Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 70 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 1046
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    האריסון-
    'מתקפת השריטה תפסה אותנו לא מכונים, אין זמן להתחמק..' אתה חושב ומנסה למצוא פתרון אחר.
    "קדימה חבר, במרץ, נשום עמוק עמוק.. ואז שלח גחלת בקול הכוח!" אתה אומר לסינדקוויל
    "קדימה סינדקוויל אנחנו מסוגלים להביס אותו, אנחנו מעולים!" אתה מנסה לעודד אותו.
    סינדקוויל תשוש מאוד ויורה גחלת בכל הכוח שלו,כדורי אש מהירים יוצאים מפיו ומצליחים לפגוע בטוטודייל.
    אך לפתע כדורי האש הקטנים הופכים למן גל אש גדול שיוצא מפיו של סינדקוויל.
    "סינדה?!" קורא סינדקוויל בהפתעה ולפתע סינדקוויל לעבר טוטודייל ואחר כך מקיף את עצמו באש,הוא מתקדם במהירות לטוטודייל והופך לכדור אש שפוגע בו במהירות.
    טוטודייל חוטף מכה ישירה ונוחת על הקרקע תשוש אך עדיין קם נחוש.
    סינדקוויל יוצא מתוך גלגל האש,נראה שמח מאוד!
    "היי האריסון! כל הכבוד הסינדקוויל שלך למד גלגל להבה! מזל טוב!" משבחת אותך אליס וטוטודייל קופץ בשמחה.
    בונא הוא לא רוצה למות הקקה? ונחמד גלגל להבה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחייך ואשמח בשביל סינדקוייל "כל הכבוד לך, מעולה זאת מתקפה חזקה ועכשיו ננצח!" אריע וכך אלהיב אותו לתת עוד מאמץ.
    'עכשיו נשתמש במתקפה החדשה...' אהרהר לעצמי בחיוך ואפקוד עליו "אוקיי חבר קדימה, תשתמש בגלגל להבה שוב והסתובב במקום במהירות, צבור כך מהירות וגרום לאש להתקלח סביבך!"
    אחר-כך אוסיף מיד "שאתה מתחיל לאבד שליטה על המהירות שגר את עצמך אל טוטודייל עם כל כוח האש שלך, עכשיו!"

.

2. משתמש מנוסה
    תומאס-
    'כדאי שאלך ואבדוק מה זה' אתה חושב והולך בשקט עם צ'רמנדר.
    אתם ממשיכים להיכנס לתוך העיר ולפתע מבחינים ב- ועל הרצפה אתה רואה שנראה חבול בגופו.
    מולו עומדים שמסתכלים עליו באכזריות.
    "אמרתי לך לא להתעסק איתנו נכון?!" אתה שומע את אחד הבחורים צועק על
    "אוקיי.. גלום תגמור את הסיפור עם הפרפר הזה עם פצצת רפש!" אומר אחד האנשים.
    "היי אתם, תעזבו אותו!" אני קורא ומוציא החוצה את צרמנד'ר מהפוכדור שלו "השתמש בגחלת על שני הפוקימונים שמול הפרפר!" אני מצווה עליו במהירות, בזמן שאני רץ ומוציא את הפרפר והילד מטווח הקרב "אתה בסדר?" אני שואל את הילד, ומוציא פוקדע לבדוק מידע על שני הפוקימונים של האנשים.

3. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [דיוויד-
    "להתראות" אתה נפרד בחיוך מנולנד.
    לאחר מכן אתה מוריד את החיוך מהפנים, "לאיזה סיבוך נכנסתי?" אתה ממלמל.
    אתה מוציא את המפה מתיקך ורואה שאתה נמצא בדרך 102 ובשביל להגיע לעיר פטלבורג אתה צריך ללכת בדרך 103 שיוצאת מהעיר אולדייל מכיוונה המזרחי.
    מה תעשה?
    אני צועד לכיוון דרך 103, ומוציא את טורצ'יק מהפוקדור שלו "מה נשמע חבר?" אני שואל אותו בחיוך ומלטף את ראשו 'הוא הסיכוי הבודד שלי להגיע לשם בשלום' אני חושב וסורק במבטי את הדרך לראות אם יש פוקימון בר בסביבה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "היי אתם, תעזבו אותו!" אתה אומר לפתע והאנשים מסתכלים עליך.
    "השתמש בגחלת על שני הפוקימונים שמול הפרפר!" אתה אומר לצ'רמנדר שנמצא לידך.
    "ילד זה לא עסק שלך!" אחד מהם צועק,צ'רמנדר יורה מפיו כדורי אש קטנים שפוגעים בשני הפוקימונים.
    אתה רץ במהירות ומנסה לקחת את פוקימון הפרפר אך פוקימון בעורב פורש את כנפיו וקורא בקול, "ספרו!" וחוסם לך את הדרך.
    אתה מצליח להגיע לילד,הוא מסתכל עליך בחיוך גדול, "תודה לך! התאמנתי עם המטפוד שלי והוא התפתח! ואז לפתע האנשים האלה הופיעו!!" אומר הילד בחרדה.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומחפש אחר מידע, " ספרו-פוקימון העורב,ספרו עפים עם כנפיהם הקטנות מעל שטחי דשא בשביל למצוא מזון,הם מאוד תוקפניים ומרבים להסתובב בקבוצות".
    " גלום-הפוקימון הרעיל,על הפרח שעל ראשו מתפתח דבש מתוק אך קשה להגיע אליו בשלב התפתחות זה,כשירגיש מפוחד ופגיע הוא יתקיף את האויב במתקפת רפש" אומרת הפוקידע.
    "ספרו קדימה ניקור!" אומר אחד האנשים, "גלום קדימה כדור אנרגייה!" קורא האיש השני.
    שני הפוקימונים מתכוננים להתקיף את צ'רמנדר, "באטרפרי!" קורא הילד,באטפרי זז טיפה ומתקשה להתייצב.

האריסון-
    הוא חזק... וישר אתה רץ לערוך אה XD
    "כל הכבוד לך, מעולה זאת מתקפה חזקה ועכשיו ננצח!" אתה קורא בשמחה וסינדקוויל מוכן.
    "אוקיי חבר קדימה, תשתמש בגלגל להבה שוב והסתובב במקום במהירות, צבור כך מהירות וגרום לאש להתקלח סביבך!" אתה מדריך את סינדקוויל ומוסיף "שאתה מתחיל לאבד שליטה על המהירות שגר את עצמך אל טוטודייל עם כל כוח האש שלך, עכשיו!".
    "טוטודייל תיתן את כל כולך!" אומרת אליס.
    סינדקוויל מתכדרר בתוך האש ומסתובב במהירות,הוא צובר וצובר מהירות,האש מתגברת ואתה שם לב לכוח של המתקפה.
    לפתע המתקפה משתחררת וסינדקוויל פוגע בטוטודיל בעוצמה ומפיל אותו על הרצפה,הוא לא יכול להילחם!.
    "כל הכבוד האריסון! ניצחת!" אומרת אליס, "סינדקוויל יפה מאוד!" מחמיאה לסינדקוויל וניגשת לטוטודייל,מרימה אותו בידייה, "טוטודייל זה בסדר! אני יודעת שאתה היית עוד עייף מהמרדף אחרי ג'ירפרינג! אתה נהדר!" אומרת ומחזירה אותו לפוכדור שלו.

דיוויד-
    אתה יוצא מדרך 102 ויוצא מהעיר אולדייל מדרך 103.
    אתה מוציא את טורצ'יק ושואל לשלומו, "טורצ'יק!" הוא מצייץ בחמידות,אתה סורק את האיזור ורואה בריכה קטנה.
    לאחר מכן אתה מבחין בפוקימון דמוי דוב עם ציור של ירח על מצחו ששורט עץ קרוב אליך.
    אחרי זה אתה מבחין גם בפוקימון קטן בצבע כחול עם חמישה עלים על ראשו.
    מה תעשה?

נוקו-
    את מסתכלת על פיצ'יאנה וחושבת שזאת אותה אחת שראית עוד בתחילת המסע.
    "פוציאנה! זאת אני! את עקבת אחרי אחרי שתפסתי את וורמפל! את יכולה גם לעזוב את המאמנת הזאת! היא מתעללת בפוקימון! היא יכולה להתעלל גם בך! ווורמפל הוא חבר לא אויב אם תעזרי לי את תקבלי מאמנת שתדאג לך באמת ולא תהיה רעה, האישה ההיא מתעללת בפוקימון הקטן וגם בילדה את רוצה את זה?" את מסבירה לה.
    היא מסתכלת עלייך ולא עושה שום תנועה.
    "מה את חושבת שאת אומרת חתיכת חוצפנית?!" אומרת האישה, "פוצ'יאנה שלי עוד מלפני הרבה זמן!" אומרת.
    בינתיים וורמפל סובל מההרעלה וטריקו ממשיך לסבול מהצבת של קורפיש עד שהוא מתעלף,קורפיש עוזב אותו והוא שרוע על הרצפה.
    "רלטס תראי להם מה זה!" אומרת לפתע הילדה,רלטס נעמדת על רצפה ומתכוננת להילחם.
    המצב שלך זה שפוקימון התעלף ואחד מורעל מול שני פוקימונים בריאים.

קודאק-
    "בוקר טוב בידוף.." אתה ממלמל לו בשקט בשביל לא להעיר את האחרים.
    אתה מחזיק את בידוף הקטן בידייך והולך למיטתה של סוזן, "תקומי כבר.." אתה אומר לה ומזיז אותה.
    אתה רואה שהיא ישנה מחובקת עם אזוריל, "היי ישנונים..תקומו.." אתה אומר ללהב ומאנקי שממשיכים לישון.
    אתה ניגש לגיגית של גולדין ורואה שהיא שוחה בתוכה,היא יוצאת אליך ומחייכת אך קופצת,נראה שהיא לא מרוצה ממצב המים שנעשו קרים,אתה מחזיר אותה לפוכדור,מחליף את המים לחמים יותר ומחזיר אותה לגיגית,היא נחה לה במים החמימים.
    אתה מחליט להשפריץ על סוזן מים, כשהמים נוגעים בה היא קמה במהירות, "קודאק!" היא קוראת בעצבים וממשיכה לישון.
    לבסוף אתה אומר לסוזן שתאכיל את הפוקימונים.
    "כן.. כן.. מה שתגיד.." אומרת מתוך שינה,אתה יוצא עם בידוף לבית ספר.
    אתה יורד ללובי ורואה את האחות ג'וי, "בוקר טוב לך,השעה היא 10 בבוקר" אומרת במתיקות ואתה יוצא מהמרכז,אור שמש נעים מציף את העיר ג'ובילייף ובידוף מתרוצץ לו בשמחה.
    אתם נכנסים לבית ספר ורואים את קרל עם אגרוף על הקיר, "קודאק אל תשאל מה קרה.. אתמול בלילה פרצו לכאן וגנבו פוכדורים! גם את שינקס.." אומר במלמול

וואלאס-
    "קרב זוגות, מה?" אתה שואל, מודה לניקולס והולך לחפש פוקימוני בר עם פידוב ואושוואוט, "אני אחכה לך כאן!" אומר ניקולס וחוזר למרכז הפוקימונים.
    אתה חוזר לדרך בה תפסת את פידוב,אתה רואה שכבר חשיכה לאט לאט מקיפה את האיזור.
    אתה לפתע מבחין בפוקימון דמוי חתול בצבע סגול ולאחר כמה דקות מגיע לאיזור פוקימון מעופף פרוותי.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    את מסתכלת על פיצ'יאנה וחושבת שזאת אותה אחת שראית עוד בתחילת המסע.
    "פוציאנה! זאת אני! את עקבת אחרי אחרי שתפסתי את וורמפל! את יכולה גם לעזוב את המאמנת הזאת! היא מתעללת בפוקימון! היא יכולה להתעלל גם בך! ווורמפל הוא חבר לא אויב אם תעזרי לי את תקבלי מאמנת שתדאג לך באמת ולא תהיה רעה, האישה ההיא מתעללת בפוקימון הקטן וגם בילדה את רוצה את זה?" את מסבירה לה.
    היא מסתכלת עלייך ולא עושה שום תנועה.
    "מה את חושבת שאת אומרת חתיכת חוצפנית?!" אומרת האישה, "פוצ'יאנה שלי עוד מלפני הרבה זמן!" אומרת.
    בינתיים וורמפל סובל מההרעלה וטריקו ממשיך לסבול מהצבת של קורפיש עד שהוא מתעלף,קורפיש עוזב אותו והוא שרוע על הרצפה.
    "רלטס תראי להם מה זה!" אומרת לפתע הילדה,רלטס נעמדת על רצפה ומתכוננת להילחם.
    המצב שלך זה שפוקימון התעלף ואחד מורעל מול שני פוקימונים בריאים.

[COLOR=?
    אז למה אמרתה לי שהיא מוכרת?
    ~~~
    "טריקו תנסה להשתמש בפוזוסינטזה!" אני קוראת בלחץ "וורמפל תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ועל פוציאנה ולאחר מכן ירי חוט!" אני קוראת בלחץ..

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "בוקר טוב בידוף.." אתה ממלמל לו בשקט בשביל לא להעיר את האחרים.
    אתה מחזיק את בידוף הקטן בידייך והולך למיטתה של סוזן, "תקומי כבר.." אתה אומר לה ומזיז אותה.
    אתה רואה שהיא ישנה מחובקת עם אזוריל, "היי ישנונים..תקומו.." אתה אומר ללהב ומאנקי שממשיכים לישון.
    אתה ניגש לגיגית של גולדין ורואה שהיא שוחה בתוכה,היא יוצאת אליך ומחייכת אך קופצת,נראה שהיא לא מרוצה ממצב המים שנעשו קרים,אתה מחזיר אותה לפוכדור,מחליף את המים לחמים יותר ומחזיר אותה לגיגית,היא נחה לה במים החמימים.
    אתה מחליט להשפריץ על סוזן מים, כשהמים נוגעים בה היא קמה במהירות, "קודאק!" היא קוראת בעצבים וממשיכה לישון.
    לבסוף אתה אומר לסוזן שתאכיל את הפוקימונים.
    "כן.. כן.. מה שתגיד.." אומרת מתוך שינה,אתה יוצא עם בידוף לבית ספר.
    אתה יורד ללובי ורואה את האחות ג'וי, "בוקר טוב לך,השעה היא 10 בבוקר" אומרת במתיקות ואתה יוצא מהמרכז,אור שמש נעים מציף את העיר ג'ובילייף ובידוף מתרוצץ לו בשמחה.
    אתם נכנסים לבית ספר ורואים את קרל עם אגרוף על הקיר, "קודאק אל תשאל מה קרה.. אתמול בלילה פרצו לכאן וגנבו פוכדורים! גם את שינקס.." אומר במלמול
    "לא נכון!" אומר לקרל ומיד אחזיר את בידוף לפוכדור.
    אומר לו "חכה כאן" וארוץ לכיוון מרכז הפוקימונים ואומר לסוזן "בואי מהר!" ואז אחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוכדורים ואלך לכיוון בית הספר.
    "מתי זה קרה ואיפה הם?" אשאל את קרל.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "היי אתם, תעזבו אותו!" אתה אומר לפתע והאנשים מסתכלים עליך.
    "השתמש בגחלת על שני הפוקימונים שמול הפרפר!" אתה אומר לצ'רמנדר שנמצא לידך.
    "ילד זה לא עסק שלך!" אחד מהם צועק,צ'רמנדר יורה מפיו כדורי אש קטנים שפוגעים בשני הפוקימונים.
    אתה רץ במהירות ומנסה לקחת את פוקימון הפרפר אך פוקימון בעורב פורש את כנפיו וקורא בקול, "ספרו!" וחוסם לך את הדרך.
    אתה מצליח להגיע לילד,הוא מסתכל עליך בחיוך גדול, "תודה לך! התאמנתי עם המטפוד שלי והוא התפתח! ואז לפתע האנשים האלה הופיעו!!" אומר הילד בחרדה.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומחפש אחר מידע, " ספרו-פוקימון העורב,ספרו עפים עם כנפיהם הקטנות מעל שטחי דשא בשביל למצוא מזון,הם מאוד תוקפניים ומרבים להסתובב בקבוצות".
    " גלום-הפוקימון הרעיל,על הפרח שעל ראשו מתפתח דבש מתוק אך קשה להגיע אליו בשלב התפתחות זה,כשירגיש מפוחד ופגיע הוא יתקיף את האויב במתקפת רפש" אומרת הפוקידע.
    "ספרו קדימה ניקור!" אומר אחד האנשים, "גלום קדימה כדור אנרגייה!" קורא האיש השני.
    שני הפוקימונים מתכוננים להתקיף את צ'רמנדר, "באטרפרי!" קורא הילד,באטפרי זז טיפה ומתקשה להתייצב.
    אני מחייך לנוכח המצב "2 על 1? ממש הוגן מבחינתכם.." אני אומר בטון מלגלג "קדימה צרמנד'ר, פלוט עשן מפיך וכסה איתו את הזירה! גרום לספירו להתבלבל ופגע בו עם שריטה, ומיד עבור לגחלת לעבר גלום!" אני קורא.

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "קרב זוגות, מה?" אתה שואל, מודה לניקולס והולך לחפש פוקימוני בר עם פידוב ואושוואוט, "אני אחכה לך כאן!" אומר ניקולס וחוזר למרכז הפוקימונים.
    אתה חוזר לדרך בה תפסת את פידוב,אתה רואה שכבר חשיכה לאט לאט מקיפה את האיזור.
    אתה לפתע מבחין בפוקימון דמוי חתול בצבע סגול ולאחר כמה דקות מגיע לאיזור פוקימון מעופף פרוותי.
    מה תעשה?
    "צאו," אני אומר בקול שקט לפידוב ואושאווט. "תשתמשו במתקפה מהירה ובאקדח מים, תפתיעו אותם." אני אומר בשקט.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    הוא חזק... וישר אתה רץ לערוך אה XD
    "כל הכבוד לך, מעולה זאת מתקפה חזקה ועכשיו ננצח!" אתה קורא בשמחה וסינדקוויל מוכן.
    "אוקיי חבר קדימה, תשתמש בגלגל להבה שוב והסתובב במקום במהירות, צבור כך מהירות וגרום לאש להתקלח סביבך!" אתה מדריך את סינדקוויל ומוסיף "שאתה מתחיל לאבד שליטה על המהירות שגר את עצמך אל טוטודייל עם כל כוח האש שלך, עכשיו!".
    "טוטודייל תיתן את כל כולך!" אומרת אליס.
    סינדקוויל מתכדרר בתוך האש ומסתובב במהירות,הוא צובר וצובר מהירות,האש מתגברת ואתה שם לב לכוח של המתקפה.
    לפתע המתקפה משתחררת וסינדקוויל פוגע בטוטודיל בעוצמה ומפיל אותו על הרצפה,הוא לא יכול להילחם!.
    "כל הכבוד האריסון! ניצחת!" אומרת אליס, "סינדקוויל יפה מאוד!" מחמיאה לסינדקוויל וניגשת לטוטודייל,מרימה אותו בידייה, "טוטודייל זה בסדר! אני יודעת שאתה היית עוד עייף מהמרדף אחרי ג'ירפרינג! אתה נהדר!" אומרת ומחזירה אותו לפוכדור שלו.
    חההה חההה חההה... הוא מת!!!! טיגנתי אותו! XD לא הוא פשוט עצבן אותי כי עמדו להיגמר לי הרעיניות.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אביט בסינדקוויל גאה ושמח ואומר לו "היית מצויין פשוט! ידעתי שננצח!" וארוץ לחבק וללטף את ראשו בפרעות...
    לאחר מכן אשלוף את הפוקדור שלו ואלחש לו "עכשיו מגיעה לך מנוחה.. תחזור לפוקדור.."
    ואז אפנה אל אליס ואלחץ אתץ ידה "ההית מעולה, יריבה ממש קשה, כל-הכבוד.." אקרוץ ואגיד לה.
    "ואז אומר אני מציע שנתקדם ונסתובב קצת.. מה דעתך?"

.

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [דיוויד-
    אתה יוצא מדרך 102 ויוצא מהעיר אולדייל מדרך 103.
    אתה מוציא את טורצ'יק ושואל לשלומו, "טורצ'יק!" הוא מצייץ בחמידות,אתה סורק את האיזור ורואה בריכה קטנה.
    לאחר מכן אתה מבחין בפוקימון דמוי דוב עם ציור של ירח על מצחו ששורט עץ קרוב אליך.
    אחרי זה אתה מבחין גם בפוקימון קטן בצבע כחול עם חמישה עלים על ראשו.
    מה תעשה?
    אני מוציא את הפוקדע ומכוון אותו אל הדוב ואז אל הפוקימון השני 'מי אלו?' אני חושב ומציץ בזווית עיני אל טורצ'יק, לראות את התגובה שלו.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "2 על 1? ממש הוגן מבחינתכם.." אתה מלגלגים עליהם, "זה לא מעניין אותי! תתרחק מכאן אתה לא קשור לפה!" אומר אחד האנשים בחליפה המוזרה.
    קדימה צרמנד'ר, פלוט עשן מפיך וכסה איתו את הזירה! גרום לספירו להתבלבל ופגע בו עם שריטה, ומיד עבור לגחלת לעבר גלום!" אתה אומר לצ'רמנדר.
    צ'רמנדר לא מבזבז זמן ומרסס את האזור בעשן סמיך,גלום לא מספיק לשגר את כדור האנרגייה והוא מתפוצץ לידו.
    "ספרו רוח!" אומר אחד האנשים וספרו מפזר את העשן בעזרת כנפיו צ'רמנדר קופץ באתלטיות לגובה ופוגע בספרו.
    לאחר שהוא נוחת הוא מביט בגלום ויורה כדורי אש שגורמים לו לצווח בכב, "גלום!!" קורא הפוקימון.
    "חוצפן! קדימה גלום אל תשתפן עכשיו! פצצת רפש!" אומר אחד האנשים, "ספרו ניקור ואז מתקפת זעם" אומר השני.
    לפתע אתה שומע מאחורייך, "באטרפרי! רוח כסופה!" אומר הילד ובאטפרי נראה הרבה יותר טוב ממקודם, הוא מנופף בכנפיו ומעיף את ספרו ואת גלום, "מזל שזכרתי שנשאר לי שיקוי..." אומר הילד.

האריסון-
    חחחח תתלהב תתלהב זו רק ההתחלה..XD
    "היית מצויין פשוט! ידעתי שננצח!" אתה אומר לסינדקוויל בשמחה ומחבק אותו ומלטף את ראשו.
    "סינדקוויל!" קורא סינדקוויל ומוציא מגבו להבות גדולות.
    אתה מחזיר את סינדקוויל לפוכדור שלו וניגש לאליס.
    "ההית מעולה, יריבה ממש קשה, כל-הכבוד.." אתה מחמיא לה וקורץ לה תוך כדי
    "תודה! שמחתי להילחם איתך!" אומרת אליס בנחישות.
    "אני מציע שנתקדם ונסתובב קצת.. מה דעתך?" אתה מציע לה.
    "בשמחה! אך לאן תרצה ללכת?" שואלת אליס לפתע.

דיוויד-
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה על שני הפוקימונים שראית.
    פוקימון הדוב מתגלה לך כ-" טדיאורסה-פוקימון הדוב הקטן,טדיאורסה מאוד אוהב לאכול דבש מתוק שהוא מוצא,הוא מרבה להחביא את המזון שהוא מוצא במקומות סודיים,פוקימון מאוד נחמד ונעים כשלא מציקים לו".
    הפוקימון השני מתגלה לך כ-" אודיש-פוקימון העלה,אודיש פעיל בעיקר בלילה וביום מרבה להישאר במקום אחד ולא לנוע הרבה,פוקימון מתוק מאוד שלא יפגע באיש" אומרת הפוקידע ונכבית.
    טורצ'יק מביט על כל אחד מהם בהסתקרנות,מחכה לפקודות ממך.

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"טריקו תנסה להשתמש בפוזוסינטזה!" את אומרת בלחץ לטריקו אך הוא מעולף ולא זז,את מחזירה אותו לפוכדור שלו.
    "וורמפל תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ועל פוציאנה ולאחר מכן ירי חוט!" את אומרת במהירות.
    וורמפל משגר עוקצי רעל שפוגעים בקורפיש,לאחר מכן יורה חוט לכיוונה של פוצ'יאנה אך מתחמקת.
    לפתע את רואה את קורפיש מרחף באוויר ומוטח על הרצפה, "כל הכבוד על רלטס!" את שומעת ורואה את הילדה ורלטס שמצטרפות לעזור לך.

קודאק-
    "לא נכון!" אתה אומר ומוציא את הפוכדור של בידוף כדי להחזיר אותו,אך בידוף מסתכל עליך ברצינות, "בי בידוף!" קורא,הוא רוצה לעזור ולא להיכנס לפוכדור!.
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים במהירות ונכנס לחדר,אתה רואה שכולם כבר ערים,אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם, "בואי מהר!" אתה אומר לה הלחץ, "מה קרה?!" שואלת אך אתה ממהר ולא עונה לה.
    אתם אוספים את הדברים שלכם ומחזירים את המפתח לאחות ג'וי.
    אתה נכנסים לבית הספר,קרל נמצא בדיוק איפה שהוא היה שעזבת.
    "מתי זה קרה ואיפה הם?" אתה שואל אותו.
    "זה קרה ב-3 בלילה,האזעקה עבדה אך הם היו מהירים,וגנבו כמעט את כל הפוכדורים שהיו בחדר השמירה! צריכים לקרוא לאחות ג'ני,אולי היא תוכל לעזור! בטוח יש לך את המספר שלה!" אומר קרל ומצביע על הפוקידע שלך.

וואלאס-
    "צאו," אתה אומר לפידוב ואושוואוט והם נעמדים מוכנים.
    "תשתמשו במתקפה מהירה ובאקדח מים, תפתיעו אותם." אתה אומר להם בשקט.
    פידוב עולה לאוויר בעוד אושוואוט נעמד במרחק כמה מטרים מפוקימון החתול.
    לפתע פידוב מתחילה את הקרב ומפתיע את הפוקימון המעופף ופוגעת בו ישירות.
    אושוואוט משגר אקדח מים שפוגע גם.
    פוקימון החתול רץ במהירות לאושוואוט בעוד הפוקימון המעופף משתמש בחיתוך אווירי כמו שיש לפידוב.

12. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    Spoiler ספוילר

"טריקו תנסה להשתמש בפוזוסינטזה!" את אומרת בלחץ לטריקו אך הוא מעולף ולא זז,את מחזירה אותו לפוכדור שלו.
    "וורמפל תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ועל פוציאנה ולאחר מכן ירי חוט!" את אומרת במהירות.
    וורמפל משגר עוקצי רעל שפוגעים בקורפיש,לאחר מכן יורה חוט לכיוונה של פוצ'יאנה אך מתחמקת.
    לפתע את רואה את קורפיש מרחף באוויר ומוטח על הרצפה, "כל הכבוד על רלטס!" את שומעת ורואה את הילדה ורלטס שמצטרפות לעזור לך.

.
    "אתה יכולה לבקש מראלטס להשתמש בעל חושי להביע תפוקדורים של הפוקימונים?" אני לוחשת לילדה
    "וורמפל תשתמש עכשיו אליו ביריית חוט ובעוקץ רעל בשיא החוזק!" אני קוראת ושוב פעם הביטחון עולה לי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "לא נכון!" אתה אומר ומוציא את הפוכדור של בידוף כדי להחזיר אותו,אך בידוף מסתכל עליך ברצינות, "בי בידוף!" קורא,הוא רוצה לעזור ולא להיכנס לפוכדור!.
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים במהירות ונכנס לחדר,אתה רואה שכולם כבר ערים,אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם, "בואי מהר!" אתה אומר לה הלחץ, "מה קרה?!" שואלת אך אתה ממהר ולא עונה לה.
    אתם אוספים את הדברים שלכם ומחזירים את המפתח לאחות ג'וי.
    אתה נכנסים לבית הספר,קרל נמצא בדיוק איפה שהוא היה שעזבת.
    "מתי זה קרה ואיפה הם?" אתה שואל אותו.
    "זה קרה ב-3 בלילה,האזעקה עבדה אך הם היו מהירים,וגנבו כמעט את כל הפוכדורים שהיו בחדר השמירה! צריכים לקרוא לאחות ג'ני,אולי היא תוכל לעזור! בטוח יש לך את המספר שלה!" אומר קרל ומצביע על הפוקידע שלך.
    שכחת לשים לי צבע Xd

"אממ..כן!" אומר ואתקשר לשוטרת ג'ני,אומר לה "השוטרת ג'ני היה כאן ארוע חטיפה של פוכדוים אנא תגיעי מהר.." ואז אומר לסוזן "בואי מהר!" ואומר לקרל "אנחנו נחפש את הגנבים בינתיים!" ואז אתחיל להסתובב עם סוזן ובידוף ברחבי העיר על מנת למצוא רמזים,לאחר מכן אוציא את כל הפוקימונים שלי ואגיד להם לעזור לי לחפש.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "2 על 1? ממש הוגן מבחינתכם.." אתה מלגלגים עליהם, "זה לא מעניין אותי! תתרחק מכאן אתה לא קשור לפה!" אומר אחד האנשים בחליפה המוזרה.
    קדימה צרמנד'ר, פלוט עשן מפיך וכסה איתו את הזירה! גרום לספירו להתבלבל ופגע בו עם שריטה, ומיד עבור לגחלת לעבר גלום!" אתה אומר לצ'רמנדר.
    צ'רמנדר לא מבזבז זמן ומרסס את האזור בעשן סמיך,גלום לא מספיק לשגר את כדור האנרגייה והוא מתפוצץ לידו.
    "ספרו רוח!" אומר אחד האנשים וספרו מפזר את העשן בעזרת כנפיו צ'רמנדר קופץ באתלטיות לגובה ופוגע בספרו.
    לאחר שהוא נוחת הוא מביט בגלום ויורה כדורי אש שגורמים לו לצווח בכב, "גלום!!" קורא הפוקימון.
    "חוצפן! קדימה גלום אל תשתפן עכשיו! פצצת רפש!" אומר אחד האנשים, "ספרו ניקור ואז מתקפת זעם" אומר השני.
    לפתע אתה שומע מאחורייך, "באטרפרי! רוח כסופה!" אומר הילד ובאטפרי נראה הרבה יותר טוב ממקודם, הוא מנופף בכנפיו ומעיף את ספרו ואת גלום, "מזל שזכרתי שנשאר לי שיקוי..." אומר הילד.

.
    "שנסיים את הקרב?" אני אומר בחיוך לילד "צרמנד'ר, גחלת בכל הכוח לעבר שני הפוקימונים!" אני מצווה עליו.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    חחחח תתלהב תתלהב זו רק ההתחלה..XD
    ~~~~~~~
    "היית מצויין פשוט! ידעתי שננצח!" אתה אומר לסינדקוויל בשמחה ומחבק אותו ומלטף את ראשו.
    "סינדקוויל!" קורא סינדקוויל ומוציא מגבו להבות גדולות.
    אתה מחזיר את סינדקוויל לפוכדור שלו וניגש לאליס.
    "ההית מעולה, יריבה ממש קשה, כל-הכבוד.." אתה מחמיא לה וקורץ לה תוך כדי
    "תודה! שמחתי להילחם איתך!" אומרת אליס בנחישות.
    "אני מציע שנתקדם ונסתובב קצת.. מה דעתך?" אתה מציע לה.
    "בשמחה! אך לאן תרצה ללכת?" שואלת אליס לפתע.

.
    "מממ..." אהרהר בקול רם תוך כדי שאני מביט במפה.
    לאחר מכן אחפש את הדרך המעניינת והמפותלט ביותר עד לעיר ויולט... כשאמצע אסמן לה במפה דרך איפה נלך.
    ואסמן לה לבוא אחריי בעוד אני תופס את המפה מקופלת בידי, בנתיים אנסה להתחיל שיחה כל שהיא ואשאל "מאיפה את?"

.

עמוד 24 מתוך 70 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •