Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 70 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "תוסיף מתקפת רוח למתקפה השנייה של צרמנד'ר" אתה אומר לילד והוא מהנהן בחיוב.
    "אוקיי צרמנד'ר מסך עשן כדי לעצור אותם ואז שלח מטחי גחלת!" אתה אומר לצ'רמנדר.
    צ'רמנדר מוציא מפיו עשן סמיך שמערפל את כל האזור,הפוקימונים היריבים לא מצליחים לתקוף עקב העשן.
    צ'רמנדר יורה גחלת ובאטפרי מנופף בכנפיו על הגחלת שמגביר את המהירות שלהן.
    הן פוגעות בשתי הפוקימונים בחוזקה והם מתעלפים.
    העשן מתפזר והמאמנים רואים שהפוקימונים שלהם לא יכולים להילחם יותר.
    "מה?! זה לא יכול להיות! אתם עוד תשמעו מצוות רוקט!" אומר אחד האנשים וזורק מן כדור לרצפה שמפזר עשן,שהעשן מתפזר הם נעלמים.
    "וואוו תודה רבה לך! בלעדיך הם היו מחסלים אותי! קוראים לי דילן,דילן ספלינג" אומר ומושיט את היד שלו,אתה לוחץ אותה בחיוך,אתה מציג את עצמיך בתור תומאס.
    "כדאי שנלך למרכז הפוקימונים.." מציע דילן.

האריסון-
    תדבר איתי בה"פ
    "מטרתי? כמו רבים.. לתפוס לעצמי חבורת פוקימונים מגוונת וחזקה שאיתה אזכה בליגת האלופים של ג'וטו!" אתה עונה לה בביטחון.
    "יפה מאוד! בהצלחה!" אומרת לך בחיוך ואתם ממשיכים ללכת.
    "אני חייב למצוא משהוא עוד מעט נגיע לעיר ויולט ואני עם פוקימון אחד בלבד!" אתה אומר,אליס מחייכת.
    "אל תדאג,אנחנו כבר ממש קרובים! יש שם הרבה פוקימונים!" אומרת בחיוך.
    לאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים למקום,ליד המקום אתם רואים מערה גדולה וחשוכה,ליד פתח הכניסה יש שלט "מערת האופל,הכניסה אסורה", "המערה הזאת מאוד מסוכנת..היא רק למאמנים מקצועיים" מסבירה אליס.
    אתם נכנסים לאן שרציתם ורואים מן יער קטן שמכיל בתוכו כמה פוקימונים,אתה רואה כמה מהם אך מבחין באחד שכבר ראית בעבר שנח על אחד הענפים של עץ שנמצא קרוב אליכם.

דיוויד-
    "אוי לא" אתה ממלמל בלחץ, "אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות עכשיו הוא..." אתה לפתע מחייך.
    "לתקוף שוב בגחלת" את האומר לטורצ'יק, "קדימה" אתה מעודד אותו.
    "אל תדאג, אתה תצליח לנצח אותו אם תאמין שאתה יכול" אתה מעודד אותו.
    "טורצ'יק!" אומר טורצ'יק ושולח גחלת מהירה שפוגעת בגבו של טדיאורסה ומפילה אותו על הרצפה.
    "טדי?!" טדיאורסה אומר בעצבים ומסתובב לטורצ'יק,הוא מסתכל על טורצ'יק במן מבט מאיים ואתה שם לב שטורצ'יק קצת מאוים מטדיאורסה.
    טדיאורסה שולף ציפורנים ומתכונן להתקיף את טורצ'יק.
    "אם הייתי יודע את המתקפות שלו זה היה מועיל לי" אתה אומר ומוציא את הפוקידע.
    "טדיאורסה יודע את המתקפות הבאות:שריטה,פזילה,חבטות זעם, שיסוע ושבירת לבנים"

נוקו-
    את נותנת יותר מדי פקודות,מותר לתת עד שתי מתקפות בכל תור.
    "וורמפל מעולה למדתה מתקפה! אוקי תשתמש בירי חוט שיעצור את פוציאנה! לאחר מכן עוקץ רעל על קורפיש! לאחר מכן נשיכת חרק על פוציאנה ועוקץ רעל נוסף על קורפיש בשיא החוזק קדימה!" את אומרת לוורמפל.
    וורמפל יורה חוט שהפעם פוגע בפוצ'יאנה ועוצר אותה,אך קורפיש מתקרב וורמפל לא מספיק לשגר את עוקצי הרעל,קורפיש אוחז בו בחוזקה, "וורמפל!" קורא וורמפל בכאב,הוא מנסה לשגר עוקצי רעל על קורפיש אך זה לא מצליח, לפתע קורפיש עוזב את וורמפל ומוטח על הרצפה, "תיזהרי לפעם הבאה!" אומרת הילדה ופתאום את רואה רלטס השתמשה בבילבול בשביל לעזור.
    וורמפל מותש מאוד אחרי המתקפה של קורפיש.

קודאק-
    "אממ.." אתה מנסה לחשוב על תירוץ משכנע.
    "הא,קיי? הוא חבר של אבא שלי,הוא פשוט ליווה אותי במסע,והלך לא ממזמן לעזור לאבא שלי,פעם פשוט נפגשתי עם אישה מצוות אחד שנקרא גלקטיק,והוא עזר לי ללכת משם,כמובן שלא ידענו מה היא עושה..אבל..אני לא יודע,הוא פשוט חבר של אבא שלי,הורה מלווה כזה..חחח.." אתה מסביר לה.
    "אהה.. אוקיי מגניב!" אומרת סוזן ונראה שהיא מאוד מאמינה לך וסומכת עליך!
    אתם נכנסים לבניין ורואים הרבה אנשים הולכים ומדברים עם כל מיני מסמכים ומכשירים.
    אתם ניגשים לדלפק ומסבירים לפקידה את הסיפור.
    "האמת.. ששבאותו הלילה הייתה גניבה של מכשירי פוקאטץ' גם, אנחנו התקשרנו לשוטרת ג'ני והיא עדיין בחיפושים אחריהם.. אם תצליחו להחזיר את כל הפוקאטצ'ים אני אדאג שתקבלו על זה פרס!" אומרת הפקידה.
    אתם יוצאים מהבניין, "נו או, אנחנו בחיים לא נתפוס אותם! אנחנו לא יודעים איפה הם בכלל!" אומרת סוזן ובידוף מנסה לחשוב על משהו!.
    לפתע אתה מרגיש רטט בפוקידע שלך,שיחה מהשוטרת ג'ני.
    "קודאק שומע?" אומרת השוטרת, "כן" את עונה לה.
    "אחרי חקירה וחיפוש רמזים בבית הספר וגם בבנין הפוקאטץ' ששם גם הייתה גניבה,כל הרמזים מובילים למערה בדרך 204 ששמה נתיב ההרס,תנסו לחפש שם ואני אבוא הכי מהר שאוכל" אומרת השוטרת ומנתקת.
    "נו מה היא אמרה?" שואלת סוזן.

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    וואלאס-
    "אושאווט, תשתמש באקדח מים על הפוקימון המעופף, בזמן שפידוב ישמתש בחיתוך אווירי על הפוקימון החתולי!" אתה אומר לשניהם ומוציא את הפוקידע.
    הפוקימון החתולי נחשף לך כ-" פורלוין-פוקימון חתול הלילה,פורלוין אוהבים להסתובב בשעות הערב והלילה בחיפוש אחר מזון,אולם הם מסתובבים גם ביום וחיים בערים שונות".
    הפוקימון המעופף נחשף לך כ-" וואבט-וואבט מסתובבים בדרך כלל בקבוצות,הם חיים במערות חשוכות וביערות,הוא משחרר מאפו גלי קול שעוזרים לו לקלוט את הסביבה"הפוקידע נכבית.
    אושוואוט יורה אקדח מים אך וואבט מתחמק.
    פידוב משגרת גלי אוויר ופורלוין מתחמקת באתלטיות מכולם,אך פידוב משחררת עוד גל אוויר שמצליח לפגוע בה.
    "כל הכבוד, פידוב, אושאווט תנסה למקד את האנרגיה סביב פיך ותשלח אקדח מים נוסף לעבר וובאט!" אני אומר בחיוך, "פידוב תתקרבי לפרלואן במתקפה מהירה ותשתמשי בחיתוך אווירי שנייה לפני שאת פוגעת בה במתקפה המהירה!" אני אומר.
    'אסטרטגיות קרב...' אני חושב לעצמי, ונזכר לפתע במהלך המשותף שניקולאס המליץ לי לבצע עם שני הפוקימונים.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "תוסיף מתקפת רוח למתקפה השנייה של צרמנד'ר" אתה אומר לילד והוא מהנהן בחיוב.
    "אוקיי צרמנד'ר מסך עשן כדי לעצור אותם ואז שלח מטחי גחלת!" אתה אומר לצ'רמנדר.
    צ'רמנדר מוציא מפיו עשן סמיך שמערפל את כל האזור,הפוקימונים היריבים לא מצליחים לתקוף עקב העשן.
    צ'רמנדר יורה גחלת ובאטפרי מנופף בכנפיו על הגחלת שמגביר את המהירות שלהן.
    הן פוגעות בשתי הפוקימונים בחוזקה והם מתעלפים.
    העשן מתפזר והמאמנים רואים שהפוקימונים שלהם לא יכולים להילחם יותר.
    "מה?! זה לא יכול להיות! אתם עוד תשמעו מצוות רוקט!" אומר אחד האנשים וזורק מן כדור לרצפה שמפזר עשן,שהעשן מתפזר הם נעלמים.
    "וואוו תודה רבה לך! בלעדיך הם היו מחסלים אותי! קוראים לי דילן,דילן ספלינג" אומר ומושיט את היד שלו,אתה לוחץ אותה בחיוך,אתה מציג את עצמיך בתור תומאס.
    "כדאי שנלך למרכז הפוקימונים.." מציע דילן.

.
    "כן אתה צודק" אני אומר לו "צרמנד'ר, חזור לנוח" אני אומר לו ומשיב אותו לפוכדור שלו "אז, אתה גם מהעיר פאלט?" אני שואל את דילן תוך כדי הליכה.

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    את נותנת יותר מדי פקודות,מותר לתת עד שתי מתקפות בכל תור.
    "וורמפל מעולה למדתה מתקפה! אוקי תשתמש בירי חוט שיעצור את פוציאנה! לאחר מכן עוקץ רעל על קורפיש! לאחר מכן נשיכת חרק על פוציאנה ועוקץ רעל נוסף על קורפיש בשיא החוזק קדימה!" את אומרת לוורמפל.
    וורמפל יורה חוט שהפעם פוגע בפוצ'יאנה ועוצר אותה,אך קורפיש מתקרב וורמפל לא מספיק לשגר את עוקצי הרעל,קורפיש אוחז בו בחוזקה, "וורמפל!" קורא וורמפל בכאב,הוא מנסה לשגר עוקצי רעל על קורפיש אך זה לא מצליח, לפתע קורפיש עוזב את וורמפל ומוטח על הרצפה, "תיזהרי לפעם הבאה!" אומרת הילדה ופתאום את רואה רלטס השתמשה בבילבול בשביל לעזור.
    וורמפל מותש מאוד אחרי המתקפה של קורפיש.

.
    אני מוציאה מהתיק את המרפא ועושה אותו על וורמפל "אוקי וורמפל עכשיו תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ופוציאנה בשיא החוזק! לאחר מכן חוט ירי על שניהם!" אני קוראת והפעם שמחה יותר ומודה לילדה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    תדבר איתי בה"פ
    "מטרתי? כמו רבים.. לתפוס לעצמי חבורת פוקימונים מגוונת וחזקה שאיתה אזכה בליגת האלופים של ג'וטו!" אתה עונה לה בביטחון.
    "יפה מאוד! בהצלחה!" אומרת לך בחיוך ואתם ממשיכים ללכת.
    "אני חייב למצוא משהוא עוד מעט נגיע לעיר ויולט ואני עם פוקימון אחד בלבד!" אתה אומר,אליס מחייכת.
    "אל תדאג,אנחנו כבר ממש קרובים! יש שם הרבה פוקימונים!" אומרת בחיוך.
    לאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים למקום,ליד המקום אתם רואים מערה גדולה וחשוכה,ליד פתח הכניסה יש שלט "מערת האופל,הכניסה אסורה", "המערה הזאת מאוד מסוכנת..היא רק למאמנים מקצועיים" מסבירה אליס.
    אתם נכנסים לאן שרציתם ורואים מן יער קטן שמכיל בתוכו כמה פוקימונים,אתה רואה כמה מהם אך מבחין באחד שכבר ראית בעבר שנח על אחד הענפים של עץ שנמצא קרוב אליכם.
    אביט בוא שוב ואמלמל "זה שוב הוא.. ספינרק!"
    אחשוב לעצמי 'זה לא מקרי שפגשתי אחד כזה פעמיים.. ברוכה הבאה לצוות!' והעלה בטחון ונחישות על פניי.
    אוציא שוב את סינדקוויל ואומר לו בחיוך "היי חבר, נחת מספיק? כי יש לי עבודה בשבילך!" ואז אצביע על הענף ואלחש לו בשקט "לך בשקט על מתחת לענף, שלח גחלת ותפיל אותו שיהיה לנו יותר קל!"

.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "אממ.." אתה מנסה לחשוב על תירוץ משכנע.
    "הא,קיי? הוא חבר של אבא שלי,הוא פשוט ליווה אותי במסע,והלך לא ממזמן לעזור לאבא שלי,פעם פשוט נפגשתי עם אישה מצוות אחד שנקרא גלקטיק,והוא עזר לי ללכת משם,כמובן שלא ידענו מה היא עושה..אבל..אני לא יודע,הוא פשוט חבר של אבא שלי,הורה מלווה כזה..חחח.." אתה מסביר לה.
    "אהה.. אוקיי מגניב!" אומרת סוזן ונראה שהיא מאוד מאמינה לך וסומכת עליך!
    אתם נכנסים לבניין ורואים הרבה אנשים הולכים ומדברים עם כל מיני מסמכים ומכשירים.
    אתם ניגשים לדלפק ומסבירים לפקידה את הסיפור.
    "האמת.. ששבאותו הלילה הייתה גניבה של מכשירי פוקאטץ' גם, אנחנו התקשרנו לשוטרת ג'ני והיא עדיין בחיפושים אחריהם.. אם תצליחו להחזיר את כל הפוקאטצ'ים אני אדאג שתקבלו על זה פרס!" אומרת הפקידה.
    אתם יוצאים מהבניין, "נו או, אנחנו בחיים לא נתפוס אותם! אנחנו לא יודעים איפה הם בכלל!" אומרת סוזן ובידוף מנסה לחשוב על משהו!.
    לפתע אתה מרגיש רטט בפוקידע שלך,שיחה מהשוטרת ג'ני.
    "קודאק שומע?" אומרת השוטרת, "כן" את עונה לה.
    "אחרי חקירה וחיפוש רמזים בבית הספר וגם בבנין הפוקאטץ' ששם גם הייתה גניבה,כל הרמזים מובילים למערה בדרך 204 ששמה נתיב ההרס,תנסו לחפש שם ואני אבוא הכי מהר שאוכל" אומרת השוטרת ומנתקת.
    "נו מה היא אמרה?" שואלת סוזן.
    "מהר! למערה בדרך 204!" אומר לה וא אמשיך "בידוף לך איתה..אני כבר אבוא.."
    ואז אוציא את הפוקדע ואתקשר לקי "כן! הרמזים מובילים למערה שב-204! יכול להיות שזה קשור אליהם?" אומר תוך כדי שאני רץ למערה.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כן אתה צודק" אתה משיב לדילן ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.
    כשאתה נכנס אתה רואה בפעם הראשונה את שעומדת מאחורי דלפק.
    "שלום לכם,במה אוכל לעזור?" שואלת במתיקות ואתם עונים לה שאתם רוצים לרפא את הפוקימונים שלכם.
    "זה לא ייקח הרבה זמן!" אומרת ואתם מושיטים לה את הפוכדורים שלכם והיא לוקחת אותם.
    "זאת האחות ג'וי,ואנחנו נמצאים במרכז פוקימונים,במקום הזה אתה תוכל לרפאות את הפוקימונים שלך ולשמוע על הנחיות במקרה שהפוקימונים שלך ירגישו לא טוב" מסביר לך דילן.
    "בבקשה" אומרת האחות ג'וי ומגישה לכם את הפוכדורים שלכם.
    "אילו עוד פוקימונים יש לך?" שואל דילן בחיוך.

האריסון-
    "זה שוב הוא.. ספינרק!" אתה קורא בחיוך ומסתכל על ספינרק מסופק!.
    הוא נח על הענף המוצל ולא שם לב למה שמתרחש.
    "היי חבר, נחת מספיק? כי יש לי עבודה בשבילך!" ואז אצביע על הענף ואלחש לו בשקט "לך בשקט על מתחת לענף, שלח גחלת ותפיל אותו שיהיה לנו יותר קל!" אתה אומר לסינדקוויל.
    נראה שהוא נח מהקרב האחרון שלו אך עדיין נראה קצת עייף.
    הוא צועד למתחת לענף ויורה גחלת שפוגעת בספינרק ומפתיע אותו.
    הוא נופל על האדמה עם פנים כעוסות ומבחין בסינדקוויל ויורה לכיוונו חוט לבן מפיו.

נוקו-
    את מוציאה מתיקך את אחד מהשיקויים שקיבלת מפרופסור בירץ' ומיד מרססת את וורמפל.
    הוא פוקח את עיניו ונראה חזק ובריא!.
    "אוקי וורמפל עכשיו תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ופוציאנה בשיא החוזק! לאחר מכן חוט ירי על שניהם!" את אומרת לו.
    וורמפל יורה במהירות עוקצי רעל שפוגעים חזק בשני הפוקימונים ומפילים אותם על הרצפה.
    לאחר מכן הוא טווה את שניהם בחוט שמצמיד אותתם זה לצד זה.
    "קורפיש תקרע את החוטים בעזרת הצבתות שלך!" אומר המאמן.
    קורפיש התשוש קורע את החוט עם צבתו החזקה אך הוא ופוצ'יאנה חוטפים מטר של עלים קסומים מצד רלטס.
    שני הפוקימונים מתעלפים.
    "איך זה קרה?!" צועקת האישה בעצבים.
    "בואי נסתלק מכאן כבר! אנחנו צריכים להיות ביער פטלבורג!" אומר האיש ומחזיר את קורפיש שלו.
    לפתע פוצ'יאנה קמה אלייך ומסתכלת עליך בתמיהה, ולפתע מתחילה לנבוח, "פוצ'יאנה מה את חושבת שאת עושה?!" אומרת האישה ומחזירה את פוצ'יאנה לפוכדור שלה ושניהם בורחים מהאיזור.
    "את הצלת אותי!" אומרת לפתע הילדה.
    "היי קוראים לי לוסי,לוסי גנסלי" אומרת הילדה ורלטס השמחה קופצת על ידייה.
    "אני חייבת לך! בואי אחרי!" אומרת לוסי ושניכן ממשיכות בדרך, את מחזירה את וורמפל לפוכדור שלו.
    אתן ממשיכות ומגיעות לפתע לעיירה יותר גדולה מאולדייל, "ברוכה הבאה לעיר פטלבורג!" אומרת לוסי בהתרגשות.
    "לפני שאני אודה לך על זה שהצלת אותי כמו שצריך.. יש משהו שתרצי לראות פה בעיר?" שואלת לוסי

קודאק-
    אתה לא חייב להסתיר את מהות המסע מהפוקימונים שלך.
    "מהר! למערה בדרך 204!" אתה אומר, "בידוף לך איתה..אני כבר אבוא.." אתה אומר לו והוא מהנהן ורץ ביחד עם סוזן.
    אתה מוציא את הפוקידע מתיקך ומטלפן לקיי,"הלו?" אתה שומע קול מהטלפון, "כן! הרמזים מובילים למערה שב-204! יכול להיות שזה קשור אליהם?" אתה אומר לו.
    "מממ מאיך שאני מכיר את צוות גלאקטיק,אולי הם שכרו גנבים שיעשו בשבילם את העבודה ושלא יגלו את המטרה האמיתית שלהם,אני בדרך אליך,תבדוק מה קורה שם" אומר קיי ומנתק.
    אתה מתחיל לרוץ ומספיק להגיע לסוזן ובידוף שכבר בחצי הדרך,אתם רצים במהירות ומגיעים לפתח המערה.
    ליד הפתיחה ישנו שלט שרשום, "נתיב ההרס..הכניסה אסורה".
    "מה נעשה?" שואלת סוזן

אונובה-
    "כל הכבוד, פידוב, אושאווט תנסה למקד את האנרגיה סביב פיך ותשלח אקדח מים נוסף לעבר וובאט!" אתה אומר להם, "פידוב תתקרבי לפרלואן במתקפה מהירה ותשתמשי בחיתוך אווירי שנייה לפני שאת פוגעת בה במתקפה המהירה!" אתה מוסיף.
    אושוואוט עוצם את עינים ומתמקד,בינתיים פידוב מתקרבת לכיוון פורלוין עם מתקפה מהירה,פורלוין נראה לחוץ מהמהירות שבה פידוב מתקרבת אליו אך שניה לפני שפוגעת עוצרת וכנפייה משחררות שני גלי אוויר חזקים ביותר שפוגעים בפורלוין מטווח קצר ומעיפים אותו אחורנית,אושוואוט מסיים למקד את האנרגייה שלו ויורה אקדח מים מהיר שמצליח לפגוע בוואבט,אך וואבט תוקף בחיתוך אווירי גם הוא ואושוואוט לא מצליח להתחמק.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "זה שוב הוא.. ספינרק!" אתה קורא בחיוך ומסתכל על ספינרק מסופק!.
    הוא נח על הענף המוצל ולא שם לב למה שמתרחש.
    "היי חבר, נחת מספיק? כי יש לי עבודה בשבילך!" ואז אצביע על הענף ואלחש לו בשקט "לך בשקט על מתחת לענף, שלח גחלת ותפיל אותו שיהיה לנו יותר קל!" אתה אומר לסינדקוויל.
    נראה שהוא נח מהקרב האחרון שלו אך עדיין נראה קצת עייף.
    הוא צועד למתחת לענף ויורה גחלת שפוגעת בספינרק ומפתיע אותו.
    הוא נופל על האדמה עם פנים כעוסות ומבחין בסינדקוויל ויורה לכיוונו חוט לבן מפיו.
    שאלה.. אני יכול לגלות בפוקדע מתקפות אופנייניות לו? כמו שעושים בסדרה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בחוט הלבנבן ואומר ביהירות "סינדקוויל התחמק, לאחר מכן תפוס את החוט והתחל לסובב את סינדקוויל סחור סחור ואז זרוק אותו!"
    אביט בסינדקוויל בעניים חדורות מוטיבציה וחיוך רציני ונחוש.
    לאחר מכן אפקוד עליו "ואז לאח מכן השתמש בגלגל להבה!"

.

9. משתמש מנוסה
    [U][B]
    נוקו-
    את מוציאה מתיקך את אחד מהשיקויים שקיבלת מפרופסור בירץ' ומיד מרססת את וורמפל.
    הוא פוקח את עיניו ונראה חזק ובריא!.
    "אוקי וורמפל עכשיו תשתמש בעוקץ רעל על קורפיש ופוציאנה בשיא החוזק! לאחר מכן חוט ירי על שניהם!" את אומרת לו.
    וורמפל יורה במהירות עוקצי רעל שפוגעים חזק בשני הפוקימונים ומפילים אותם על הרצפה.
    לאחר מכן הוא טווה את שניהם בחוט שמצמיד אותתם זה לצד זה.
    "קורפיש תקרע את החוטים בעזרת הצבתות שלך!" אומר המאמן.
    קורפיש התשוש קורע את החוט עם צבתו החזקה אך הוא ופוצ'יאנה חוטפים מטר של עלים קסומים מצד רלטס.
    שני הפוקימונים מתעלפים.
    "איך זה קרה?!" צועקת האישה בעצבים.
    "בואי נסתלק מכאן כבר! אנחנו צריכים להיות ביער פטלבורג!" אומר האיש ומחזיר את קורפיש שלו.
    לפתע פוצ'יאנה קמה אלייך ומסתכלת עליך בתמיהה, ולפתע מתחילה לנבוח, "פוצ'יאנה מה את חושבת שאת עושה?!" אומרת האישה ומחזירה את פוצ'יאנה לפוכדור שלה ושניהם בורחים מהאיזור.
    "את הצלת אותי!" אומרת לפתע הילדה.
    "היי קוראים לי לוסי,לוסי גנסלי" אומרת הילדה ורלטס השמחה קופצת על ידייה.
    "אני חייבת לך! בואי אחרי!" אומרת לוסי ושניכן ממשיכות בדרך, את מחזירה את וורמפל לפוכדור שלו.
    אתן ממשיכות ומגיעות לפתע לעיירה יותר גדולה מאולדייל, "ברוכה הבאה לעיר פטלבורג!" אומרת לוסי בהתרגשות.
    "לפני שאני אודה לך על זה שהצלת אותי כמו שצריך.. יש משהו שתרצי לראות פה בעיר?" שואלת לוסי

.
    לא לקחנו תפוקדור של פוציאנה ?

"אני נוקו, ואני חושבת שראלטס שלך עשה הרבה מהעבודה הוא חזק מאוד" אני אומרת ואז ממשיכה" לא זה בסדר אני יסתדר תודה שהובלת אותי לפה" אני אומרת שמחה , אם הילדה עוזבת אני ילך למקום מסוים שלא יראו אותי ויפתח את מכשיר הקשר ויתקשר אל ג'קלין "ג'קלין , תקשיבי , אני בעיר פטלבורג ומצאתי ילדה שתקפו ואתה שני חיילים ממגמה, הם ניסו לקחת לה תראטלס, אבל אני והיא ניצחנו אותם, וגם היה להם פוציאנה וקורפיש, אני לא יודעת למה הם ניסו להשיג ראלטס, אולי זה בגלל הכוח של ההתפתחויות שלו, וגם הם תפסו פוציאנה שאני ראיתי, אני די בטוחה שאני יכולה לשחרר אותה מהם, היא לא אוהבת אותם כול כך אבל היא נאמנה להם קצת, והחלטתי שאני חייבת למצוא פוקימון על חושי הוא יעזור לי מאוד" אני אומרת לג'קלין
    אם הילדה לא הלכה אז אני סתם יעמוד במקום

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    האריסון-
    "סינדקוויל התחמק, לאחר מכן תפוס את החוט והתחל לסובב את סינדקוויל סחור סחור ואז זרוק אותו!" אתה אומר לסינדקוויל.
    החוט מתקרב במהירות לסינדקוויל שמתחמק הצידה במהירות,הוא מצליח לתפוס קצת מהחוט ומנסה להעיף את ספינרק,ספינרק מתחיל להסתובב אך חותך מהר את החוט ומכך סינדקוויל מאבד שיוי משקל ונופל.
    "ואז לאח מכן השתמש בגלגל להבה!" אתה פוקד על סינדקוויל.
    סינדקוויל הופל לכדור אש שנע במהירות לכיוונו של ספינרק שיורה חוט על גזע העץ ומושך את עצמו ומתחמק.
    ספינרק משגר עוקצי רעל שפוגעים בסינדקוויל.

נוקו-
    הרלטס שלה נקבה..והטלפון שלך הוא הפוקידע,היא החזירה להם את הפוכדור של פוצ'יאנה.
    "אני נוקו, ואני חושבת שראלטס שלך עשה הרבה מהעבודה היא חזקה מאוד" את אומרת לה בחיוך.
    " לא זה בסדר אני יסתדר תודה שהובלת אותי לפה" את אומרת לה.
    "אוקי.. אז שנשמור על קשר!" היא אומרת ושומרת את המספר שלה בפוקידע שלך והולכת.
    את מחפשת מקום בו אין אנשים ולאחר מכן מטלפנת לג'קלין, הטלפון מצלצל עד שאת שומעת "כן? את שולה של ג'קלין בטלפון, "ג'קלין , תקשיבי , אני בעיר פטלבורג ומצאתי ילדה שתקפו ואתה שני חיילים ממגמה, הם ניסו לקחת לה תראטלס, אבל אני והיא ניצחנו אותם, וגם היה להם פוציאנה וקורפיש, אני לא יודעת למה הם ניסו להשיג ראלטס, אולי זה בגלל הכוח של ההתפתחויות שלו, וגם הם תפסו פוציאנה שאני ראיתי, אני די בטוחה שאני יכולה לשחרר אותה מהם, היא לא אוהבת אותם כול כך אבל היא נאמנה להם קצת, והחלטתי שאני חייבת למצוא פוקימון על חושי הוא יעזור לי מאוד" את אומרת לה.
    "ממ מעניין מאוד.. אמרתי לך שתיתקלי בצוות מגמה,אלו בטח החיילים הזוטרים,הם מנסים לגנוב פוקימונים,כל הכבוד שהצלת אותה!" אומרת לך ג'קלין ואת מרגישה מסופקת.
    "פוקימון על חושי את רוצה?" שואלת אותך ג'קלין.
    "לפי מיטב ידיעתי הסיכוי הכי גדול שלך למצוא פוקימון על חושי הוא לא באזור אלא את צריכה לעזוב את האי,את יכולה לנסות ביער פטלבורג" אומרת ג'קלין.
    "תגידי והם אמרו או רמזו משהו בקשר ליער פטלבורג?" שואלת אותך ג'קלין בהתעניינות.

11. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"][U][B]
    נוקו-
    הרלטס שלה נקבה..והטלפון שלך הוא הפוקידע,היא החזירה להם את הפוכדור של פוצ'יאנה.
    "אני נוקו, ואני חושבת שראלטס שלך עשה הרבה מהעבודה היא חזקה מאוד" את אומרת לה בחיוך.
    " לא זה בסדר אני יסתדר תודה שהובלת אותי לפה" את אומרת לה.
    "אוקי.. אז שנשמור על קשר!" היא אומרת ושומרת את המספר שלה בפוקידע שלך והולכת.
    את מחפשת מקום בו אין אנשים ולאחר מכן מטלפנת לג'קלין, הטלפון מצלצל עד שאת שומעת "כן? את שולה של ג'קלין בטלפון, "ג'קלין , תקשיבי , אני בעיר פטלבורג ומצאתי ילדה שתקפו ואתה שני חיילים ממגמה, הם ניסו לקחת לה תראטלס, אבל אני והיא ניצחנו אותם, וגם היה להם פוציאנה וקורפיש, אני לא יודעת למה הם ניסו להשיג ראלטס, אולי זה בגלל הכוח של ההתפתחויות שלו, וגם הם תפסו פוציאנה שאני ראיתי, אני די בטוחה שאני יכולה לשחרר אותה מהם, היא לא אוהבת אותם כול כך אבל היא נאמנה להם קצת, והחלטתי שאני חייבת למצוא פוקימון על חושי הוא יעזור לי מאוד" את אומרת לה.
    "ממ מעניין מאוד.. אמרתי לך שתיתקלי בצוות מגמה,אלו בטח החיילים הזוטרים,הם מנסים לגנוב פוקימונים,כל הכבוד שהצלת אותה!" אומרת לך ג'קלין ואת מרגישה מסופקת.
    "פוקימון על חושי את רוצה?" שואלת אותך ג'קלין.
    "לפי מיטב ידיעתי הסיכוי הכי גדול שלך למצוא פוקימון על חושי הוא לא באזור אלא את צריכה לעזוב את האי,את יכולה לנסות ביער פטלבורג" אומרת ג'קלין.
    "תגידי והם אמרו או רמזו משהו בקשר ליער פטלבורג?" שואלת אותך ג'קלין בהתעניינות.
    "אני לא בטוחה.. רגע! נזכרתי! הם רוצים להיות שם! אני יכולה ללכת לשם לתפוס פוקימון על חושי ולמצוא את פוציאנה! טוב אני חושבת שאני ילך לשם עכשיו ויחפש אותם, אולי אני אפילו ילכוד אותם! ואז אני יתקשר אליך ויספר לך הכול אוקי?" אני קוראת , שמחה מהעבודה שלי

וספארמרית מתקדמת

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    אתה לא חייב להסתיר את מהות המסע מהפוקימונים שלך.
    "מהר! למערה בדרך 204!" אתה אומר, "בידוף לך איתה..אני כבר אבוא.." אתה אומר לו והוא מהנהן ורץ ביחד עם סוזן.
    אתה מוציא את הפוקידע מתיקך ומטלפן לקיי,"הלו?" אתה שומע קול מהטלפון, "כן! הרמזים מובילים למערה שב-204! יכול להיות שזה קשור אליהם?" אתה אומר לו.
    "מממ מאיך שאני מכיר את צוות גלאקטיק,אולי הם שכרו גנבים שיעשו בשבילם את העבודה ושלא יגלו את המטרה האמיתית שלהם,אני בדרך אליך,תבדוק מה קורה שם" אומר קיי ומנתק.
    אתה מתחיל לרוץ ומספיק להגיע לסוזן ובידוף שכבר בחצי הדרך,אתם רצים במהירות ומגיעים לפתח המערה.
    ליד הפתיחה ישנו שלט שרשום, "נתיב ההרס..הכניסה אסורה".
    "מה נעשה?" שואלת סוזן
    .
    אני יודע,שלחתי אותו כדי שתדע שאני בדרך
    'אוי לא..' אחשוב לעצמי ומיד אומר "טוב! לא אכפת לי! חייבים להציל את שינקס! צאו כולם! גולדין,להב ומנקי!" אומר ואסמן לסוזן גם להוציא את שלה.
    "בואו..חייבים להמשיך..ובמידה ומשהו יחסום אותנו תתקיפו אותו!" אומר להם ואתחיל להיכנס למערה.
    "בידוף תלך לידי,גולדין..אממ..האמת שאת לא מתאימה כלכך עכשיו..אחרי זה אני אוציא אותך שוב..בסדר? להב ומנקי,תלכו ראשונים.." אומר ואחזיר את גולדין לפוכדור שלה.

Spoiler ספוילר

13. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [דיוויד-
    "אוי לא" אתה ממלמל בלחץ, "אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות עכשיו הוא..." אתה לפתע מחייך.
    "לתקוף שוב בגחלת" את האומר לטורצ'יק, "קדימה" אתה מעודד אותו.
    "אל תדאג, אתה תצליח לנצח אותו אם תאמין שאתה יכול" אתה מעודד אותו.
    "טורצ'יק!" אומר טורצ'יק ושולח גחלת מהירה שפוגעת בגבו של טדיאורסה ומפילה אותו על הרצפה.
    "טדי?!" טדיאורסה אומר בעצבים ומסתובב לטורצ'יק,הוא מסתכל על טורצ'יק במן מבט מאיים ואתה שם לב שטורצ'יק קצת מאוים מטדיאורסה.
    טדיאורסה שולף ציפורנים ומתכונן להתקיף את טורצ'יק.
    "אם הייתי יודע את המתקפות שלו זה היה מועיל לי" אתה אומר ומוציא את הפוקידע.
    "טדיאורסה יודע את המתקפות הבאות:שריטה,פזילה,חבטות זעם, שיסוע ושבירת לבנים"
    "וואו" אני אומר בקול "הסתבכתי לגמרי, מה אני עושה עכשיו?" אני מתחיל להלחץ 'אני רוצה את הפוקימון הזה' אני חושב בכעס ואומר "קדימה טורצ'יק, שריטות, אנחנו צריכים לנצח" אני מאגרף את ידיי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "סינדקוויל התחמק, לאחר מכן תפוס את החוט והתחל לסובב את סינדקוויל סחור סחור ואז זרוק אותו!" אתה אומר לסינדקוויל.
    החוט מתקרב במהירות לסינדקוויל שמתחמק הצידה במהירות,הוא מצליח לתפוס קצת מהחוט ומנסה להעיף את ספינרק,ספינרק מתחיל להסתובב אך חותך מהר את החוט ומכך סינדקוויל מאבד שיוי משקל ונופל.
    "ואז לאח מכן השתמש בגלגל להבה!" אתה פוקד על סינדקוויל.
    סינדקוויל הופל לכדור אש שנע במהירות לכיוונו של ספינרק שיורה חוט על גזע העץ ומושך את עצמו ומתחמק.
    ספינרק משגר עוקצי רעל שפוגעים בסינדקוויל.
    איך אני אוהב שאתה מעדכן לשניים בלבד, אני או ראשון או אחרון וקל לצטט
    ~~~~~~~~~~~
    "סינדקוויל מהר, הגן על עצמך עם גחלת!" אומר לו בטון רם ורציני... אביט בוא לראות עם הוא בסדר ולא הורעל..
    בנתיים אעודד ואריע לו שימשיך, ואחכה עד שסיפנרק יתייאש ויעבור למהלך אחר, ואז מיד אפקוד עם חיוך מלא רצון ואומר לסינדקוויל "קדימה ידידי, זה הזמן!!! בכל המהירות עם גלגל להבה, ושתיהיה בטווח אפס שנה לדחיפה!"

.

15. משתמש מנוסה
    האריסון-
    אם לא שמת לב,הסדר של ההמשכים הוא על פי המחוזות,נגיד אם ותומאס היה מגיב אתה היית השני,מבין?
    "סינדקוויל מהר, הגן על עצמך עם גחלת!" אתה פוקד על סינדקוויל.
    סינדקוויל יוצא במתקפת נגד ושולח גחלת שמתנגשת בעוקצי הרעל ומפוצצת אותם,אתה מביט בסינדקוויל ולפי איך שהוא נראה הוא לא הורעל.
    לפתע ספינרק מפסיק עם המתקפה ומתקרב לכיוונו של סינדקוויל במהירות, "קדימה ידידי, זה הזמן!!! בכל המהירות עם גלגל להבה, ושתיהיה בטווח אפס שנה לדחיפה!" אתה אומר לסינדקוויל.
    סינדקוויל יוצא בריצה לכיוונו של ספינרק ומתעטף בלהבה ונע במהירות לספינרק,ספינרק לא היה מוכן למתקפה והוא נפגע.
    ספינרק תשוש מאוד אך ממשיך להילחם,לפתע עיניו של ספינרק נעשות סגולות וסינדקוויל נתקף חרדה, "סינדה!" הוא אומר בפחד, "הוא משתמש בצל לילה! זאת מתקפת רוח! היא גורמת נזק וגם גורמת לפוקימון שמותקף להיות מבוהל ממי שתוקף!" אומרת אליס וצופה בקרב בהתענינות.

דיוויד-
    "וואו" אתה אומר, "הסתבכתי לגמרי, מה אני עושה עכשיו?" אתה ממלמל בלחץ.
    "קדימה טורצ'יק, שריטות, אנחנו צריכים לנצח" אתה אומר לטורצ'יק.
    שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה במהירות,טורצ'יק מתחיל עם שריטה חזקה לפרצופו של טדיאורסה,טדיאורסה מנסה לשרוט אך טורצ'יק מתחמק,טורצ'יק שורט עוד פעם ופוגע,טדיאורסה יוצר למתקפה ופוגע בו ומעיף אותו אחורה.
    טורצ'יק שרוע על הרצפה וטדיאורסה מתקרב אליו באיטיות,אתה חושב לעצמיך שזה הסוף אך לפתע טורצ'יק קם על רגליו,מקורו זוהר והוא מתחיל לנקר את ראשו של טדיאורסה בפרעות.
    "טורצ'יק למד מתקפת ניקור" אומרת לפתע הפוקידע.
    טדיאורסה כבר נעשה עייף אבל הוא לא מוותר,ויוצא במתקפת שיסוע על טורצ'יק.

נוקו-
    אם תרצי,במפה שבעמוד הראשון מפורסמים בערים גם מה יש לעשות,תוכלי לראות מה יש בעיר פטלבורג,אבל גם את יכולה לגלות לבד,לא חייב ישר לעזוב את העיר.
    "אני לא בטוחה.. רגע! נזכרתי! הם רוצים להיות שם! אני יכולה ללכת לשם לתפוס פוקימון על חושי ולמצוא את פוציאנה! טוב אני חושבת שאני ילך לשם עכשיו ויחפש אותם, אולי אני אפילו ילכוד אותם! ואז אני יתקשר אליך ויספר לך הכול אוקי?" את אומרת לג'קלין.
    "מממ זה בסדר,תשמרי על הזהות שלך ותתאמני הרבה! את לא יכולה לדעת את הרמה של החיילים שיהיו שם!" אומרת ג'קלין.
    "טוב מותק אז תדברי איתי,נתראה בקרוב להתראות" אומרת ומנתקת.
    את עומדת באמצע העיר פטלבורג,אנשים ופוקימונים שאת רובם לא ראית עוברים והולכים.
    מה תעשי?

קודאק-
    "טוב! לא אכפת לי! חייבים להציל את שינקס! צאו כולם! גולדין,להב ומנקי!" אתה אומר בביטחון ומוציא את הפוקימונים שלך.
    להב ומאנקי נראים מוכנים ואילו גולדין מקפצת, "מה אתה עושה?! היא פוקימון מים שחייב מים בשביל לזוז!" אומרת סוזן ואתה מחזיר אותה לפוכדור.
    אתה אומר לסוזן שתוציא את הפוקימונים שלה אך היא מוציאה רק את טרטוויג, "אל תדאג,אם צטרך עוד עזרה אוציא גם את מיסדריווס" אומרת סוזן.
    "בואו..חייבים להמשיך..ובמידה ומשהו יחסום אותנו תתקיפו אותו!" אתה אומר למאנקי ולהב והם מהנהנים בהסכמה.
    אתם נכנסים למערה,בגלל שזאת שעת בוקר ניתן לראות את המערה בבירור.
    אתם וסוזן מסתכלים על המערה בסקרנות, "מעניין.." ממלמלת סוזן.
    אתם מתקדמים כשמאנקי ולהב מובילים,לפתע יש לכם שתי פניות,אחת ימינה ואחת שמאלה.
    "מאיפה נלך?" שואלת סוזן.

עמוד 26 מתוך 70 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •