Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 70 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1046
  1. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"זעם דרקון, מה?" אתה אומר בחיוך לאחר שהפוקידע מציינת את המתקפה החדשה שצר'מנדר למד.
    "קדימה צרמנד'ר, השתמש במסך עשן כדי לבלב בפעם האחרונה את פידג'יאוטו, ואז סיים את הקרב עם זעם דרקון!" אתה אומר לו במהירות
    צ'רמנדר מוציא מפיו עשן סמיך שמץפשט לכל האזור,פידג'יוטו לא רואה כלום ונשאר במקומו! לאחר מכן צ'רמנדר יורה מפיו אש בגוון ירוק בהיר שפוגעת בפידגי'וטו בחוזקה.
    אחרי שהעשן מתפזר הוא שוכב על הקרקע ולא זז,פידג'יוטו לא יכול להילחם!

האריסון-
    Spoiler ספוילר

"יש תפסתי טיירוג!" אתה קורא בשמחה ואליס מצחקקת מההתרגשות שלך.
    אתה רץ לכיוון טוטודייל ושנכם רוקדים לכם בכיף, אתה מלטף את ראשו ומחייך אליו, "אני ואתה צוות לא רע מה?! כל הכבוד לך." אתה אומר לו, "טוטודייל!" הוא אומר בקול מצחיק ורץ לאליס וקופץ עלייה.
    "אני רואה ששניכם הסתדרתם מצוין!" אמרת אליס בחיוך.
    "תודה רבה לך אליס!" עכשיו יש לי שלושה פוקימונים ואני מוכן למכון!" אתה אומר לה בקריצה.
    "אין בעיה.. אבל כדאי שתתאמן והרבה! כי לשני הפוקימונים שלך יש חולשה כנגד פוקימוני המכון" אומרת אליס.
    אתה לוקח את הפוכדור של טיירוג ושם אותו בחגורה, "מכון העיר ויולט הינה אני בא!!!" אתה צועק בהתרגשות וממשיך עם אליס בדרך, "מה את אומרת? נמשיך להסתובב כאן ונחפש לך פוקימון נחמד, עזרת לי והעזור לך!" אתה שואל אותה לפתע,היא מחייכת, "חחחח תודה זה מאוד מחמיא לי! אבל לא נראה לי שיש כאן פוקימונים שאני רוצה.. אני מחכה ליער אזליה,הוא קצת רחוק מכאן,יש שם פוקימון שאני רוצה לתפוס" מסבירה לך אליס.
    לפתע אתה מרגיש רטט בכיס ורואה את הפוקדיע רוטטת,אתה מסתכל ורואה שיש לך שיחה מוונסה.

דיוויד-
    אתה חושב קצת ולאחר מכן קוטף שני פירות שנראים כך , אחד אתה מושיט לפםוקימון,בהתחלה הוא קצת חושש ממגע ידיך אך כעבור כמה שניות צובר אומץ ולוקח את הפרי ואוכל אותו, "לוטאד!" קורא הפוקימון תוך כדי אכילה,אתה מתחיל לאכול את הפרי,הפרי מאוד טעים לך! תוך כמה שניות אתה אוכל את כולו.
    "מי אתה, פוקימון נחמד?" אתה אומר ומוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה לכיוון הפוקימון שראית
    " לוטאד-פוקימון עלה המים,לוטאד חיים בקרבת מקורות מים שבהם הם מבלים את רוב זמנם,כשאויב מתקרב,לוטאד צפים מתחת למים ומסתתרים מתחת לעלה שעל גבם עד שהסכנה חולפת" הפוקידע נכבית.
    לוטאד מסיים לאכול,"לוטאד!" אומר בחיוך ומתחיל ללכת ולהתרחק ממך.

נוקו-
    את מחכה בתור אך שמה לב שהוא הרבה יותר קצר ממקודם,כעבור כמה דקות את מגיע למן שולחן עץ שמאחוריו יושבת על כיסא "שלום לך" האישה אומרת בנחמדות.
    "אני רוצה להירשם לקורס!" את אומרת לה והיא לוקחת נייר ועט ומגישה אותם לך.
    "קורס שני מתחיל בעוד כמה דקות,בינתיים תרשמי את שמך ואת גילך ומיד נקרא לך! דרך אגב,לי קוראים ליסה" אומרת ליסה בחיוך.

קודאק-
    Spoiler ספוילר

"סוזן תקשיבי טוב! אני צריך שאזוריל שלך ירטיב את גולדין שלי כל הזמן! צאי גולדין!" אתה אומר לה ומוציא את גולדין,גולדין מקפצצת בגלל חוסר המים אך סוזן מורה על אזוריל להרטיב אותה,והיא יושבת על הקרקע.
    "טוב חברה..אין מצב שאנו מפסידים! אז קדימה! בואו ננצח את צוות גלאקטיק האפסים האלה!" אתה קורא.
    "מי שמדבר על אפסים.." אומרת האישה.
    "קדימה! בידוף ולהב תשתמשו בנהמה על פורגלי ומנקי פזילה! גולדין תשתמשי בעל קולי על פורגלי! ואז פעימת מים על הזובאט!" אתה אומר להם ומיד מוסיף, "קדימה! להב גחלת,בידוף ניב על,גולדין פעימת מים ומנקי חבטות זעם על הגולבאט ולאחר מכן אותו הדבר על פורגלי!".
    להב ובידוף נוהמים בעוד עיניו של מנקי מחפשות את של פורגלי.
    הוא נעצר מכל המתקפות, "קדימה תמשיך!" אומר האישה ופורגלי ממשיך לכיוונם.
    לפתע גולדין משחררת מקרנה קול מוזר שפוגע בפורגלי אך הוא לא עוצר ומחייך חיוך מרושע, "לפורגלי יש יכולת שמונעת ממנו מלהיות מבולבל!" אומרת האישה.
    לפתע כל הפוקימונים המעופפים מתחילים להוציא מפיהם קול מחריש אוזניים,כל הפוקימונים עוצרים מלפעול ומכסים את אוזניהם,פורגלי שלא רגיש למתקפת בילבול ממשיך ושולף את ציפורניו לכיוונו של להב,מאנקי מבחין זאת ורץ במהירות לכיוון פורגלי אך זה מאוחר מדי,פורגלי קרוב מאוד לצ'ימ'צאר אך מאנקי קופץ וחוטף את המכה במקומו,הוא נופל על הרצפה ולא קם,הקול מופסק, "צ'ימצ'אר!" קורא צ'ימ'צאר ורץ למאנקי ואחר כך מסתובב ומסתכל על פורגלי בעצבים.
    לפתע אתה שומע קולות של ריצה על הקרקע שמתקרבות אליכם.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    תומאס-
    [SPOILER]נוקו-
    את מחכה בתור אך שמה לב שהוא הרבה יותר קצר ממקודם,כעבור כמה דקות את מגיע למן שולחן עץ שמאחוריו יושבת על כיסא "שלום לך" האישה אומרת בנחמדות.
    "אני רוצה להירשם לקורס!" את אומרת לה והיא לוקחת נייר ועט ומגישה אותם לך.
    "קורס שני מתחיל בעוד כמה דקות,בינתיים תרשמי את שמך ואת גילך ומיד נקרא לך! דרך אגב,לי קוראים ליסה" אומרת ליסה בחיוך.

.
    "תודה לך ליסה!" אני אומרת ורושמת את שמי ואת גילי ומחכה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    Spoiler ספוילר

"זעם דרקון, מה?" אתה אומר בחיוך לאחר שהפוקידע מציינת את המתקפה החדשה שצר'מנדר למד.
    "קדימה צרמנד'ר, השתמש במסך עשן כדי לבלב בפעם האחרונה את פידג'יאוטו, ואז סיים את הקרב עם זעם דרקון!" אתה אומר לו במהירות
    צ'רמנדר מוציא מפיו עשן סמיך שמץפשט לכל האזור,פידג'יוטו לא רואה כלום ונשאר במקומו! לאחר מכן צ'רמנדר יורה מפיו אש בגוון ירוק בהיר שפוגעת בפידגי'וטו בחוזקה.
    אחרי שהעשן מתפזר הוא שוכב על הקרקע ולא זז,פידג'יוטו לא יכול להילחם!
    .
    חח רציתי שהוא ינסה ללמוד תוך כדי חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    "יש! הצלחנו צרמנד'ר!" אני קורא באושר ורץ לחבק אותו "אתה שלי!" אני קורא לעבר פידג'יאוטו "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך את הפוכדור אל עבר פידג'יאוטו המעולף 'קדימה... שילכד כבר' אני חושב לעצמי בזמן שאני צופה במתח בפוכדור זז מצד לצד.

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "יש! הצלחנו צרמנד'ר!" אתה קורא באושר ומחבק את צ'רמנדר, "צ'אר!" הוא קורא בנחישות ומשלב את ידיו בגאווה!.
    "אתה שלי!" אתה אומר לפידג'יוטו, "צא פוכדור!" אתה קורא וזורק על פידגי'וטו את אחד מהפוכדורים הריקים שלך.
    הפוכדור נע מצד לצד,אתה,צ'רמנדר ודילן מסתכלים עליו במתח.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    פידג'יוטו יוצא מהפוכדור! (אתה יכול להשתמש באותו הפוכדור שזרקת עליו)
    פידג'יוטו נראה מאוד תשוש אך הוא לא מוותר!
    לפתע מקורו זוהר והוא רץ לכיוון צ'רמנדר עם כנפיים פתוחות.

נוקו-
    "תודה לך ליסה!" אתה אומרת לה בחיוך וממלאה את הפרטים שלך.
    לאחר מכן את מגישה את הדף לליסה,היא מסתכלת על הפרטים שלך ומהנהנת בחיוך.
    "את הולכת לקבוצה שאני מדריכה! הקבוצה לבני נוער!" אומרת ושניכן הולכות לחדר ובו ישנם שולחנות מכו בכיתת לימוד רגילה,מול השולחנות ישנו שולחן אחד גדול ועליו סוגים שונים של פירות ומאחורי הלוח ישנו לוח רישום גדול.
    "תתפסי לך מקום" אומרת ליסה ומארגנת את השולחן שלה.
    את מסתכלת על הכיתה ורואה שהיא לא כל כך מלאה,ישנם 4 ילדים,3 בנים ועוד ובת אחת.
    את תופסת מקום באמצע הכיתה בעוד הילדה השניה יושבת באותה שורה איתך,ילד אחד יושב מקדימה ושני הבנים האחרים יושבים מאחורה.
    "שלום כיתה!" אומרת לפתע ליסה וקמה מהכיסא שבו ישבה.
    "אני ליסה ברי ואני אהיה המורה והמזריכה שלכם היום,היום תלמדו שיטה בסיסית להכנת מזון פוקימונים ופופינים,כמובן מי שיאהב את הנושא וירצה ללמוד עוד יוכל להישאר לעוד שיעור" מסבירה ליסה.
    "אתם בטח תוהים לעצמיכם מה אלו כל הפירות שנמצאים על השולחן... ובכן כל פרי ופרי שנמצא כאן הוא שונה מהשני,בטעם,באפקט שהוא עושה,התנאים שאיתו הוא גודל והיכן אפשר למצוא אותו" מסבירה ליסה עם חיוך,את רואה שהילד שיושב מקדימה מאוד מרוכז,אותו דבר הילדה שיושבת לידך,שני הבנים מאחורה מדברים ולא כל כך מתרכזים בשיעור.
    "בעזרת פירות אלו,ניתן להכין אוכל ופופינים שיחזקו ויעזרו לגידול של הפוקימונים שלכם!" אומרת ליסה ומביאה מגשים ממתכת ומניחה ואתם על השולחן שלה ליד הפירות.
    "עכשיו אני אלמד אותכם שיטה בסיסית בהכנת פופינים מתוקים לפוקימוני עשב,אנא גשו אלי ואחלק לכל אחד מגש ואיתו את הפירות הדרושים" אומרת ליסה ומתיישבת בשולחן.

5. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][U][B]נוקו-
    "תודה לך ליסה!" אתה אומרת לה בחיוך וממלאה את הפרטים שלך.
    לאחר מכן את מגישה את הדף לליסה,היא מסתכלת על הפרטים שלך ומהנהנת בחיוך.
    "את הולכת לקבוצה שאני מדריכה! הקבוצה לבני נוער!" אומרת ושניכן הולכות לחדר ובו ישנם שולחנות מכו בכיתת לימוד רגילה,מול השולחנות ישנו שולחן אחד גדול ועליו סוגים שונים של פירות ומאחורי הלוח ישנו לוח רישום גדול.
    "תתפסי לך מקום" אומרת ליסה ומארגנת את השולחן שלה.
    את מסתכלת על הכיתה ורואה שהיא לא כל כך מלאה,ישנם 4 ילדים,3 בנים ועוד ובת אחת.
    את תופסת מקום באמצע הכיתה בעוד הילדה השניה יושבת באותה שורה איתך,ילד אחד יושב מקדימה ושני הבנים האחרים יושבים מאחורה.
    "שלום כיתה!" אומרת לפתע ליסה וקמה מהכיסא שבו ישבה.
    "אני ליסה ברי ואני אהיה המורה והמזריכה שלכם היום,היום תלמדו שיטה בסיסית להכנת מזון פוקימונים ופופינים,כמובן מי שיאהב את הנושא וירצה ללמוד עוד יוכל להישאר לעוד שיעור" מסבירה ליסה.
    "אתם בטח תוהים לעצמיכם מה אלו כל הפירות שנמצאים על השולחן... ובכן כל פרי ופרי שנמצא כאן הוא שונה מהשני,בטעם,באפקט שהוא עושה,התנאים שאיתו הוא גודל והיכן אפשר למצוא אותו" מסבירה ליסה עם חיוך,את רואה שהילד שיושב מקדימה מאוד מרוכז,אותו דבר הילדה שיושבת לידך,שני הבנים מאחורה מדברים ולא כל כך מתרכזים בשיעור.
    "בעזרת פירות אלו,ניתן להכין אוכל ופופינים שיחזקו ויעזרו לגידול של הפוקימונים שלכם!" אומרת ליסה ומביאה מגשים ממתכת ומניחה ואתם על השולחן שלה ליד הפירות.
    "עכשיו אני אלמד אותכם שיטה בסיסית בהכנת פופינים מתוקים לפוקימוני עשב,אנא גשו אלי ואחלק לכל אחד מגש ואיתו את הפירות הדרושים" אומרת ליסה ומתיישבת בשולחן.
    "אממ זה היה מצוין לטריקו" אני אומרת בשקט ומתעצבנת על הילדים "תעשו טובה, תהיו בשקט" אני אומרת להם ומנסה להתרכז ולפנות תשולחן שלי אם יש אליו ליכלוכים ולבדוק כמה מסטיקים יש מתכת לשולחני ואז אני יעוות את פני בגועל אבל לא יראה זאת וינסה להתרכז בשיעור ואלך אליה לקחת את הפירות
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-06-2011 בשעה 03:56 PM

וספארמרית מתקדמת

6. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [דיוויד-
    אתה חושב קצת ולאחר מכן קוטף שני פירות שנראים כך , אחד אתה מושיט לפוקימון,בהתחלה הוא קצת חושש ממגע ידיך אך כעבור כמה שניות צובר אומץ ולוקח את הפרי ואוכל אותו, "לוטאד!" קורא הפוקימון תוך כדי אכילה,אתה מתחיל לאכול את הפרי,הפרי מאוד טעים לך! תוך כמה שניות אתה אוכל את כולו.
    "מי אתה, פוקימון נחמד?" אתה אומר ומוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותה לכיוון הפוקימון שראית
    " לוטאד-פוקימון עלה המים,לוטאד חיים בקרבת מקורות מים שבהם הם מבלים את רוב זמנם,כשאויב מתקרב,לוטאד צפים מתחת למים ומסתתרים מתחת לעלה שעל גבם עד שהסכנה חולפת" הפוקידע נכבית.
    לוטאד מסיים לאכול,"לוטאד!" אומר בחיוך ומתחיל ללכת ולהתרחק ממך.
    "להתראות, לוטאד" אני מחייך "פוקימון חמוד, אבל נראה דפוק, אני צריך חזקים וטובים, אולי איזה דרקון...". 'דרקון' אני חושב 'רק צריך לעבור את קומבאסקן, ואני מקבל משהו חזק יותר מדרקון, בלאזיקן' אני מדמיין במוחי את עצמי, מנצח כל מאמן שאני פוגש בדרכי בעזרת הבלאזיקן העתידי שלי, ובנתיים ממשיך לצעוד בשביל 103.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

"יש תפסתי טיירוג!" אתה קורא בשמחה ואליס מצחקקת מההתרגשות שלך.
    אתה רץ לכיוון טוטודייל ושנכם רוקדים לכם בכיף, אתה מלטף את ראשו ומחייך אליו, "אני ואתה צוות לא רע מה?! כל הכבוד לך." אתה אומר לו, "טוטודייל!" הוא אומר בקול מצחיק ורץ לאליס וקופץ עלייה.
    "אני רואה ששניכם הסתדרתם מצוין!" אמרת אליס בחיוך.
    "תודה רבה לך אליס!" עכשיו יש לי שלושה פוקימונים ואני מוכן למכון!" אתה אומר לה בקריצה.
    "אין בעיה.. אבל כדאי שתתאמן והרבה! כי לשני הפוקימונים שלך יש חולשה כנגד פוקימוני המכון" אומרת אליס.
    אתה לוקח את הפוכדור של טיירוג ושם אותו בחגורה, "מכון העיר ויולט הינה אני בא!!!" אתה צועק בהתרגשות וממשיך עם אליס בדרך, "מה את אומרת? נמשיך להסתובב כאן ונחפש לך פוקימון נחמד, עזרת לי והעזור לך!" אתה שואל אותה לפתע,היא מחייכת, "חחחח תודה זה מאוד מחמיא לי! אבל לא נראה לי שיש כאן פוקימונים שאני רוצה.. אני מחכה ליער אזליה,הוא קצת רחוק מכאן,יש שם פוקימון שאני רוצה לתפוס" מסבירה לך אליס.
    לפתע אתה מרגיש רטט בכיס ורואה את הפוקדיע רוטטת,אתה מסתכל ורואה שיש לך שיחה מוונסה.
    'שיט.. ממש תזמון מושלם!' אחשוב לעצמי ואתחיל מעט להלחץ.. לא אראה את זה לאליס ובשקט בלי תנועות פתאומיות אשלח יד לכיס ולהאטום את הפוקדע בשביל להחליש אותו.
    לאחר מכן אביט באליס בחיוך כזה: ואומר לך "מממ... תשמעי תוכלי לחכות כאן רגע, אני חייב להתפנות!"
    וכדי להסיר חשד באופן מלא אומר "סינדקוויל הישאר כאן עם אליס אני כבר חוזר" ואלך בצעדים מהירים, אתרחק מאליס מעט ואתחבה מאחוריי שייח שקצת רחוק ואז הענה לוונסה.
    "היי וונסה, מה העניין?"

.

8. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "יש! הצלחנו צרמנד'ר!" אתה קורא באושר ומחבק את צ'רמנדר, "צ'אר!" הוא קורא בנחישות ומשלב את ידיו בגאווה!.
    "אתה שלי!" אתה אומר לפידג'יוטו, "צא פוכדור!" אתה קורא וזורק על פידגי'וטו את אחד מהפוכדורים הריקים שלך.
    הפוכדור נע מצד לצד,אתה,צ'רמנדר ודילן מסתכלים עליו במתח.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    פידג'יוטו יוצא מהפוכדור! (אתה יכול להשתמש באותו הפוכדור שזרקת עליו)
    פידג'יוטו נראה מאוד תשוש אך הוא לא מוותר!
    לפתע מקורו זוהר והוא רץ לכיוון צ'רמנדר עם כנפיים פתוחות.
    "קדימה צרמנד'ר, אל תיתן לו לפגוע בך! שלח גחלת ישירות לעברו, ואם הוא מתחמק מההתקפה זנק לעברו ופגע בו עם שריטה!" אני קורא. לאחר מכן אני מרים את הפוכדור הריק מהקרקע וזורק אותו שוב לעבר פידג'יאוטו, מקווה שעכשיו הוא יתפס.

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק-
    Spoiler ספוילר

"סוזן תקשיבי טוב! אני צריך שאזוריל שלך ירטיב את גולדין שלי כל הזמן! צאי גולדין!" אתה אומר לה ומוציא את גולדין,גולדין מקפצצת בגלל חוסר המים אך סוזן מורה על אזוריל להרטיב אותה,והיא יושבת על הקרקע.
    "טוב חברה..אין מצב שאנו מפסידים! אז קדימה! בואו ננצח את צוות גלאקטיק האפסים האלה!" אתה קורא.
    "מי שמדבר על אפסים.." אומרת האישה.
    "קדימה! בידוף ולהב תשתמשו בנהמה על פורגלי ומנקי פזילה! גולדין תשתמשי בעל קולי על פורגלי! ואז פעימת מים על הזובאט!" אתה אומר להם ומיד מוסיף, "קדימה! להב גחלת,בידוף ניב על,גולדין פעימת מים ומנקי חבטות זעם על הגולבאט ולאחר מכן אותו הדבר על פורגלי!".
    להב ובידוף נוהמים בעוד עיניו של מנקי מחפשות את של פורגלי.
    הוא נעצר מכל המתקפות, "קדימה תמשיך!" אומר האישה ופורגלי ממשיך לכיוונם.
    לפתע גולדין משחררת מקרנה קול מוזר שפוגע בפורגלי אך הוא לא עוצר ומחייך חיוך מרושע, "לפורגלי יש יכולת שמונעת ממנו מלהיות מבולבל!" אומרת האישה.
    לפתע כל הפוקימונים המעופפים מתחילים להוציא מפיהם קול מחריש אוזניים,כל הפוקימונים עוצרים מלפעול ומכסים את אוזניהם,פורגלי שלא רגיש למתקפת בילבול ממשיך ושולף את ציפורניו לכיוונו של להב,מאנקי מבחין זאת ורץ במהירות לכיוון פורגלי אך זה מאוחר מדי,פורגלי קרוב מאוד לצ'ימ'צאר אך מאנקי קופץ וחוטף את המכה במקומו,הוא נופל על הרצפה ולא קם,הקול מופסק, "צ'ימצ'אר!" קורא צ'ימ'צאר ורץ למאנקי ואחר כך מסתובב ומסתכל על פורגלי בעצבים.
    לפתע אתה שומע קולות של ריצה על הקרקע שמתקרבות אליכם.
    "מנקי לא!" אומר ואגש אליו "אתם עוד תשלמו!" אומר לצוות גלקטיק.
    "סוזן לכי תבדקי אם מישהו בא לכיווננו! תגידי לו שזה קודק!" אומר,אבדוק את הפוקימונים המעופפים בפוקדקס,ואז אצווה על בידוף,גולדין,מנקי ולהב "תחזור מנקי,היית תותח,בידוף תשתמש בסופר ניב על המעופפים! גוולדין פעימת מים ואז על קולי על המעופפים! להב,מהר,תעשה את זה בשביל מנקי! תשתמש בחפירה לעבר פורגלי ואז תצא אליו מהקרקע ותשב עליו,תשתמש עליו בגחלת תוך כדי שריטה ועל תרפה ממנו עד שהוא יתעלף!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס-
    כל הכבוד, אושאווט!" אתה אומר לו בחיוך מאושר.
    "תשתמש בצדף להב על פרלואן עכשיו, ולאחר מכן באקדח מים על וובאט! פידוב, מתקפה מהירה על וובאט, וחיתוך אווירי על פרלואן!" אתה מורה על שני הפוקימונים.
    אושוואוט לוקח את הצדף שלו ותוקף את פורלוין בחוזקה,הוא עף כמה מטרים אחורה וממש מתקשה לקום.
    בינתיים,פידוב מתקיפה את וואבט במתקפה מהירה והוא לא מצליח להתחמק,לאחר מכן הוא משתמש בבילבול ופוגע בפידוב.
    תוך כדי שוואבט מרוכז בפידוב ומתקפת הבילבול הוא חוטף אקדח מים מהיר מכיוונו של אושוואוט שנראה שמח על הפגיעה,הוא נופל על הרצפה,מעופף שוב ומתרחק מהמקום בשארית כוחותיו.
    פידוב משתמש בחיתוך אוויר שפוגע בפורלוין שנופל ארצה ומתעלף.
    מה תעשה?
    הקרב אורך יותר מדיי זמן, נדמה לי...
    ~~~
    "פידוב, תנוחי!" אני אומר בחיוך ומאפשר לה להתיישב על כתפי. "אושאווט, תשתמש באקדח מים על וובאט לפני שהוא מתרחק!" אני אומר.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

11. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מאוד מופתע מאיך שפידג'יוטו יצא מהפוכדור אבל מיד אתה נותן הוראות לצ'רמנדר, "קדימה צרמנד'ר, אל תיתן לו לפגוע בך! שלח גחלת ישירות לעברו, ואם הוא מתחמק מההתקפה זנק לעברו ופגע בו עם שריטה!"
    פידג'יוטו רץ לכיוון צ'רמנדר וצ'רמנדר יורה גחלת ופוגע,פידג'יוטו סופג את המכה וממשיך בשארית כוחותיו,צ'רמנדר רץ לעברו ושורט אותו בחוזקה,פידג'יוטו נופל על הרצפה ומתעלף.
    אתה זורק את הפוכדור על פידג'יוטו עוד פעם,הוא נכנס לפוכדור כמו בפעם הקודמת.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי....
    נעצר!
    תפסת פידגי'וטו!
    "איזה פוקימון קשוח!" אומר דילן בחיוך, "מזל טוב!" אומר וטופח לך על השכם.
    "שנמשיך?" שואל דילן.

האריסון-
    Spoiler ספוילר

'שיט.. ממש תזמון מושלם!' אתה חושב בלחץ וחושה מה לעשות,אליס לא שומעת את הפוקידע בגלל שהיא על רטט אך אתה מנסה להאטום את הרעש בעזרת ידיך.
    אתה לפתע מסובב את ראשך ומחייך לאליס, "מממ... תשמעי תוכלי לחכות כאן רגע, אני חייב להתפנות!" אתה אומר לה ובשביל להסיר חשד אתה אומר לסינדקוויל, סינדקוויל הישאר כאן עם אליס אני כבר חוזר".
    "בסדר.." אליס אומרת ומחכה עם סינדקוויל,אתה מתקדם בצעדים מהירים לעבר שיח קצת רחוק,מוציא את הפוקידע ועונה,"היי וונסה, מה העניין?".
    "היי האריסון.. מה נשמע? איך הולך המסע?" שואלת וונסה ואתה עונה לה.
    "תקשיב,אני אוכל להגיע לעיר צ'אריגוב,ובגלל ששם נמצא המכון הראשון שלך,אני אשמח לעזור לך להתאמן כמו שצריך!" אומרת וונסה בקול נחוש האופייני לה.
    "ועוד משהו..קיבלתי דיווח שבעיר צ'אריגוב מסתובבים כמה גנבים מצוות רוקט...אני רוצה שתבדוק את העניין ותדווח לי הכל,אם תצטרך עזרה אתה יכול להתקשר לשוטרת ג'ני או לפנות לתחנת המשטרה שנמצאת בעיר.
    "הכל ברור?" שואלת וונסה.

דיוויד-
    Spoiler ספוילר

"להתראות, לוטאד" אתה נפרד ממנו בחיוך, "פוקימון חמוד, אבל נראה דפוק, אני צריך חזקים וטובים, אולי איזה דרקון..." אתה אומר לעצמיך וחושב על איך שטורצ'יק יתחזק ולמה הוא התפתח..
    אתה ממשיך בדרך 103,אתה הולך כבר 10 דקות ורואה שלט שרשום עליו, "העיר פטלבורג".
    מה תעשה?

נוקו-
    "אממ זה יהיה מצוין לטריקו" את אומרת לעצמיך ומסתכלת על שני הילדים שיושבים בסוף.
    "תעשו טובה, תהיו בשקט" את אומרת להם,שני הילדים מסתכלים עלייך ולאחר מכן ממשיכים לדבר.
    את מחפשת אחר לכלוך שנמצא על השולחן שלך,את רואה שהשולחן שלך נקי ומצוחצח,את מסתכלת מתחת לשולחן ורואה מעט מסטיקים,את קצת נגעלת אך מסתירה זאת.
    את קמה מהשולחן וניגשת לליסה, "שלום לך נוקו,בבקשה" אומרת בחיוך ומגישה לך מגש מתחת,היא קמה משולחנה ושמה על המגש את הפירות,
    את חוזרת לשולחן שלך עם המגש ומתיישבת, "אני הולכת להביא כמה דברים,אני אצטרך עזרה,מי מוכן לעזור?" שואלת ליסה

קודאק-
    "מנקי לא!", אתה אומר ורץ למאנקי, "אתם עוד תשלמו!" אתה אומר להם בכעס.
    "סוזן לכי תבדקי אם מישהו בא לכיווננו! תגידי לו שזה קודק!" אתה אומר לסוזן אך היא קצת חוששת, "אולי זאת השוטרת ג'ני.." אומר סוזן ורצה אליך לראות את מצבו של מאנקי, "נראה לי שהא פשוט התעלף.. הפורגלי הזה חזק..." אומרת סוזן,אתה מוציא את הפוקדיע ומזהה את הפוקימונים כ- "גולבאט-פוקימון העטלף,הם חיים במערות חשוכות,הם יוצאים בעיקר בלילה בשביל לחפש אחר מזון,יכולים להסתובב בקבוצות גדולות מאוד" אומר הפוקידע ונכבית.
    "קודאק.. תחזיר את גולדין.. אזוריל כבר עייף מלהרטיב אותה כל הזמן.." אומרת סוזן ואתה רואה שהוא עוצר ומחזיר את גולדין לפוכדור.
    "טוב ילדים מעצבנים שכמותכם..הגיע הסוף שלכם,פורגלי" אומרת האישה ופורגלי רץ לעברכם,אתם מתחילים לפחד ולחשוב שזה הסוף אך פתאום פוקימון מהיר במיוחד מגיע ופוגע בפורגלי בעזרת ציפורניו החדות,הוא בצבע שחור ועם נוצות אדומות.
    "מקווה שלא איחרתי יותר מדיי..."אתה שומע לפתע קול מוכר ורואה את
    "שוב אתה?!" אומרת האישה בעצבים,צ'ימצ'אר לא מוריד מפורגלי את העיניים,"צ'יי" הוא נוהם בשקט ומסתכל עליו, מרים את ידיו, "צ'ימצ'אר!!!" הוא קורא בקול ולפתע כולו מתעטף בלהבות והופך למעין כדור אש שנע במהירות ופוגע בפורגלי ומעיף אותו על קיר המערה!, "אני רואה שצ'ימצ'אר למד גלגל להבה!" אומר קיי.

וואלאס-
    וואבט ניסה לברוח..
    "פידוב, תנוחי!" אתה אומר בחיוך ופידוב עפה לכיוונך ומתיישבת על כתפיך.
    "אושאווט, תשתמש באקדח מים על וובאט לפני שהוא מתרחק!" אתה אומר ואושוואוט יורה אקדח מים מהיר שפוגע בוואבט מאחורה ומעיף אותו על העץ,הוא נופל על הרצפה מחוסר הכרה, "אושוואוט!" קורא אושוואוט בשמחה על הניצחון,אתה שם לב שכבר התחיל מאוד להחשיך...

12. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][U][B]

נוקו-
    "אממ זה יהיה מצוין לטריקו" את אומרת לעצמיך ומסתכלת על שני הילדים שיושבים בסוף.
    "תעשו טובה, תהיו בשקט" את אומרת להם,שני הילדים מסתכלים עלייך ולאחר מכן ממשיכים לדבר.
    את מחפשת אחר לכלוך שנמצא על השולחן שלך,את רואה שהשולחן שלך נקי ומצוחצח,את מסתכלת מתחת לשולחן ורואה מעט מסטיקים,את קצת נגעלת אך מסתירה זאת.
    את קמה מהשולחן וניגשת לליסה, "שלום לך נוקו,בבקשה" אומרת בחיוך ומגישה לך מגש מתחת,היא קמה משולחנה ושמה על המגש את הפירות,
    את חוזרת לשולחן שלך עם המגש ומתיישבת, "אני הולכת להביא כמה דברים,אני אצטרך עזרה,מי מוכן לעזור?" שואלת ליסה

COLOR]
    "כיאלו את םלא יודעים מה זה להיות בשקט?" אני לוחשת להם ואז מצביעה "אני מוכנה לעזור!" אני קוראת שמחה וניגשת אליה, מוכנה לעשות כמעט הכול כדי להתרחק מהילדים המעצבנים האלה ולא לחטוף כאב ראש (כמו שיש לי במציאות )

וספארמרית מתקדמת

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    האריסון-
    Spoiler ספוילר

'שיט.. ממש תזמון מושלם!' אתה חושב בלחץ וחושה מה לעשות,אליס לא שומעת את הפוקידע בגלל שהיא על רטט אך אתה מנסה להאטום את הרעש בעזרת ידיך.
    אתה לפתע מסובב את ראשך ומחייך לאליס, "מממ... תשמעי תוכלי לחכות כאן רגע, אני חייב להתפנות!" אתה אומר לה ובשביל להסיר חשד אתה אומר לסינדקוויל, סינדקוויל הישאר כאן עם אליס אני כבר חוזר".
    "בסדר.." אליס אומרת ומחכה עם סינדקוויל,אתה מתקדם בצעדים מהירים לעבר שיח קצת רחוק,מוציא את הפוקידע ועונה,"היי וונסה, מה העניין?".
    "היי האריסון.. מה נשמע? איך הולך המסע?" שואלת וונסה ואתה עונה לה.
    "תקשיב,אני אוכל להגיע לעיר צ'אריגוב,ובגלל ששם נמצא המכון הראשון שלך,אני אשמח לעזור לך להתאמן כמו שצריך!" אומרת וונסה בקול נחוש האופייני לה.
    "ועוד משהו..קיבלתי דיווח שבעיר צ'אריגוב מסתובבים כמה גנבים מצוות רוקט...אני רוצה שתבדוק את העניין ותדווח לי הכל,אם תצטרך עזרה אתה יכול להתקשר לשוטרת ג'ני או לפנות לתחנת המשטרה שנמצאת בעיר.
    "הכל ברור?" שואלת וונסה.
    לא הסתרתי... אל תשכח שסינדקוויל יודע.. אמרתי את זה כדי שלא תחשוד, כאילו מה אני יקח אותו איתי לעשות להשתין?! ומה צ'ריגוב??? כתוב במפה ויולט!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן, ברור כשמש!" אומר לה ולאחר מכן אחשוב על לנתק.. אך אז אשאל אותה ביהירות "רגע רגע, חכי וונסה יש לי שאלה.." ואז אשתוק ואחכה כמה שניות.
    ומיד לאחר מכן אוסיף "יש ילדה שמסתובבת איתי, היא נראת נחמדה, אחת שאפשר לסמוך עליה, אוכל לספר לה?"
    לבסוף ליפני שאחזור אקטוף כמה פירות ואחזור איתם אל כולם.

.

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מאוד מופתע מאיך שפידג'יוטו יצא מהפוכדור אבל מיד אתה נותן הוראות לצ'רמנדר, "קדימה צרמנד'ר, אל תיתן לו לפגוע בך! שלח גחלת ישירות לעברו, ואם הוא מתחמק מההתקפה זנק לעברו ופגע בו עם שריטה!"
    פידג'יוטו רץ לכיוון צ'רמנדר וצ'רמנדר יורה גחלת ופוגע,פידג'יוטו סופג את המכה וממשיך בשארית כוחותיו,צ'רמנדר רץ לעברו ושורט אותו בחוזקה,פידג'יוטו נופל על הרצפה ומתעלף.
    אתה זורק את הפוכדור על פידג'יוטו עוד פעם,הוא נכנס לפוכדור כמו בפעם הקודמת.
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי....
    נעצר!
    תפסת פידגי'וטו!
    "איזה פוקימון קשוח!" אומר דילן בחיוך, "מזל טוב!" אומר וטופח לך על השכם.
    "שנמשיך?" שואל דילן.
    "עשיתי זאת... תפסתי את הפוקימון הראשון שלי! פידג'יאוטו!" אני ממלמל מרוב שמחה ומרים את הפוכדור שלו מהקרקע "תודה רבה" אני אומר לדילן על ברכות הניצחון ותפיסת הפוקימון הראשון שלי "כן, נמשיך" אני אומר לו בחיוך "צרמנד'ר, קרב מעולה! אתה הפוקימון ההתחלתי הכי טוב שיש!" אני אומר לו בשמחה. אני משיב אותו לפוכדור שלו וממשיך בדרך עם דילן.

15. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "עשיתי זאת... תפסתי את הפוקימון הראשון שלי! פידג'יאוטו!" אתה ממלמל בשמחה ומרים את הפוכדור שלו מהקרקע.אתה מודה לדילן ועונה בחיוב ואתם מתכוננים להמשיך.
    "צרמנד'ר, קרב מעולה! אתה הפוקימון ההתחלתי הכי טוב שיש!" אתה אומר לצ'רמנדר בחיוך, "צ'רמנדר!" קורא צ'רמנדר בנחישות ואתה משיב אותו לפוכדור למנוחה.
    אתה ודילן ממשיכים ולפתע רואים שוב את המאמן ואת אלקטאבז,נראה שהם מחפשים משהו,הם ממשיכים בדרך.
    אם תשים לב אנחנו נמצאים עכשיו ליד שמורת פוקימונים,מותר להיכנס אליה אבל אסור לתפוס שום פוקימון מהשמורה!" אומר דילן,אתם מבחינים בפוקימון צהוב דמוי ארמדיל, "וואו תמיד רציתי לתפוס אחד כזה!" אומר דילן ומוציא את הפוקידע שלו ומכוון אותה על הפוקימון,אחר כך אתם מבחינים בפוקימון שמורכב מחמש ביצים מחוברות.
    מה תעשה?

האריסון-
    Spoiler ספוילר

"כן, ברור כשמש!" אתה אומר לה ולפני שאתה מנתק אתה אומר לה, "רגע רגע, חכי ונסה יש לי שאלה..".
    "כן מה העניין?" שואלת ונסה,
    "יש ילדה שמסתובבת איתי, היא נראת נחמדה, אחת שאפשר לסמוך עליה, אוכל לספר לה?" אתה שואל אותה.
    "בשום פנים ואופן לא!" אומרת ונסה בהחלטיות, "אתה לא יכול לדעת מי היא באמת! תזכור שאתה יודע סודות ממשלה! רק כמה אנשים יודעים על התוכנית הזאת! ואסור שהסוד יידלף,אני מאוד מצטערת אבל אתה לא יכול!" אומרת וונסה, "אני מצטערת שזה ככה.. אבל אין מה לעשות,אתה חייב להבין" אומרת ונסה ומנסה לעודד אותך.
    אתה מנתק ומחפש אחר פירות אך לא מבחין בפירות בסביבתך,אתה חוזר לסינדקוויל ואליס, "מה לקח כל כך הרבה זמן? הכל בסדר?" שואלת אליס.
    מה תעשה?

נוקו-
    Spoiler ספוילר

"כיאלו את םלא יודעים מה זה להיות בשקט?" את לוחשת להם,לאחר שאת שומעת את מה שליסה אמרה את מיד מצביעה לכיוון ליסה, "אני מוכנה לעזור!" את אומרת בשמחה מכך שתתרחקי מהילדים האלו.
    "אוקיי בואי נוקו" אומרת ליסה ושניכן הולכות.
    "נו נוקו,מה את אומרת על השיעור? אהבת אותו?" שואלת ליסה בחיוך רחב.
    מה תעשי?

עמוד 30 מתוך 70 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •