Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 70 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1046
  1. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    [דיוויד-
    "וואו" אתה אומר, "הסתבכתי לגמרי, מה אני עושה עכשיו?" אתה ממלמל בלחץ.
    "קדימה טורצ'יק, שריטות, אנחנו צריכים לנצח" אתה אומר לטורצ'יק.
    שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה במהירות,טורצ'יק מתחיל עם שריטה חזקה לפרצופו של טדיאורסה,טדיאורסה מנסה לשרוט אך טורצ'יק מתחמק,טורצ'יק שורט עוד פעם ופוגע,טדיאורסה יוצר למתקפה ופוגע בו ומעיף אותו אחורה.
    טורצ'יק שרוע על הרצפה וטדיאורסה מתקרב אליו באיטיות,אתה חושב לעצמיך שזה הסוף אך לפתע טורצ'יק קם על רגליו,מקורו זוהר והוא מתחיל לנקר את ראשו של טדיאורסה בפרעות.
    "טורצ'יק למד מתקפת ניקור" אומרת לפתע הפוקידע.
    טדיאורסה כבר נעשה עייף אבל הוא לא מוותר,ויוצא במתקפת שיסוע על טורצ'יק.
    'לי יש מזל' אני חושב בשמחה "טורצ'יק, אל תוותר, גחלת ואז ניקור שוב". אני מסמן בידי תנועת נצחון "הקרב הזה נגמר עכשיו" אני אומר.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    אם לא שמת לב,הסדר של ההמשכים הוא על פי המחוזות,נגיד אם ותומאס היה מגיב אתה היית השני,מבין?
    "סינדקוויל מהר, הגן על עצמך עם גחלת!" אתה פוקד על סינדקוויל.
    סינדקוויל יוצא במתקפת נגד ושולח גחלת שמתנגשת בעוקצי הרעל ומפוצצת אותם,אתה מביט בסינדקוויל ולפי איך שהוא נראה הוא לא הורעל.
    לפתע ספינרק מפסיק עם המתקפה ומתקרב לכיוונו של סינדקוויל במהירות, "קדימה ידידי, זה הזמן!!! בכל המהירות עם גלגל להבה, ושתיהיה בטווח אפס שנה לדחיפה!" אתה אומר לסינדקוויל.
    סינדקוויל יוצא בריצה לכיוונו של ספינרק ומתעטף בלהבה ונע במהירות לספינרק,ספינרק לא היה מוכן למתקפה והוא נפגע.
    ספינרק תשוש מאוד אך ממשיך להילחם,לפתע עיניו של ספינרק נעשות סגולות וסינדקוויל נתקף חרדה, "סינדה!" הוא אומר בפחד, "הוא משתמש בצל לילה! זאת מתקפת רוח! היא גורמת נזק וגם גורמת לפוקימון שמותקף להיות מבוהל ממי שתוקף!" אומרת אליס וצופה בקרב בהתענינות.
    האמת שלא לא שמתי לב... נחמד לי מאוד! וצל לילה גורם לפוקימון להרדם.. פנים מפחידות גורמות לפוקימון להבהל.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אביט במה שקרה עכשיו ואחשוב בתסכול 'לעזזל הוא מתוחכם!' ואז אנסה לקרוא אל סינדקוויל "קדימה סינדקוויל אל תפחד אני כאן איתך תמיד, תזכור, חברים!"
    ושוב אחזור על המילים ואמשיך לקורא ולעודד, ואז אפקוד עליו בצעקה מהדהדת ומלאת אמונה "אוקיי אני סומך עליך, צאאא מזזהההה! עכשיו.. מסך עשן ואז קפוץ עליו מלמעלה עם גלגל להבה!"

.

3. משתמש מנוסה
    האריסון-
    המתקפה צל לילה התכוונתי ל-night shade ועל פי סרבי רשום שהיא עושה נזק בכך שגורמת לפוקימון להיבהל.
    'לעזזל הוא מתוחכם!' אתה חושב בתסכול.
    "קדימה סינדקוויל אל תפחד אני כאן איתך תמיד, תזכור, חברים!" אתה אומר לו וחזור על המילה חברים כל הזמן בשביל לעודד את סינדקוויל,הוא מיד מאבד את תחושת הפחד ומרגיש בטוח יותר.
    "אוקיי אני סומך עליך, צאאא מזזהההה! עכשיו.. מסך עשן ואז קפוץ עליו מלמעלה עם גלגל להבה!" אתה צועק.
    סינדקוויל יוצא מהפחד ומרסס את האיזור בעשן סמיך במיוחד,ספינרק לא רואה כלום ונהיה לחוץ, אתה מביט בסינדקוויל ורואה שהוא שוב מקיף את עצמו בלהבה ונכנס לענן העשן,לאחר כמה רגעים נוצר עוד עשן!.
    סינדקוויל יוצא מענן העשן, "סינדה!" קורא בחיוך,אתם מחכים שהעשן יתפזר ורואים את ספינרק שרוע על הרצפה.
    "מצוין! סינדקוויל אתה חזק! גם לך מגיע כל הכבוד" אומרת אליס וקורצת לך, "קדימה למה אתה מחכה?!" אומרת בקול מתרגש.

דיוויד-
    'לי יש מזל' אתה חושב בשמחה,
    "טורצ'יק, אל תוותר, גחלת ואז ניקור שוב", "הקרב הזה נגמר עכשיו" אתה אומר בעודך מסמן בידך תנועת ניצחון.
    טורצ'יק יורה גחלת לכיוונו של טדיאורסה שמגן על עצמו עם ידו אך נפגע ועוצר,טורצ'יק לא מבזבז שניה ומנקר את טדיאורסה בחוזקה,טדיאורסה ספג המון נזק ממתקפת הניקור האחרונה ונופל על הרצפה ללא תנועה, "טורצ'יק!" קורא טורצ'יק בשמחה,הוא נראה מסופק מאוד מהניצחון שלו והוא מסתכל עליך בחיוך

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כן אתה צודק" אתה משיב לדילן ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.
    כשאתה נכנס אתה רואה בפעם הראשונה את שעומדת מאחורי דלפק.
    "שלום לכם,במה אוכל לעזור?" שואלת במתיקות ואתם עונים לה שאתם רוצים לרפא את הפוקימונים שלכם.
    "זה לא ייקח הרבה זמן!" אומרת ואתם מושיטים לה את הפוכדורים שלכם והיא לוקחת אותם.
    "זאת האחות ג'וי,ואנחנו נמצאים במרכז פוקימונים,במקום הזה אתה תוכל לרפאות את הפוקימונים שלך ולשמוע על הנחיות במקרה שהפוקימונים שלך ירגישו לא טוב" מסביר לך דילן.
    "בבקשה" אומרת האחות ג'וי ומגישה לכם את הפוכדורים שלכם.
    "אילו עוד פוקימונים יש לך?" שואל דילן בחיוך.
    .
    "כרגע יש לי רק צרמנד'ר" אני משיב לדבריו של דילן "אולי אתה מכיר מקום שניתן לתפוס בו פוקימונים מעניינים?" אני שואל את דילן בסקרנות.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    המתקפה צל לילה התכוונתי ל-night shade ועל פי סרבי רשום שהיא עושה נזק בכך שגורמת לפוקימון להיבהל.
    'לעזזל הוא מתוחכם!' אתה חושב בתסכול.
    "קדימה סינדקוויל אל תפחד אני כאן איתך תמיד, תזכור, חברים!" אתה אומר לו וחזור על המילה חברים כל הזמן בשביל לעודד את סינדקוויל,הוא מיד מאבד את תחושת הפחד ומרגיש בטוח יותר.
    "אוקיי אני סומך עליך, צאאא מזזהההה! עכשיו.. מסך עשן ואז קפוץ עליו מלמעלה עם גלגל להבה!" אתה צועק.
    סינדקוויל יוצא מהפחד ומרסס את האיזור בעשן סמיך במיוחד,ספינרק לא רואה כלום ונהיה לחוץ, אתה מביט בסינדקוויל ורואה שהוא שוב מקיף את עצמו בלהבה ונכנס לענן העשן,לאחר כמה רגעים נוצר עוד עשן!.
    סינדקוויל יוצא מענן העשן, "סינדה!" קורא בחיוך,אתם מחכים שהעשן יתפזר ורואים את ספינרק שרוע על הרצפה.
    "מצוין! סינדקוויל אתה חזק! גם לך מגיע כל הכבוד" אומרת אליס וקורצת לך, "קדימה למה אתה מחכה?!" אומרת בקול מתרגש.
    אההה אופסס.. אתה התכוונת ל-night shade ואני דיברתי על nightmare אופס XP
    ~~~~~~~
    אחייך חיוך רחב וגאה אל סינדקוויל ואומר לו "אתה פשוט גדול מהחיים, אני פשוט שמח שאתה בצוות שלי!" ואחכה לראות איך יגיב...
    ואלטף את ראשו בידי השמאלית בעוד שאת ידי הימנית אני שולח אל התיק ומחטט אחר פוקדור, כשאמצע אתפוס אותו לעוד שנייה או שתיים ואלחש "בהצלחה"
    ואזרוק בהתלהבות והתרגשות את הפוקדור על ספינרק ואחכה בציפיה.

.

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כרגע יש לי רק צרמנד'ר" אתה עונה לדילן.
    "אולי אתה מכיר מקום שניתן לתפוס בו פוקימונים מעניינים?" אתה שואל את דילן.
    "ממ יש את יער ורידיאן! חיים שם המון פוקימונים מכל מיני סוגים! אני מאוד אוהב את המקום הזה!" אומר דילן בהתלהבות.
    "תרצה ללכת לשם?" שואל אותך דילן בסקרנות.

האריסון-
    הפירוש של המתקפה שאמרת הוא סיוט,הוא פועל רק שהפוקימון רדום,הסיוט מוריד לו חיים בכל תור שהוא ישן.
    "אתה פשוט גדול מהחיים, אני פשוט שמח שאתה בצוות שלי!" אתה אומר לו בחיוך מלא גאווה.
    "סינדקוויל!" קורא סינדקוויל ורץ אליך וקופץ עליך ומפיל אותך על הרצפה,"סינדה!" הוא אומר בשמחה ואתה רואה שהקשר בינכם נעשה יותר טוב מרגע לרגע!.
    אתה מלטף את סינדקוויל ומוציא פוכדור בידיך הימנית, "בהצלחה" אתה לוחש וזורק את הפוכדור על ספינרק,ספינרק נכנס לפוכדור.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי...
    הפוכדור נעצר!
    לכדת ספינרק!
    "מזל טוב!" אומר אליס בהתלהבות.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    הפירוש של המתקפה שאמרת הוא סיוט,הוא פועל רק שהפוקימון רדום,הסיוט מוריד לו חיים בכל תור שהוא ישן.
    "אתה פשוט גדול מהחיים, אני פשוט שמח שאתה בצוות שלי!" אתה אומר לו בחיוך מלא גאווה.
    "סינדקוויל!" קורא סינדקוויל ורץ אליך וקופץ עליך ומפיל אותך על הרצפה,"סינדה!" הוא אומר בשמחה ואתה רואה שהקשר בינכם נעשה יותר טוב מרגע לרגע!.
    אתה מלטף את סינדקוויל ומוציא פוכדור בידיך הימנית, "בהצלחה" אתה לוחש וזורק את הפוכדור על ספינרק,ספינרק נכנס לפוכדור.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי...
    הפוכדור נעצר! לכדת ספינרק!
    "מזל טוב!" אומר אליס בהתלהבות.
    "אווו כןןןן!!!" אצהל בקול, ואז אחבק את סינדקוויל בעדינות ואומר "הפעם אתה לא חוזר לפוקדור.. החלטתי, אתה נשאר בחוץ!" ואקרוץ אליו.
    ואז אלך לקחת את פוקדור של ספינרק ואלחש לו "ברוכה הבאה חבר חדש!"
    לאחר מכן אסתכל על אליס מלא בטחון ואומר "שנמשיך גברתי?" ואחל בצחקוק.

.

8. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "כרגע יש לי רק צרמנד'ר" אתה עונה לדילן.
    "אולי אתה מכיר מקום שניתן לתפוס בו פוקימונים מעניינים?" אתה שואל את דילן.
    "ממ יש את יער ורידיאן! חיים שם המון פוקימונים מכל מיני סוגים! אני מאוד אוהב את המקום הזה!" אומר דילן בהתלהבות.
    "תרצה ללכת לשם?" שואל אותך דילן בסקרנות.
    .
    "סבבה, אז בוא נלך!" אני אומר לו בהתלהבות ויוצא אחריו אל עבר יער ורידיאן 'מעניין איזה פוקימון אני אפגוש' אני חושב לעצמי.

9. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]

נוקו-
    אם תרצי,במפה שבעמוד הראשון מפורסמים בערים גם מה יש לעשות,תוכלי לראות מה יש בעיר פטלבורג,אבל גם את יכולה לגלות לבד,לא חייב ישר לעזוב את העיר.
    "אני לא בטוחה.. רגע! נזכרתי! הם רוצים להיות שם! אני יכולה ללכת לשם לתפוס פוקימון על חושי ולמצוא את פוציאנה! טוב אני חושבת שאני ילך לשם עכשיו ויחפש אותם, אולי אני אפילו ילכוד אותם! ואז אני יתקשר אליך ויספר לך הכול אוקי?" את אומרת לג'קלין.
    "מממ זה בסדר,תשמרי על הזהות שלך ותתאמני הרבה! את לא יכולה לדעת את הרמה של החיילים שיהיו שם!" אומרת ג'קלין.
    "טוב מותק אז תדברי איתי,נתראה בקרוב להתראות" אומרת ומנתקת.
    את עומדת באמצע העיר פטלבורג,אנשים ופוקימונים שאת רובם לא ראית עוברים והולכים.
    מה תעשי?

.
    "אוקי " אני אומרת ומסתכלת אל העיר "אני חושבת שאני ילך לרפא את הפוקימונים שלי ולאחר מכן הסתובב בעיר אולי גם ילחם ופשוט הסתובב קצת" אני קוראת ומתחילה להסתובב בעיר ולחפש את מרכז הפוקימונים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "סבבה, אז בוא נלך!" אתה אומר לדילן ושניכם יוצאים לדרך!.
    בעודך חושב על איזה פוקימונים תפגשו שם,אתם מגיעים למן מבנה קטן.
    "זאת הכניסה ליער,בוא אחריי" אומר דילן ואתה עושה כדבריו.
    אתם עוברים בבנין,אתה רואה לפתע איש שעומד מאחורי דלפק, "שלום" הוא אומר ואתם משיבים לו בחזרה.
    אתם נכנסים ליער,אתה רואה המון עצים גדולים וירוקים,דשא בצבע ירוק יפה,מזג האוויר מושלם!.
    "אז הנה הגענו.. בואי נמשיך מהדרך הזאת,נמצא בה פוקימונים אני מבטיח!" אומר דילן ואתם מתחילים ללכת.
    אתם נכנסים ורואים כמה פוקימונים שלא ראית בעבר.
    בנוסף לפוקימונים אתה מבחין ב- שמדבר עם פוקימון צהוב עם פסים בחורים על גופו.
    מה תעשה?

האריסון-
    "אווו כןןןן!!!" אתה קורא בשמחה ומחבק את סינדקוויל בעדינות באושר.
    "הפעם אתה לא חוזר לפוקדור.. החלטתי, אתה נשאר בחוץ!" אתה אומר לו בקריצה והוא קופץ בשמחה.
    אתה ניגש לקחת את הפוכדור של ספינרק,מרים אותו ומסתכל עליו בחיוך, "ברוך הבא חבר חדש!" אתה לוחש לו ושם אותו בחגורה שלך.
    "שנמשיך גברתי?" אהת אומר לאליס בצחקוק, "קדימה!" עונה לך ושניכם ממשיכים בדרך.
    תוך כדי ההליכה שלכם אתם מדברים ומתחילים להכיר זה את זה יותר טוב!
    לאחר הליכה של 10 דקות אתם מבחינים בשני פוקימונים,אחד מחזיק בידו עצם וראשו דומה לגולגולת והשני והשני נראה דומה לאדם וחובט באגרופיו באוויר.
    "האמת... אני אשמח לקרב כפול!" אומרת אליס ומוציאה את ג'ירפרינג החדש שלה, "תבחר עם מי להילחם,אם סינדקוויל עייף מדי אז טוטודייל ילחם" אומרת אליס ומחכה לתשובה ממך.

נוקו-
    "אוקי " את אומרת ומסתכלת על העיר,את רואה אנשים רבים עוברים,ילדים ופוקימונים הולכים ביחד, "אני חושבת שאני ילך לרפא את הפוקימונים שלי ולאחר מכן הסתובב בעיר אולי גם ילחם ופשוט הסתובב קצת" את קוראת ומתחילה לחפש את מרכז הפוקימונים בעיר.
    לאחר כמה דקות הליכה את רואה את המרכז ונכנסת אליו,את ניגשת לאחות ג'וי ותוך כמה דקות היא מרפאת את הפוקימונים שלך.
    את יוצאת מהמרכז,מסתובבת ומחפשת אחר משהו מעניין,עד שאת רואה שלט שעליו רשום, "קורס הכנת פופינים ואוכל פוקימונים! תבואו יהיה טעים!".
    בנוסף את מבחינה בבריכה ובה יושבים כמה דייגים.
    מה תעשי?

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "טוב! לא אכפת לי! חייבים להציל את שינקס! צאו כולם! גולדין,להב ומנקי!" אתה אומר בביטחון ומוציא את הפוקימונים שלך.
    להב ומאנקי נראים מוכנים ואילו גולדין מקפצת, "מה אתה עושה?! היא פוקימון מים שחייב מים בשביל לזוז!" אומרת סוזן ואתה מחזיר אותה לפוכדור.
    אתה אומר לסוזן שתוציא את הפוקימונים שלה אך היא מוציאה רק את טרטוויג, "אל תדאג,אם צטרך עוד עזרה אוציא גם את מיסדריווס" אומרת סוזן.
    "בואו..חייבים להמשיך..ובמידה ומשהו יחסום אותנו תתקיפו אותו!" אתה אומר למאנקי ולהב והם מהנהנים בהסכמה.
    אתם נכנסים למערה,בגלל שזאת שעת בוקר ניתן לראות את המערה בבירור.
    אתם וסוזן מסתכלים על המערה בסקרנות, "מעניין.." ממלמלת סוזן.
    אתם מתקדמים כשמאנקי ולהב מובילים,לפתע יש לכם שתי פניות,אחת ימינה ואחת שמאלה.
    "מאיפה נלך?" שואלת סוזן.
    "תלכי את לשמאל..ואם יקרה משהו,תאמרי למיסדריבוס לבוא לצד שלי..אבל תוציאיא את כל הפוקימונים שלך כבר עכשיו..ביי" אומר לה ואתקדם לעבר הפנייה הימינית

Spoiler ספוילר

12. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיוויד-
    'לי יש מזל' אתה חושב בשמחה,
    "טורצ'יק, אל תוותר, גחלת ואז ניקור שוב", "הקרב הזה נגמר עכשיו" אתה אומר בעודך מסמן בידך תנועת ניצחון.
    טורצ'יק יורה גחלת לכיוונו של טדיאורסה שמגן על עצמו עם ידו אך נפגע ועוצר,טורצ'יק לא מבזבז שניה ומנקר את טדיאורסה בחוזקה,טדיאורסה ספג המון נזק ממתקפת הניקור האחרונה ונופל על הרצפה ללא תנועה, "טורצ'יק!" קורא טורצ'יק בשמחה,הוא נראה מסופק מאוד מהניצחון שלו והוא מסתכל עליך בחיוך
    "יש" אני מחייך ומלטף את ראשו של טורצ'יק "כל הכבוד" אני משבח אותו ומוציא פוקדור ריק מחגורת המאמנים. קול קטן ופסימי מתחיל לנקר במוחי 'ואם אני לא אצליח לתפוס אותו?' אני דוחה אותו הצידה 'זה לא משנה' אני חושב 'העיקר שניצחנו'. אני נושם נשימה עמוקה וזורק את הפוקדור לכיוונו של טדיאורסה, מחזיק לעצמי אצבעות.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    "אווו כןןןן!!!" אתה קורא בשמחה ומחבק את סינדקוויל בעדינות באושר.
    "הפעם אתה לא חוזר לפוקדור.. החלטתי, אתה נשאר בחוץ!" אתה אומר לו בקריצה והוא קופץ בשמחה.
    אתה ניגש לקחת את הפוכדור של ספינרק,מרים אותו ומסתכל עליו בחיוך, "ברוך הבא חבר חדש!" אתה לוחש לו ושם אותו בחגורה שלך.
    "שנמשיך גברתי?" אתה אומר לאליס בצחקוק, "קדימה!" עונה לך ושניכם ממשיכים בדרך.
    תוך כדי ההליכה שלכם אתם מדברים ומתחילים להכיר זה את זה יותר טוב!
    לאחר הליכה של 10 דקות אתם מבחינים בשני פוקימונים,אחד מחזיק בידו עצם וראשו דומה לגולגולת והשני והשני נראה דומה לאדם וחובט באגרופיו באוויר.
    "האמת... אני אשמח לקרב כפול!" אומרת אליס ומוציאה את ג'ירפרינג החדש שלה, "תבחר עם מי להילחם,אם סינדקוויל עייף מדי אז טוטודייל ילחם" אומרת אליס ומחכה לתשובה ממך.
    אני מעדיף לתת לספינרק לנוח.
    ~~~~~~~~~~
    אביט באליס בחיוך רחב ואשאל "את צריכה עזרה? אוכל להתשמש בטוטודייל/ג'ירפריג ולעזור לך!"
    אחכה מעט ועם תתעקב מידי עם התשובה ואשאל "נו אז מה את אומרת?"

.

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "סבבה, אז בוא נלך!" אתה אומר לדילן ושניכם יוצאים לדרך!.
    בעודך חושב על איזה פוקימונים תפגשו שם,אתם מגיעים למן מבנה קטן.
    "זאת הכניסה ליער,בוא אחריי" אומר דילן ואתה עושה כדבריו.
    אתם עוברים בבנין,אתה רואה לפתע איש שעומד מאחורי דלפק, "שלום" הוא אומר ואתם משיבים לו בחזרה.
    אתם נכנסים ליער,אתה רואה המון עצים גדולים וירוקים,דשא בצבע ירוק יפה,מזג האוויר מושלם!.
    "אז הנה הגענו.. בואי נמשיך מהדרך הזאת,נמצא בה פוקימונים אני מבטיח!" אומר דילן ואתם מתחילים ללכת.
    אתם נכנסים ורואים כמה פוקימונים שלא ראית בעבר.
    בנוסף לפוקימונים אתה מבחין ב- שמדבר עם פוקימון צהוב עם פסים בחורים על גופו.
    מה תעשה?
    אני מחליט לבדוק מידע על הפוקימונים שאני רואה ולא מכיר, כדי לראות אם כדאי לתפוס אחד מהם. אני אבדוק גם מידע על הפוקימון של המאמן.

15. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="Red"][U][B]
    נוקו-
    "אוקי " את אומרת ומסתכלת על העיר,את רואה אנשים רבים עוברים,ילדים ופוקימונים הולכים ביחד, "אני חושבת שאני ילך לרפא את הפוקימונים שלי ולאחר מכן הסתובב בעיר אולי גם ילחם ופשוט הסתובב קצת" את קוראת ומתחילה לחפש את מרכז הפוקימונים בעיר.
    לאחר כמה דקות הליכה את רואה את המרכז ונכנסת אליו,את ניגשת לאחות ג'וי ותוך כמה דקות היא מרפאת את הפוקימונים שלך.
    את יוצאת מהמרכז,מסתובבת ומחפשת אחר משהו מעניין,עד שאת רואה שלט שעליו רשום, "קורס הכנת פופינים ואוכל פוקימונים! תבואו יהיה טעים!".
    בנוסף את מבחינה בבריכה ובה יושבים כמה דייגים.
    מה תעשי?
    "אממ אני ילך לקורס ואז אולי לדייגים אבל יש לי כבר דג אז אני לא צריכה" אני קוראת ונכנסת לדלת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

עמוד 27 מתוך 70 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •