עידן-
"אני בוחר בצ'רמנדר!" אתה אומר לפרופסור.
"צ'רמנדר אה? בחירה מאוד מעניינית" אומר לך ומחזיר את שלושת הפוקימונים לפוכדורים שלהם ושם את הפוכדור של צ'רמנדר על שולחן נפרד.
הוא ניגש לשולחן גדול מלא במכשירים וחוזר אליך.
"אוקיי אז קודם כל הנה כמה עזרים שיעזרו לך-"למכשיר הזה קוראים פוקידע,במכשיר הזה תוכל לזהות פוקימונים פראיים בטבע ולבדוק אילו מתקפות יש להם" מסביר לך ואתה מכניס את הפוקידע לתיק.
"עכשיו קח את זה-זאת מפת האיזור של קנטו,תוכל להיעזר בה כדי שתדע לאיפה ללכת".
הוא לוקח מהארון גדול ומביא לך 5"המכשיר הזה נקרא פוכדור,איתו אתה תוכל לתפוס פוקימונים לעצמיך" מסביר הפרופסור ואתה מכניס את הפוכדורים לתיק.
הוא מוציא מכיסו שבמעיל המעבדה שלו שלושה"זה אם אחר מהפוקימונים שלך ייפצע ותהיה רחוק ממרכז פוקימונים,זה יוכל לעזור" אומר לך ואת הדברים אתה מכניס לתיקך.
"ואחרון חביב! צ'רמנדר!" אומר ומגיש לך את הפוכדור של צ'רמנדר ואתה מחזיק אותו בידך.
"אז אני חושב שאתה מוכן! אני מאחל לך מסע מהנה ומעניין,ועוד משהו אחרון,בעיר ורידיאן מחכה לך מישהו שאתה צריך לפגוש,אז תעצור שם" אומר לך ונפרד ממך לשלום.
אתה מחוץ למעבדה.,מה תעשה?
ניב-
"אותו אני רוצה!" אתה אומר ומצביע על סינדקוויל.
סינדקוויל מחייך ונראה מאוד מרוצה.
"סינדקוויל,בחירה מעולה!" אומר הפרופסור ומחזיר את צ'יקוריטה וטוטודייל לפוכדורים שלהם.
הפרופסור ניגש לחדר סמוך ולאחר כמה דקות חוזר אליך עם כמה חפצים.
"אוקיי אז הנה כמה חפצים שיעזרו לך במסע,נתחיל בזה-זהו הפוקידע,איתו תוכל לזהות פוקימונים פראיים ואפילו לבדוק אילו מתקפות יש להם"מסביר הפרופסור.
"כאן יש את ה-זאת המפה האיזורית של מחוז ג'וטו,איתה תוכל לדעת איך להגיע למקומות שונים במחוז" אלם ממשיך להסביר.
הוא מוציא מהכיס שבמעיל המעבדה שלו"אלו פוכדורים,איתם תוכל לתפוס פוקימונים פראיים לעצמיך" אומר הפרופסור.
"בנוסף אני רוצה שתיקח את זההדבר הזה נקרא תרופה,אם אחד הפוקימונים שלך יהיה פצוע ותהיה רחוק ממרכז פוקימונים,זה עשוי לעזור" אומר ואתה מכניס את כל דברים אלו לתיקך.
"דבר אחרון חביב! סינדקוויל" אומר הפרופסור ומחזיר את סינדקוויל לפוכדור שלו ומביא לך אותו.
"אתה מוכן לצאת לדרך! אני מאחל לך מסע נעים ומרגש,תשתדל להנות כמה שיותר" אומר לך ונפרד ממך ואתה כבר מחוץ למעבדה.
"משהו אחרון,יש מישהי שאמרה שאתה צריך לפגוש אותה,היא תחכה לך בעיר צ'ריגוב,זה לא רחוק מכאן,פשוט כשתגיע לשם תעשה עצירה" אומר לך ונכנס למעבדה.
מה תעשה?
נוקו-
"אבל אמא שלי דיברה איתך לא?" את שואלת את בירץ' בעוד הילד שלידך מחזיק את מדקיפ.
"האמת שאמרו שתגיעו אמרו לי שטוני ייקח את טריקו" אומר הפרופסור מבולבל.
"ומדקיפ היה בשבילך" אומר לך הפרופסור.
"טוני אולי תבחר בטורצ'יק? הוא פוקימון נהדר וחזק מאוד,ואת? את מוכנה להתפשר?" שואל את שניכם ומחכה לתשובה.
טוני-
אתה מחזיק את מדקיפ בשתי ידייך "אני ייקח את מדקיפ!" אתה אומר.
הילדה שלידך שואלת את הפורפסור על זה שהמדקיפ היה אמור להיות שמור לה.
הפרופסור שואל אותך, "כשאתה מגיע אמרו לי שאתה לוקח את טריקו".
"טוני אולי תבחר בטורצ'יק? הוא פוקימון נהדר וחזק מאוד,ואת? את מוכנה להתפשר?" שואל את שניכם ומחכה לתשובה.
קודאק-
"כמובן שאת צ'ימצ'אר!" אתה אומר לפרופסור רואן.
"שלום לך!" אתה פונה אל צ'ימצ'אר והוא מסתכל עליך,קצת מחייך וממשיך לאכול.
"צ'ימצ'אר זו בחירה מצוינת,חכה לי כאן רגע" אומר פרופסור רואן וניגש לחדר סמוך שממנו הוא יוצא עם כמה חפצים.
"אוקיי אני הולך להביא לך כמה דברים שתצטרך למסע" אומר הפרופסור.
"המכשיר הזהנקרא פוקידע,איתו תוכל לזהות פוקימונים פראיים ולקבל עליהם מידע וגם לזהות אילו מתקפות הם יודעים" אומר הפרופסור.
"הדבר השני זהמפת האיזור של סינו,בעזרת המפה תדע איך להגיע ממקום למקום" מסביר הפרופסור.
"עוד דבר שתצטרך זההדבר הזה נקרא פוכדור,איתו תוכל ללכוד פוקימונים פראיים"הפרופסור ממשיך להסביר.
"ואני רוצה להביא לך גם את אלוהדבר הזה נקרא תרופה,אם הפוקימונים שלך יהיו פצועים ותהיה רחוק ממרכז פוקימונים אז תוכל להשתמש בזה בשביל לשפר את מצבם" אומר הפרופסור.
"ודבר אחרון,צ'ימצ'אר" אומר ולוקח פוכדור ומכניס אליו את צ'ימצ'אר ומגיש לך אותו, "תטפל בו טוב".
אתה לוקח את כל הדברים שהפרופסור הביא לך ומכניס אותם לתיק בעוד את הפוכדור של צ'ימ'צאר אתה מחזיק בידך.
"אתה מוכן לצאת לדרך! אני מאחל לך מסע מרתק ומיוחד! מחוז סינו הוא מקום נהדר ואני בטוח שתפיק ממנו המון!" אומר הפרופסור ומלווה אותך ליציאה.
כשאתה מחוץ למעבדה פרופסור רואן ניגש אליך "היה פה בחור שאמר שאתה צריך לפגוש אותו,הוא יחכה לך בעיר סאנג'ם,כשתגיע לשם תעשה עצירה" אומר לך הפרופסור ונכנס למעבדה.
מה תעשה?
claino-
נדבר בהודעה פרטית
"תודה רבה לך פורפסור!" אומר בחיוך מנומס ואקוד קידה קלה.
לאחר אכניס בזריזות את כל הציוד לתיק ואת הפוקדור של סינדקוויל אמשיך לתפוס בידי בעוד אני פוסע מחוץ למעבדה.
אמשיך עוד כמה צעדים להגיע למסלול.. ואז אנשום את האוויר הצח של הטבע הפראי ואמלמל "קדימה חבר קטן צא החוצה!"
אלטף את ראשו בעדינות ואומר "שלום לך סינדקוויל, אני האריסון ואני ואתה הולכים ליהיות חברים וצוות חזק!"
ואביט בוא בנחישות!
[QUOTE=Meganium;1060086]
נוקו-
"אבל אמא שלי דיברה איתך לא?" את שואלת את בירץ' בעוד הילד שלידך מחזיק את מדקיפ.
"האמת שאמרו שתגיעו אמרו לי שטוני ייקח את טריקו" אומר הפרופסור מבולבל.
"ומדקיפ היה בשבילך" אומר לך הפרופסור.
[QUOTE]
"אני אישית מעדיפה מדקיפ, אני קצת יותר מתחברת לפוקימוני מים" אני אומרת ואז קצת מתעצבת "אבל אני יכולה טריקו.." אני אומרת בקול מבואס ומסתכלת על המדקיפ הקטן
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אנשים ההרשמה למחוז אונובה פתוחה!
האריסון-
אתה נושם את האוויר הצח של התחלה חדשה ואתה קורא לסינדקוויל לצאת החוצה.
אתה זורק בפעם הראשונה את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצאקטן ועליז.
הוא מסתכל עליך בחיוך וקופץ במקומו "סינדה סינדקוויל!" קורא ומסתכל עליך בחיבה.
נוקו-
הפרופסור מסתכל עליכם קצת כועס.
"זה מאוד יפה לראות איך אתם אוהבים את מדקיפ,אבל אל תשכחו שגם טריקו הוא פוקימון מעולה,הוא מהיר וחזק ואתם נראים מאוד מבואסים מהבחירה בו" אומר הפרופסור וטריקו מחמיץ פנים.
"אז תחליטו,נוקו החליטה שהיא תיקח את טריקו אבל גם טוני התפשר על טריקו? אז מי לוקח את מי? ואל תשכחו שיש פה את טורצ'יק גם! שהוא לא פחות טוב משניהם" מסביר לכם הפרופסור.
טוני-
בסוף אתה מחליט להתפשר ואומר שתיקח את טריקו.
אך נראה שגם נוקו מתחרטת ואומרת שהיא תיקח את טריקו.
פרופסור בירץ' מסתכל עליכם קצת כועס.
זה מאוד יפה לראות איך אתם אוהבים את מדקיפ,אבל אל תשכחו שגם טריקו הוא פוקימון מעולה,הוא מהיר וחזק ואתם נראים מאוד מבואסים מהבחירה בו" אומר הפרופסור וטריקו מחמיץ פנים.
"אז תחליטו,נוקו החליטה שהיא תיקח את טריקו אבל גם טוני התפשר על טריקו? אז מי לוקח את מי? ואל תשכחו שיש פה את טורצ'יק גם! שהוא לא פחות טוב משניהם" מסביר לשניכם ומחכה לתשובתכם.
קודאק-
אתה מוציא בהתרגשות את צ'ימצ'אר בפעם הראשונה.
הוא מסתכל עליך ומחייך.
הוא מתחיל לקפוץ במקומו ומניף את ידיו "צ'ים צימצ'אר!" קורא בקולות שמחה.
אתה מציע לו לעלות על כתפיך אך הוא מוותר,הוא רוצה לרוץ איתך ביחד!
שניכם רצים לכם בדרך 201 עד שמגיח מהשיחיםשעוצר אותכם.
שם בפורום: Bruno Mars
שם במשחק: ג'ון פוקס
רקע: ג'ון הוא ילד לשני הורים שבכלל לא נמצאים בביתם, אימו כל הזמן בעבודה היא סמנכ"לית של בתי החולים לבני אדם, ואביו נמצא בצד השני של העולם וחוקר על תרבויות עבודות של פוקימונים ובני אדם, הוא הייה מבלה כל הזמן עם שתי חבריו הטובים יוריאל וימאמוטו, הוא וימאמוטו הכירו עוד בגן שהייו קטנים את יוריאל הכירו שיותר מאוחר, ג'ון הוא ילד שיש לו חוכמת פוקימונים כי בביתו יש ספרייה גדול שבו אביו הייה נמצא רוב הזמן כאשר חזר הביתה אחרי המחקר, בספרייה יש הרבה אגדות וסיפורים ישנים והרבה מידע על פוקימונים וסוגיהם ג'ון הכי אהב את פוקימוני העשב והאופל, כי בילדותו הוא וימאמוטו נצילו על ידי מאמן מיסתורי שהיה לו שני פוקימונים אחד מסוג עשב ואחד מסוג אופל ואת פרצופו של אותו מאמן לא הצליחו לראות, מאז אותו רגע קאי החליט להחקור וללמוטד על מאמנים ומה שצריך להיות להם.
יום אחד שהייתי בביתי הגיעה אבא שלי לבקר אותי בביתי, אבל בדיוק שהוא נכנס לבית הוא נחטף על ידי איש עם סמל שדומה לסמל של צוות פלזמה.
ג'ון לא ידע מה לעשות אבל הוא רצה לנקום בצוות פלזמה.
מחוז: אונובה.
פוקימון התחלתי: סנייבי.
תיאור הדמות: בלונדיני, עיניים כחולות, עם ג'ינס, עם חולצה שחורה.
בן\בת: בן.
ציוד:לא לגעת
הערות\בקשות: מקווה שתאשר אותי ואפשר את שני החברים שיהיו איתי בהמשך?
"אני אקח את מדקיפ, אני מצטער טריקו,סורי טורצ'יק..." אני אומר לפרופסור ומסתכל על שניהם,
"בוא מדקיפ!" אני קורא לו ומרים אותו על ידי
"אנחנו נהיה צוות מנצח! אני מבטיח לך!" אני אומר לו ומסתכל על הילדה,
"ביי פרופסור, אני הולך!" אני אומר לפרופסור ויוצא מהמעבדה עם מדקיפ,
"מדקיפ בוא נלך לחפש לנו איזה קרב מעניין!" אני אומר למדקיפ ומתחיל ללכת
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
"סורי אבל היתה לי תקרית של נקירות אם חבורת טורציקים.. אני לא מסתדרת איתם .." אני אומרת ואז מסתכלת אל הילד בעצב.." אבל אני הייתי אמוה לקחת את מדקיפ.. אתה את טריקו.." אני אומרת ומסתכלת על טריקו ואומרת בלחש "איזה ילד מעצבן היה אמור להיות לו פוקימון והוא פשוט נוטש אותו למה כי לדעתו הוא חלש? כי הוא חייב להיות מעצבן ולעשות דווקא? אני יראה לו מזה " אני אומרת ואז פונה לטריקו "טריקו אל תהיה עצוב! הילד הזה הוא סתם מעצבן אם הוא לא לוקח אותך והוא עושה דווקא אני יקח אותך אנחנו נהיה צוות נהדר!"
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יודע שיחסית זה ממש לא פייר
אני בחרתי מדקיפ והוא טריקו מה פתאום הוא לוקח מדקיפ? ??? בעיקרון זה די אסור כי הוא בחר משהו שלא יעשה דווקא! יש פה עוד אנשים
זה ממש ממש לא פייר בעיקרון לא הייתה צריך לשאול אותו בכלל הוא בחר אז בחר
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 04-02-2011 בשעה 05:30 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
עידן-
אתה מוציא את צ'רמנדר מהפוכדור שלו בפעם הראשונה.
אתה זורק את הפוכדור לאוויר בהתרגשות שממנו יוצאת קרן לבנה שתוך כמה שניות הופכת ל-
"שלום צ'רמנדר,אני עידן ומהיום אני ואתה שותפים!" אתה אומר לצ'רמנדר והוא מחייך קלות.
אתה מציע לצ'רמנדר שתתחילו ללכת בדרך 1 וזה מה שאתם עושים.
שניכם מתהלכים לכם ונהנים מהתחלת המסע המשותפת עד שלפתע צ'רמנדר עוצר,הוא קורא לך "צ'אר צ'אר!" ומצביע על שיח שאתה שם לב שהוא מתחיל לנוע מצד לצד.
האריסון-
אתה נותן לסינדקוויל להוביל וכך הוא עושה.
בעודך מזמזם בניחוחות שיר אהוב אתה מסתכל על סינדקוויל הקטן מתרוצץ לו וחוקר את העולם,הוא מתגלגל בדשא ורץ לכל מיני כיוונים שונים בהתרגשות,אתה מסתכל עליו בחיוך ומדמיין את המסע הגדול שמצפה לשניכם.
בערך כ-10 דקות הליכה אתם מגיעים לאזור חורש קטן שבו נמצאת חלקת עצים המסתירה את השמש.
אתה מסתכל על סינדקוויל ומחליט לשמור על אותו קצב איתו,אתה מתחיל להגביר את הקצב ולבסוף אתה מתקרב אליו.
בינתיים סינדקוויל שם לב לעץ תפוחים קטן שנמצא כ-3 מטר מכם.
הוא מתקרב אליו באיטיות ומנסה לקחת את אחד התפוחים הקרובים אליו,עד שהוא כמעט מגיע לתפוח פתאום
מגיחה מהעץ במהירות ומצליפה את זנבה בראשו של סינדקוויל ומרחיקה אותו,סינדקוויל קם במהירות ומתעצבן על אותו הפוקימון שהפריע לו.
נוקו-
"איזה ילד מעצבן.. איך הוא נוטש ככה את הפוקימון ששמרו לו?!" את ממלמלת בכעס.
את מסתובבת אל טריקו ומחייכת, "אל תדאג! אני לא חושבת שאתה חלש! אנחנו נהיה צוות נהדר אני מבטיחה!" את קוראת אליו בחיוך.
טריקו מחייך וקופץ במקומו בשמחה ונראה שהוא מסכים.
"אני מאוד שמח שהגעתם לפשרה" אומר הפרופסור והולך לחדר סמוך.
לאחר כמה רגעים הוא חוזר אליכם ואומר "אוקיי,אני אביא לכם כמה דברים בסיסים וחיוניים למסע שלכם" אומר הפרופסור לשניכם.
"קודם כל, נתחיל בפוקידעאם המכשיר הזה תוכלו לזהות פוקימונים פראיים ואף לזהות את המתקפות שיש להם,מאוד שימושי" אומר הפרופסור ומחלק לכל אחד מכם פוקידע.
"הדבר השני זהזאת מפת המחוז,בעזרת המפה תוכלו לדעת היכן להגיע למקומות שונים" בירץ' ממשיך להסביר.
"עוד דבר מאוד חשוב אלוהדברים האלו נקראים פוכדורים,בעזרת הפוכדורים תוכלו ללכוד פוקימונים פראיים בטבע".
"ובנוסף אני רוצה שתקבלו את זההדבר הזה נקרא תרופה,במידה ואחד הפוקימונים שלכם ייפצע ומרכז הפוקימונים לא יהיה קרוב אליכם,זה יוכל לעזור" אומר הפרופסור ומחלק לשניכם את כל הדברים ואתם מכניסים אותם לתיק שלכם.
"ודבר אחרון,ההתחלתיים שלכם" אומר הפרופסור ולוקח את הפוכדורים של טריקו ומדקיפ ומחזיר אותם ואז מגיש אותם אליכם.
"אני מאחל לכם מסע חוויתי,מהנה ומעניין,רק דבר אחרון.
שני אנשים ביקשו ממני למסור לכם שהם יחכו לכם בעיר אולדייל ושאתם צריכים לפגוש אותם,העיר הזאת לא רחוקה ותוכלו לעבור אותה בקלות" אומר הפרופסור ושניכם יוצאים מהמעבדה.
מה תעשי?
טוני-
"אני אקח את מדקיפ!" אתה קורא ומרים אותו בשתי ידיך,הוא קצת מבולבל מכל הוויכוח שהיה אבל מחייך אליך ואתה אליו.
"אני מאוד שמח שהגעתם לפשרה" אומר הפרופסור והולך לחדר סמוך.
לאחר כמה רגעים הוא חוזר אליכם ואומר "אוקיי,אני אביא לכם כמה דברים בסיסים וחיוניים למסע שלכם" אומר הפרופסור לשניכם.
"קודם כל, נתחיל בפוקידעאם המכשיר הזה תוכלו לזהות פוקימונים פראיים ואף לזהות את המתקפות שיש להם,מאוד שימושי" אומר הפרופסור ומחלק לכל אחד מכם פוקידע.
"הדבר השני זהזאת מפת המחוז,בעזרת המפה תוכלו לדעת היכן להגיע למקומות שונים" בירץ' ממשיך להסביר.
"עוד דבר מאוד חשוב אלוהדברים האלו נקראים פוכדורים,בעזרת הפוכדורים תוכלו ללכוד פוקימונים פראיים בטבע".
"ובנוסף אני רוצה שתקבלו את זההדבר הזה נקרא תרופה,במידה ואחד הפוקימונים שלכם ייפצע ומרכז הפוקימונים לא יהיה קרוב אליכם,זה יוכל לעזור" אומר הפרופסור ומחלק לשניכם את כל הדברים ואתם מכניסים אותם לתיק שלכם.
"ודבר אחרון,ההתחלתיים שלכם" אומר הפרופסור ולוקח את הפוכדורים של טריקו ומדקיפ ומחזיר אותם ואז מגיש אותם אליכם.
"אני מאחל לכם מסע חוויתי,מהנה ומעניין,רק דבר אחרון.
שני אנשים ביקשו ממני למסור לכם שהם יחכו לכם בעיר אולדייל ושאתם צריכים לפגוש אותם,העיר הזאת לא רחוקה ותוכלו לעבור אותה בקלות" אומר הפרופסור ושניכם יוצאים מהמעבדה.
קודאק-
"היי בידוף קטנצ'יק.." אתה פונה אליו.
אתה ניגש ללטף אותו ומנסה להרימו אבל הוא מתרחק וחושף שיניים.
אתה נבהל ומתרחק קצת אחורה.
"תוכל לתת לי ולצ'ימצ'אר לעבור פה חמוד?" אתה שואל אותו בנחמדות אך הוא נעמד זקוף ונראה כועס,כנראה שהוא לא ייתן לכם לעבור כל כך בקלות.
צ'ימצ'אר מחייך אליך ונראה שהוא רוצה להילחם בבידוף.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)