Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 70 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מוציא את הפקידע כדי לזהות את הפוקימונים הנמצאים בסביבה.
    על הרצפה אתה מבחין ב-" קאטרפי-פוקימון הזחל,קאטרפי חי ביערות ובמקומות עם הרבה צמחייה,בשביל להתגונן מאויבים הוא מטיז מהאנטנות האדומות על ראשו צחנה מסריחה מרחיקה אותם".
    לפתע אתה רואה מגיח משיח " פארס-פוקימון סרטן הפטרייה,על גבו גדלות שתי פטריות,הן גדולות ככל שהפארס עצמו גודל,בטבע פארס אוכל גרגרים ופירות שהוא מוצא".
    אתה מבחין בפוקימון מעופף באוויר,אתה מזהה אותו כ- " פידג'יוטו-פוקימון היונה המהירה,פידג'יוטו הוא ההתפתחות של פידג'י,הוא עף עם כנפיו בחיפוש אחר טרף בקרקע,הם נעים בדרך כלל בקבוצות נדידה שיכולות למנות עד כ-40 פרטים".
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון של המאמן ואתה מזהה אותו כ-" אלקטאבז-זרמים חשמליים עוברים בכל גופו,כשיורדת החשיכה הוא משתמש בחשמל שבגופו בשביל להאיר את עצמו כדי שיראה לאן הוא הולך,בטבע הם יכולים מאוד להזיק למי שמתקרב אליהם ומלחיץ אותם" הפוקידע נכבית.
    "זה רק כלום! יש פה עוד פוקימונים! אתה מעונין באחד מהם?" שואל דילן,אתה רואה שהמאמן ואלקטבאז המשיכו בדרך.

האריסון-
    "את צריכה עזרה? אוכל להתשמש בטוטודייל/ג'ירפריג ולעזור לך!" אתה שואל אותה.
    "מממ זה יהיה בסדר!" אומרת אליס ומוציאה את טוטודייל מהפוכדור שלו.
    "אוקי טוטודייל הפעם המאמן שלך לקרב הזה יהיה האריסון ואני עם ג'ירפרינג בגלל שזהו הקרב הראשון שלו" אליס מסבירה לטוטודייל והוא מהנהן בהסכמה, "טוטודייל!" קורא טוטודייל ומסתכל עליך,מחכה לפקודות.

דיוויד-
    "יש" אתה קורא בחיוך ומלטף את ראשו של טורצ'יק,"כל הכבוד" אתה משבח אותו על הקרב ומוציא פוכדור ריק מהתיק שלך.
    בעודך חושב מחשבות על אם טדיאורסה יתפס והאם לא,אתה נושם נשימה עמוקה וזורק לבסוף את הפוכדור על טדיאורסה ומחזיק אצבעות בתקווה שילכד,הוא נכנס לפוכדור,הפוכדור נע מצד לצד.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי..
    נעצר!
    תפסת טדיאורסה!
    "טורצ'יק!" טורציק קורא בשמחה.
    מה תעשה?

נוקו-
    דג? פוקימון מים..חחח
    "אממ אני ילך לקורס ואז אולי לדייגים אבל יש לי כבר דג אז אני לא צריכה" את אומרת והולכת לכיוון השלט.
    בדרך לשלט את מבחינה גם במכון העיר,הוא נראה לך גדול מאוד אך את לא נכנסת אליו וממשיכה לקורס.
    את רואה עוד שלט מעל לבית קטן ובו עומדים טור קצר של אנשים,את לפתע נזכרת במכון וחושבת לעצמיך אם כדאי להיכנס ולבדוק אותו מבפנים.
    מה תעשי?

קודאק-
    "תלכי את לשמאל..ואם יקרה משהו,תאמרי למיסדריבוס לבוא לצד שלי..אבל תוציאיא את כל הפוקימונים שלך כבר עכשיו..ביי" אתה אומר לסוזן.
    "אל תדאג! טרטוויג ואני נסתדר מצוין! ואם לא יש לי פה את מיסדריווס ואת אזוריל!" אומרת סוזן ואתם מתפצלים.
    אתה פונה ימינה עם להב,מאנקי ובידוף,אתם הולכים וממשיכים בתוך המערה,קולות של טיפות מים נופלות מתקרת המערה נשמעות לכל אורך ההליכה,לפתע אתה רואה פתח יציאה מהמערה,אתה יוצא ורואה את העיר ג'ובילייף על מעין גבעה, לפתע אתה רואה את טרטוויג של סוזן יוצא מפתח המערה, "טרט טרטוויג!" הוא אומר וחוזר לפתח מהערה ומסתכל עליך, "טרטוויג!" הוא אומר שוב.
    מה תעשה?

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    האריסון-
    "את צריכה עזרה? אוכל להתשמש בטוטודייל/ג'ירפריג ולעזור לך!" אתה שואל אותה.
    "מממ זה יהיה בסדר!" אומרת אליס ומוציאה את טוטודייל מהפוכדור שלו.
    "אוקי טוטודייל הפעם המאמן שלך לקרב הזה יהיה האריסון ואני עם ג'ירפרינג בגלל שזהו הקרב הראשון שלו" אליס מסבירה לטוטודייל והוא מהנהן בהסכמה, "טוטודייל!" קורא טוטודייל ומסתכל עליך,מחכה לפקודות.
    אבדוק בפוקדע לגביי מי הם הפוקימונים הללו.. ולגביי המתקפות של טוטודייל.
    "אוקיי טוטודייל, אל תדאג אתה נראה חזק ונמרץ מאוד.. ננצח אותם חבר!" אומר לו בחיוך רחב.
    לאחר מכן אנסה איזה מתקפות אני זוכר מהקרב שלנו בין סינדקוויל לטוטודייל, והאלה בזכרוני שאליס אומרת 'טוטודייל, תשתמש בנשיכה!'
    ואז אומר לו אוקיי טוטודייל "התקדם אליהם, בקפצוץ האופייני לך בקפיצות מצד לצד, ואז נשיכה במלוא כוח הלסת שלך על הפוקימון עם העצם בידו!"

.

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]נוקו-
    דג? פוקימון מים..חחח
    "אממ אני ילך לקורס ואז אולי לדייגים אבל יש לי כבר דג אז אני לא צריכה" את אומרת והולכת לכיוון השלט.
    בדרך לשלט את מבחינה גם במכון העיר,הוא נראה לך גדול מאוד אך את לא נכנסת אליו וממשיכה לקורס.
    את רואה עוד שלט מעל לבית קטן ובו עומדים טור קצר של אנשים,את לפתע נזכרת במכון וחושבת לעצמיך אם כדאי להיכנס ולבדוק אותו מבפנים.
    מה תעשי?

"אממ אני ילך קודם למכון ואז אל הקורס" אני אומרת ויוצאת משם והולכת לעבר המכון בהתרגשות

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק-
    "תלכי את לשמאל..ואם יקרה משהו,תאמרי למיסדריבוס לבוא לצד שלי..אבל תוציאיא את כל הפוקימונים שלך כבר עכשיו..ביי" אתה אומר לסוזן.
    "אל תדאג! טרטוויג ואני נסתדר מצוין! ואם לא יש לי פה את מיסדריווס ואת אזוריל!" אומרת סוזן ואתם מתפצלים.
    אתה פונה ימינה עם להב,מאנקי ובידוף,אתם הולכים וממשיכים בתוך המערה,קולות של טיפות מים נופלות מתקרת המערה נשמעות לכל אורך ההליכה,לפתע אתה רואה פתח יציאה מהמערה,אתה יוצא ורואה את העיר ג'ובילייף על מעין גבעה, לפתע אתה רואה את טרטוויג של סוזן יוצא מפתח המערה, "טרט טרטוויג!" הוא אומר וחוזר לפתח מהערה ומסתכל עליך, "טרטוויג!" הוא אומר שוב.
    מה תעשה?
    "אוי לא,סוזן!" אקרא, 'ידעתי שזה מה שיקרה' אחשוב ואתחיל לרוץ לעבר פתח המערה מאיפה שסוזן באה.

Spoiler ספוילר

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [דיוויד-
    "יש" אתה קורא בחיוך ומלטף את ראשו של טורצ'יק,"כל הכבוד" אתה משבח אותו על הקרב ומוציא פוכדור ריק מהתיק שלך.
    בעודך חושב מחשבות על אם טדיאורסה יתפס והאם לא,אתה נושם נשימה עמוקה וזורק לבסוף את הפוכדור על טדיאורסה ומחזיק אצבעות בתקווה שילכד,הוא נכנס לפוכדור,הפוכדור נע מצד לצד.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי..
    נעצר!
    תפסת טדיאורסה!
    "טורצ'יק!" טורציק קורא בשמחה.
    מה תעשה?
    אני ניגש אל הפוקדור של טדיאורסה ומרים אותו "מה נשמע, חבר חדש?" אני אומר לפוקדור, מגחך ושם אותו בחגורת המאמנים שלי. "כדאי שתנוח מעט" אני אומר לטורצ'יק ומחזיר אותו לפוקדור שלו. לאחר מכן אני ממשיך להתקדם בדרך 103.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מוציא את הפקידע כדי לזהות את הפוקימונים הנמצאים בסביבה.
    על הרצפה אתה מבחין ב-" קאטרפי-פוקימון הזחל,קאטרפי חי ביערות ובמקומות עם הרבה צמחייה,בשביל להתגונן מאויבים הוא מטיז מהאנטנות האדומות על ראשו צחנה מסריחה מרחיקה אותם".
    לפתע אתה רואה מגיח משיח " פארס-פוקימון סרטן הפטרייה,על גבו גדלות שתי פטריות,הן גדולות ככל שהפארס עצמו גודל,בטבע פארס אוכל גרגרים ופירות שהוא מוצא".
    אתה מבחין בפוקימון מעופף באוויר,אתה מזהה אותו כ- " פידג'יוטו-פוקימון היונה המהירה,פידג'יוטו הוא ההתפתחות של פידג'י,הוא עף עם כנפיו בחיפוש אחר טרף בקרקע,הם נעים בדרך כלל בקבוצות נדידה שיכולות למנות עד כ-40 פרטים".
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון של המאמן ואתה מזהה אותו כ-" אלקטאבז-זרמים חשמליים עוברים בכל גופו,כשיורדת החשיכה הוא משתמש בחשמל שבגופו בשביל להאיר את עצמו כדי שיראה לאן הוא הולך,בטבע הם יכולים מאוד להזיק למי שמתקרב אליהם ומלחיץ אותם" הפוקידע נכבית.
    "זה רק כלום! יש פה עוד פוקימונים! אתה מעונין באחד מהם?" שואל דילן,אתה רואה שהמאמן ואלקטבאז המשיכו בדרך.
    "פידג'יאוטו נראה לי חזק... אני אתפוס אותו!" אני אומר בהתרגשות "קדימה צרמנד'ר, צא! שלח גחלת לעברו של פידג'יאוטו!" אני קורא ומצביע לעברו.

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "פידג'יאוטו נראה לי חזק... אני אתפוס אותו!" אתה אומר בהתרגשות ומתבונן בפידג'יוטו בהתענינות.
    "קדימה צרמנד'ר, צא! שלח גחלת לעברו של פידג'יאוטו!" אתה אומר ומוציא את צ'רמנדר.
    צ'רמנדר יורה גחלת לכיוונו של פידג'יוטו שמבחין במתקפה ומתחמק בבקלות.
    הוא מביט בצדרמנדר ומתקרב אליו במהירות.
    מה תעשה?

האריסון-
    אתה מוציא את הפוקידע ובודק את הפוקימונים.
    הפוקימון שהניף את אגרופיו באוויר נגלה לך כ" טיירוג-פוקימון הלחימה המשולבת,טיירוג מפורסם ביכולתו להילחם עם יריבים גדולים ממנו אפילו אם יש סיכוי שיפצע,טיירוג לומד מגוון רחב של סוגי אומנויות שמתמחות בהגנה עצמית,התקפה חזקה והשילוב בינהם,כל טיירוג יתפתח על פי סוג האימונים שהכי אהב".
    הפוקימון בעל העצם נחשף לך כ" קיובון-פוקימון העצם,קיובון אוהב להתבודד ולהתמודד עם החיים בכוחות עצמו,בגלל שהוא לובש גולגולת על ראשו,אף אחד לא יודע איך נראה פרצופו האמיתי".
    אתה בודק את המתקפות של טוטודייל, "טוטודייל יודע:שריטה,פזילה,אקדח מים,זעם,נשיכה ופרצוף מפחיד" הפוקידע נכבית.
    "אוקיי טוטודייל, אל תדאג אתה נראה חזק ונמרץ מאוד.. ננצח אותם חבר!" אתה אומר לו בחיוך.
    "טוטו!" קורא טוטודייל.
    אתה מנסה להיזכר אילו מתקםות אליס השתמשה בהן עם טוטודייל בקרב שלכם ולפתע נזכר במתקפת הנשיכה. " אוקיי טוטודייל התקדם אליהם, בקפצוץ האופייני לך בקפיצות מצד לצד, ואז נשיכה במלוא כוח הלסת שלך על הפוקימון עם העצם בידו!" אתה אומר לו.
    אליס בודקת את המתקפות של ג'ירפרינג בפוקידע שלה,היא מחייכת חיוך רחב.
    "יפה מאוד!" אומרת בחיוך לג'ירפרינג.
    "ג'ירפרינג קרן על חושית על טיירוג! אחר כך מיד תתקיף את קיובון בבעיטה כפולה!" אומרת אליס.
    טוטודייל קופץ מצד לצד לכיוונו של קיובון,שמבחין בו ומכין את העצם למתקפה.הוא מתכונן לחבוט עם העצם שלו בטוטודייל אך בזריזות רבה הוא מתחמק! ולאחר מכן נושך את ידו של קיובון בפרעות, "קיובון!" קורא הפוקימון בכאב.
    בינתיים,ג'ירפרינג יורה קרן ורודה לכיוונו של טיירוג שמתחמק ממנה בקפיצה אתלטית,ורץ לכיונו של ג'ירפרינג ופוגע בו עם אגרוך מאך.
    קיובון מכה בטוטודייל בראשו עם העצם ומשחרר ממנו את האחיזה שלו,הוא מיד זורק את העצם שלו בצורה סיבובית והיא מתקרבת לטוטודייל במהירות,בינתיים ידו של טיירוג זוהרת ומתכוננת להתקיף את ג'ירפרינג.

דיוויד-
    אתה ניגש לפוכדור של טדיאורסה ומרים אותו "מה נשמע, חבר חדש?" אתה אומר לפוכדור ושם אותו בחגורה שלך.
    אתה ממשיך בדרך ונתקל בעץ פרי בצבע כחול שנראה מאוד טעים ומתחת לעץ אתה רואה פוקימון קטן שמסתכל על הפרי בסקרנות
    מה תעשה?

נוקו-
    "אממ אני ילך קודם למכון ואז אל הקורס" את אומרת ומחליטה ללכת למכון קודם.
    את הולכת למכון, "מכון פטלורג" רשום בשלט גדול,את נכנסת ורואה שני מאמנים מלחמים עם פוקימונים שלא ראית,לפתע איש גדול בא אלייך ושואל אותך, "מה את עושה כאן? באת לאתגר את מנהיג המכון?" שואל בקול נמוך.
    מה תעשי?

קודאק-
    "אוי לא,סוזן!" אתה אומר בלחץ ורץ במהירות לתוך המערה,הפוקימונים שלך רצים אחריך במהירות.
    אתה פונה בפנייה שמאלה וממשיך לרוץ,אתה שם לב שמספר הסלעים מתחיל לגדול ולגדול ואז אתה מבחין בסוזן שמסתתרת מאחורי סלע, "קודאק לכאן! תראה מה מצאתי!" לוחשת בחוזקה כדי שתשמע,לא רוצה ליצור רעש,אתה מתקדם לאט ויושב לידה,"נראה לי שמצאתי אותם!" אומרת לך בהתרגשות.
    מה תעשה?

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    "אוי לא,סוזן!" אתה אומר בלחץ ורץ במהירות לתוך המערה,הפוקימונים שלך רצים אחריך במהירות.
    אתה פונה בפנייה שמאלה וממשיך לרוץ,אתה שם לב שמספר הסלעים מתחיל לגדול ולגדול ואז אתה מבחין בסוזן שמסתתרת מאחורי סלע, "קודאק לכאן! תראה מה מצאתי!" לוחשת בחוזקה כדי שתשמע,לא רוצה ליצור רעש,אתה מתקדם לאט ויושב לידה,"נראה לי שמצאתי אותם!" אומרת לך בהתרגשות.
    מה תעשה?
    "מה? איפה?!" אשאל אותה גם כן בהתרגשות ואוסיף "נו כבר! תובילי אותנו לשם! אני חייב לראות כבר את שינקס שלי!"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    אונובה-
    "כל הכבוד, פידוב, אושאווט תנסה למקד את האנרגיה סביב פיך ותשלח אקדח מים נוסף לעבר וובאט!" אתה אומר להם, "פידוב תתקרבי לפרלואן במתקפה מהירה ותשתמשי בחיתוך אווירי שנייה לפני שאת פוגעת בה במתקפה המהירה!" אתה מוסיף.
    אושוואוט עוצם את עינים ומתמקד,בינתיים פידוב מתקרבת לכיוון פורלוין עם מתקפה מהירה,פורלוין נראה לחוץ מהמהירות שבה פידוב מתקרבת אליו אך שניה לפני שפוגעת עוצרת וכנפייה משחררות שני גלי אוויר חזקים ביותר שפוגעים בפורלוין מטווח קצר ומעיפים אותו אחורנית,אושוואוט מסיים למקד את האנרגייה שלו ויורה אקדח מים מהיר שמצליח לפגוע בוואבט,אך וואבט תוקף בחיתוך אווירי גם הוא ואושוואוט לא מצליח להתחמק.
    "אושאוט, תתאושש!" אני אומר. "תנסה להרים את עצמך באוויר בעזרת אקדח המים שוב, וכשאתה בגובה תשתמש בדחיפה על וובאט בעוצמה!" אני מסביר לו, מקווה שהאימון השתלם. "פידוב, תקיפי את פרלואן במתקפה מהירה מספר פעמים כדי שהיא תתבלבל, ותתנגשי בה בעוצמה במפתיע!" אני מוסיף.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

10. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "פידג'יאוטו נראה לי חזק... אני אתפוס אותו!" אתה אומר בהתרגשות ומתבונן בפידג'יוטו בהתענינות.
    "קדימה צרמנד'ר, צא! שלח גחלת לעברו של פידג'יאוטו!" אתה אומר ומוציא את צ'רמנדר.
    צ'רמנדר יורה גחלת לכיוונו של פידג'יוטו שמבחין במתקפה ומתחמק בבקלות.
    הוא מביט בצדרמנדר ומתקרב אליו במהירות.
    מה תעשה?
    "המתן שהוא יתקרב אליך, ואז שלח מסך עשן שיבלבל אותו! לאחר מכן קפוץ אליו ופגע בו עם שריטה!" אני מצווה עליו.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    אתה מוציא את הפוקידע ובודק את הפוקימונים.
    הפוקימון שהניף את אגרופיו באוויר נגלה לך כ" טיירוג-פוקימון הלחימה המשולבת,טיירוג מפורסם ביכולתו להילחם עם יריבים גדולים ממנו אפילו אם יש סיכוי שיפצע,טיירוג לומד מגוון רחב של סוגי אומנויות שמתמחות בהגנה עצמית,התקפה חזקה והשילוב בינהם,כל טיירוג יתפתח על פי סוג האימונים שהכי אהב".
    הפוקימון בעל העצם נחשף לך כ" קיובון-פוקימון העצם,קיובון אוהב להתבודד ולהתמודד עם החיים בכוחות עצמו,בגלל שהוא לובש גולגולת על ראשו,אף אחד לא יודע איך נראה פרצופו האמיתי".
    אתה בודק את המתקפות של טוטודייל, "טוטודייל יודע:שריטה,פזילה,אקדח מים,זעם,נשיכה ופרצוף מפחיד" הפוקידע נכבית.
    "אוקיי טוטודייל, אל תדאג אתה נראה חזק ונמרץ מאוד.. ננצח אותם חבר!" אתה אומר לו בחיוך.
    "טוטו!" קורא טוטודייל.
    אתה מנסה להיזכר אילו מתקםות אליס השתמשה בהן עם טוטודייל בקרב שלכם ולפתע נזכר במתקפת הנשיכה. " אוקיי טוטודייל התקדם אליהם, בקפצוץ האופייני לך בקפיצות מצד לצד, ואז נשיכה במלוא כוח הלסת שלך על הפוקימון עם העצם בידו!" אתה אומר לו.
    אליס בודקת את המתקפות של ג'ירפרינג בפוקידע שלה,היא מחייכת חיוך רחב.
    "יפה מאוד!" אומרת בחיוך לג'ירפרינג.
    "ג'ירפרינג קרן על חושית על טיירוג! אחר כך מיד תתקיף את קיובון בבעיטה כפולה!" אומרת אליס.
    טוטודייל קופץ מצד לצד לכיוונו של קיובון,שמבחין בו ומכין את העצם למתקפה.הוא מתכונן לחבוט עם העצם שלו בטוטודייל אך בזריזות רבה הוא מתחמק! ולאחר מכן נושך את ידו של קיובון בפרעות, "קיובון!" קורא הפוקימון בכאב.
    בינתיים,ג'ירפרינג יורה קרן ורודה לכיוונו של טיירוג שמתחמק ממנה בקפיצה אתלטית,ורץ לכיונו של ג'ירפרינג ופוגע בו עם אגרוך מאך.
    קיובון מכה בטוטודייל בראשו עם העצם ומשחרר ממנו את האחיזה שלו,הוא מיד זורק את העצם שלו בצורה סיבובית והיא מתקרבת לטוטודייל במהירות,בינתיים ידו של טיירוג זוהרת ומתכוננת להתקיף את ג'ירפרינג.
    וואיי חשבתי זה מאצ'וק! טיירוג.. כמה כיוותי שהוא יופיע! כי אני מאוד רוצה פוקימון לחימה ולא מעניין אותי למה התפתח!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בטיירוג ואחשוב לעצמי "הוא מהיר! וגם.. קשוח! אני חושב שהוא יכול להשלים לי שלושה פוקימונים למכון הראשון"
    לאחר מכן אחזור להתרכז בקרב ואבחין בעצם המסתובב שמתקרבת אל טוטודייל, אזהה מיד שזאת מתקפת בומראנג!
    ואדריך במיידיות את טוטודייל "אוקיי התכופף ואז רוץ אל קיובון בשיא המהירות! שים לב שהעצם חוזרת עליו! וא ז שניה ליפני שאתם מתנגשים קפוץ מעליו ותן לעצם לעשות את העבודה!"
    ואז אשאל את אליס בחיוך ופנים מעט נמרצות "יהיה אכפת לך עם נחליף יריבים? אני חושב שאני מעוניין בטיירוג שמולך.."

.

12. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [U][B]תומ
    נוקו-
    "אממ אני ילך קודם למכון ואז אל הקורס" את אומרת ומחליטה ללכת למכון קודם.
    את הולכת למכון, "מכון פטלורג" רשום בשלט גדול,את נכנסת ורואה שני מאמנים מלחמים עם פוקימונים שלא ראית,לפתע איש גדול בא אלייך ושואל אותך, "מה את עושה כאן? באת לאתגר את מנהיג המכון?" שואל בקול נמוך.
    מה תעשי?

"אה .. כן" אני קוראת, טיפה בפחד אך לא מראה זאת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "המתן שהוא יתקרב אליך, ואז שלח מסך עשן שיבלבל אותו! לאחר מכן קפוץ אליו ופגע בו עם שריטה!" אתה מצווה על צ'רמנדר.
    צ'רמנדר מחכה לפידג'יוטו שממשיך להתקרב אליו עוד ועוד,עד שהוא מאוד קרוב צ'רמנדר מוציא מפיו ערפיח סמיך שמקשה על הראייה,לאחר מכן צ'רמנדר יורה על פידג'יוטו גחלת חזקה שפוגעת בו ולאחר מכן צ'רמנדר שורט אותו בחוזקה.
    פידג'יוטו מפזר את העשן עם רוח ומסתכל על צ'רמנדר בעצבים ומשתמש במתקפת רוח שמקשה על צ'רמנדר לעמוד.

האריסון-
    חחח האמת שהתלבטתי מה להציג,או מצ'וק או טיירוג אבל בגלל שזה מחוז ג'וטו אז החלטתי טיירוג.
    אני ממש אהבתי את הרעיון של הבומראנג!!
    'הוא מהיר! וגם.. קשוח! אני חושב שהוא יכול להשלים לי שלושה פוקימונים למכון הראשון' אתה חושב לעצמיך.
    אתה לא מבזבז יותר מדי זמן וחוזר להתמקד בקרב שלך, אתה מבחין בעצם ההולכת ומתקרבת לטוטודייל ומיד נוקט במהלך, "אוקיי התכופף ואז רוץ אל קיובון בשיא המהירות! שים לב שהעצם חוזרת עליו! וא ז שניה ליפני שאתם מתנגשים קפוץ מעליו ותן לעצם לעשות את העבודה!".
    טוטודייל מבין את הרעיון ומתכופף,העצם מפספסת אותו והוא מתחיל לרוץ במהירות לכיוונו של קיובון,אך גם בעצם משנה את כיוונה ומתקרבת לטוטודייל מהאחורה! טוטודיל לא נלחץ וממשיך לרוץ בקצב מהיר,הוא מגיע לקיובון שלא מבין מה הוא עושה, "טוטודייל!" קורא טוטודייל ומיד קופץ לגובה,קיובון מביט קדימה וחוטף את העצם בראשו!
    "זה היה מהלך ממש מצוין! אפילו אני לא הייתי חושבת על זה!" אומרת אליס בהתפעלות.
    "יהיה אכפת לך עם נחליף יריבים? אני חושב שאני מעוניין בטיירוג שמולך.." אתה שואל אותה.
    היא חושבת מעט, "אבל אנחנו בתיאום מושלם,ג'ירפרינג הוא פוקימון על חושי והוא טוב נגד פוקימוני לוחם וטוטודייל הוא פוקימון מים שטוב על סוגי אדמה,אל תדאג אני אתן לך לתפוס אותו! אבל איך שאתה רוצה" אומרת אליס ומתמקדת בקרב שלה,בינתיים ג'ירפרינג התחמק משבירת הלבנים של טיירוג ומצליח לפגוע בו בקרן על חושית.
    מה תעשה?

נוקו-
    "אה .. כן" את עונה במילמול.
    "אם כך,בואי אחריי" אומר ומוביל אותך לחדר בו עומד נער עם פוכדור בידו, "את מוכנה?" שואל אותך במרץ.
    "אמורים להיות לך 4 תגים בשביל לאתגר את המכון הזה" מוסיף השומר.
    מה תעשי?

קודאק-
    "מה? איפה?!" אתה שואל את סוזן בהתרגשות.
    "נו כבר! תובילי אותנו לשם! אני חייב לראות כבר את שינקס שלי!" אתה מוסיף לפתע.
    "תציץ בצד ואתה תראה! יש שם אנשים עם שקים וגם כאלה עם בגדים מוזרים וסמל גדול של האות G" מסבירה לך סוזן, "תציץ בלי בהם יראו אותך!" מוסיפה לפתע.

וואלאס-
    "אושאוט, תתאושש!" אתה אומר לאושוואוט.
    "תנסה להרים את עצמך באוויר בעזרת אקדח המים שוב, וכשאתה בגובה תשתמש בדחיפה על וובאט בעוצמה!" אתה מסביר לו, "פידוב, תקיפי את פרלואן במתקפה מהירה מספר פעמים כדי שהיא תתבלבל, ותתנגשי בה בעוצמה במפתיע!" אתה אומר לפידוב.
    אושוואוט יורה על הרצפה אקדח מים ומוצא את עצמו באוויר,הוא מבחין בוואבט ומנסה לדחוף אותו,אך וואבט פשוט זז ואושוואוט נופל על הרצפה,אושוואוט נראה מאוד מבואס! בינתיים,פידוב מקיפה את פורלוין במתקפה מהירה שמצליחה לבלבל אותו,הוא לא יודע מה לעשות ותוקף במתקפת חול לכל הכיוונים,פידוב נפגעת אך למזלה זה לא מגיע לעיניה,פידוב מתקיפה את פורלוין במתקפה מהירה חזקה שמעיף אותו אחורה,פורלוין מתחיל להיות תשוש ופותח בריצה לכיוונה של פידוב.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    האריסון-
    חחח האמת שהתלבטתי מה להציג,או מצ'וק או טיירוג אבל בגלל שזה מחוז ג'וטו אז החלטתי טיירוג.
    אני ממש אהבתי את הרעיון של הבומראנג!!
    'הוא מהיר! וגם.. קשוח! אני חושב שהוא יכול להשלים לי שלושה פוקימונים למכון הראשון' אתה חושב לעצמיך.
    אתה לא מבזבז יותר מדי זמן וחוזר להתמקד בקרב שלך, אתה מבחין בעצם ההולכת ומתקרבת לטוטודייל ומיד נוקט במהלך, "אוקיי התכופף ואז רוץ אל קיובון בשיא המהירות! שים לב שהעצם חוזרת עליו! וא ז שניה ליפני שאתם מתנגשים קפוץ מעליו ותן לעצם לעשות את העבודה!".
    טוטודייל מבין את הרעיון ומתכופף,העצם מפספסת אותו והוא מתחיל לרוץ במהירות לכיוונו של קיובון,אך גם בעצם משנה את כיוונה ומתקרבת לטוטודייל מהאחורה! טוטודיל לא נלחץ וממשיך לרוץ בקצב מהיר,הוא מגיע לקיובון שלא מבין מה הוא עושה, "טוטודייל!" קורא טוטודייל ומיד קופץ לגובה,קיובון מביט קדימה וחוטף את העצם בראשו!
    "זה היה מהלך ממש מצוין! אפילו אני לא הייתי חושבת על זה!" אומרת אליס בהתפעלות.
    "יהיה אכפת לך עם נחליף יריבים? אני חושב שאני מעוניין בטיירוג שמולך.." אתה שואל אותה.
    היא חושבת מעט, "אבל אנחנו בתיאום מושלם,ג'ירפרינג הוא פוקימון על חושי והוא טוב נגד פוקימוני לוחם וטוטודייל הוא פוקימון מים שטוב על סוגי אדמה,אל תדאג אני אתן לך לתפוס אותו! אבל איך שאתה רוצה" אומרת אליס ומתמקדת בקרב שלה,בינתיים ג'ירפרינג התחמק משבירת הלבנים של טיירוג ומצליח לפגוע בו בקרן על חושית.
    מה תעשה?
    אהה.. ותודה רבה, נכון רעיון נחמד? מחוכם.. ומשעשע (בדיוק בהתאם לטוטודייל)
    ~~~~~~~~~~~~
    "תודה רבה אליס!" אומר ואגרד באפי מתוך ביישנות.
    לאחר מכן אשמע את מה שאומרת ואבין שהיא צודקת, אומר לה בחיוך ואהנהן בראשי "אוקיי, בסדר גמור רק תשתדלי לא להזיק לו יותר מידי!"
    לאחר מכן אחזור לענייני, אומר לטוטודייל "אוקיי חבר קדימה.. עכשיו השתמש מאחוריי גבו באקדח מים!"
    ואסיף "קדימה אתה מסוגל, לאחר מכן נסה חבטות זעם!" אעודד אותו.

.

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    "אושאוט, תתאושש!" אתה אומר לאושוואוט.
    "תנסה להרים את עצמך באוויר בעזרת אקדח המים שוב, וכשאתה בגובה תשתמש בדחיפה על וובאט בעוצמה!" אתה מסביר לו, "פידוב, תקיפי את פרלואן במתקפה מהירה מספר פעמים כדי שהיא תתבלבל, ותתנגשי בה בעוצמה במפתיע!" אתה אומר לפידוב.
    אושוואוט יורה על הרצפה אקדח מים ומוצא את עצמו באוויר,הוא מבחין בוואבט ומנסה לדחוף אותו,אך וואבט פשוט זז ואושוואוט נופל על הרצפה,אושוואוט נראה מאוד מבואס! בינתיים,פידוב מקיפה את פורלוין במתקפה מהירה שמצליחה לבלבל אותו,הוא לא יודע מה לעשות ותוקף במתקפת חול לכל הכיוונים,פידוב נפגעת אך למזלה זה לא מגיע לעיניה,פידוב מתקיפה את פורלוין במתקפה מהירה חזקה שמעיף אותו אחורה,פורלוין מתחיל להיות תשוש ופותח בריצה לכיוונה של פידוב.
    שמת לב שבהמשך שלפני זה קראת לי 'אונובה'? XD
    ~~~
    "פידוב, תעופי למעלה!" אני אומר. "אושאווט, תירה אקדח מים על הקרקע ותעלה על גבה של פידוב!" אני מוסיף. "מלמעלה, אושאווט, תשלח אקדחי מים על וובאט ופרלואן כמה שיותר חזק!" אני אומר. "פידוב, את תדאגי לזוז מצד לצד אם וובאט מתקרב!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 28 מתוך 70 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •