Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
תומאס-
"שנסיים את הקרב?" אתה מחייך אל הילד.
"בוא נראה להם מה זה!" קורא הילד ומניף את אגרופו לאוויר.
"צרמנד'ר, גחלת בכל הכוח לעבר שני הפוקימונים!"אתה אומר לצ'רמנדר.
הוא משחרר מפיו כדורי אש שפוגעים בגלום אך ספרו מתחמק מהם.
:"באטפרי רוח!" אומר הילד ובאטרפרי מניף את כנפיו ומשחרר גלי אוויר חזקים שמעיפים את ספרו לקרקע.
"קדימה תינוקות ל אינצחו אותנו! גלום כדור אנרגייה ואז פצצת רפש על צ'רמנדר!" אומר האש.
"ספרו ניקור ומתקפת זעם על באטרפרי" אומר השני.
שני הפוקימונים היריבים תשושים אך עדיין עומדים.
האריסון-
אתה מהרהר ומביט במפה.
אתה מחפש אחר מקום שבוא תוכל אתה ואליס להסתובב ומבחין במן דרך הנמצאת סמוך למערה שעל פי המפה שמה, "מערת האופל".
"נהדר!" אומרת אליס ושניכם מתחילים לצעוד לשם.
"מאיפה את?" אתה שואל אותה.
"אני.. אני מהעיר אוליביין,היא רחוקה מכאן,היא שוכנת על חוף ים גדול ויש בה נמל מפואר שבו אפשר לשוט לכל מקום שתרצה!" אומרת בהתלהבות.
"ואתה? מה המטרות שלך למסע הזה?" שואלת אותך בהתעניינות.
דיוויד-
"נחמד" אתה אומר, "את מי אתה מעדיף לתקוף? הלב שלי מוטה לכיוון טדיאורסה, הוא נראה לי יהיה יותר חזק מאודיש במהלך הזמן" אתה אומר לטורצ'יק.
הוא מסתכל עליך ומהנהן בהחלטיות ומטה את ראשו לכיוון טדיאורסה שממשיך לשרוט את העץ.
"תתקוף את טדיאורסה עם גחלת, בשיא העוצמות שלך" אתה אומר לטורצ'יק.
טורצ'יק מפתיע את טדיאורסה ושולח אליו גחלת מהירה שפוגעת בגבו.
"טדי!" קורא הפוקימון בזעם ומסתובב אליכם.
מיד שולף את ציפורניו החדות ושורט את האוויר בשביל להרחיק אותכם,הוא נראה כועס.
נוקו-
זאת ילדה אז למה את רושמת אתה? ואת צריכה להגיד את מי את מתקיפה..
"אתה יכולה לבקש מראלטס להשתמש בעל חושי להביע תפוקדורים של הפוקימונים?" את שואלת את הילדה
"וורמפל תשתמש עכשיו אליו ביריית חוט ובעוקץ רעל בשיא החוזק!" את אומרת לוורמפל.
"רלטס תנסי לקחת את הפוכדורים שלהם" לוחשת הילדה לרלטס,רלטס מזיזה את ידיה באוויר ומקיפה אותה הילה כחולה.
"משהו זז בחגורה שלי!" אומרת האישה והיא לפתע רואה את הפוכדור שלה זז ממקומו.
"תפסתי!" היא אומרת ונאבקת בכוחות העל חושיים של רלטס,לבסוף רלטס מנצחת ומחזיקה את הפוכדור בידה.
"תחזירי לי מיד את הפוכדור שלי!" קוראת בזעם האישה ומצביעה על רלטס, "פוצ'יאנה בלי רחמים! נשיכה בכל הכוח!" אומרת האישה,פוצ'יאנה נעצרת ומסתכלת על המאמנת שלה,אחר כך עלייך ואז על רלטס ומיד מתחילה לרוץ לכיוונה של רלטס.
וורמפל יורה חוט מהיר שפוגע בצבת הימנית של קורפיש.
"קורפיש קור!" קורא הפוקימון בלחץ.
מיד וורמפל משגר לקורפיש מטר של עוקצי רעל מהירים שפוגעים בו,הוא נופל על הרצפה וקם תשוש.
לפתע ההרעלה מתחילה להשפיע על וורמפל,היא מקשה עליו להמשיך אבל הוא מאוד מתאמץ.
מה תעשי?
קודאק-
ערכתי
"אממ..כן! אתה אומר ומתקשר לתחנת המשטרה.
"תחנת המשטרה של העיר ג'ובילייף במה אפשר לעזור?" עונה לפתע קול נשי.
"השוטרת ג'ני היה כאן ארוע חטיפה של פוכדוים אנא תגיעי מהר.." ואז אומר לסוזן "בואי מהר!" אתה אומר במהירות.
"איפה אתה?" שואלת האישה במהירות ומסביר לה את כל הסיפור.
"אני מיד באה!" אומרת האישה ומנתקת.
בינתיים,"אנחנו נחפש את הגנבים בינתיים!" אתה אומר לקרל,אתם יוצאים לבחוץ ולפתע מופיעהרכובה על אופנוע.
"הגעתי" היא אומרת ואתה אומר לה שאתה וסוזן תחפשו בעיר.
"מצוין,אני אנסה להתקשר לעוד כמה שוטרים שיעזרו לנו במעקב,אני אדבר עם קרל ומיד אתחיל לפעול" מסבירה השוטרת ונכנסת לבית הספר.
אתה,בידוף וסוזן מתחילים לסרוק את העיר,אתם עוברים ליד אולפן הטלוויזיה ובניין ההגרלות.
אך אתם לא מוצאים דבר! אתה מוציא את הפוקימונים שלך שיעזרו לך לחפש, "יש עוד מקום אחד בעיר הזאת! אולי ננסה במפעל הפוקאץ'!" מציעה סוזן.
וואלאס-
"אושאווט, תשתמש באקדח מים על הפוקימון המעופף, בזמן שפידוב ישמתש בחיתוך אווירי על הפוקימון החתולי!" אתה אומר לשניהם ומוציא את הפוקידע.
הפוקימון החתולי נחשף לך כ-"פורלוין-פוקימון חתול הלילה,פורלוין אוהבים להסתובב בשעות הערב והלילה בחיפוש אחר מזון,אולם הם מסתובבים גם ביום וחיים בערים שונות".
הפוקימון המעופף נחשף לך כ-"וואבט-וואבט מסתובבים בדרך כלל בקבוצות,הם חיים במערות חשוכות וביערות,הוא משחרר מאפו גלי קול שעוזרים לו לקלוט את הסביבה"הפוקידע נכבית.
אושוואוט יורה אקדח מים אך וואבט מתחמק.
פידוב משגרת גלי אוויר ופורלוין מתחמקת באתלטיות מכולם,אך פידוב משחררת עוד גל אוויר שמצליח לפגוע בה.
"וורמפל אם אתה יכול תשתמש בעוקץ רעל על פוציאנה! אם לא אז.. אז לא" אני אומרת בלחץ ואז מסתכלת אל מה שיש לי בתיק "רגע אחד !" אני אומרת ומוציאה את טריקו, אני משתמשת אליו בבקבוק מרפא ואז קוראת שמחה "טריקו קליע זרעים על פוציאנה ועל קורפיש! תשתמש בזריזות וקח את וורמפל לידך ותשתמש בפוזוסינטזה לא רק אליך אלה גם אליו! וורמפל אם אתה מרגיש טוב אז עוקץ רעל על קורפיש וטריקו קליע זרעים על פוציאנה , סליחה פוציאנה ניסיתי ולא הצלחתי" אני קוראת שמחה אבל ביאוש מחוסר ההקשבה לי של פוציאנה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
תודה שהתייחסתם, דוד
בגלל שאתם מאמנים מתחילים אתם לא תכירו את כל המתקפות שתראו בפעם הראשונה,לכן אם תרצו לדעת איזה מתקפות יש לכל פוקימון שתפגשו אתם תצטרכו להיעזר בפוקידע.,
אותו דבר עם הפוקימון שלכם למד מתקפה חדשה ואתם לא יודעים מה היא.
דיוויד-
"רוצה שריטות, הא?" אתה אומר לטדיאורסה בבוז,"תקבל שריטות". אתה משיב.
"טורצ'יק, צוויחה ואז שריטות" אתה אומר לטורצ'יק ופונה לטדיאורסה שוב, "אתה תצטער על זה שבקשת את זה".
טורצ'יק צווח אך לא נראה שזה משפיע עליו במיוחד.
טורצ'יק רץ לכיוונו של טדיאורסה ששורט את האוויר אך מבין שבשביל להרחיק אותכם מכאן יצטרך להילחם בכם.
טורצ'יק שורט את טדיאורסה והוא חוטף מהלומה בפרצופו אבל מיד מפתיע אותו ושורט את טורצ'יק בחוזקה ומעיף אותו הצידה.
"טדי טדיאורסה!" קורא הפוקימון בכעס,לפתע מתחילה לזהור והוא מתכונן להתקיף את טורצ'יק.
נוקו-
ספוילר
"וורמפל אם אתה יכול תשתמש בעוקץ רעל על פוציאנה! אם לא אז.. אז לא" את אומרת לוורמפל.
את חושבת על רעיון אך נזכרת ששיקויים עובדים רק שהפוקימון במצב לא טוב וטריקו הוא מעולף.
וורמפל יורה עוקצי רעל לכיוונה של פוצ'יאנה שחוסמים אותה מלהתקרב לרלטס.
"רלטס קדימה עוד מתקפת בילבול!" אומרת הילדה ורלטס פוגעת בקורפיש.
"פוצ'יאנה תתקיפי את וורמפל!" אומרת האישה,פו'ציאנה שוב מסתכלת עלייך ומשנה את הצד,היא נושכת את וורמפל,הוא סובל מכאבים עד שלפתע הוא נושך את פוצ'יאנה,היא מיד משחררת אותו, "פוצ'יאנה!" קוראת הפוקימון.
"יפה מאוד! רלטס קדימה עלים קסומים!" אומרת הילדה ומשגרת עלים לכיוונו של קורפיש.
"תחזירי לי את הפוכדור שלי!" צועקת האישה בעצבים.
קודאק-
הפוקידע שלך מתפקדת גם כפלאפון,ואם אתה זוכר,אתה במשימה חשאית,תצטרך למצוא תירוץ לסוזן מי זה קיי,אתה יכול לשלוח לו הודעה בנייד,לא חייב להתקשר תמיד
"בואי נלך לשם!" אתה אומר וכולכם הולכים לבניין הפוקאטץ'.
תוך כדי שאתם הולכים אתה מתקשר לקיי,כעבור כמה שניות הוא עונה לך, "הלו?" אתה שומע.
"היה כאן ארוע חטיפת פוכדורים..לדעתי אלו צוות גלקטיק! תוכל לבוא? ואיפה אמרת שהם היו?" אתה אומר לו.
"מממ יש סיכוי שצוות גלאקטיק עשה זאת,אבל מהדיווחים שאני קיבלתי הם יותר במערה בדרך 204,אולי אלו גנבים רגילים" אומר קיי.
אתם מגיעים לבניין הפוקאטץ', "טוב אני אדבר איתך,ניפגש בקרוב ביי" אומר.
"קודאק תגיד מי זה קיי?ומה הקשר לצוות גלאקטיק? ולמה הוא צריך לבוא?" שואלת אותך סוזן.
וספארמרית מתקדמת
'טוב, זה לא כל-כך עזר...' אני חושב ופוסע מעט לאחור. אני חושב במהירות ואז אומר "טורצ'יק, מיקוד אנרגיה. תעכב אותו בגחלת ואז תמשך במיקוד אנרגיה". אני צועד קדימה בחזרה 'עכשיו, אחרי שהאנרגיה של טורצ'יק תתמקד, אני אשתמש באחת המתקפות שלי בשיא העוצמה, ואז, טדיאורסה יצטרף למסע שלי' אני מחייך.
תודה שהתייחסתם, דוד
דיוויד-
מיקוד אנרגייה היא מתקפה שאחרי שאתה ממקד אז המתקפה הבאה שתתקיף תהיה יותר חזקה,ואם תרצה לדעת את המתקפות של טדיאורסה אז,כמו שרשמתי עכשיו תשתמש בפוקידע.
"טורצ'יק, מיקוד אנרגיה. תעכב אותו בגחלת ואז תמשך במיקוד אנרגיה". אתה אומר לטורצ'יק.
טורצ'יק מתחיל להתמקד אך טדיאורסה מתקרב ואין מספיק זמן.
הוא עוצר את ההתמקדות ויורה גחלת שפוגעת בטדיאורסה אך הוא סופג את הכאב וממשיך לרוץ,טורצ'יק לא מספיק להתמקד וטדיאורסה מעיף אותו כמה מטרים אחורה,אתה רואה שטדיאורסה חזק מאוד.
"טדי! טדיאורסה!" קורא הפוקימון ומסתכל עליך ומתהלך בחזרה לעץ,טורצ'יק נעמד תשוש ומחכה להוראות ממך.
נוקו-
טוב לפעם הבאה.. וורמפל למד נשיכת חרק,בפעם הבאה שאחד הפוקימונים שלך ילמד מתקפה תוכלי להיעזר בפוקידע כדי לגלות מהי.
"כול הכבוד וורמפל! אוקי וורמפל עוקץ רעל על פוציאנה וקורפיש בשיא החוזק לאחר מכן ירי חוט על קורפיש!" את אומרת לוורמפל.
הוא יורה עוקצי רעל מהירים אך פוצ'יאנה מתחמקת מהם במהירות,את מסתכלת עליה ורואה שהיא מאוד בכושר.
"פוצ'יאנה נשיכה על רלטס! תחזירי את הפוכדור!" אומר המאמנת אך פוצ'יאנה קצת לחוצה ולא זזה, "תזוזי כבר!" קוראת האישה ופוצ'יאנה רצה לכיוון רלטס.
"קורפיש התקשחות!" צעוק הבחור והעלים הקסומים עושים פחות נזק.
"עכשיו קרן בועות על וורמפל!" אומר האיש אך וורמפל יורה לכיוונו חוט שמדביק את צבתו, "אחיזת צבת בכל הכוח!!" קורא הבחור
"אממ.." אמלמל תוך כדי שאני חושב על תירוץ "הא,קיי? הוא חבר של אבא שלי,הוא פשוט ליווה אותי במסע,והלך לא ממזמן לעזור לאבא שלי,פעם פשוט נפגשתי עם אישה מצוות אחד שנקרא גלקטיק,והוא עזר לי ללכת משם,כמובן שלא ידענו מה היא עושה..אבל..אני לא יודע,הוא פשוט חבר של אבא שלי,הורה מלווה כזה..חחח.." אומר לה ואחייך שתאמין לי.
לאחר מכן אכנס לבניין בדאגה לשינקס.
ספוילר
נוקו
"וורמפל מעולה למדתה מתקפה! אוקי תשתמש בירי חוט שיעצור את פוציאנה! לאחר מכן עוקץ רעל על קורפיש! לאחר מכן נשיכת חרק על פוציאנה ועוקץ רעל נוסף על קורפיש בשיא החוזק קדימה!" אני קוראת ואז לוחשת לילדה "אולי תחזירי את פוציאנה, אני לא בטוחה בעצם.. אולי עדיף שלא.." אני אומרת ומסתכלת אל פוציאנה
וספארמרית מתקדמת
"אוי לא" אני ממלמל "אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות עכשיו הוא..." אני מחייך "לתקוף שוב בגחלת" אני אומר לטורצ'יק "קדימה" אני אומר לא "אל תדאג, אתה תצליח לנצח אותו אם תאמין שאתה יכול" אני מסתכל על טדיאורסה ואומר "אם הייתי יודע את המתקפות שלו זה היה מועיל לי". אני מוציא את הפוקדע ומכוון אל טדיאורסה כדי לגלות את המתקפות שלו.
תודה שהתייחסתם, דוד
בסוף לא נשארתי אצלו (זוכר אמרתי יכול ליהיות)... פאקק אחי זה היה קשה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט בה בחיוך מעט מאולץ 'אוקיי..אני לא יודע מיהי אז אשמור מטרתי בסוד, לבנתיים..'
לאחר מכן אומר לה "מטרתי? כמו רבים.. לתפוס לעצמי חבורת פוקימונים מגוונת וחזקה שאיתה אזכה בליגת האלופים של ג'וטו!"
לאחר מכן אביט סביב אחר פוקימונים מסקרנים אקווה למצוא משהוא, ואמלמל מעט בקול רם "אני חייב למצוא משהוא עוד מעט נגיע לעיר ויולט ואני עם פוקימון אחד בלבד!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)