!".
האריסון-
"זה יהיה בדיוק כמו קרב עם פרליגייטור רק שהכוחות יהיו שווים יותר" אתה מסביר לסינדקוויל.
הפעם הוא נראה מוכל, "סינדה" הוא אומר.
"אז אוקיי אנחנו מוכנים, הסינדקוויל שלי נגד הטוטודייל שלך!" אתה אומר לאליס.
"אוקיי! טוטודייל התייצב לקרב!" אומרת אליס וטוטודייל השמח מקפץ, "טוטודייל!!" הוא קורא בקול.
"אוקיי סינדקוויל עמוד מוכן, אליס lady first אז תתחילי!" אתה קורץ לה.
"חחח איזה ג'נטלמן.." היא אומרת באירוניה,עיניה נהפכות רציניות, "טוטודייל קדימה זעם!" אומרת אליס ומצביעה על סינדקוויל.
נוקו-
לא הבנתי
"תחמוק במתקפה מהירה! לאחר מכן נהמה בשיא החוזק וקליע זרעים בשיא השיא של החוזק קדימה טריקו בוא ננצח!" אתה אומרת לטריקו.
ברבוץ' יורה כדור מים מפיו שלאט לאט הופך לגל מים שמתקרב לטריקו,הוא מנתר גבוה בעזרת מתקפה מהירה ומתחמק,הוא יורה קליע זרעים שפוגעים בברבוץ',ברבוץ' צף על המים בלי לזוז,ברבוץ' התעלף!
קודאק-
למה?
"בסדר..תשמור עליו טוב.." אתה אומר לקרל ומחזיר את שינקס לפוכדור שלו.
"אני אחזור מחר!" אתה אומר לקרל ויוצא ממרכז הפוקימונים.
אתה נכנס למרכז והאחות ג'וי מרפאת את כל הפוקימונים שלך,אחר כך אתה שואל אותה על חדר לישון בו.
היא מחייכת אליך ואתה מזהה שזאת אותה האחות ג'וי שלקחה אותך לבית האימוץ, פתאום סוזן נכנסת למרכז, "היי קודאק!" אומרת, "כבר התחיל אחר הצהריים,אנחנו צריכים מקום לישון" אומרת סוזן.
"בגלל שאימצת שני פוקימונים בבית האימוץ,אני אתן לך ולחברה שלך חדר" אומרת בחיוך ומגישה לך מפתחות, "חדר 606" רשום עליהם.
"בחדר ישנן שתי מיטות" אומרת בחיוך.
"שנלך?" שואלת אותך סוזן.
וואלאס-
"פידוב, עלי אל השמיים ותנוחי... תנסי להשתמש במתקפה חדשה - קן (Roost)" אני אומר. "זה יעזור לך להחלים וישפר את מצבך," אתה אומר לה במפתיע,היא עולה לאוויר אך לא יודעת למה התכוונת.
"וואלאס פידוב עוד לא יכולה ללמוד את המתקפה הזאת!" ניקולס אומר לך.
"אוקיי וולבי בואי ננצל את זה! תשתמשי ברוח!" אומר כריס וולבי מנופפת את כנפייה הדקיקות ויוצרת משב רוח שפוגע בפידוב אבל לא בצורה ממשית, "עכשיו מתקפה נסתרת!" אומר כריס וגופה של וולבי מתחיל להתכהות.
מה תעשה?