Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 70 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    וואלאס-
    "תתחמקי!" אתה אומר לפידוב.
    "ותשתמשי בחיתוך אווירי כשוולאבי תהייה לידך!" אתה אומר לה.
    וולבי נעלמה ופידוב מחכה להתקפה שלה,לפתע וולבי מופיעה מצד ימין של פידוב ומתכוננת לתקוף אך פידוב מתחמקת מהמתקפה במהירות אך וולבי מפתיעה אותה עוד פעם ופוגעת בה בחוזקה אך לא לפני שפידוב שולחת גלי אוויר מהירים שפוגעים בוולבי ומטיחים אותה ברצפה,שניהן נופלות על הקרקע,הן נעמדות זו מול זו,מתנשמות ונראות תשושות,לפתע וולבי נופלת,פידוב לאחר מכן נופלת גם היא.
    "התוצאה היא תיקו!" קורא ניקולס לפתע,אתה מסתכל על פידוב ונראה שהיא עצובה שאיכזבה אותך.
    'המממ... תיקו.' אני חושב בלבי, ומתקרב לעבר פידוב בחיוך גדול. "היית מעולה, כל הכבוד," אני אומר ומרים אותה. "אני לא מאוכזב כלל," אני אומר בתגובה למבטה העצוב. "גם אתם הייתם טובים," אני אומר לכריס בחיוך חביב, ולוחץ את ידו. "כדאי שנרפא אותך..." אני אומר לפידוב והולך איתה לעבר מרכז הפוקימונים, אולי כריס וניק יצטרפו אליי.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    "אוקיי סינדקוויל הישאר רגוע, חכה שניה אחת בדיוק ואז זנק לאחור.. פעם ימין ופעם לשמאל וכך התחמק!" אתה אומר לסינדקוויל.
    עיניו של טוטודייל נעשות אדומות והוא רץ במהירות רבה לסינדקוויל,מיד הוא מתחיל לנסות לשרוט ולנשוך בחוזקה את סינדקוויל שזז אחורה ומתחמק מצד לצד מכל מתקפה.
    "אוקיי סינדקוויל, חכה לצעד לא בטוח או לאיבוד קצב של טוטודייל ואז תקוף מיד בגחלת!" אתה אומר לו.
    "קדימה טוטודייל יותר מהר!" אומרת אליס וטוטודייל מגביר את הקצב עד שלפתע הוא דורך על רגלו.
    סינדקוויל מנצל את הרגע ושולח לטוטודייל גחלת חזקה שפוגעת בראשו,הוא קופץ מיד ומנער את ראשו.
    "אוקיי טוטודייל נראה להם מה זה אקדח מים!" אומרת אליס.

אביט בטוטודייל וסינדקוויל ואפעל במהירות, מיד אפקוד על סינדקוייל "מסך עשן ואז שכב על הרצפה והתכופף מתחת לאקדח המים!"
    לאחר מכן אומר לסינדקוויל מלא התרגשות "קדימה סינדקוויל זה הרגע המושלם רוץ מהר ככל שתוכל אל טוטודייל ודחוף אותו בחזקה!"

.

3. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "מסך עשן ואז שכב על הרצפה והתכופף מתחת לאקדח המים!" אתה פוקד על סינדקוויל.
    הוא מיד מרסס את האיזור בעשן סמיך, "אל תיתן לזה לעצור אותנו!" אומרת אליס וטוטודייל יורה את אקדח המים,סינדקוויל שרואה בתוך העשן מזהה את אקדח המים המתקרב ומתכופף ומתחמק ממנו.
    "קדימה סינדקוויל זה הרגע המושלם רוץ מהר ככל שתוכל אל טוטודייל ודחוף אותו בחזקה!" אתה אומר לו.
    סינדקוויל מגיח מהעשן ורץ לטוטודייל במהירות, "טוטודייל קדימה! תרוץ אליו עם זעם!" אומרת אליס,עיניו של טוטודיל נעשות אדומות ושני הפוקימונים רצים זה לעבר זה,סינדקוויל דוחף בחוזקה את טוטודייל אך לאחר מכן טוטודייל שורט את סינדקוויל ומצליף בעזרת זנבו בסינדקוויל ומעיף אותו כמה מטרים אחורה,למרות הפגיעה סינדקוויל קם נחוש ומחכה להוראות!
    "מתקפת זעם,או כמו שאני קוראת לה שיגעון,היא בעצם מכניסה בטוטודייל מן אגרסיביות שגורמת לו להתקיף את האויב עם כל גופו!" מסבירה אליס.
    "קדימה טוטודייל עוד לא סיימנו כאן! נשיכה!" אומרת אליס בנחישות ומצביעה על סינדקוויל.

נוקו-
    את יכולה להשתמש בפוקידע שלך ולזהות איזה פוקימון זה.. אני בכוונה לא נותן לך תמונה של הפוקימון בשביל שתשתמשי בפוקידע שלך...וטריקו למד מתקפה מאוד שימושית את יכולה להשתמש בה..
    את מוציאה את וורמפל, "וורמ!" הוא קורא,האנשים לא שמים לב אלייך.
    "וורמפל תקשור אותם בירי חוט וטריקו תפיל אותם בהתקפה מהירה " את לוחשת לשניהם.
    וורמפל מסתכל על האנשים ויורה סביב רגליהם חוט שקושר אותם,טריקו רץ ודוחף את שני האנשים בגבם.
    "חתיכת ממזרית שכמותך! את תשלמי על זה!" צועקת האישה והיא והאיש השני זורקים פוכדורים.
    מאחד יוצא פוקימון דמוי זאב אפור ומהשני יוצא פוקימון דמוי סרטן עם שתי צבתות גדולות
    הילדה הקטנה מסתכלת עלייך בחיוך מלא תקווה!

דיוויד-
    "איך הוא האמין לזה?" אתה שואל את נולנד בפליאה, "תאמין לי שהאנשים שטיפלו בזה ידעו איך לפעול.." אומר לך.
    "אתה בעצם שואל אותי אם אני מסכים להיות המרגל בצוות מגמה או אקווה למען בטחון המחוז?" אתה שואל אותו עוד שאלה.
    "מרגל נגד צוות אקווה ליתר דיוק,הנערה השניה במחוז היא מרגלת נגד צוות מגמה" מתקן אותך נולנד.
    "אני הולך על זה. תגיד לי מה לעשות, אני תופס שלשה פוקימונים ורץ למשימה" אתה עונה לו בחיוך נחוש וגדול.
    "אני שמח מאוד! מצפה לנו מסע ארוך!" אומר נולנד ומוציא מהכיס שלו 2000$, "זה בשבילך... אני מניח שכסף לא יזיק" אומר ומושיט לך את הכסף ואתה מכניס אותו למקום בטוח בתיק ואחר כך הוא לוקח את הפוקידע שלך ושומר שם את המספר שלו.
    "אז אני אלך לי.. רק לפני שאלך אני רוצה שתלך לאיזור החוף ליד העיר פטלבורג,דיווחו לי שחיילי צוות אקווה גונבים משם פוקימונים ממאמנים מתחילים שבאו להתאמן" אומר לך נולנד ומתקדם לחוף ולאחר מכן זורק פוכדור לאוויר, ממנו יוצא נולנד עולה על גבו, "היה שלום,אני יצור קשר יותר מאוחר" אומר והפוקימון שלו מתחיל לשוט משם במהירות.
    מה תעשה?

קודאק-
    מה אתה מתכנן?
    "יופי הם הכירו זה את זה..אבל מה איתנו?" אתה אומר לסוזן והיא נראית קצת נבוכה.
    "מה החלום שלך? מה את רוצה להיות? איפה את גרה? בקיצור תספרי לי עלייך..אני קודק,מהעיר טווינליף,חלומי להיות מאסטר בפוקימונים,וגם להיות המאמן הטוב ביותר שהעולם ראה!" אתה אומר לה בגאווה וחיוך מלא נחישות.
    "מממ החלום שלי הוא להיות מאמנת חזקה! מטרתי ללמוד הכל על קרבות! ובעיקר איך לעזור לפוקימונים! אני גרה בעיר סאנג'ם,אבי עובד בחורבות סולסיאון בתור מדריך,אמי עובדת במרכז הפוקימונים בעיר סאנג'ם כמתנדבת" מספרת לך סוזן.
    "מאיפה אתה?" שואלת סוזן

וואלאס-
    "היית מעולה, כל הכבוד,","אני לא מאוכזב כלל," אתה מחמיא לפידוב,היא מחייכת אליך חיוך גדול, "פידוב!" קוראת בשמחה.
    "גם אתם הייתם טובים," אתה אומר לכריס שמרים את וולבי בידו, "תודה,פידוב שלך מאוד חזקה" אומר כריס ומלטף את ראשה של וולבי,אתה ניגש ללחוץ את ידו,פידוב וולבי עדיין שומרות על קשר עין.
    "כדאי שנרפא אותך..." אתה אומר וחוזר למרכז הפוקימונים, "כדאי שגם אני אלך" אומר כריס וניקולס מחזיר את טוגקיס שלו לפוכדור ומצטרף אליכם, "אני רוצה לומר לכם בתור מאמן ובתור מישהו שיודע הרבה על פוקימונים מעופפים ששני הפוקימונים שלכם חזקות מאוד! אתם תוכלו לעצב אותן ללוחמות גדולות!" אומר ניקולס ושם את ידו הימנית על כתפיך השמאלית ואת ידו השמאלית על כתפו הימנית של כריס.
    אתם הולכים שלושתכם למרכז ומרפאים את הפוקימונים שלכם,שמים לב שנעשה קצת חשוך,אתה שואל את האחות ג'וי את השעה והיא אומרת שהשעה כבר 6 אחר הצהריים.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    "היית מעולה, כל הכבוד,","אני לא מאוכזב כלל," אתה מחמיא לפידוב,היא מחייכת אליך חיוך גדול, "פידוב!" קוראת בשמחה.
    "גם אתם הייתם טובים," אתה אומר לכריס שמרים את וולבי בידו, "תודה,פידוב שלך מאוד חזקה" אומר כריס ומלטף את ראשה של וולבי,אתה ניגש ללחוץ את ידו,פידוב וולבי עדיין שומרות על קשר עין.
    "כדאי שנרפא אותך..." אתה אומר וחוזר למרכז הפוקימונים, "כדאי שגם אני אלך" אומר כריס וניקולס מחזיר את טוגקיס שלו לפוכדור ומצטרף אליכם, "אני רוצה לומר לכם בתור מאמן ובתור מישהו שיודע הרבה על פוקימונים מעופפים ששני הפוקימונים שלכם חזקות מאוד! אתם תוכלו לעצב אותן ללוחמות גדולות!" אומר ניקולס ושם את ידו הימנית על כתפיך השמאלית ואת ידו השמאלית על כתפו הימנית של כריס.
    אתם הולכים שלושתכם למרכז ומרפאים את הפוקימונים שלכם,שמים לב שנעשה קצת חשוך,אתה שואל את האחות ג'וי את השעה והיא אומרת שהשעה כבר 6 אחר הצהריים.
    מה תעשה?
    "תודה רבה," אני אומר לאחות, ויוצא החוצה לאימונים קלים של סוף היום יחד עם אושאווט ופידוב. אני אוציא אותם מהפוכדורים, ואעלה במוחי רעיון. "אושאווט, עלה על גבה של פידוב." אני אומר. "תכשכש בזנב ימינה ושמאלה במהירות בזמן שפידוב עפה באוויר ומשתמשת במתקפה מהירה. תחזיק חזק!"
    'זה אמור להגביר את המהירות...' אני חושב בלבי.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "מסך עשן ואז שכב על הרצפה והתכופף מתחת לאקדח המים!" אתה פוקד על סינדקוויל.
    הוא מיד מרסס את האיזור בעשן סמיך, "אל תיתן לזה לעצור אותנו!" אומרת אליס וטוטודייל יורה את אקדח המים,סינדקוויל שרואה בתוך העשן מזהה את אקדח המים המתקרב ומתכופף ומתחמק ממנו.
    "קדימה סינדקוויל זה הרגע המושלם רוץ מהר ככל שתוכל אל טוטודייל ודחוף אותו בחזקה!" אתה אומר לו.
    סינדקוויל מגיח מהעשן ורץ לטוטודייל במהירות, "טוטודייל קדימה! תרוץ אליו עם זעם!" אומרת אליס,עיניו של טוטודיל נעשות אדומות ושני הפוקימונים רצים זה לעבר זה,סינדקוויל דוחף בחוזקה את טוטודייל אך לאחר מכן טוטודייל שורט את סינדקוויל ומצליף בעזרת זנבו בסינדקוויל ומעיף אותו כמה מטרים אחורה,למרות הפגיעה סינדקוויל קם נחוש ומחכה להוראות!
    "מתקפת זעם,או כמו שאני קוראת לה שיגעון,היא בעצם מכניסה בטוטודייל מן אגרסיביות שגורמת לו להתקיף את האויב עם כל גופו!" מסבירה אליס.
    "קדימה טוטודייל עוד לא סיימנו כאן! נשיכה!" אומרת אליס בנחישות ומצביעה על סינדקוויל.
    אביט בטוטודייל ואחשוב 'איך הוא מתפרע.. אין לו שליטה..' ואחייך חיוך בטוח.
    ואז מלא מרץ אפקוד על סינדקוויל "אוקיי סינדקוייל, בלי לחץ, עמוד לפני גזע עץ ושוב התחמק לאחור מצד לצד כמו מקודם.. נסה לעשות זאת מהר ככל שתוכל!"
    ואז אביט בו בחיוך רגוע ואוסיף "אוקיי ברגע שתיהיה צמוד לעץ זנק לגובה מעל סינדקוויל והשתמש בדחיפה כדי להעיף אותו על גזע העץ!"

.

6. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "אוקיי סינדקוייל, בלי לחץ, עמוד לפני גזע עץ ושוב התחמק לאחור מצד לצד כמו מקודם.. נסה לעשות זאת מהר ככל שתוכל!" אתה פוקד על סינדקוויל במהירות.
    סינדקוויל מחשפ אחר גזע עץ ומצליח לזהות אחד שנמצא כמה מטרים ממנו.
    בינתיים,טוטודייל רץ לכיוונו של סינדקוויל עם פה פתוח,סינדקוויל מתכונן לעוד מתקפה של טוטודייל,הוא מתקרב ומנסה לנשוך את סינדקוויל ממצבים שונים,סינדקוויל נע מצד לצד ומתחמק מכל נשיכה שמגיע אליו, "תדע לך שסינדקוויל שלך ממש מיומן בהתחמקות אם הוא מצליח לא להינשך על ידי טוטודייל שלי אך האם הוא מסוגל לתקוף?" שואלת אותך לפתע אליס.
    סינדקוויל מביט לאחור במבט חטוף כדי לראות עד כמה הוא קרוב לעץ,טוטודייל מגביר את הקצב.
    סינדקוויל צמוד לגזע העץ וטוטודייל סוגר עליו, "עכשיו אין לך לאן לברוח! נשיכה!" אומרת אליס בנחישות.
    טוטודייל פותח את פיו מלא השינים ומתכונן לנשוך אך סינדקוויל קופץ למעלה נוחת על ראשו של טוטודייל ומחליף איתו מקומות ודוחף אותו ומטיח אותו על גזע העץ.
    "טוטו!" קורא טוטודייל וקם מעוצבן, "טוטודייל שלי לא יוותר בקלות כזאת! קדימה שריטה!" אומרת אליס.
    טוטודייל מתנשף אך סינדקוויל יותר בגלל המאמץ מההתחמקויות מהמתקפות של טוטודייל.
    מה תעשה?

וואלאס-
    אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מהמרכז.
    אתה מגיע לגינת דשא בה עמדו חיילי צוות פלזמה ומשחרר את שני הפוקימונים שלך.
    אושוואוט ופידוב מכירים זה את זה ומסתכלים עליך בחיוך.
    "אושאווט, עלה על גבה של פידוב." אני אומר. "תכשכש בזנב ימינה ושמאלה במהירות בזמן שפידוב עפה באוויר ומשתמשת במתקפה מהירה. תחזיק חזק!" אתה אומר להם.
    אושוואוט עולה על גבה של פידוב והיא עולה לאוויר.
    אושוואוט מתחיל לנענע את זנבו ותופס בגבה של פידוב שמתחילה לנוע במהירות בגלל המתקפה המהירה.
    תנועת הזנב לא מוסיפה כל כך אך אתה שם לב שפידוב מאוד התחזקה מהקרב היום והוא הכניס בה הרבה נחישות להתחזק!
    מה תעשה?

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק-
    מה אתה מתכנן?
    "יופי הם הכירו זה את זה..אבל מה איתנו?" אתה אומר לסוזן והיא נראית קצת נבוכה.
    "מה החלום שלך? מה את רוצה להיות? איפה את גרה? בקיצור תספרי לי עלייך..אני קודק,מהעיר טווינליף,חלומי להיות מאסטר בפוקימונים,וגם להיות המאמן הטוב ביותר שהעולם ראה!" אתה אומר לה בגאווה וחיוך מלא נחישות.
    "מממ החלום שלי הוא להיות מאמנת חזקה! מטרתי ללמוד הכל על קרבות! ובעיקר איך לעזור לפוקימונים! אני גרה בעיר סאנג'ם,אבי עובד בחורבות סולסיאון בתור מדריך,אמי עובדת במרכז הפוקימונים בעיר סאנג'ם כמתנדבת" מספרת לך סוזן.
    "מאיפה אתה?" שואלת סוזן
    כלום למה? סתם רציתי לדעת מי היא..
    נ.ב אתה יכול להוסיף אותה לדמויות חשובות

"אוקי..בואי נישן.." אומר לה ואפהק,לאחר מכן אומר לגולדין לילה טוב,ואז אשים את כל שאר הפוקימונים שלי על אחד מהשטיחים/ספות באזור ואומר גם להם לילה טוב.
    ואכנס למיטה ואשן.

Spoiler ספוילר

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "אוקיי סינדקוייל, בלי לחץ, עמוד לפני גזע עץ ושוב התחמק לאחור מצד לצד כמו מקודם.. נסה לעשות זאת מהר ככל שתוכל!" אתה פוקד על סינדקוויל במהירות.
    סינדקוויל מחשפ אחר גזע עץ ומצליח לזהות אחד שנמצא כמה מטרים ממנו.
    בינתיים,טוטודייל רץ לכיוונו של סינדקוויל עם פה פתוח,סינדקוויל מתכונן לעוד מתקפה של טוטודייל,הוא מתקרב ומנסה לנשוך את סינדקוויל ממצבים שונים,סינדקוויל נע מצד לצד ומתחמק מכל נשיכה שמגיע אליו, "תדע לך שסינדקוויל שלך ממש מיומן בהתחמקות אם הוא מצליח לא להינשך על ידי טוטודייל שלי אך האם הוא מסוגל לתקוף?" שואלת אותך לפתע אליס.
    סינדקוויל מביט לאחור במבט חטוף כדי לראות עד כמה הוא קרוב לעץ,טוטודייל מגביר את הקצב.
    סינדקוויל צמוד לגזע העץ וטוטודייל סוגר עליו, "עכשיו אין לך לאן לברוח! נשיכה!" אומרת אליס בנחישות.
    טוטודייל פותח את פיו מלא השינים ומתכונן לנשוך אך סינדקוויל קופץ למעלה נוחת על ראשו של טוטודייל ומחליף איתו מקומות ודוחף אותו ומטיח אותו על גזע העץ.
    "טוטו!" קורא טוטודייל וקם מעוצבן, "טוטודייל שלי לא יוותר בקלות כזאת! קדימה שריטה!" אומרת אליס.
    טוטודייל מתנשף אך סינדקוויל יותר בגלל המאמץ מההתחמקויות מהמתקפות של טוטודייל.
    מה תעשה?
    'מתקפת השריטה תפסה אותנו לא מכונים, אין זמן להתחמק..' אחשוב לעצמי אחרוק קצת שיניים מתוך לחץ..
    אז אומר ליסנדקוויל בקול רם ונחוש "קדימה חבר, במרץ, נשום עמוק עמוק.. ואז שלח גחלת בקול הכוח!"
    "קדימה סינדקוויל אנחנו מסוגלים להביס אותו, אנחנו מעולים!" אריע לו בהתלהבות.

.

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    "איך הוא האמין לזה?" אתה שואל את נולנד בפליאה, "תאמין לי שהאנשים שטיפלו בזה ידעו איך לפעול.." אומר לך.
    "אתה בעצם שואל אותי אם אני מסכים להיות המרגל בצוות מגמה או אקווה למען בטחון המחוז?" אתה שואל אותו עוד שאלה.
    "מרגל נגד צוות אקווה ליתר דיוק,הנערה השניה במחוז היא מרגלת נגד צוות מגמה" מתקן אותך נולנד.
    "אני הולך על זה. תגיד לי מה לעשות, אני תופס שלשה פוקימונים ורץ למשימה" אתה עונה לו בחיוך נחוש וגדול.
    "אני שמח מאוד! מצפה לנו מסע ארוך!" אומר נולנד ומוציא מהכיס שלו 2000$, "זה בשבילך... אני מניח שכסף לא יזיק" אומר ומושיט לך את הכסף ואתה מכניס אותו למקום בטוח בתיק ואחר כך הוא לוקח את הפוקידע שלך ושומר שם את המספר שלו.
    "אז אני אלך לי.. רק לפני שאלך אני רוצה שתלך לאיזור החוף ליד העיר פטלבורג,דיווחו לי שחיילי צוות אקווה גונבים משם פוקימונים ממאמנים מתחילים שבאו להתאמן" אומר לך נולנד ומתקדם לחוף ולאחר מכן זורק פוכדור לאוויר, ממנו יוצא נולנד עולה על גבו, "היה שלום,אני יצור קשר יותר מאוחר" אומר והפוקימון שלו מתחיל לשוט משם במהירות.
    מה תעשה?
    "להתראות" אני מנופף לו בידי בחיוך. אחרי שהוא נעלם אני מוחק את החיוך מפני "לאיזה סיבוך נכנסתי?" אני ממלמל "איך אני מגיע לחופי פטלבורג? ומה אני אמור לעשות שם? לגנוב מהם את הפוקימונים חזרה?" אני רוטן ומוציא מפה מתיקי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    אתה מודה לאחות ג'וי ויוצא מהמרכז.
    אתה מגיע לגינת דשא בה עמדו חיילי צוות פלזמה ומשחרר את שני הפוקימונים שלך.
    אושוואוט ופידוב מכירים זה את זה ומסתכלים עליך בחיוך.
    "אושאווט, עלה על גבה של פידוב." אני אומר. "תכשכש בזנב ימינה ושמאלה במהירות בזמן שפידוב עפה באוויר ומשתמשת במתקפה מהירה. תחזיק חזק!" אתה אומר להם.
    אושוואוט עולה על גבה של פידוב והיא עולה לאוויר.
    אושוואוט מתחיל לנענע את זנבו ותופס בגבה של פידוב שמתחילה לנוע במהירות בגלל המתקפה המהירה.
    תנועת הזנב לא מוסיפה כל כך אך אתה שם לב שפידוב מאוד התחזקה מהקרב היום והוא הכניס בה הרבה נחישות להתחזק!
    מה תעשה?
    "אושאווט, רד מגבה!" אני אומר במהירות. "בוא נתאמן על אקדח המים שלך. פידוב, תרחפי שני מטרים מעליו," אני אומר ומוסיף, "אושאווט, תשתמש באקדח מים על הקרקע!"
    'אני אאמן אותו עד שאקדח המים ירים אותו לגובה שבה פידוב מרחפת...' אני חושב בלבי ומביט בתוצאות.

11. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]
    נוקו-
    את יכולה להשתמש בפוקידע שלך ולזהות איזה פוקימון זה.. אני בכוונה לא נותן לך תמונה של הפוקימון בשביל שתשתמשי בפוקידע שלך...וטריקו למד מתקפה מאוד שימושית את יכולה להשתמש בה..
    את מוציאה את וורמפל, "וורמ!" הוא קורא,האנשים לא שמים לב אלייך.
    "וורמפל תקשור אותם בירי חוט וטריקו תפיל אותם בהתקפה מהירה " את לוחשת לשניהם.
    וורמפל מסתכל על האנשים ויורה סביב רגליהם חוט שקושר אותם,טריקו רץ ודוחף את שני האנשים בגבם.
    "חתיכת ממזרית שכמותך! את תשלמי על זה!" צועקת האישה והיא והאיש השני זורקים פוכדורים.
    מאחד יוצא פוקימון דמוי זאב אפור ומהשני יוצא פוקימון דמוי סרטן עם שתי צבתות גדולות
    הילדה הקטנה מסתכלת עלייך בחיוך מלא תקווה!

אני בודקת את שלושת הפוקימונים בפוקדע
    "אוקי טריקו שליע זרעים על הסרטן ווורמפל עוקץ רעל על הזאב! אם הם תוקפים טירקו תשתמש בזריזות כדי לקחת את וורמפל ולחמוק, לאחר מכן טריקו תשתמש בזריזות ותיקח מהאנשים את הפוקדורים של הפוקימונים שלהם!
    וורמפל ירי חוט על שני הפוקימונים והאנשים!" אני אומרת בבטיחון "אל תדאג ילדה" אני אומרת לה ומחייכת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    האריסון-
    'מתקפת השריטה תפסה אותנו לא מכונים, אין זמן להתחמק..' אתה חושב ומנסה למצוא פתרון אחר.
    "קדימה חבר, במרץ, נשום עמוק עמוק.. ואז שלח גחלת בקול הכוח!" אתה אומר לסינדקוויל
    "קדימה סינדקוויל אנחנו מסוגלים להביס אותו, אנחנו מעולים!" אתה מנסה לעודד אותו.
    סינדקוויל תשוש מאוד ויורה גחלת בכל הכוח שלו,כדורי אש מהירים יוצאים מפיו ומצליחים לפגוע בטוטודייל.
    אך לפתע כדורי האש הקטנים הופכים למן גל אש גדול שיוצא מפיו של סינדקוויל.
    "סינדה?!" קורא סינדקוויל בהפתעה ולפתע סינדקוויל לעבר טוטודייל ואחר כך מקיף את עצמו באש,הוא מתקדם במהירות לטוטודייל והופך לכדור אש שפוגע בו במהירות.
    טוטודייל חוטף מכה ישירה ונוחת על הקרקע תשוש אך עדיין קם נחוש.
    סינדקוויל יוצא מתוך גלגל האש,נראה שמח מאוד!
    "היי האריסון! כל הכבוד הסינדקוויל שלך למד גלגל להבה! מזל טוב!" משבחת אותך אליס וטוטודייל קופץ בשמחה.

נוקו-
    יפה מאוד! זה היה שימוש יפה בזריזות! ותתרגלי להוציא את הפוקידע על כל פוקימון שאת רואה..
    את מוציאה את הפוקידע שלך.
    פוקימון דמוי הזאב מתגלה לך כ-" פוצ'יאנה-פוקימון הזאב,במרדף אחר טרף,פוצ'יאנה לא יניח לטרף שלו עד שיהיה מותש,לפוצ'יאנה יש טבע מאוד עקשן ומתמיד".
    את מסתכלת על פוצ'יאנה והיא נראית לך קצת מוכרת,היא מסתכלת עלייך לכמה שניות ומסיטה את מבטה לוורמפל.
    הפוקימון השני מתגלה לך כ-"קורפיש פוקימון הסרטן,קורפיש חיים בקרבת נהרות ומקורות מים גדולות במים מלוחים ומתוקים,צבתותיו חזקות מאוד וקשה להיחלץ מהן".
    הפוקימון האחרון שבידיה של הילדה מתגלה לך כ-"רלטס הפוקימון הרגוע,הקרניים שעל ראשו יכולות לקלוט מחשבות של אנשים וכך הוא בוחר את המאמנים שלו,הוא תמיד יופיע עם מאמנים שמחים" הפוקידע נכבית.
    "אוקי טריקו שליע זרעים על הסרטן ווורמפל עוקץ רעל על הזאב! אם הם תוקפים טירקו תשתמש בזריזות כדי לקחת את וורמפל ולחמוק, לאחר מכן טריקו תשתמש בזריזות ותיקח מהאנשים את הפוקדורים של הפוקימונים שלהם!
    וורמפל ירי חוט על שני הפוקימונים והאנשים!" את מורה על הפוקימונים שלך.
    טריקו שולח קליע זרעים, "קורפיש התקשחות!" אומר המאמן שלו וקורפיש נעשה קשיח יותר וסופג את המכה,וורמפל שולח עוקצי רעל אך פוצ'יאנה מתחמקת מהם במהירות, "קורפיש קרן בועות על שניהם!" אומר המאמן שלו,טריקו מיד משתמש בזריזות ונעשה מהיר מאוד,וורמפל נלחץ שהוא רואה את הבועות המתקרבות אך טריקו מחלץ אותו בדיוק בזמן.
    טריקו מנסה לקחת את הפוכדורים אך הוא לא מצליח כי שני הפוקימונים היריבים עומדים בדרכו.
    וורמפל יורה עוד ירי חוט אך האנשים מתחמקים ממנו וגם הפוקימונים.
    "קורפיש תפיסת צבת!" אומר המאמן שלו, "פוצ'יאנה ניב רעל!" אומרת המאמנת.
    קורפיש תופס את טריקו בזנבו,טריקו צווח בכאב בעוד פוצ'יאנה נושכת את וורמפל ומרעילה אותו.
    פוצ'יאנה מסתכלת עלייך שוב..
    מה תעשי?

דיוויד-
    "להתראות" אתה נפרד בחיוך מנולנד.
    לאחר מכן אתה מוריד את החיוך מהפנים, "לאיזה סיבוך נכנסתי?" אתה ממלמל.
    אתה מוציא את המפה מתיקך ורואה שאתה נמצא בדרך 102 ובשביל להגיע לעיר פטלבורג אתה צריך ללכת בדרך 103 שיוצאת מהעיר אולדייל מכיוונה המזרחי.
    מה תעשה?

קודאק-
    סתם שאלתי..
    והוספתי אותה ממזמן אם לא שמת לב..
    "אוקי..בואי נישן.." אתה אומר לכולם.
    אתה אומר לגולדין לילה טוב והיא מחייכת אליך ומתחילה לנוח בגיגית המים שלה,אזוריל יוצא מהמים ומתנער.
    "בוא אזוריל" אומרת סוזן, "אזוריל!" קורא הפוקימון הקטן ונכנס איתה למיטה.
    אתה מסדר לפוקימונים שלך מקומות שינה,בידוף ישן על שטיח באמצע החדר ביחד עם טרטוויג,מיסדריווס ישנה על השולחן,מאנקי ולהב ישנים על אחת הספות בחדר.
    אתה בודק לראות את השעה ורואה שהשעה כבר 21:00, חושב לעצמיך איך אתה וסוזן העברתם 3 שעות עם הפוקימונים שלכם.
    אתה נכנס למיטה וחושב על שינקס שחסר,חושב על איך הלילה עובר עליו,לאט לאט אתה עוצם עיניים ונרדם.
    למחרת אתה קם בבוקר ופוקח את העיניים,מותח את הידיים ורואה שכולם עוד ישנים חוץ מבידוף שעולה על המיטה שלך ומחייך חיוך, "בידוף" הוא לוחש.
    בינתיים אתה נזכר במה שקיי אמר לך.
    מה תעשה?

וואלאס-
    "אושאווט, רד מגבה!" אתה אומר במהירות.
    "בוא נתאמן על אקדח המים שלך. פידוב, תרחפי שני מטרים מעליו," אתה אומר ושני הפוקימונים מתייצבים במקומותיהם.
    "אושאווט, תשתמש באקדח מים על הקרקע!" אתה אומר לאושוואוט.
    "אוו!!" קורא אושוואוט ויורה אקדח מים שמגיע כמטר אחד מרחק מפידוב,הוא מנסה שוב ומשחרר אקדח מים חזק יותר שמגיע לגובהה של פידוב,מנצל את ההזדמנות וקופץ על גבה, "זה יכול להיות מהלך יפה בקרב זוגות" לפתע אתה שומע את קולו של ניקולס שמתקרב אליך.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    יפה מאוד! זה היה שימוש יפה בזריזות! ותתרגלי להוציא את הפוקידע על כל פוקימון שאת רואה..
    את מוציאה את הפוקידע שלך.
    פוקימון דמוי הזאב מתגלה לך כ-" פוצ'יאנה-פוקימון הזאב,במרדף אחר טרף,פוצ'יאנה לא יניח לטרף שלו עד שיהיה מותש,לפוצ'יאנה יש טבע מאוד עקשן ומתמיד".
    את מסתכלת על פוצ'יאנה והיא נראית לך קצת מוכרת,היא מסתכלת עלייך לכמה שניות ומסיטה את מבטה לוורמפל.
    הפוקימון השני מתגלה לך כ-"קורפיש פוקימון הסרטן,קורפיש חיים בקרבת נהרות ומקורות מים גדולות במים מלוחים ומתוקים,צבתותיו חזקות מאוד וקשה להיחלץ מהן".
    הפוקימון האחרון שבידיה של הילדה מתגלה לך כ-"רלטס הפוקימון הרגוע,הקרניים שעל ראשו יכולות לקלוט מחשבות של אנשים וכך הוא בוחר את המאמנים שלו,הוא תמיד יופיע עם מאמנים שמחים" הפוקידע נכבית.
    וורמפל ירי חוט על שני הפוקימונים והאנשים!" את מורה על הפוקימונים שלך.
    טריקו שולח קליע זרעים, "קורפיש התקשחות!" אומר המאמן שלו וקורפיש נעשה קשיח יותר וסופג את המכה,וורמפל שולח עוקצי רעל אך פוצ'יאנה מתחמקת מהם במהירות, "קורפיש קרן בועות על שניהם!" אומר המאמן שלו,טריקו מיד משתמש בזריזות ונעשה מהיר מאוד,וורמפל נלחץ שהוא רואה את הבועות המתקרבות אך טריקו מחלץ אותו בדיוק בזמן.
    טריקו מנסה לקחת את הפוכדורים אך הוא לא מצליח כי שני הפוקימונים היריבים עומדים בדרכו.
    וורמפל יורה עוד ירי חוט אך האנשים מתחמקים ממנו וגם הפוקימונים.
    "קורפיש תפיסת צבת!" אומר המאמן שלו, "פוצ'יאנה ניב רעל!" אומרת המאמנת.
    קורפיש תופס את טריקו בזנבו,טריקו צווח בכאב בעוד פוצ'יאנה נושכת את וורמפל ומרעילה אותו.
    פוצ'יאנה מסתכלת עלייך שוב..
    מה תעשי?

אני מסתכלת אל פוציאנה ואז מראה מבט יותר של רחמים אני ניגשת לפוציאנה בלי פחד בכלל ומתקרבת אליה
    "פוציאנה! זאת אני! את עקבת אחרי אחרי שתפסתי את וורמפל! את יכולה גם לעזוב את המאמנת הזאת! היא מתעללת בפוקימון! היא יכולה להתעלל גם בך! ווורמפל הוא חבר לא אויב אם תעזרי לי את תקבלי מאמנת שתדאג לך באמת ולא תהיה רעה, האישה ההיא מתעללת בפוקימון הקטן וגם בילדה את רוצה את זה?" אני אומרת לפוציאנה ומנסה לשכנע אותה לעזוב את וורמפל אבל לא מהר מידי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק-
    סתם שאלתי..
    והוספתי אותה ממזמן אם לא שמת לב..
    "אוקי..בואי נישן.." אתה אומר לכולם.
    אתה אומר לגולדין לילה טוב והיא מחייכת אליך ומתחילה לנוח בגיגית המים שלה,אזוריל יוצא מהמים ומתנער.
    "בוא אזוריל" אומרת סוזן, "אזוריל!" קורא הפוקימון הקטן ונכנס איתה למיטה.
    אתה מסדר לפוקימונים שלך מקומות שינה,בידוף ישן על שטיח באמצע החדר ביחד עם טרטוויג,מיסדריווס ישנה על השולחן,מאנקי ולהב ישנים על אחת הספות בחדר.
    אתה בודק לראות את השעה ורואה שהשעה כבר 21:00, חושב לעצמיך איך אתה וסוזן העברתם 3 שעות עם הפוקימונים שלכם.
    אתה נכנס למיטה וחושב על שינקס שחסר,חושב על איך הלילה עובר עליו,לאט לאט אתה עוצם עיניים ונרדם.
    למחרת אתה קם בבוקר ופוקח את העיניים,מותח את הידיים ורואה שכולם עוד ישנים חוץ מבידוף שעולה על המיטה שלך ומחייך חיוך, "בידוף" הוא לוחש.
    בינתיים אתה נזכר במה שקיי אמר לך.
    מה תעשה?
    כן,ראיתי..מצטער..

"בוקר טוב בידוף.." אומר לו ואז אלך לכיוון המיטה של סוזן כשבידוף בידיי "תקומי כבר.." אומר לה ולאחר מכן אתקדם לכיוון להב ומנקי, "היי ישנונים..תקומו.." לבסוף אלך אל גולדין ואתיג עליה מעט מים,"נו את קמה?" אשאל אותה.
    במידה וסוזן עוד לא התעוררה אשפריץ גם עליה מעט מים ואחייך.
    לבסוף אקח את בידוף בידיי ואומר לסוזן שאני הולך לבית ספר,ושתאכיל את הפוקיונים.
    אומר לשאר הפוקימונים להתראות וארוץ עם בידוף לבית הספר.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    וואלאס-
    "אושאווט, רד מגבה!" אתה אומר במהירות.
    "בוא נתאמן על אקדח המים שלך. פידוב, תרחפי שני מטרים מעליו," אתה אומר ושני הפוקימונים מתייצבים במקומותיהם.
    "אושאווט, תשתמש באקדח מים על הקרקע!" אתה אומר לאושוואוט.
    "אוו!!" קורא אושוואוט ויורה אקדח מים שמגיע כמטר אחד מרחק מפידוב,הוא מנסה שוב ומשחרר אקדח מים חזק יותר שמגיע לגובהה של פידוב,מנצל את ההזדמנות וקופץ על גבה, "זה יכול להיות מהלך יפה בקרב זוגות" לפתע אתה שומע את קולו של ניקולס שמתקרב אליך.
    מה תעשה?
    "קרב זוגות, מה?" אשאל בתהייה. "תודה רבה." אני אומר, ולאחר מכן לוקח את פידוב ואושאווט יחד איתי אל מקום קרוב בו אוכל למצוא פוקימוני בר, שם אחפש שני פוקימונים פראיים ואאתגר אותם לקרב כפול.

עמוד 23 מתוך 70 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •